Új privát üzeneted érkezett!

Susy!!!! Amit nekem is írtatok!!! Ha halvány csík is az is csík, méghozzá KETTŐ!!!!!!!!
Már kérdeztem, hogy milyen érzékenységű a teszted! milyen? mert akárki akármit mondd a 25-ös érzékenységű a menstruáció első napja előtt szerintem nem mutatja ki..
Akarok fotót!!!!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy Barni előtt ugyan így voltam mint te,.........mindíg barnáztam.......de akkor nem......és most itt van a pocimba!
halk gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi Barni még jól érzi magát idebe!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi lányok. Mutatom hogy milyen.

Kép

Kép
Kép
susytunder

csinálok majd kint is képet, mert itt elég rosszul látszik.

Ronci
25- ös a teszt.

Kép
Kép
susytunder

én is ilyennel teszteltem....illetve ilyennel is!!!!!!!!!
de gyönyörűen látszik!!!!!!!!!!!!!!
jaj én olyan boldog vagyok most......mintha én teszteltem volna!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor ez bizony még csak most mutathatja ki...szerintem. 2nap múlva ez már szép erős lesz.

Kép
Kép
ronci

Hát ez titta jó!!!

Kép
Kép
ronci

jajj lányok olyan aranyosak vagytok! :lol:

Nem csinálok még új vonalzót, megvárom ezt a hetet.
De nagyon boldogok vagyunk! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Most előszedtem az én első tesztemet, hááát az sem volt erősebb élőben! Mondjuk az 10-es volt, meg hamarabb csináltam, de ennek ilyenkor még ennyit kell mutatnia.. meg mint mondtam nekem az elsőn kb.5perc elteltével látszott bármi is, annyira gyengusz volt még... :lol: :lol:
Most vigyorgok, mint egy vadalma.

Kép
Kép
ronci

Susy ráér még a vonalzó!!!!
most örüljetek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
a felső teszt a legelső a kazettás a második és a legalső a harmadik........így jelezte Barni az érkezését!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Susy!
Ez nagyon jó lenne!!!!!Majd akkor szerdán gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hű,most tiszta lázban lehetsz!Emlkészem,mikor én csináltam az első tesztet! :lol: :lol: :lol:
Kristóf amúgy tudja,hogy akartok neki kistesót? :D

Kitty,Gani!
Felrakom,hogy milyen kandallónk lesz.Csak a szine lesz más,és nekünk a sarokba lesz beépítve.

Kép Valami ilyesmi :-) :-) :-)

De ha kész lesz a miénk,persze rakok majd róla képet! :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

[quote="susytunder"]k írta:susytunderöszi lányok. Mutatom hogy milyen.

Kép

Na ugyi:)
ez tutti 2 csik!!!
gratula:))))
Vendég

Jaj, Susy, én úúúúgy örülök. Még leplezem, de a következő tesztnél már ugrálni is fogok örömömben :wink: :lol: A vonalzóval várj még pár napot, amikor már el is mered hinni, na majd akkor csinálj :wink:

Ildi, Ronci mikor is mentek genetikai UH-ra? Hamarosan kiderül a pici neme is, nem? Rákérdeztek, vagy meglepetés baba lesz?

Sziszkó, szép kandallótok lesz. Ha egyszer lesz egy családi házunk, mi is szeretnénk majd.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mi szeptember 23-án megyünk uh-ra és kíváncsiak vagyunk anemére természetesen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Én meg szerdán fogok bejelentkezni az UH-ra, az afp eredménnyel a kezemben..merthogy akkor kapom meg. De jövőhéten valamelyik nap, ha minden jól megy.. Párom nagyon szeretné már tudni, én az az igazság még el vagyok ezzel, hogy nem tudom, mert most még bármi lehet és nem tudom, hogy mit szeretnék jobban..de ebből kifolyólag, persze meg fogjuk kérdezni.

Kép
Kép
ronci

Susy!
Semmi gratuláció, csak halkan szurkolok az erős csíkért, ok? :wink:
Igaza van Roncinak! A halvány csík is csík :wink:
Azért ez nem semmi. Igazi mindenki babája. Mindenki olyan izgatott, mintha a saját tesztjét nézné :lol:

Most tűnt föl, hogy Ildi és Ronci 3 nap híján egyidős kismamák :D

Sziszkó!
Nagyon szép lesz a kandallótok! :wink: A kandalló betétet megvettétek vagy csináltattátok? Minket is érdekel a téma, csak nagyon drága, jó helyet kell neki találni, később a tüzelőről gondoskodni kell... Jól meg kell fontolni. :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi 23-a mindjárt itt van!!!!!!!!
Ronci drukk neked is!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

gani!!! Az én vonalzóm 1napot késik!!! Ma 17hetes és 3napos vagyok! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Akkor csak 2 nap eltérés van a 2 baba között :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy és párod mit szól? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Nagyon boldog! és tudod jött a pasi dumával, hogy mondta ő hogy hamar volt az a teszt, és még nincs veszve semmi... :lol:
Aztán mondtam neki, hogy ha nő lenne, akkor ő sem bírna várni.
Már a fiú és lány neveken gondolkodik, és mondta, hogy milyen jó lesz újabb fél év nem alvás. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy, addig is, ha gyakorolni akarja apa az éjszakai nem alvást, szólj, egy-egy éjszakára megkaphatja Marcit :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás,Gani!
Köszi szépen! :lol: :lol: :lol: Igyekeztünk modernet választani,mert a lakásunk is hasonló.Bár ne ilyen fullosat képzeljetek el,mint a kandallós képen! :oops: :wink:

