Új privát üzeneted érkezett!

[quote="recon"]K írta:reconedves Szilvi, Szilvike vagy ahogy gondolod!

Csak azért írok Neked, mert ha többen mondjuk el Neked mi a helyzet, talán megérted. Ebbe a topicba beszélgetünk, nem igazán hasonlít egyik topicra sem. Itt van minden, öröm, bánat, vigasztalás. Együtt örülünk mások sikereinek és együtt sírunk azokkal akiket baj ért. Csak a személyes, saját példámból tudok kiindulni: Nekem óriási erőt adtak a lányok, amikor elvesztettem a babámat, vigasztaltak, megmosolyogtattak még úgy is, hogy csak egy-egy avatar mögé bújva írták le azt amit gondoltak. És ez az összetartás, szeretet és figyelem teszi különlegessé a topicot. Ha ezt Te nem érzed, sajnálom. De azt hiszem itt mindenki felvállalja magát és azt amit írt. Látom Neked nem sikerült, mert vagy törölték az egyik accod vagy törölted, de már van is másik és ki tudja a feljebb olvasottakból, hogy mennyi volt eddig. Én azt tanácsolom Neked, hogy vállald önmagad és ne vegyél mindent az életben ekkora személyes sértésnek, mint ahogy vetted. Ez gyerekesség, ne gyerekesen állj szembe egy döntéssel, hanem észérvekkel. (Az nem észérv, hogy az enyémet törölték, a tiéteket is töröltetem). Én csak annyit mondok, hogy nőjj fel, nem tudom hány éves vagy, de ez a gyerekes hiszti, amit levágtál még egy 16 évesnek se áll jól.

Köszi!
remélem a te életedben nem lesz ) sikertelen év a gyerekvállalásban...
én erre kértem csak az empátiát Esthajnalcsillagtól...
hogy én nem ebből élek, hogy árulok
én csak segitek, segitettem, segiteni fogok

Ha hiszti, hát nevezd annak
Vendég

Szilvike akkor most már remélem elbúcsúzunk egymástól és segítesz továbbra is azoknak akiknek eddig is.Nincs értelme ezt már tovább ragozni,csak ismételni tudom magam hogy tőlünk senki nem babrált ki veled!Az a kijelentésed hogy a mi babanetes társaságunk intézte el azt meg azt hiszem mi kérjük ki magunknak!Ha nincs semmi bizonyítékod addig ne rágalmazz senkit!
Amúgy bocs de én csak ma olvastam az egészről és csak pislogtam hogy ránk törtél mint elefánt a porcelán boltban :shock:
Szerintem ezt itt és most fejezzük be!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.09.15 19:10-kor.

Kép
anyci

[quote="anyci"]S írta:anycizilvike akkor most már remélem elbúcsúzunk egymástól és segítesz továbbra is azoknak akiknek eddig is.Nincs értelme ezt már tovább ragozni,csak ismételni tudom magam hogy tőlünk senki nem babrált ki veled!Az a kijelentésed hogy a mi babanetes társaságunk intézte el azt meg azt hiszem mi kérjük ki magunknak!Ha nincs semmi bizonyítékod addig ne rágalmazz senkit!

Az nem bizonyiték, hogy tegnap este a lányok várták nevetve, hogy majd 5el lentebb figyeljenek?
mit gondoltak csöndben tűröm, hogy igenis, valaki bántson?minek neveznéd, ha nem egyenlő a bánásmód?
olvasd vissza többen is várták, hogy irok, és reagálok...
Vendég

Bocsi, hogy jövök, de már ezt nem bírom...eddig csak olvasója voltam a topicnak, de be kellett jelentkeznem, mert ez felháborító :!:

Szilvi
én nem tudom, miért a lányokat bántod, és miért nem söpörsz inkább magad körül!
Nem veszed észre, hogy mindenhol ott vagy, és senki sem kíváncsi rád???
Én ezt nem hiszem el, hogy van ilyen ember, mint te!!!!
Egyszerűen kiakasztó!!!
Az, hogy a lányoknak van szeme, és írnak máshova is, és ennél fogva benéznek másik topicba is, így láthatták, hogy balhé készülődik miattad!!!! Az, hogy beírták ide, miért baj???

És az, hogy nem tudsz egy hozzászólást értelmezni, az nem a Betty hibája!!! Mert tényleg nem hozzád, és a topicodhoz szólt!!!

