Sziasztok!
Régen jártam felétek, ugyanis tönkrement a netünk, mostanra sikerült orvosolni a problémát.
Boribon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk.
Tegnap voltunk a 12 hetes uhun. Babót 12 hetes 6 naposra datálták, szülést március 28.-ára tűzték ki.
Nagyon kis manó, tisztára olyan kis okos homloka van mint a kisebbik bátyusának!
és már most nagyon szeretjük. Mikor a doki a kütyüvel nyomta a hasamat ő belülről a kis kezével támasztotta a mennyezetet!
Nyakiredőt, orrcsontot jónak látta a doki. Én nem tudtam, hogy integráltra be kell előre jelentkezni azt hittem csak besétálok a kórházba így lehet, hogy bele sem férek már hiszen annak csak 13 hét 4 napos korig van értelme. Mi mindenképpen megtartjuk a babát így csak tájékoztató jellege lenne a vizsgálatnak, a dokim meg már megnyugtatott, lehet nem is baj ha kimarad, de azért még megpróbálok bejelentkezni.
Hányinger nálam már alábbhagyott, a szédülés is... csak néha vannak problémák. Sokat kell dolgoznom. Egy ösztöndíjra készülök és nehéz súlyokat kell emelgetnem... ráadásul az első égetés tönkrement így kezdhetek elölről egy heti munkát.
Sokan jönnek azzal amikor megtudják, hogy várjuk a harmadikat, hogy remélik most lány lesz... hát én nem. Illetve pont ugyanannyira örülnék megint egy kis tökös Ambrusnak mint egy kis puncis Rebekának.
Őt szeretjük aki odabenn ficereg és nem az elképzeléseinket.
Angi nagyon sajnálom.
Még mielőtt döntenél próbáld meg kicsit megismerni a downos babákat-embereket. Csodálatos, fantasztikus teremtények hihetetlen sok szeretetet képesek adni. Szirkát már lehet, hogy ismered ha nem, itt a blogja ahol bepillanthatsz a család életébe:
http://szirkababa.blogspot.com/