Gani!
A tűztérre gondolsz?Azt egy jászberényi kandallós üzletben vettük meg.A héten hozzák,és ha itt lesz kezdik is az építést páromék.
Volt kinnt nálunk 3 kályhás is,akik megnézték és adtak szép magas :shock: árajánlatot.Ezt az egészet munkadíjjal együtt kb 500 ezerért csinálták volna meg :!: :!: :!: :!: És így,hogy "házilag" lesz megcsinálva,ahogy Tomi számolta kijön 300 ezerből. Azért nem mindegy! :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Susy néha én is felajánlom párodnak Barnit éjszakára!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok azt mondja apa, hogy nagyon boldog lenne. :lol: :lol: :lol:

Brigi
Marci jobban van már?

Mi cserépkályhát akartunk rakatni, bontott anyagból, de aztán nem lett belőle semmi, de még nincs elvetve az ötlet. Egy biztos, most elég a konyha, 1 évig biztos nem porolunk. :)

Kép
Kép
susytunder

Hát bizony Sziszkó, lényeges különbség van az árban :shock: Ügyesek vagytok!

Nitácska, hogy érzed magad? Marad még Barni szerinted? :lol:

Susy, igen, Marci jobban van már. Bár még folyik az orra, de nem vészes. Holnap megyünk anyuhoz, mert mennem kell a háziorvoshoz a táppénzes papíromért. Már megkértem anyut, hogy elviszem őt, de menjen már be a váróba ő, én meg addig kint játszom Marcival. Nem szeretném, ha ráfertőződne :?

Hogy álltok a konyhával? Van már kupleráj meg felfordulás? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

nem irtam nektek róla,de mostanában voltak fura dolgaim,amivel eddig nem is foglakoztam,a mai napig,mikor is csináltam egy tesztet...nagyon nagy meglepetésemre látszik egy halványka csik.csak úgy gondoltam egyet és csináltam.a szokásos nem törödömséggel ott hagytam és kb 10 perc után megnéztem és volt ott valami kis jel..egy élet jele?nem tudom de valami van :) próbálok boldog lenni,de iszonyatosan félek is,mert akármi lehet még ebből,mi van nincs is baba,csak valami bekavart..vagy nem tudom..annyira félek még :? már sok tetszet csináltam de még soha nem tapasztaltam ilyent.

ez most nem az én tesztem,úgy szedtem le netről mert a f.gépem nem jó,igy nem tudtam lefényképezni...de valami hasonló az enyém s: Kép

KépKép
bettike83

Hékás egyenlőre mradna még......de néha vannak enyhe jóslók........ :)
Susy akkor párod néha lefoglalva......majd adok időpontokat!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi
Vigyázzatok is nagyon Marcira, de magatokra is.
Van bizony felfordulás. A héten már jön a burkoló is, talán már jövő héten itt fog állni álmaim konyhája a helyén. :lol:

Bettike
Na az én tesztem kb. ilyesmi, talán picivel erősebb. És ne képzelegj minden rosszat. Baba van a pocakodba!!! :)

Kép
Kép
susytunder

susy

na ez tök jó,úgy látszik egyűtt babásodunk :lol: szoritok neked is meg magamnak is+++

KépKép
bettike83

Lányok, én elköszönök tőletek, ezen a néven, amin most vagyok...
sajnos a hcg-lh tesztes topikom töröltetni akarják, mert hogy nem régi és csak 1et hagynak meg, ami szintén árulják benne, szóval nincs egyforma bánásmód

nem tudom, hogy regelek e ujra, majd még meglátom

az uj honlapomról majd megirom...
ha valakit érdekelne, hogy mi van velem, addigis:

babatszeretnek@indamail.hu

ezen megtaláltok

Sz
Vendég

Bettyke!!!

Én is azt mondtam páromnak, hogy csak akkor lesz biztos, ha már látom Őt az Uh-on.. de ott volt, pedig az én első tesztem is csak sokára lett nagyon halványka!!! ugyhogy ott van az a baba, nagyon is!!! hú, mennyi baba, hirtelen!!! tök jó!
na, most ki is jön????? :lol: :lol:
Ha jól rémlik Kinga!!!!! hol is vagy????

Kép
Kép
ronci

Betti, drukkolunk Neked is és tényleg csak a jóra gondolj :lol:

Szilvike, ugye nem Te akarod magad töröltetni? ne tedd légyszi :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

próbálok csak a jóra gondolni,de azért félek nagyon :( sokat görcsölök,és ez biztos nem jó neki..