Megkérjek szépen, hogy húzz el innen, ne rontsd itt ilyen idézett hozzászólásokkal a légkört, hisz láthatod, hogy senkit sem érdekel, csak a helyet foglalja!!!
Érthető voltam remélem, de ha gondolod betűzöm az egészet......
detto0801

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]Asszem balhé lesz 5-tel lejjebb hamarosan... :lol: [/color]

itt a bizonyiték
az már mellékes, hogy arra gondolt, a topikomban lesz balhé, vagy hogy ide irok
de vártátok többen
Vendég

Ezen hiába lovagolsz akkor se tudod megváltoztatni a dolgokat!A moderátornak is írtál aki kitörölte?vagy csak a mi nyakunknak ugrottál egyből!

Kép
anyci

[quote="detto0801"]B írta:detto0801ocsi, hogy jövök, de már ezt nem bírom...eddig csak olvasója voltam a topicnak, de be kellett jelentkeznem, mert ez felháborító :!:

Szilvi
én nem tudom, miért a lányokat bántod, és miért nem söpörsz inkább magad körül!
Nem veszed észre, hogy mindenhol ott vagy, és senki sem kíváncsi rád???
Én ezt nem hiszem el, hogy van ilyen ember, mint te!!!!
Egyszerűen kiakasztó!!!
Az, hogy a lányoknak van szeme, és írnak máshova is, és ennél fogva benéznek másik topicba is, így láthatták, hogy balhé készülődik miattad!!!! Az, hogy beírták ide, miért baj???

És az, hogy nem tudsz egy hozzászólást értelmezni, az nem a Betty hibája!!! Mert tényleg nem hozzád, és a topicodhoz szólt!!!

Megkérjek szépen, hogy húzz el innen, ne rontsd itt ilyen idézett hozzászólásokkal a légkört, hisz láthatod, hogy senkit sem érdekel, csak a helyet foglalja!!!
Érthető voltam remélem, de ha gondolod betűzöm az egészet......

igen, ok, és miért várták?
mit tettem én anno, amiért igy kell várni, hogy valaki topikját töröljék?
miért kell kárörvendeni?
vagy minek neveznéd ezt???
Vendég

Tudod mit legyen neked igazad :!: Csak most már szépen,finoman és nőiesen megkérhetlek hogyHAGYJÁL MINKET BÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
anyci

[quote="anyci"]E írta:anycizen hiába lovagolsz akkor se tudod megváltoztatni a dolgokat!A moderátornak is írtál aki kitörölte?vagy csak a mi nyakunknak ugrottál egyből!

a szerkesztői részbe is irtam
választ sem kaptam, hogy keres-kinál-ba tartozik

kivülállokat is megkérdeztem, és ők is azt mondták, hogy akkor nem egyértelműek a szerkesztők
ami tartalmilag eladás, azt más helyen ugyanis törlik-átteszik
persze beszélgetés ott is ki szokott alakulni, de ez nem mentség
Vendég

kitiltasz?
olvashatok nem?
és irhatok is...ezt nem tiltja semmi...
Vendég

CSILLAG SZERINTEM TE NAGYON IS EMPATIKUS VAGY!!!!!!!!Nekem eddig nem okoztál csalódást :D

Kép
anyci

Betty, 8)

Kép
anyci

Detto,írjál is ám nekünk ha gondolod,ne csak olvass :D

Kép
anyci

Nem kell hozzaszolni az o hsz-eihez :wink: Csak beszelgessunk csajok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Törölte magát, vagy törölték ?
Hál isten, köszönöm a lányok nevében is!!!
HIHHETETLEN!!! :lol:
detto0801

Anyci
privi ment.. 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget most okosan beszéltem látod? :D csak leállni nem kellett volna vele :evil: mármint szólni hozzá
:evil:

Betty,mizu?Most csak szemezünk egymással édes?

Detto mesélj magadról :D

Kép
anyci

Na most latom jo sokat irtatok :shock:
Bar mar nincs itt az illeto azt meg hozzatennem,hogy a feltetelek es szabalyok kozott nem csak az uzleti kejelgesrol van szo mert gon dolom te csak idaig jutottal el...neked a biznisz a lenyeg itt a bneten.

A szabalyzatban mar is belevan foglalva megpedig:

A babanet moderálási alapelvei

1. Szeretnénk, ha a Babanet társalgója a lehető legszélesebb szólás és véleményszabadság fóruma lenne. A topikokat a hozzászólók alakítják. "Hatalmi eszközökkel" (törlés, kitiltás) csak a legvégső esetben szeretnénk élni.

2. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a mások emberi méltóságába gázoló, bűncselekmény gyanús, kifejezetten romboló szándékúnak érzett hozzászólásokat töröljük. Az iróniát, gúnyt, indulatot azonban mindenkinek el kell viselnie, de azért lehetőleg ne sértegessétek egymást.

