Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Írtam a Szerkesztő topicba, aztán meglátjuk, de azért felháborító, hogy egyesek csak úgy betépnek ide, felborítják a jó kis vicces légkörünket, mert éppen valami problémájuk akadt, és azt valakire feltétlenül rá kell kenni! :evil: Na mindegy, remélem, maradhatunk beszélgetni, legfeljebb a téma címét átvariáltatom, ha ez lehetséges. Ha nem, talizunk a Keres-kínálban IS! :wink:

Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag mi lesz az új címe?Időben írjátok meg, hogy megtaláljalak Titeket :wink:

Kép
Kép
akella

Esthajnalcsillag!

Bár biztos nem emlékszel rám, tavaly télen rendeltem tőled teszteket és ezek segítségével sikerült összehoznom 4. babámat, Lottit, aki pénteken született meg nagy örömünkre. Ami miatt megosztom ezt veled, hogy mindenki úgy tudja, hogy véletlen, besikerült baba, és csak az én titkom, hogy nem így van, igenis nagyon vágytam(tunk)rá, de az előzményeim(vertélésel, lombik), nem is mertem remélni, hogy sikerülhet.És 40 éves létemre elsőre összejött-vaalom, hogy a teszt is segített).Szóval még egyszer köszönöm és biztatom az utánam jövőket......
arvaerika

Arvaerika!

Olyan jó hallani az ilyen jó híreket :wink: (különösen h a 4.babáról van szó...mi is a 4.babára várunk )

Gratulálunk!!!

Tényleg időben szóljatok ha új cím lesz!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

arvaerika gratulálok a picihez!!! Tényleg nagyon jók és hasznosak ezek a tesztek.

Kép
Kép
akella

Sziasztok vsajok!

A hét hátralévő napjaiban ráérek.

Miket kell itt olvasnom? Ejnye-bejnye, nem felnőtt emberhez illő beírást olvastam. Töröltetni a topikot? Na nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.

Rólam: péntek óta meg vagyok fázva, és nem múlik. Ma már ki kellett mennem dokihoz, mert már az arcom is fáj.......
Onlány: bocsi,hogy a privát üzidre nem írtam, ne haragudj, fogok.
lujzedli

Sziasztok Csajok!

Ez igen, volt termés tegnap meg ahogy látom botrány is. Elképesztő, hogy egyesek mi mindenre képesek és utána mindig az övék kell legyen az utolsó szó....

Hoztam Nektek egy "érdekes" történetet, ami kicsit talán elszomorító is. Gyerekkorom nagy részét egy pici faluban töltöttem Gy-M-S megyében, ahol a polgármester és a pap mondták meg a frankót a lakosoknak.
Egy velem nagyjából egykorú srác önjelölt templomszolga lett és ma mit olvasok internetes hírportálokon? Tesóm küldte át az alábbi linket:

http://www.kisalfold.hu/embargo/lopott_aruk_a_templomban/2110868/

Teletömte a srác a templomot lopott kiskereskedelmi cuccokkal, élelmiszerekkel és egyéb háztartási eszközökkel. Majd szépen fény derült a turpisságra, a rendőrség lefoglalta a lopott holmit és végül jött a vasárnap a szokásos szertartással. A srác ugyanúgy megjelent templomszolgaként majd a mise végén felolvasott egy "közleményt" hogy őt ebbe a lopásba csak belerángatták és teljesen ártatlan. Hát naná, szerintem is. Elképesztő, hogy mik vannak...
A legszebb az egészben, hogy a falunak jó ha 350 lakója van, így mindenki ismer mindenkit. :twisted:
Vendég

Sziasztok, ha lesz új topic, a címe ilyen lesz várhatóan:

Esthajnalcsillag topicja: LH-, HCG-, sperma- és babateszt

Vagy valami hasonló, lehet, hogy még a hőmérőzést is beleveszem, ha lesz rá mód.