KépKép
bettike83

Betti az elején nekem is voltak görcsöcskék.........nagy változásokk mennek odabennt végbe!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kristóf is belázasodott, délután elmegyünk az orvoshoz. :(

Bettyke
Nekem is vannak kis görcsök, és éles nyilallások. De ez normális.

Kép
Kép
susytunder

Susy jobbulást Kristófnak!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvike!
Te írtál? Miért nem jössz többé? Szerintem hagyd a másik topikot veszni és gyere ide! Látod!Itt babaeső van. Nehogy már kimaradj belőle!! :lol:

Susy!
Jövőhéten? Gyorsan haladnak a munkálatok akkor! Majd kérünk fotót az új hiperszuper konyhádról!

Bettike!
Mikor csinálsz még egy tesztet? Dokihoz mikor akarsz menni?

Sziszkó!
Na igen, Én is ilyen árakról beszéltem. Még a 300 is nagyon sok pénz érte:cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok Lányok,

bocsánat, hogy régen írtam, de mentségemre legyen mondva, hogy sokat dolgozom és betegek is vagyunk sajna. Takony, köhögés, krákogás hetek óta....F.O.G doki, körzeti, de senki nem mond semmit, allergiával fenyegetnek:? Na mindegy, még mindig jobb mint ez a disznós kórság.

De amiért jöttem:

Susy, Bettike
csendben drukkolok nektek nagyon! Örülök nektek, persze ezt is csak szép csendben :wink: juj de izgi :D :D :D

Susy, Kristófnak gyors gyógyulást!

Nita,
jóslók, huh az már majdnem a vége :) . Irigyellek, szép emlékeket juttat az eszembe. Vigyázz magatokra és pihenj amennyit csak tudsz :)

Hékás,
jól teszed, hogy nem mentek be az orvoshoz, senkinek sem hiányzik egy újabb kórság, vigyázz magatokra!

Sziszkó,
nagyon szép a bababirodalom, meg a sportjárgány
:wink: A kandallótok is nagyon szép lesz, nekem is nagy vágyam, remélem egyszer teljesül. :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

képzeljétek meghozták a pihiszékét Barninak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 napja rendeltem....azt volt kiírva 2 hét mire ki hozzák..........erre ma......de én úgy örülök neki......olyan szép!!!!!!!!!!!!!!!

Sucer örülök hogy jelentkeztél........gyere többet ha tudsz!!!!és jobbulást!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Hát én egyre betegebb vagyok.. mostmár alig van hangom is /mondjuk délután vizsgáztattam és ott non-stop bezélni kellett/ folyik az orrom is és köhögök rendesen..Nem bánnám ha már vége lenne!!! Ma éjjel érkezik végre haza párom, már alig várom!!!! Majd Ő meggyógyít biztosan..már úgy hiányzik!
Mondtam már, hogy utálok beteg lenni????? :evil: :evil:

Kép
Kép
ronci

Ronci jobbulást!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Töröltem magam a régi neveimen, ugy is ez tükrözi majd a honlapom cimét.
Nem hinném, hogy kimaradok a babaesőből, én kripli vagyok, nekem sehogy nem sikerül, pedig az endokrin kontrolon meg voltam dicsérve.
babatszeretnek_972

nem vagy kripli!!!!!!!!!!!!ilyet ne is mondj!!!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek sikerül előbb vagy utóbb!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nita!
Ez tök jó,hogy már meg is van Barni széke! :lol: :lol: :lol: :lol:

Susy!
Azt mondtad ma csinálsz másik tesztet!Ha kész vagy vele,gyere gyorsan és mond el mizu! :lol: :lol: :wink: Izgi! :)

Bettike!
Akkor Neked is még "csak" egy halk gratula! :lol: Csinálj egy másik tesztet is,hogy megnyugodjál! :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jó reggelt lányok!

Szépen erősödik a csíkocska, bár még nem fullos, de szépen és tisztán kivehető. Akartok képet is? :)
Jajj lányok én annyira boldog vagyok, nem is mertem remélni, hogy ennyire egyszerű lesz. 2 hónap után siker!!!

Éjjel felment Kristóf láza, kapott kúpot, utána mélyen és nyugodtan aludt, most csak hőemelkedése van.

Dehogy vagy kripli! Csak az elkeseredés beszél belőled, amit maximálisan megértek, és nagyon drukkolok!

Kép
Kép
susytunder

Susy, persze hogy kérünk képet :lol: mi is örülünk a 2. csíkodnak :wink:

Ronci, jobbulást :lol:

Szilvike, megnyugtattál :lol: , hogy itt vagy. Lesz babád neked is, nem vagy kripli.
Látod Susynak is nekem is a nagy elkeseredés után 2. hónapban jelentkezett az új kis élet :lol: Nálad is fog, biztos vagyok benne.

KépKép

KépKép
beneildi

Susy!
Akkor mostmár jó hangosn!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULÁLOK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Akkor ha jól számolom júniusi baba lesz? :) :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: