Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska
rötölö adó :shock: mi az :?: :!:
Nálatok van ilyen, vagy mi :?: :!: :o

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Máá megen tetűű...téllleg gyanúúús :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én is szerettem Patricket. Bevallom őszintén, hogy a Dirty Dancinget 26éves koromig nem láttam. Azóta 100szor láttam, a Ghostot is,és volt egy filmje, Észak és Dél azt hiszem, az is nagyon jó volt.
Nyugodjon békében.
lujzedli

RTL, te agytröszt! :twisted:
zsuzska30

Vegyél hajfestéket, itt tetűre azt használják a korábban említettek......... :roll: :shock:
zsuzska30

Zsuzska
jah persze, nálatok így mondják :lol: :lol:

Nem lényeg, hogy nem tudod miről van szó...háát azért azt kell mondjam, az a melír is sokat számííít :lol: :lol:

betty615

Szép vörös a csapat ókor-ókor. :roll:
zsuzska30

Jól van, akkor ha rám nem tartozik, akkor titok.
Ha meg titok, rám nem tartozik.

Azért halkan megjegyzem, ikrek vagyok, és nagyon kíváncsi........a te lelkeden fogok száradni!
zsuzska30

Vörös :?: :shock:
Zsuzska
tényleg néha nem tudom kivenni, miről beszélsz....vagy ami épp az agyadba van, leírod :?: :lol:

betty615

Zsuzska
küldök minyá privit..csak hogy tudd :!: :lol:

betty615

Nem így mondják, te!
Csak nem akarom, hogy jöjjön egy névtelenszilvi és kiírtsa a topikot vagy engem, mert reklámozom a csatornát, na! Nesze, te! Ne! Na! :lol:
zsuzska30

Betty
Amig szent a beke engem senki nem zavar :D

Lujzi
Nem tom mar irtam nekik de meg valasz se jott :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem bírsz követni, mert nem vagy egy szinten velem.........jó lenne, ha néha szívhatnál egy kis magaslati levegőt, mi?! :roll: :twisted:

Nem, a Győzikéről volt szó, aztán írtam, hogy nálunk nem okés a megállapítás, mert ők a magyarokat parasztnak hívják........
Aztán jöttél a laptetűvel, én írtam, hogy tetűre festék, és bizony vannak szép rubinvörös gyermekek néha........
EEEEEEEEEEEnnyiiiiiiiiiiiiiii :wink:
zsuzska30

Zsuzska
értem :!: :lol:

Bri
egyébként is olyan fajta vagy, aki meg tudja magát védeni 8) :lol:

betty615

3 hét múlva jöttök haza :?:
De jóóó :!: :o :D
Vagy a párod majd később jön :?:

betty615

Betty
Meg am...en meg sosem toroltem magam es sosem irtam mas nicknevvel bnetre :!: Mindig vallalom a tetteim es a mondandom,bocsanatot is tudok kerni de sajnos szokimondo vgyok ami a szivemen az a szamon...szerintem a baratok ezt igy csinaljak.. :roll: vgy ha baratok beszelgetnek :roll:

Igen mar csak 3het 8) O csak akciora jon 27-e korul es max 1hetre de orulok ha lesz abbol 5nap :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
én sem töröltem magam még sosem...nem is fogom...és én is szókimondó vagyok, de az értetlenséget gyűlölöm a legjobban :!: 8) :wink:

betty615

Juj, Betty, akkor engem se nemszeretel?! :(
zsuzska30

Ja, éretlenséget olvastam!!!!!!!!!!!!!
Diszlexia! :roll:
zsuzska30

Te Zsuzska :!:
Valagba kel rúgjalak lassan....nem a poént gyűlölöm, hanem az értetlenséget, de nem a tettetett fajtáját :!:
Érted már :?: :lol:

Kép

Kép

betty615

NNa tessék, még diszlexiás is vagy :!:

betty615

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

Ne báncsámánaaaaaaaaaa!

Behívom a zanyukámat!

Annyira elkezdett szúrni a jobb oldalamon, hogy elment a kedvem a második evésétől is....... :cry:
még a mellemben is érzek valamit........
ja, nem is mondtam, hogy 1,8 mm-es mióma van a méhemben, meg mindkét vesémben egy ciszta.
De utóbbi nem gond, előbbin meg az egyik nőgyógyász terhesség alatt adott növényi szerrel tud segíteni.

Lehet, hogy inkább lefekszem, ennyit a meghitt együttlétről.
A fájdalom se utolsó fogalmazásgátló. :(

Megyek, 6-kor kelek.
Sziasztok, szép álmokat, és szorítsatok, holnap hosszú napom lesz, félek tőle, főleg a fájdalom miatt.

Jó éjszakát!
zsuzska30

Hülye!
1,8 cm-es!!!!!!!!!!!

Tényleg jóéjt, mert már össze-vissza olvasok-írok.

