Remény!
Én is inkább hálózsák párti vagyok. Szerintem érdemes beszerezned esetleg egy vastagabb hálózsákot is - IKEA-ban vannak nagyon jók úgy max. 2000 Ft-ért.
Eygetértek Trix-el, ha vékonyabb a hálózsák akkor nyugodtan adhatsz rá egy plüss, hosszú ujjú rugdalózót.
Holnap egyeztetek a barátnőmmel (tőle kapjuk a babakocsit, stb.. és azt is el kell hoznunk a hétvégén), hogy mikor ér rá és akkor írok Neked.
A párod hétvégén is dolgozik????
Azért a takarítással óvatosan!
Tigriske!
Nagyon sok helyen van baba elsősegély tanfolyam. Mi is megyünk novemberben (Minimanó centrumba) apával együtt. Egy egész napot vesz igénybe (szombat), kettőnknek 12.000 Ft és mindenről szó van a köldökcsonk kezelésétől, a fürdetésen, a légzésfigyelőn át a lázgörcsig, félrenyelésig, újraélesztésig. Szerintem nagyon hasznos!
Trix!
Már én is nagyon kíváncsi vagyok a babaszobára. Ha kész van, mindenképpen tegyetek fel képet, mert szeretnék ötleteket lopni
Vicky!
Gratula a kislányhoz. Ezzel Te megdöntötted az elméletemet, miszerint az inszemes és lombikos babák szinte mindig kisfiúk
(Trix persze kivétel) De nem baj, kivételként erősíted a szabályt!
Heni!
Velünk minden rendben, én még itt akarok lenni, amikor Rony és Te átköltöztök ide!
Rony!
Mi a helyzet? Hogy állsz? Gondolok Rátok....
Én ma voltam védőnőnél, eddig 6 kg-ot híztam a 22 hét alatt. Hát nem is nagyon akarok többet hízni, ha lehet. Ő is kiakasztott, hogy mekkora már a hasam! Ettől megőrülök
Mit csináljak, ha ekkorra? Nem nyomhatom erőszakkal vissza. és abban sem hiszek, hogy összefügg a baba méretével. Szerintem inkább attól függ, hogy a kismamának hogyna áll a gerince.
(Ja Debrecen: Liverpool 0:1, ha esetleg érdekel valakit)
Nekem ma azt mondta a védőnő, hogy a kókuszmatrac túl kemény és sima szivacsot vegyek kb. 8-10 cm vastagot. Akkor mostmár tényleg nem értem mi van, mert ő pont azt hangsúlyozta ki, hogy a babának nem jó a túl kemény, mivel a méhben is puha közegben van.
Kaktiról senkinek semmi híre? Lehet, hogy megsértődött valamin? Azt láttam, hogy a februári kismamák közé írogat, csak ide nem
(Tőlem elkérte a táblázatot, hogy majd vezeti tovább)
Ha gondoljátok megcsinálom újra a táblát.
Bocsi, kicsit hosszú lettem