3. Utólagos törlést kérésre csak a legritkább esetben végzünk. Törölhetünk képeket, személyes adatokat és a személyt egyértelműen azonosító részeket. Az "utálom az anyósomat" azonban nem azonosít egyértelműen, még akkor sem, ha esetleg sok anyós fogja azt gondolni, hogy az ő menye írta. Gondoljatok arra, hogy ha egy újságban megjelenik egy olvasói levél, szerzője nem kérheti az újság bezúzását, csak azért mert időközben meggondolta magát.

4. Mielőtt új témát indítasz, kérlek, nézd meg a keresővel vagy az eddigi témák átnézésével, hogy nincs-e már hasonló.
A könnyebb eligazodás érdekében kérünk, hogy a témát abban a csoportban hozd létre, ahova logikailag leginkább tartozik.
Jó, ha a téma elnevezése konkrétan utal a tartalomra, és ezzel csökkenti, hogy hasonló tartalommal, más néven induljanak új témák.
A topikok abc sorrendben jelennek meg, a név előtti különleges karakterek nehezítik a téma megtalálását.

A jobb áttekinthetőség érdekében időnként szükség lehet egy-egy topik áthelyezésére, összevonására, esetleg átnevezésre, a témák átrendezésére.

A Keres-Kínál rovat kivételével bárki indíthat új témát. A hirdetés jellegű hozzászólásokat csak a Keres-Kínál rovatba helyezzetek el, máshonnan törölni fogjuk. A Keres-Kínál rovatot az ún. lakossági apróhirdetések és nem az üzleti vállalkozások számára hoztuk létre. Boltok, kereskedők, termékforgalmazók hirdetéseit töröljük. Hírdetési lehetőségek iránt a szerkeszto@babanet.hu mail címen lehet érdeklődni.

5. A Keres-Kínál-ban a hozzászólásokat 6 hónap után töröljük, a Próbában pedig bizonyos hozzászólás szám után automatikusan törlődnek.

6. A Társalgó témáihoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

8. Regisztrált felhasználóinkat hírlevélben értesítjük a Babanet életében bekövetkező változásokról, a weboldal fejlesztésének köszönhető újdonságokról és szolgáltatásokról.

7. A fentiek nem kőbe vésettek és bármikor készen állunk újragondolni és kiegészíteni őket.

Mindezeket elfogadom, a regisztrációmra az alábbiak ismeretében kerül sor:

Mint a Babanet regisztrált felhasználója beleegyezek és elfogadom, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot sem küldök, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.
Elfogadom, hogy a Társalgó adminisztrátorának jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítéli meg, hogy ez szükséges.

Detto
Kép

Olyan gyorsak vgytok lemaradtam teljesen :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ki szereti Patrick Swayze-t? Én nagyon komáltam, szegénykém, nagyon fiatalon húnyt el :( . Olyan kegyetlen néha az élet. És csak most tudtam meg, hogy volt felesége, és ráadásul jó sok évet éltek le együtt, biztosan nagyon szerették egymást.

Szerintem én lépek, még fürdetem a porontyaimat, aztán altatás. Most éppen még ugrálnak az ágyon :roll: :lol:

Pusza, jók legyetek, gyártsatok sok-sok kisbabót, ha tudtok :wink:

Ja, és ne beszéljétek már belém a gyereket :lol: , a vonalzótól még nem lett senkinek sem babája :wink: , ahhoz más is kell, és hát mostanában 100 éves módjára jut csak erőnk apucival csinálni a dolgokat. :twisted:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bri
privi ment 8) :lol:

betty615

PUSSZANTÁS!!!!
Itten vagyok!!!
Látom eggyel többen vagyunk, mint szeretném...
Szilvike, Névtelen, vagy hogy is nevezed magad, nincs valami dolgod ratunk kívül?
Estére mindig felélénkül a topic.
ESTHAJNALCSILLAG: A te empatikus képességed csillagos 5-ös.Szeretünk TYÚKANYÓ..

Kép
rozsa1979

Az elozo iromanyombol kiemelnem:

2. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a mások emberi méltóságába gázoló, bűncselekmény gyanús, kifejezetten romboló szándékúnak érzett hozzászólásokat töröljük.

Tovabba:

Mindezeket elfogadom, a regisztrációmra az alábbiak ismeretében kerül sor:

Mint a Babanet regisztrált felhasználója beleegyezek és elfogadom, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot sem küldök, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.
Elfogadom, hogy a Társalgó adminisztrátorának jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítéli meg, hogy ez szükséges.