Nos, Árvaerika, hogy a túróba ne emlékeznék rád, és nagyon gratulálok a kis Lottihoz, gyönyörű a neve! Fényképet nem kaphatunk róla? Biztosan csodaszép! Puszi nektek, és simizd meg a nevemben a picikét, meg magadat is, hogy ilyen ügyi voltál :wink: És örülök, hogy segíthettem :)

Ölelek mindenkit, kitartás kiscsibéim :D Üdv: Tyúkanyótok

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

bridget: örülök, hogy megjöttél. A barna pipi nem a legjobb, jól összeszetél egy csúnya megfázást. Talán érdemes lenne tőzegáfonya kivonatot szedni, az segít a húgyúti fertőzések távoltartásában.

arvaerika: gratulálok, olyan jó ilyen történeteket olvasni :D

EHCS: ha esetleg változik a cím én is - én is kérem az újat! Köszi :)

zsuzska: sajnálom a crohn betegséget, az sajna nem gyerekjáték... Jobbulást! (és sok ilyen hsz-t mint tegnap este :) )

lujzikám: Neked is jobbullást kívánok, űzd messzire a bacikat!

panni: nagyon édesek a gyerkőcök a képen... Ha lesz még babátok egy saját focicsapatot alakíthattok lassan :D

betty: merre vagy?

anyci: igen megjöttem, ezt a hetet itthon töltöm így van időm a neten baragolni (mást sem csinálok egész nap csak behozom al emaradást a bneten :D )

recon: örülök a jó híreknek és drukkolok az októberi költözés utáni babybummhoz

Mindenkinek akit nem említettem: szép napot!
Vendég

EHCS megelőztél :D
Vendég

Csibuc: milyen Szcezinben?
lujzedli

lujzi: hát eléggé más mint itthon, de ettől még lehet jó is. A munka nagyon okés, de az emberekkel sok gondunk van. Városnézésre pedig sajnos még nem nagyon volt időm, csak aludni járok a városba :(
Vendég

Örülök azért a jó élményeknek. Ha lenne rá lehetőségem, én is kimennék külföldre, de még ez nem biztos, hogy enm történik meg, 1km-re lakok Ausztriától
lujzedli

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!
Tegnap este óta 2 oldalt írtatok, no, szép termés :lol: ... :wink:

ONLÁNY:Nem dolgozom, Gyes-en vagyok a kislányommal.Te meddig fogsz dolgozni?De szerintem te is otthon vagy , nem?
Ne aggódj, biztosan jól beállítják a TSH szintedet.
Nem vagy szita agyú kismami, csak kismami...egyébként én is bambi vagyok néha, de hát kettő helyett egy agy gondolkodik
:wink:
AKELLA: Szépek a nevek, amiken gondolkodsz.
ARVAERIKA: Gratulálok a kicsi Lottihoz !!!Kívánok jó egészséget, sok-sok tejcsit és boldogságot a kis drágátokhoz!!!!

LUJZEDLI:Gyógypuszik mennek, nyisd ki az ablakodat... :wink:

Ha kihagytam valakit, bocsánat, de sok-sok puszi mindenkinek!!!!! Kép

Kép
rozsa1979

[quote]k írta:ettő helyett egy agy gondolkodik
:lol: :lol: :lol: :lol: jól beszélsz!
Igen, én is otthon vagyok, mert Liza még csak 1 éves.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Kismamik!
Még egyszer szerettel gratulálok Nektek a babákhoz és problémamentes 9 hónapot kívánok mindkettőtöknek! :D
Vendég

CSIBUC:Nemsokára mi is gratulálhatunk mindőtöknek...
Minden este imádkozom, mindenkiért , akit itt megismertem, hogy Isten adja oda szívetek vágyát.Mindegy, hogy az ház, baba, vagy boldogság, vagy egészség , vagy lelki béke.Ezt Isten úgyis tudja, mi van a lelketekben..

