Új privát üzeneted érkezett!

Andi

te a 15. napon vagy ugyhogy MA konyorogjonKépKép
Kapod a peterepesztot????

csao,Kriszti
kriszti

Kriszti!

Most szüneteltetjük a kezelést. Csak a MACA van semmi más.
Hát remélem is hogy könyörögni fog.

Andi
Andy

Lányok!

Asztal lefoglalva, de már csak 2 orára volt hely.

Ugyhogy: szept. 29.-e SZOMBAT 14-17 oráig MINITALCSI!!!!!!!!!

Pucur

Lellának küldtem mailt, remélem válaszol!
Pucúr

Kép
Kandi72

Kép

Lányok,már elindult a kivizsgálásom,ha befogadtok...beállnék közétek!
PusziKépKandi72Kép
Kandi72

Szép pénteki jó reggelt kívánok Mindenkinek!!!

Itt a hétvége! Hurrrrrááááááááá!!! Kép Kép Kép

S egy mai lista is:
Orsoly 8c 65 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 59 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 41 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 33 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 28 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 28 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 27 cn Budapest
Norci 5c 27 cn Budapest 26 év
Moni 4c 26 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 26 cn Budapest 26 év
Bella 15c 26 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 26 cn ? 32 év
Eszter 12c 26 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 26 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 20 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 20 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 19 cn Györ 24 év
Márti 9c 18 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 16 cn Szeged 30 év
Eni 2c 15 cn Pécs 26 év
Edina 7c 15 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 14 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 14 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 12 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 11 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 10 cn Adács 27 év
Éva 28c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 4 cn Calgary 26 év
Kriszti 13 c 2 cn Galgamácsa 29 év

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép Monchy
Monchy

Szaisztok Csajok,

Monchy, te aztán nem lopod a napot. Aranyat leltél már? KépKépKép

JAJJJ DE ÖRÜLÖK A MINITALINAK: MÁR ALIG VÁROM!!!!!!
Az én vonatom 12.25-kor érkezik a Nyugatiba, és 17.25-kor indul vissza. Mivel többen is jeleztétek szintén vidékiek, hogy ilyen idő tájt fogtok Pestre érni, ez még elég korán van a 2 órás találkozóhoz. Kellene valami "gyülekezőpont", ahol tudunk találkozni, és onnan együtt menni az étterembe. Vagy hülyeség, ott találkozzunk az étterem előtt?? Ötletek??

A sok hozzászólást köszönöm, én ígérem megpróbálom hasznosítani őket. KépKépKép

Napsütéses szép napot:

Márti
Márti

Kandi!

Ez most a kutyusra, vagy Rád vonatkozik? Nem igazán értem.

Monchy
Monchy

Halihó, megint én vagyok, mert eszembe jutott vmi, amit Orsolynak szánok:

Egyszer nekem is volt egy nőgy.műtétem, ami után 3 hónapig nem jött meg. Kiderült, hogy cisztáim vannak és a doki azt mondta, még ad 2 hetet, aztán megműt!!!! Kértem, hogy adjon vmi gyogyit, de azt mondta nem tud, csak miután megjön.
Elképzelhetitek a zabszem effektus egyből bejátszott, és végső elkeseredésemben gyógyteákat kezdtem inni. Nem nagyon hittem benne, de ez volt az utolsó szalmaszál. És 1 heti!! teaivás után megjött!!!!! Kb 10 napig ömlött belőlem (bocsi), majd miután elmúlt visszamentem, és a doki az ultrahangon megállapította, hogy teljesen kitisztultam, úgyhogy nem kell semmilyen gyogyit sem szednem.

A következő teákat ittam: diólevél, csalán, kamilla, kakukkfű. Mindegyik teából egy evőkanállal, egy liter vízzel leforráztam, és bár elvileg ízesítés nélkül kellene inni, arra én képtelen voltam, így tettem bele egy kis cukrot, citromlevet is. Minden nap egy litert ittam.

Eleinte borzalmas az íze, a végére (4-5 nap alatt) viszont teljesen megszokod, és nekem még hiányzott is, mikor abbahagytam.

Szóval nem tudom, hogy neked ez segítene-e, de engem megmentett egy műtéttől, amin vszínűleg kivették volna az egyik petefészkem!!!!

Bocs amiért hosszú voltam, de rendesen el akartam mondani.

Márti
Márti

Na akkor: tegnap megint megjött....