No komment :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

EHCS
én is imádtam P.S.-t. Nagyon jó filmjei voltak, nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon el kellett menjen...de hát ez a betegség sajna nem válogat :roll:

betty615

Betty kaptam és írtam :wink:

Bridget ezzel le is aláztad emberünk :wink:

Kép
anyci

Na, most már tényleg ne hagyjátok, hogy befolyásolja ez a Névtelen alias Szilvike alias Napsugár alias...., a jókedvet és a kultúrált beszélgetést! Tessék visszarázódni a bugyutaságokba! :lol: :wink:

Na tényleg húzok, mint a gólya délre. 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag tényleg én majdnem sírtam amikor reggel meghallottam hogy meghalt :cry: Bírtam nagyon!Sajnos a rák ne válogat :(

Kép
anyci

Hát, ezt nem tudtam kihagyni Anyci... :lol:

betty615

Na idefigyelj te Névtelen-Szilvike-Napsugár!!

Ma már nem vagyok olyan kis finoman cizellált ,mint tegnap,úgyhogy
húzzál el innen!!!

A saját házad táján kavargasd a szart,világos voltam??!!

Add el a rohadt tesztjeidet,akinek akarod,meg barátkozz a hasonszőrűekkel....itt senki sem kíváncsi rád.

Arról nem beszélve,hogy észre sem vetted,mekkora reklámot csináltál ennek a topiknak-ingyen!!! :lol:

Ugye,Dettó??? :D :wink:
Vendég

Betty ez bejött Kép

Csillag aztán nem ám huhogsz közben :lol: :lol: Jó éjt tyúkanyó!!! :D

Kép
anyci

Ja amúgy helló Lányok!! :lol:
Vendég

Anyci mégegy privi... :lol:

betty615

ECS: én is szeretlek:-)
lujzedli

Csillag
Visszarazodunk... 8)

Betty
Nem foztem mert tegnap curry-t csinaltam abbo mindig van meg masnapra is :wink: soooot :shock:

Anyci
Annyi mindent tudnek irni a evtelenunkrol de szora sem erdemes... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty, megkérdezhetem, honnan töltötted le a cicádat?

Kép
rozsa1979

Mámeg a balhé!

Eszembe jutott egy szösszenet........hogy mirőőőőől?!

Akkora paraszt vagy, hogy szalonna volt a jeled az óvodában.
, hogy a kólát is hagymakarikával iszod.
, hogy ostorral kapcsolod ki a tv-t.
, hogy disznótorost játszol Play Station-ön.
, hogy kocsonyával zselézed a hajadat.
, hogy bicskával eszed a vattacukrot.
, hogy azt mondod a buszsofőrnek: "GYíííííííí!"
:lol:
zsuzska30

Anyci
mondtam én, az az megint :!: :!: :lol:

betty615

Na lányok húzok mint vadlibák mert szunya van!

Jóccakát mindenkinek!
Pusszantásos!

Kép
anyci

Csillag
engem is megrazott a halala :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rózsa
blinkiebee.com-ról. A cartoon részből. Nézz körbe... :wink:

Zsuzska :lol:

betty615

Töltött cica?
Betty, az volt a vacsi?! :roll:
Csak felületesen olvastam vissza, rögtön pótolok.........csak ettem...... :lol: :roll: de tényleg....nem eszem sokat, csak akkor, ha jövök, vagyis mielőtt jövök, vagy ha mentem innen, és enni megyek......... :roll: értitek, nem?! na.
zsuzska30

Zsuzska

Kiegészítés:

Akkora paraszt vagy,hogy érted mit mond Győzike....
Vendég

Te Zsuzska
délután 5-től eszel egyfolytában :?: :?: :lol:

betty615

Betty
Uj regisztralonk lett? :roll: Nem azt mondta tobbet o a bnetre nem jon 8)

Zsuzska
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Engem is mélyen érintett, többször láttam a Ghost-ot, mindig sírok rajt.......az volt a kedvenc filmem, amíg a Hölgyválasz el nem készült.
Nem is tudtam, hogy balettozott......ezt a nagysikerű, fenomenális Kókusz c. rötölö adó műsorából tudom.
zsuzska30

Bridget: mi van a blogoddal?
lujzedli

Már én is néztem Bri...de már nem szólok inkább semmit....mert megint én leszek a hibás mindenért :!: :lol: :lol:

betty615

Most majd te leszel Bri :!: :lol:

betty615

Na, Milyen!
Akkor ez nemigen állná meg a helyét felénk.
Itt a kölkök szemében kétféle ember van: kisebbségi és paraszt.
:roll:
zsuzska30

Most mi van, miről beszéltek?
Lemaradtam, azt hiszem.
zsuzska30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?