Puszi!
zsuzska30

Jó éjt neked Zsuzska :!:
Persze, hogy szorítunk holnap :!:
És ne félj, mert akkor jobban fáj :!:

betty615

Meek tusolni gyerekek hajmosas aztan elkell menjek egy papirert az uj lakas epuletebe :x A blogom ujra van :!: Majd ha hazajottem potolom is a dolgokat 8)

Zsuzska
A mioma miatt no para nekem is van egy a mehizomban az uj es meg picike akkora mint a tied a masik hatso mehfalon kivul :? na az 5*5cm-es ahhoz sem nyulnak azt mondtak nem zavar be a terhessegbe :roll: ha azert 5centi fole megy mar elgondolkodtato...ugyogy en pont hatareseten vgyok :? a te kis miomad nem gond.Tavaly beszeltem egy masik dokivan az o paciensenek volt vgy 5 a meheben es ugy horta ki a babajat :!: amig nem zavarnak a babasodasban nem kell hozzajuk nyulni :roll:

Betty
Menjel te is alukani...mikor mesz dokihoz?Jovohet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ja-ja, majd jövő héten...
ok, én is megyek aludni....feltöltődök holnapra :lol: Kép

betty615

Good nite 8) Figyu ma az a masik tekid megvan ami tetszett :roll: nem talalom :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri...ez volt az :?: :arrow: Kép

betty615

Szia Betty!

Csak egyedül??
Vendég

Nem...már ketten :lol: :wink:

betty615

sziasztok. már én is vagyok.
lujzedli

Szia Lujzi!!
Jobban vagy már?
Vendég

Akkor már hárman....Akellát is láttam már, hogy itt van :wink:

Lujzi
mizu :?:

Milyen
nálad :?:

betty615

köszi,igen,nem is értem,miért vagyok még itthon? kicsit még náthás vagyok,meg fáj az arcom.
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Látom tegnap is volt élet :wink:

betty te kis nyomozókutya :lol: Már láttad, hogy itt vagyok? Csak visszaolvastam, mert legalább 3 oldal írtatok.

zsuzska jobbulást kívánok Neked!

Kép
Kép
akella

Bettyke én ma tök nyomi vagyok,bár már elvittem a gyermeket suliba,de még nem ébredtem fel... :shock:

Lujzi

a lazítás sosem ártalmas!! :D
Vendég

Akella szia!

Édes a pocakod! :lol: :lol:
Vendég

Nekem meg le kéne menni a boltba, valami kaját kéne csinálnom...de mit :?: :!: :roll:
Most ezen gondolkodok...
Akella
itt a laptatőn láttam, hogy itt vagy :wink:

betty615

Én sem vagyok a toppon, amint látom...már írni sem tudok :lol:

betty615

milyen drága vagy!

betty gondoltam, hogy ott láttál, te kis szemfüles :lol:

Kép
Kép
akella

Délben mennem kell a védőnőhöz, mert most adja majd a beutalót a cukorvizsgálatra. Már előre élvezem :lol: :lol: :lol:

Betty én most minden reggel a péksütikre vagyok ráizgulva. Képes voltam már most 7 órakor is lemenni a boltba :lol:
Az az igazság, már egy jó ideje nem sok mindent tudok megenni reggel.

Kép
Kép
akella

Akella
a lényeg, hogy tudsz enni valamit...és a péksüti nagyon fini is :!: :wink:

betty615

Hát igen :lol:
Szerencsére nem nézem mit eszem, eddig 4,5-5 kg-nál járok.
Azt nézem csak, hogy egyszerre ne egyek sokat, mert akkor nagyon kitolok magammal.
A picur már egyre feljebb van és nagyon nyom minden felé, a gyomromat is. Hiába vagyok még éhes, nem eszem tele magam.

Kép
Kép
akella

Nagyon jól is csinálod :!:
5kg 25 hetesen nagyon szép teljesítmény :!: :wink:

betty615

Akella

Van egy tippem:nekem anno azt mondták,hogy az a lényeg,hogy tápértéke legyen a kajának,a mennyiség nem számít.
Pl levest ne egyél sokat,mert sok helyet foglal,de pl egy túró rudi is jó lehet helyette!
Vendég

Most jó a súlyod,innen kell nagyon vigyázni,mert a lényegi hízás most következne....
Vendég

Hát igen lányok, majd meglátjuk.
A barátnőmékből kiindulva az egyikük 26, a másik 32 hétre szült. Ilyen esetben jó ha minél nagyobb súllyal születik a baba. Tudom nem ebből kell kiindulni, de az ördög soha nem alszik.
Szombaton hozzuk el a bútort már nagyon várom és már nagyon vásárolhatnékom van :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Akella

Bocs,de így nem szabad gondolkodni,mert bevonzod a rosszat!!Verd ki a fejedből!!

A "normál" kismamák a 40.hét tájékán szülnek és az,hogy a két barátnődnek koraszülése volt,szerencsétlen egybeesés!!!
Vendég

milyen nagyon igazad van, nem is nagyon gondolok erre szerencsére.
Jól érzem magam a bőrömben a picikémmel. :wink: és ez a lényeg.

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?