Mi van Gabómanóval?????????

Caldea
caldea

Szia Márti!

Én is be vagyok sózva rendesen. Már alig várom a találkozót! Kép Kép Kép

Aranyat ugyan nem találtam ma reggel, mást se nagyon, mert alig láttam az álmosságtól, miközben bóklásztam a lakásban és megpróbáltam magamra aggatni egy-két ruhadarabot, hogy mégse kelljen pizsamában munkába mennem. Kép Kép

Lányok!
Ahogy korábban is ígértem, rajtam kívül négy embert képes befogadni a járgány, amivel megyek, úgyhogy az ö megérkezésük az étteremhez garantált. Plusz van egy hely még a hátsó csomagtartóban is és föl tudom tenni a tetöcsomagtartót is. De attól félek, hogy kissé hüvös lenne ott utazni. Kép

Monchy
Monchy

Caldea! Kép

Pedig én feléd nagyon sok sugarat küldözgettem... és úgy bíztam, hogy megindítod az "esőt"... Kép
HOgyan tovább? Hogy vagy? Nagyon "oda"? Hamarosan én is követem példádat Kép legalábbis a jelek szerint.
Cincérke
Cincérke

Lányok!

Én is oda tudok menni autoval a nyugatihoz és akkor nem kell senkinek taxit fogadni. Hozzám +3 fö fér be!

Puszi, Pucur
Pucúr

Cincérke!

Ma doki, holnaptól szuri, gyógyszer, kb. 12 nap múlva 5. inszem.

A hasam is úgy fáj. Remélem nem újult ki az endometriósisom.

Erazmustól kérdezném: Mennyi ido alatt újulhat ki?

Caldea
caldea

Haliho!

Caldea annyira sajnalom....

Marti koszi a tippet, lehet kiprobalom. Bar engem is latott a doki mensi utan kb 20 nappal, de nem latott cisztakat. Szoval remelem hogy csak azert huzodik el ennyire, mert nincs peteeresem...

Monchy: kandi72 a masodik gyerkocot szeretne osszehozni ha jol emlekszem, ugyhogy gyanitom sajat magara gondoltKép

Pusssz: orsoly
orsoly

jo reggelt!KépKép

Marti

Hova erkezel?Andival 12.12-kor talcsizom a nyugatiban,ha mi jok leszunk neked akkor addig elszorakoztatunk.Igaz Andi??

Caldea!
kuldok neked egy kis happytKépKépKépKépKépKép

Kandi
Jopofa a kutyusod!

lanyok!

Egesz maskepp mensizek mint eddig!!!!KépKépAsszem ez az igazi!A hom is tokre leesett,nekem ilyenkor is csak lassan esik le,most meg mar a 2. napon 36.7,uuugy orulokKép

Pucur
koszi az intezkedest,aranyos vagy.Kép

Andi

mingya valaszolok!

cupp Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!
Ugye milyen szép idönk van?

Úgy látom én is csatlakozni fogok Caldeához. Azt hiszem ma meg fog jönni, vagy holnap. Most kifejezetten örülök neki, tudjátok, mert beteg voltam. Azért másfelöl meg persze kudarc is, hisz most sem sikerült. Pedig az idözítés tökéletes volt. Na de csak pozitívan álljunk hozzá.

Ma megyek délután a körzeti doki bácsimhoz felíratni Gynevac-ot. Úgy érzem, hogy ennyit igazán megtehetek azért, hogy a gyerekünk egészségesebben szülessen, jövöre!!!!!

Most off leszek:
Én inkább az étterembe mennék 2-re.

Észrevettétek már, hogy a magyarok mindig valahol kint találkoznak? Úgy látom ez tipikusan magyar szokás.

Szóval arra gondolok, hogy mi magyarok nagy átlagban randi alkalmával mindig az étterem elött, a mozi elött, a bevásárlóközpont elött találkozunk. Nem bent, mert talán akkor nem érhetne a 35 fokos tüzö napsütés, vagy a hideg, fogvacogtató szél, vagy az esö vagy a havazás. Érdekes, mert nekem ez eddig fel sem tünt és tök természetes volt, amig párom nem mutatott rá.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy Pucur légyszi mondd meg milyen névre foglalsz asztalt, mert én nem akarok kint várni, hanem bemegyek 2-kor.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Kriszti,
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök, hogy örülsz. Most már megvan minden esélyed. Méregesd kitartóan a hödet, úgy látom most már számodra is itt az értelme, hogy egy jó kiadós peteérést produkálj úgy két hét múlva!