Van egy nagy dilemmámm.
Hosszú lenne leírni, nem akarom az oldalt foglalni.
A döntést apa rám bízta, de nem tudok dönteni, pedig a 12 hétig kellene..
Fogadott orvos és kórház kérdés...
Szóval töprengek, jár a mogyorónyi agyam...

MÁS:LEHET NEVETNI!!!!
Megcsalom apát.Marcinak hívják az illetőt, fajanszból van és én minden 30 percben, éjszaka 14-szer randiztam vele.
Nagyon jó kapcsolatunk alakult ki. :lol:
SZERINTETEK KI Ő? :roll:

Kép
rozsa1979

bridget: mi történt a blogoddal? nem találom :(
Vendég

Erika
gratulálok neked :!:

Lujzika
jobbulást neked...örülök, hogy jelentkeztél...jöhetnél sűrűbben is...

Rózsa
jó hallani, hogy imádkozol értünk....párunkra rá fér... :wink:

Csibuc
itten vagyok, nem tűnök el... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Pipiltem egy tesztre, pozi lett.
Hirtelen felindulásból, holnap reggel 7.30-re kértem időpontot a körzeti nőgyógyászhoz(ÁÁÁÁÁÁ, nem tudom ki akart várni még 2 hetet :?: :?: :?: :?: )
De inkább egy UH, mint meggazdagítsam a gyógyszergyártókat.Eddig kb 8 db teszt fogyott el.Komolyan nem hiszek a szememnek.
Jelentem anyuka HÜLYE...

Kép
rozsa1979

Rózsa
talána WC?
De miért hívnák azt Marcinak :?: :shock: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Rozsa:húúúúúúúúúúúúú,de jó.

Betty: itt vagyok,sűrűn,jó?
lujzedli

Én is a Wc-re tippelek :D
Vendég

Én is a wc-re :lol:
lujzedli

Lujzi
hát jó lesz máá... :lol:

Az ok, hogy WC, de miért Marci :?: :shock: :lol:

betty615

Csibuc
most nézem, de ügyi vagy :!:
Már -9 kg-nál tartasz :?: :shock: :o
Na ugye, hogy mennek lefele azok a kilók.... :wink:

betty615

Hát bettykém én is alig akarom elhinni... Annyi év kínlódás után 3 hónap alatt lement 9 kiló. A régi ruhák kezdenek jól állni már, a 44-es konfekcióméretet pedig kidobhattam :D Anyósjelölt legalább örült, mert neki jó lett szinte minden.
Még további -9 kg a cél, bár meglátjuk, hogy hogyan alakul. Most már nem akarok kényszeresen lefogyni, jól magam a bőrömben és ami még lemegy, annak csak örülök. :D
Vendég

azt akartam írni, hogy jól érzem magam a bőrömben... csak nem sikerült teljesen :roll:
Vendég

Ráértettem...az a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben...és ha még 9 kg a cél, az is össze fog jönni hidd el :!: :wink: Mert nagyon ügyi vagy te :!:

betty615

betty: nem tudod mi lett bridget blogjával? nem érem el, hibaüzenetet kapok, hogy a blog nem található :(
Vendég

Amikor Joe a barátja farmján nyaralt, nagyon megtetszett neki a fejőgép. Nézte a barátját, ahogy ráhúzza a gumicsövet a tehén tőgyére, és bekapcsolja a gépet. A masina kattogott és zúgott, aztán néhány másodperc múlva finoman szívni kezdte a tejet egy nagy tartályba.
Aznap este Joe kiosont a tehénistállóba. Mire odaért, már kőkeményen felállt neki. Gyorsan bedugta a cső végére, és bekapcsolta a fejőgépet, hogy megtudja milyen érzés.
Két óra múlva a barátja felébredt a fejőgép zajára. Kirohant az istállóba, ott találta a Joe-t a földön fetrengve, nyöszörögve, kifordult szemmel.
- Az ég szerelmére - rimánkodott Joe. - Kapcsold ki, kapcsold ki ezt a rohadt fejőgépet!
- Mi a jó fenét csinálsz itt? - érdeklődött döbbenten a barátja.
- Bedugtam a farkamat a gépedbe, mert kíváncsi voltam, milyen érzés. Most mentem el hatvanadszor, és nem tudom kikapcsolni!
Barátja a vállát vonogatta:
- Én sem tudom kikapcsolni.
- Hogyhogy nem? - kérdezte Joe, és hatvanegyedszerre is elélvezett.
- Automata - felelte a barátja. - De ne izgulj, csak húsz literre van beállítva!
:lol: :lol: :lol:

