Sziasztok mamik és majdnem mamik!
Hát először is meg kell hogy dícsérjek mindenkit, milyen szupermamik vagytok!!!! Én egyszerűen úgy látszik képtelen vagyok úgy beosztani az időmet, hogy még netezésre is jusson.
Niko!
Így utólag is szívből gratulálok!!! A rosszat könnyen elfeledtetik ezek a kis csodálatos babák!
Visszaolvastam kicsit, de nem írok külön kommenteket, mert nem tudom mikor ébred Litti.
Kicsit rólunk írok inkább, hátha van akinek segítség.
Sajna nagyon aggódós anyuka vagyok, minden apróságot a szívemre veszek ami Littivel történik. A múlt héten volt két nap, hogy hánytam és durva hasmarsom volt. Persze mindenre gondoltam mitől, aztán ismerősök elvilágosítotak, hogy ez bizony Litti miatt van, túl sokat aggódom. Hát lehet, de hogy tud valaki erről leszokni. Ami miatt aggódtam az az volt, hogy volt egy torokgyulladásom aztán meg egy kötőhártya gyulladás és bár tudtam, hogy ő nem kaphatja el azért ki voltam. És aztán lett az államon egy herpesz, na attól meg mindig rettegtem, hogy kisbaba + herpesz. Annyi sz@rságot összeolvas az ember. És ráadásul Litti fülcimpáján meg is jelent valami olyasféle, meg is nézettem orvossal. Nagyon féltem, valami nagy bajt okoz neki, hogy továbbterjed. Önhatalmúlag rögtön bekentem neki Lassar pasztával, ezt még terhesen javasolták herpeszre és neki is jóó volt rá. Már ha biztos herpesz volt. 3 nap alatt teljesen eltűnt, de a gyerekorvos se tudta eldönteni, az vagy nem az.
Tejkiütés nekünk nagyon erősen előjött, szegénykémnek nagyon csúnya volt a pofija meg a fülei is. Mostanra lehúzódott inkább a nyakára, de nekünk a gyerekorvos írt fel rá krémet.
Egyébiránt Litti bőrének ápolására nagyon kell ügyelnem, mi csak a gyógyszertári fürdetőt használjuk. Ordítozás van, míg minden hajlatot ( főleg a nyakát, füle mögött) kiszárítjuk, ugyanis mi bizony nagyon hurkás baba lettünk.
4.80 kg a drágám és egy kis zabagép. Ahogy eddig is kapja a tápszert is, de nálunk szerencsére nem unta meg a szopit, sőt van hogy a tápszert nem akarja igazán elfogadni. Ami mondjuk tök rossz érzés, mert szopizna de nem mindig van mit, főleg estefelé.
És most mintha kevesebb is lenne a tejem, de nem tudom a betegségek miatt van-e így. Remélem, de minden napnak örülök, amíg tud szopizni.
A popsija is nagyon érzékeny. Első pelenkakiütésekre ( akkor még gyógyszertári popikenőcsöt használtam) Alsol kenőcsöt írtak fel neki, jó volt kb. két hétig, aztán kipróbáltam hogy válotok popsitörlőt, Pampers helyett babylove, aztán Gabi, tök mindegy mert kiütés maradt. Mindenesetre ma már csak popsimosás.
A krémet illetőleg kipróbáltam a neogranormont, aztán sudokrémet, kiütések mennyisége változó, de semmi nem használ, sőt hámhiány... Erre egyik doktornő javaslata: betadine majd jó vastagon szudokrém+canesten, vagy csak canesten. Na ez se vált be. Másik doktornő írt fel naki valamit, amit ma vált ki párom, de én hétvégén gondoltam keverek össze neogranormont sudokrémmel és javulás jelei.
Meglátjuk. Ja és pelenkamárkát is cseréltem. Szóval előléptem kísérletezőnek. Litti meg olyan kis hősiesen tűr mindent, ez a hámiány biztos fáj neki.
Majd rakok róla is új képet. Mindent egybevéve nagyon jó kislány, ő is kissé összevissza eszik, de ez nála valami hangulat változás
. Nagyon cukorfalatka, mindent nézeget, és végre rengeteget mosolyog. Imádom. Párom szerint Litti-függő vagyok, egy órát se bírnék nélküle. Hát van benne némi igazság, pedig nem lesz jó vége, ha ennyire csak rá koncentrálok. Azé' más is van a világon. Arra is nehezen vettem rá magam, hogy éjszakára egyedül hagyjam, kb. egy hete. De belátom, hogy így sokkal pihentebb vagyok, nem azon jár mindig az eszem, ha nyög egyet, hogy megnézzem mi van vele.
Pusszantás lányok, már nem mondok semmit arra, hogy vajon mennyire leszek rendszeres látogat, mert úgyse tudom betartani. DDDEEEE azért gondolok rátok!!! Ja és ha lesz valamilyen találka, Till ugye szólsz nekem!! Uram atyám, mindjárt kétszeres mami leszel!!! Elrepült az idő.