Caldea,
Ha még nem tetted meg ezt a kérdést szerintem E. topikjában is tedd fel, hogy tutira válaszoljon.

Moni
mj

Orsoly!
Köszi. Azóta leesett a papírtantusz. Kép

Kriszti!
Éljen a "vérve" várt menzi. Kép

Pucur!
Azt javasolnám, hogy mivel a Keletibe és a Nyugatiba és érkeznek "vendégek", osszuk föl egymás között a piacot!

Moni!
Érdekes megfigyelés, amiröl írtál. Valóban így van. De talán azért is van így, mert a magyarok általában társas lények, és nem szeretnek bemenni egyedül sehova. Kép
Ettöl függetlenül jó ötlet, amit írsz. Legalább, ha beözönlünk csapatostul az étterembe, akkor tudni fogjuk, hogy aki a mi asztalunknál ül egymaga, az csak Te lehetsz, kedves druszám! Kép Kép Kép
Neked meg egy nagy talány lesz, hogy ki kicsoda! Kép
(Bár engem is könnyü lesz felismerni a fényképem alapján!)

Monchy
Monchy

Sziasztok Csajok!

Az én vonatom 12:12-re ér be a Nyugatiba, de értem jön Kriszti.
Monchy te hány órára érsz oda kb.?

Márti!

Én is hiszek a gyógynövények gyógyító hatásában. Most éppen a cickafark teát iszom, mert mindenféle nõi bajra jó. Holnap veszek palástfûteát is.

Caldea!

Inkább nem mondok semmit. Eltudom képzelni hogy mit érzel most.

Puszi

Andi
Andy

MJ

Koszi,ramfer.Tobb eve nem ovulaltamKépKép
hat ahny haz annyi szokas.Mi pl azert talalxunk mashol mert a videkrol jovokert megyunk/Andi,Ancsi.../de ha odaerunk nem all szandekomban kint acsorogni.ha csak 2-re kell menni es nem lesz rossz ido akkor egy kis seta is bele fog ferni.

Monchy

Huu te telleg ilyen szep vagy??Aszittem csak poenkodsz!!!KépKép

Mi a nyugatiban Andival 1/41-kor talcsizunk,erkezik meg vki oda??!!

Puszzzz Kriszti
kriszti

Lányok!

Akkor most végül is ki jön kocsival Pucuron és rajtam kívül?

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Caldea!

Nagyon együttérzek veled, tudom, nem nagy vigasz, de nem vagy egyedül... És tudod, új ciklus, új remények!

Kriszti!

Köszi az emilt, gyűjtögetem a kérdéseimet és utána írok neked!

Andi!

Emil elment ma reggel! (Kifaggattam a lombikos barátnőmet)

Lányok!

Ha már írtatok róla, akkor bocsi: Van köztetek olyan, aki ellenezné a MACA-t??
Mert én csupa-csupa jót olvastam róla, talán kipróbálnám, de szeretnék tudni minden véleményt róla! Köszi előre is!
A hőmérsékletemen nem tudok eligazodni, napokig 36.5 volt középidőben, majd a 18. napon emelkedésnek indult. Ma a 20. napon 36.9 volt. Szerintem a Closti nem hatott semmit, de ezt ti biztosan jobban tudjátok, én még kispályás vagyok, ez volt az első gyógyszeres beavatkozásom.
Gabóról mi hír???

Millió puszi mindenkinek:

Gitta
Gitta

Moni: igen, en is azert szeretek kinn talalkozni, mert olyan rossz elsonek erkezni, es ott ulni egyedulKép A magyar mar csak ilyen felenk nepKépKép

orsoly
orsoly

Monchy!
Mi Krisztivel szívesen elszórakoztatunk téged.
Téged úgy is felimerünk a kép alapján.

Kriszti!

Mindjárt írok, de volt játék. Még gyertyába is felmentem. A MACA-tól nem megy fel a hõm? Mert még mindig csak 36,7 volt ma reggel is. Nyák viszont nincs, de miért?

Andi
Andy

Andy!

Részemröl OK. a szórakozás! Majd vödröt teszek a fejemre, hogy ne ismerjetek fel olyan könnyen! Kép Kép Kép

Monchy

Kép
Monchy

Szoval pontosan kéne tudni, hogy akkor hányan jönnek vonattal, ki melyik pu.-ra érkezik és ki az aki beül mellénk az autoba!!