Minyá nézem Bri blogját...

betty615

Nyertetek, lányok, még nemtom mit, de fénypostán küldöm.
Az új barátom a WC-nk.
Azért kapott nevet, mert olyan sokat vagyok ott, gondoltam kedveskedem neki...
:shock: :shock: :shock:

Kép
rozsa1979

Azt írja, hogy erről a címről a blog el lett távolítva... :shock: :o
Miért :?:

Vagy lehet, hogy átmeneti gubanc van :?: :roll:
Majd jön Bri, Ő bizti többet tud erről..

betty615

Rózsa
ahaa, már értem akkkor :!: :wink:

betty615

CSIBUC:Nagy gratula a 9 kg mínuszhoz.
Kitartásból ötöst kapsz szerintem Zsuzskától...

Küldd át nekem a kilóidat, én ma reggel 35.2 kg-ot nyomtam, hhátt nem versenysúly.
Lilikémmal a kezdet 40 kg volt, a vége meg 45.5 kg.
Háát,ha még jön majd vuk is, asszzeeemm, hízhatok utána, ha tudok...
Drágáim, nekem a pipilésen és a hülyeségen kívül semmi terhességi tünetetm nincs...
Ti fogadnátok orvost a szüléshez?
Én az előzővel nagyon megjártam...
Valószínű császáros leszek...
Mit tennétek?

Kép
rozsa1979

Pfúú bakker, elképzeltem a fejőgépes cuccot... :shock: Vizuális típus vagyok :D
Vendég

rozsa: jááááj, milyen magas vagy? eszeveszett kevés az a 35,2 kg...
elküldöm a másik 9-et is Neked :D
Vendég

Köszike!!!!
140cm vagyok.
Jóból az Isten is kicsit ád, ugye???

Kép
rozsa1979

Rozsa: a döntésedhez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, mert még nem szültem :(
Az viszont biztos, hogy ha egyszer sor kerül rá, akkor lesz fogadott orvosom. Hogy jártad meg Lilivel? Elmeséled?
Vendég

EL, CSAK HOSSZÚ LESZ...LEHET, UGYI A SZÓFOSÁSOM SE MÚLIK.
EZÉRT APA UTÁN A MÁSODIK SZERELMEM A marci. :wink:

Szóval Lilikét míg vártam , volt fogadott dokim, aki szülés előtt 8 hónapig szépen zsebre tett 80000 Ft-ot.Aztán csak a portástól tudtam meg, hogy szabin lesz egész júliusban(Lilike júl.20-án született császárral.)
Így mivel ketten csasziztak két orvos kapott még 50-50000 Ft-ot.Kedvesek voltak, csak megint nem akarok két szék közül a pad alá esni.
Debrecenben úgy szokás, hogy a 12.heti genetikai uh eredménnyel már a fogadott dokihoz, vagy az ügyeleteshez mész...
Nem tudom, mit tegyek.
Aki Lilikével csaszizott, azt nem választanám, mert ő a betegeit, ha elmegy valahová, pont a régi dokimnak adja át , aki ugyi ott hagyott, de kedves, aranyos, meg minden, csak nem bizti, hogy számíthatsz rá... :roll:
De viszont én kicsit komplikált eset vagyok, mert szívbetegségre gyógyszert szedek, relatív téraránytalanság + előző csaszi miatt kinéz a második is...

