Új privát üzeneted érkezett!

Most jön majd anyukám, így eltűnök egy kicsit.

Puszi Nektek!

Kép
Kép
akella

Kép

Jó reggelt Csajok!

Látom nem bír magával a kedves barátosnénk. Szövegértelmezési gondokkal küzd. :twisted:

Akella

Minden fejben dől el, bízz a jóban és gondolj arra, hogy minden a legtökéletesebben alakul. Nem lesz gond! :wink:
recon

Akella

Nagyon helyes!!! :wink:

Szia Recon!!

Látod?Nem unatkoztunk!! :lol:
Vendég

Milyen

Hát nem, azt látom.:D Mi újság Veled? Jól vagy?
recon

Recon

Igen köszönöm,bár még alig ébredtem ma fel!! :D

Remélem hamarosan Te is pozitív hírekkel szolgálsz itt nekünk!? :wink:
Vendég

sziasztok!

Olyan kiábrándító dolgokat olvasgattam a kedves Névtelen-ünknek köszönhetően. Kérlek lányok, ne reagáljatok a hozzászólásaira. Annyira szerettem ebbe a csapatbe írogatni, járni és nem szeretném, ha ilyen miatt felborulna itt bármi!
Anyumék jó fejek voltak, lejöttek egész nap gyerekre vigyázni, amíg én a szakdogámon ülök :)
Meglett a menoteszt eredménye, pozitív :))) mily meglepő! Holnap megyek uhura!

Pusszantás

Kép
Kép
onlány

Zsuzskám, trmészetgyógyászatban hiszel?

Kép
Kép
onlány

Milyen

Azért azzal várunk még kicsit :)

Viszont tegnap erősen fájta az alhasam, olyan szúrósan vagy hogy is mondjam... Nem tudom miért, meg kéne látogatni a dokit. Ovus fájdalom meg nem lehetett, vagy mér ki tudja ezt...
recon

Onlány
minket még 1 bomba sem tudna szétrobbantani, úgyhogy ne aggódj, itt nem fog felborulni semmi :!: :wink:
Drukk a holnapi uhu-hoz :!: ++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Recon

Sose lehessen aztat tudni... :lol:
Vendég

csajok:mi egy nagy baráti kör vagyunk.
lujzedli

Lujzi
jól beszélsz... :!: :wink:
Köszönhető EHCS-nak, mert az Ő topicja hozott minket össze. 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt Lányok!
Látom tegnap megint nem bírt nyugodni a kiscsaj, de örülök, hogy elhúzott...
Vendég

Szebb napot! :)

Ma reggel ajtócsapkodásra keltem, a huzat a kisszoba ajtaját cseszegette oda a félfához, nagggyyon boldog voltam. Aztán kimásztam, hogy becsukjam az ablakot, látom, itthon van a nagyobbik kiskrapekom. Kérdezem, miért vagy itthon, assszondja Apa egyszerűen itthon hagyott, elment nélkülem. :shock: :lol:

Persze azért nem egészen így van, mert tegnap már fájlalta a torkát szegénykém, és hát éjjel is volt pár nyivákolás emiatt, úgyhogy Apa végül fel sem keltette reggel a kicsikémet. :roll:

Remélem, mindenki jól van, vagy már alakulóban :wink:

Pusszancs

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ja, olyan vicces, hogy 2 hetes és 2 napos terhes vagyok elméletben, de gyakorlatban még az ovulációm sem volt meg, sőt, még pozi LH tesztem sem volt ebben a ciklusban, arról nem is beszélve, hogy együtt sem voltunk jó pár napja a párommal úgy, értitek.. :wink: :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS
kiskrapekodnak jobbulást kívánok :!:
Nem baj, jól áll neked ez a vonalzi 8) ..majd mikor tényleg igaz lesz, az lesz csak igazán jóóó :!: :wink:

Csibuc
Nem ment olyan messzire, mint hinnéd... :lol:

betty615

recon igazad van :wink: Ez a pici babó nehezen jött, de meg is akart maradni és növöget szépen, ez a lényeg. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz, kire fog hasonlítani, de még jó neki odabent. Ha voltál dokinál, írd már meg mi ez a szurkálódás.

Csajok mi itt jól megvagyunk egymással és ez a lényeg.

csillag Te vagy a mi kis tyúkanyónk :lol: A picikédnek jobbulást kívánok!!!

Kép
Kép
akella

EHCS

Gyógyulást a fiadnak!