Kellene egy névsor is + telefonszám akinek van, hogy ha mégsem ismernénk fel egymást akkor telefonon tudjunk tájékoztatást adni, hogy hol áll az auto, milyen szinü stb.KépKépKépKép

Az asztal KOVÁCSNÉ névre van foglalva!!

Pucur
Pucúr

Pucur!

Ki az a Kovacsne?????????????????

1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
4. Moni
5. Andi
6. Orsoly
7. Ancsi
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti
11. Márti

Monchy

Akkor ha miharmunkat/Andi,Ancsi,Kriszti/ viszel akkor kene telcsiszamot cserelnunk,hatha megis osszeszeded magad es helyesebb leszel mint a kepenKép Megirom neked az enyem emilben,Okszi?!

puszi Kriszti
kriszti

MI lenne, ha valaki csinalna egy listat telszamokkal, es azt mindenki megkapna e-mailben? En pl nem vasutallomasozok, de azert jo lenne tudni a szamokat, hogy fel tudjak hivni valakit, ha esetleg eltevedekKép En szivesen megcsinalom a listat, ha elkulditek a szamokat az urbano@budapest.hu cimreKép ES utana ugyanazoknak vissza is kuldomKép

pussssz: orsoly
orsoly

Kriszti!

A névsor OK., de ki hova érkezik? Nyugati, Keleti pu.? Ezt írjátok mellé légyszi!
Telefonszámot cserélhetünk, de én nem szívesen tenném fel ide az emilcímemet, mert abból kiderülne a nevem is, és szeretnék anonym maradni.
Viszont korábban láttam, hogy Te leírtad az emilcímedet valahol, csak már nemtom hol. Megadnád még egyszer?

Monchy
Monchy

Orsoly,
Emil ment.
Moni
mj

Orsoly!
Emilt elküldtem!

Monchy
Monchy

Monchy, Kriszti!

Gabót kihagytátok õ is velünk szeretne jönni, mondta a múltkor.
Kriszti! A Kovácsné gondolom Pucur.

Andi
Andy

1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
4. Moni
5. Andi /nyugati/
6. Orsoly
7. Ancsi /keleti/
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti
11. Márti
12. Gabo

Vki tartja Gaboval a kapcsolatot???Mi lehet vele?Mar biztosan tul van a muteten.

Orsoly,Monchy

Akkor szerintem legyen az,hogy Orsolyhoz mindenki elkuldi az elerhetosegeit.
En sem szivesen irom le orokke az emilcimem mert ceges es eleg egyertelmu!!!
De Orsolye eleg beazonosithatatlanRendben?Mar kuldom is az emilt neked.
Akkor kuldod majd mindenkinek a vegleges teljes listat?Az szupi lesz!!!!!!!!KépKépKép

Monchy
Ugye nem hari?!

puszi Kriszti

Ebed utan jovok!!!!!!!!!!!!
kriszti

Ja igen a Kovácsné az én vagyok!

Pucur
Pucúr

Szaisztok Lányok!

Először is olyan régen akarom írni, hogy sajnos nekem nem igazán jó az időpont, de ha lesz legközelebb Minitalcsi azon már én is szeretnék ott lenni!
Először is jó szórakozást nektek és jó eszmecserét!
Lányok lenne egy kérdésem, szerintetek ha az alhasam nagyon kemény akkor az a méh?
Bocsi a hülye kérdésért, de nem igazán tudom eldönteni, vagy csak inkább nem szeretném magam beleélni!
Néha érzek ilyen pontszerű szúró hatást, de enyenlőre semmi jele nincs sem annak, hogy megjön, sem annak, hogy terhes lennék.
bubi

Kriszti!

Miért lenne hari? Majd a kajából, sokat! Kép Kép
Bocs, de Gabó kétszer szerepel a listán, úgyhogy lekapom öt a 12. helyröl.

1. Kriszti /nyugati/ ?
2. Pucur
3. Gabó
4. Moni
5. Andi /nyugati/
6. Orsoly
7. Ancsi /keleti/
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti
11. Márti

Én a nyugatihoz mennék, mert útba esik, és akkor Pucurnak sem kellene visszafelé jönnie!

Monchy
Monchy

Bubi
Most olvastam itt a rendelöben, hogy a terhesség elsö szakaszában a méh nagyon-nagyon gyakran összehúzódik, megkeményedik!! De ez csak feltételezés.

Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni, de majd igyekszünk egy 2. minitalcsit is összehozni. Mindenesetre beszámolunk a talcsiról.

Puszi, Moni
mj

Sziasztok Lanyok!

Latom nagyon megy ez a rendezkedes a talcsi maitt. Kép Ez most tenyleg izgi lehet, en is szivesen ott lennek.

Addig keresgeltunk itt amig ratalaltunk egy MACA-ra egy gyogynovenyboltban, de a neni azt mondta, hogy csak ferfiaknak prosztatara jo semmi masra. Teljesen homalyos ez a Macas tema, hol keressem a reszletes leirasotokat. Mi is a teljes neve?

Erdekes dolgokat irtatok a parotok velemenyerol, hat az enyem halistennek ennek teljesen ellentete. A matyivizsgalatot MI kertuk nem az orvos kuldott, teljesen odaig van hogy akkor most kiderul hogy O milyen szuper ferfi Kép, mondogatja is buszken. Az egyetlen gondja az az , hogy hogy fog O kibirni 3 napot? Kép

En ebben a honapban szeretnem kihagyni a bebit, majd a kovetkezoben inkabb. Viszont felek nem tudom pontosan megallapitani a napokat mikor is kene kihagyni. A hogorbem ugyanis jobban hasonlit egy szivritmus gorbere sajna Kép

Tudom nem kene belekotyognom, es mar el is dontottetek, de nagyon jol valsztottatok ettermet, nem csak otthon de mindenhol kidobnak ha befejezted a kajat, igy ez az ar nagyon is realis, szamoljatok ugy hogy 5 orat eltolthettek egy kulturalt helyen ahol meg kaja is van Kép

Jo hetveget mindenkinek!

Edina
edina

Haliho lanyok!

Gyulnek a telszamok, de eszembe jutott, hogy azt is meglehetne csinalni, hogy az emilcimeket is elkulditek, azt is beleteszem, es igy mindenkinek szepen meglesz a lista, ha barhol-barmikor kell emil, telszamKép na, mit szoltok?KépKép

Szoval, aki elkuldte eddig a telszamot, kuldje el esetleg az emilcimet is, es igy ez a lista hosszutavu is lehetKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Orsoly

Te nem dolgoztal veletlenul a Westelben egy ideig?
Ha nem akkor bocsi, azt hiszem keverlek valakivel

Edina
edina

Orsoly
Az e-mail címet le tudod olvasni a már kapott e-mailekröl! Ráadásul a reply/válasz gombbal már küldtél is válaszemilt, ott is meg tudod nézni.
Moni
mj

Mj: tenyleg, huje vagyokKép De ez az emilcim akkor mindenkinek ok, ha ez szerepel majd a listan?Kép

orsoly

Ui: Hmmm, azert latszik mar hogy pentek vanKépKépKép
orsoly

Kedves Moni!

Köszönöm a válaszodat, majd lassan úgyis minden kiderül!
Csak egy kicsit izgulok emiatt, de ez érthető!
Amúgy, hogy én is mondjak valamit a hapsikról: Nekünk is úgy kezdődött, hogy lesz így pénzünk stb....
Majd volt egy hatalmas vita ahol szó szót követett arról, hogy egyáltalán akarja-e a gyereket. Persze igen!
Amikor én is rájöttem, hogy nem csak én, de a párom is lassan belehülyül abba, hogy mit mikor ki mit mondott evvel kapcsolatban, felhagytam a felesleges aggódással. Nem mondok neki csak minimálisat! Csak néha akad ki amikor este 10 kor amikor már egy kicsit elszunnyadt jövök én azzal, hogy kérem az Utrogestan adagomat és multkor kifakadt, hogy meddig kell ezt még csinálni, mert ö már unja. Na ekkor én ezt azonnal lereagáltam, de bocsánatot kért, mert ö nem úgy gondolta csak már fáradt stb...
Szóval lányok én csak azt tudom tanácsolni, hogy hadjátok ki a férjeket ezekből a dolgokból, mert csak összezavarja öket!
Ezért van ez a topic, hogy egymást meghallgassuk, hiszen a környezetedben nem tudhatja mindenki, hogy te ott legbelül mit érzel!
bubi

Edina! Nem, nem en vagyok a volt WestelesKép

orsoly

Ui: Kriszti, toled meg nem jott meg az emil, vagy meg nem is kuldted el?
orsoly

Szia Edina!

En, mint az egyik erintett valaszolok neked.
A Maca-Vibe leirasat a www.hazipatika.com-on megtalalod, de ide is lemasolom:
"Maca - Vibe potencianövelő kapszula

Listaár: 5.598 Ft (a Hazipatikan)

A "Maca - Vibe kapszula" a Maca (Lepidium meyenii) szárított gyökeréből készül. a növény gyökere a burgonyára emlékeztet és a burgonyafélék családjába tartozik. A Maca-t a perui hegyekben, 4000-4500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Nincs más kultúrnövény, amelyet ilyen magasságban még termesztenek. A Maca gyökerét a helyi lakosság hagyományosan az energia, életerő és a tűrőképesség növelésére használta. A Maca hatására - ahogy a kutatók beszélnek róla - az agy kitisztul és a nemi vonzódás fokozódik.
Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a nőknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják. A Maca hatásosan alkalmazható még a krónikus fáradtságérzés kezelésénél is. A testépítő tevékenységeknél pedig a Maca kitűnő helyettesítője az anabolikus szteroidoknak.

Az utóbbi időben intenzíven kutatják és fejlesztik a "Maca - Vibe" szexuális tonikot, egész sor különleges és előnyös tulajdonságot fedezve fel benne. Egyformán jól hat a férfiakra és a nőkre is - a "Maca - Vibe" a nap 24 órájában működik, tehát nem szükséges a nemi aktus előtt egy órával bevenni. Néhány nappal a "Maca - Vibe" készítmény szedésének kezdete után a páciensek közérzete és a partnerkapcsolat "normálissá" válik.

Orvosi rendelvény nélkül szedhető, nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz veszélyes stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél.

A "Maca - Vibe" közvetlen hatása, hogy növeli a szexuális képességet, növeli az ondó mennyiségét, a spermiumszámot és nagy mértékben növeli a szexuális vágyat.
Nagyon fontos tényező, hogy a Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal alkalmazható olyan ún. veszélyeztetett betegnél is, aki cukorbetegségben, érrendszeri vagy magasvérnyomás betegségben szenved.

A "Maca - Vibe" 100%-os növény-alapanyagú termék. Hosszantartó, kúraszerű szedése ajánlott napi 3 X 1 tablettázott formában. Így a nap 24 órájában működik és nem szexuális aktushoz kötött. Pozitív hatását 2-3 heti szedés után fejti ki.

Készült: Lepidium meyenii (perui zsázsa) felhasználásával. 1 tabletta 500 mg Maca-t tartalmaz.

Adagolás: 3 X 1 tabletta naponta "

En gyogynovenyboltban vettem 5650 Ft-ert legutobb. Ha a korabbi tarsalgasokra vagy kivancsi a temaval kapcsolatban, azt az archivumban a 2001. juniusiak kozott talalod (azt hiszem), mert ekkor szedtek olyanok, akik babasak lettek vele.

Eszter
Beszti

Edina!
Bárcsak Te is itt lehetnél! Majd gondolunk Rád is! Kép

Lányok!
Mindenkinek kellemes hétvégét, én eltoltam a bringát.
Legyetek jók! Kezeket a paplan alá, éljenek a fiúk! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Orsoly!

Az én emilcímem ne tedd rá a listára légyszi!
Majd személyesen elmondom, hogy miért!

Köszi, Monchy
Monchy

Koszi Eszter, ez igazan kimerito vol, akkor most lenne egy hatalmas kerdesem. Akkor erdemes nekem szedni vagy nem?
A parocskamat le nem lehet allitani, szoval ne fokozzuk inkabb az o szexualis vagyat ;)
Viszont, ha a spermiumok szamat is noveli talan jol johet. Ha jol vettem ki az irasbol mindkettonknek kell szedni?

Edina
edina

lanyok

szerintem 1 ev mulva a minitali/k/babas talai/k/ lesz/nek/.KépKépKépKépKép

Akkor Monchy autoja:Monchy,Andi,Ancsi,Kriszti???????

Bubi

kar,legkozelebb ne hagyd ki!!Kép

Edina

ki van zarva,hogy csak a paiknak lenne jo,nekem is jocskan megroviditette a ciklusom.Ja es Erika2!?!?

Kriszti
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?