Csibuc

nem látszik nálam:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.16 11:05-kor.
Vendég

Szóval az ott nem kérdőjel akart lenni,hanem: :?
Vendég

Megyek Lányok, megetetem a picikémet, utána meg mennem kell a védőnőhöz.

Legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!!!

Kép
Kép
akella

van valaki?
én itt vagyok
lujzedli

Én még vagyok egy kicsit :)
Vendég

Csillag!

Jobbulást a gyerkőcödnek!

Akella

Én már megtanultam az utóbbi időben, hogy minden apró jónak örülni kell és arra gondolni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Te is nagyon megérdemled ezt a babót és ha már Ő is ennyire szépen fejlődik, akkor gond nem lehet. Csak pozitívan!!

Milyen

Hát tényleg nem, de marhára nem esett jól éjszakára.
recon

Recon

Majd írj,ha beszéltél a dokival!
Vendég

megjött a vérvétel eredményem. Minden adat jó, kivétel a cukor, az 6,4. A többinél nincseen eltérés.
lujzedli

[quote="Anonymous"] írta:Anonymous
[quote="anyci"]E írta:anycizen hiába lovagolsz akkor se tudod megváltoztatni a dolgokat!A moderátornak is írtál aki kitörölte?vagy csak a mi nyakunknak ugrottál egyből!

a szerkesztői részbe is irtam
választ sem kaptam, hogy keres-kinál-ba tartozik

kivülállokat is megkérdeztem, és ők is azt mondták, hogy akkor nem egyértelműek a szerkesztők
ami tartalmilag eladás, azt más helyen ugyanis törlik-átteszik
persze beszélgetés ott is ki szokott alakulni, de ez nem mentség

Ez nem igaz, kaptál választ, tőlem.

Sajnálom, Lányok, hogy még mindig ezt kell olvasnotok a topikotokban :(
jamina

No problémo Jamina...már kezdjük megszokni :!: 8) :lol:

betty615

Lujzi
a cukorszintben mi a normális :?:
4 körüli :?: Mert nem tudom pontosan....
De a többi akkor jó...szuper :!:

betty615

betty: én úgy tudom, hogy cukornál éhgyomri vizsgálat esetén a 3,30-5,50 intervallum közötti érték számít jónak
Vendég

lujzi: cukorterheléses vizsgálatra nem kell menned? ott általában nem csak a cukrot, hanem az inzulint is nézik
Vendég

6,0 a maximum határ.
lujzedli

2 hét múlva kell mennem a dokimhoz, akkorra kaptam időpontot.
lujzedli

lujzi írtam privit
Vendég

A medve felkel téli álmából, és nagyon kanos.
Elhatározza hát, hogy az első szembejövő állatot meghágja.
5 perc sem telik el, szembe jön vele a kis sünike.
A medve felveszi, erre a kis sün összegömbölyödik.
Nézi, forgatja, majd el kezd ordítani: -Hol a p..ád, hol a p...ád???
A kissüni remegve megszólal: -Medve, de hát nekem olyan nincs is!
-Mivel mondtad, mivel mondtad????? :lol: :lol: :lol:

betty615

Lujzi

Ha máskor is volt kicsivel magasabb a vércukor szinted akkor ez az érték egyáltalán nem rossz. Az meg hogy ez nem abba az intervallumban van amit a könyvek normálisnak neveznek, nem számít. A 6-7 közötti cukor sem rossz, függ ez attól hogy előző nap mit ettél és hogy hajlamos vagy-e a cukorbetegségre.
recon

Szasztok!

Ez a névtelen csaj még tegnap is itt kavart?! :evil:

Milyen!

Én is tudtam a titkod :wink: és szurkolok!!

Képzeljétek nekem a 9cn meg a 10cn szépen erősödött a lh(még írtam is nektek)és a 11cn és a 12cn meg egyre halványodott....most mi a szar van?????A hőm meg stganál...tüszőrepi még tuti nem volt....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szijja Panny!
Már más neve van... :lol:

Szerintem tesztelj folyamatosan, és majd meglátod a hőd is hogyan alakul...tudom ettől nem lettél okosabb :roll: :lol:
Szal lehet az is hogy anovulációs ciklusod van, a múlt havi nekem is az volt, és ez teljesen normális, hogy van ilyen. De még egyáltalán nem biztos, hogy nálad is ez lesz. :wink:

betty615

csibuc: küldtem privit. Végülis én csak azt néztem, hány helyen van az eltérés rublikában + jel,és csak a cukornál volt. Ha valaki ki tudja nekem elemezni,akkor beszkennelem és elküldöm.
lujzedli

nem terhelésesre megyek két hét múlva, hanem a nőgyogyimhoz.
lujzedli

Lujzi

Ha gondolod küldd el, anyum eü-s, mindig megmondja a tutit. :D
recon

jó,pillanat s beszkennelem.
lujzedli

Köszi lányok, úgy látom, már kutya baja a kis carosomnak, lehet, hogy csak némi oviundorotisze volt. :lol:

Azért én továbbra is szeretettel várom azokat, akik tesztet szeretnének rendelni, priviben és email-ben tudtok kérdezni, vásárolni, stb. :)

Panny, szerintem még simán lehet majd pé-d, csak egyenlőre talán próbálkozik. Akkor ezek szerint nem volt pozi a teszt, csak erősödött?

Lemaradtam? :shock: Milyen, milyen titok? :roll:

Recon, lehet a szúrás akár beágyazódás, vagy akármi is. :wink:

Pusza a nózitokra

esthajnalcsillag

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!
Lili baba alszik, van időm.
Lujzika:(én eü-s vagyok) Nyugi, 6.4-nél még semmi bajod nincs.
Van 2 gondolatom, mi miatt kaptál kicsit magasabb eredményt a glükózra.

1.)Éhgyomorra megy az ember lánya, éjféltől már csak vizet iszol.Sűrűbb lesz a vér emiatt.
Ha hozzá vagy szokva a reggeli cukros kávéhoz/teához vagy reggelihez, a szervezet kompenzál, hogy ne légy rosszul(szédülés, émelygés),ezért kicsit lassítja az inzulintermelést, a májból meg plussz glikogént, cukrot szabadít fel.
2.)Csak akkor kell menned ezzel a lelettel teheléses cukorvizsgálat és inzulinszint kontrollra, ha,
-a családodban van cukorbeteg(hajlam öröklődik)
-PCO gyanú van a háttérben.

A vércukorszint egyébként 5.5 van ahol a 6.0 érték a normál.

BOCS, HA BELEPOFÁZTAM, CSAK AZÉRT VOLT, HOGY NE AGGÓDJ...
:oops: :oops: :oops:

Kép
rozsa1979

Lujzi

Oké, majd délután meginterjúvolom a helyzetről.
recon

rozsa: döntöttél már a dokikérdésről?
A cukordologról: most írtam lujzinak is épp priviben, hogy mennyire érdekes, hogy orvos és orvos között milyen véleménykülönbségek alakulhatnak ki. Van egy ismerősöm akinek hasonló cukorérték (6.0) miatt kellett terheléses vizsgálatra mennie, semmi más betegség gyanúja nem állt fönn. Nem is találtak nála semmi rendelleneset. Nálam pl. a terheléses leleteken 5,5 volt a felső határérték, de most néztem meg anyukám kórházi leleteit, azon már 6.0 a felső határ. Nehéz ezeken kiigazodni.
Vendég

Igen, Csibuc, igazad van.
Nálunk is a klinikán, ahol dolgoztam, kb két évvel ezelőttig az 5.5 mmol/l érték volt a max. normális.
2éve megemelték a határt 6.0 mmol/l-re.
Nem döntöttem még, fogalmam sincs, mi legyen.
Várom a megvilágosodást!!! :lol:
Már ajánlott mentős kolleganőm egy másik orvost, őt nem ismerem.
Most úgy gondolom, hogy fogadok valaki DR.előjelűt a gondozásra, nem pontosan a szülésre kérem fel.
Aztán, ha elégedett vagyok, meg ő sem megy a szülés körül sehova, meg elvállal, akkor nála megszülök.Így kb .50000 Ft lesz+ de majd csak a végén, ha megszültem plussz a szülésért járó pénz.
Ha nem marad az ügyeletes.

Kép
rozsa1979

Értem, addig is küldöm a fölös kilóimat Neked :D
Vendég

Köszike!!!
Jöhet, kinyitottam az ablakot!

Kép
rozsa1979

Rozsa: én is küldhetek pár kilót?
Sokat híztam 2év alatt.
Mennyit kérsz?
lujzedli

No, no , ti drágák, azírrr nem mindent a kicsire kenni...
E-mail válasz ment neked.
Remélem érthető voltam eddig.
Itt vagyok, várom a válaszodat.

Kép
rozsa1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?