Kép
rozsa1979

lujzedli jobbulást kívánok Neked!

rozsa Nekem is van fogadott dokim. még ha valami gubanc is lesz szülésnél, mármint nem tud bejönni valamiért, legalább addig tudom, hogy jó kezekben vagyok. Sok dolgot köszönhetek neki és nagyon lelkiismeretes, rendes.

Többieknek pusszantás!

Kép
Kép
akella

Rózsa
én sem tudok erre mit mondani, mert még nem szültem :roll:
De tuti, hogy a mostani dokimhoz fogok járni...

betty615

rózsa: én fogadnék.Bár itt a környéken(Sopron) többen jártak már úgy,mint te.
Én fogadok,ha lesz rá lehetőségem, de: nem adok neki sok pénzt, megmondom neki,hogy a többit szülés után. Keveset vezsítek vele.
Jaj, csajok,unatkozom. Apa 3óra múlva ér haza. Én csak ülök a gép előtt,és nem csinálok semmit sem.....Áááááááááááááá
lujzedli

Hát ez nagyon szimpatikus húzás volt a régi dokidtól mondhatom. Legalább ha szólt volna, hogy elhúz szabadságra. :shock:
Ha jól számolom elvileg jövő júniusban fogsz szülni, így most sem lehetsz biztos, hogy nem megy szabira a dokid. Én lehet beszélnék vele és megmondanám neki, hogy benne bízom, de ha már végigkísér a terhesség során, akkor nála szeretnék szülni is. Vagy szerinted? Egy kisebb vagyont nem szívesen adnék 2 idegen orvosnak, inkább a leendő gyermekemre költeném.
Vendég

Hát, igen, ez az.
De már a régiben ezek után nem tudok megbízni.
Meg érvénybe lépett egy rendelet, ha az orvos ügyeletes volt, utána 8 órán át nem teheti be a lábát sem a klinikára.
És ha éppen így járok=marad az ügyeletes doki, és végig pénzeltem megint valakit, aki nem szüleszthet meg....

Kép
rozsa1979

Megyek Lányok, dolgom van, már csak holnap jövök!

Legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!

Kép
Kép
akella

Na csajok mire jövök? :shock: Azt hittem lefosom a bokám :shock: Na ez szép már ide is beette magát a rosszindulat?Főleg ez a hangnem és vádaskodás :shock: (mondom én) :oops: Előbb kérdezni kéne és aztán beszélni,én már megtanultam a magam kárán :!:
Csak egy valamit nem értek ez mire volt jó,talán az motiválta az illetőt hogy ha nekem rossz nektek is legyen az?Ha eddig jó helyen volt ez a topic akkor miért kellene átrakni máshova?Itt nem az üzletről van szó!Mi csak beszélgetünk,jól érezzük magunkat!Egy igazi frankó kis csapat a mienk!

Csillag akkor ha menni kell innen akkor írd meg hova menjek utánad!

Csibuc,akkor azért tudsz annyit jönni :D Mikor mentek vissza?

Rózsa,egy áldás vagy te itt,egy üde kis rózsaszál :wink: Ja és csípom a humorod :lol: Nálunk az porcelán busz vagy nagy fehér mikrofon :wink: :lol:

Betty,te szegény ártatlanul jól letámadott ez a lány :(

Akella,jó pocak növesztést :lol: Képet akkor ne feledd ám!

Erika gratulálok a babóhoz,képeket kérünk!

Onlány szépségem ne aggódj nem lesz itt semmi gond!

Bridget örülök hogy végre sikerült lakást szerezni :!: :D Van róla kép?Jobban vagy már?Azért kérdeztem a hólyaghurutot mert nekem már volt és így kezdődött de rosszabb lett,mert nem mentem időben orvoshoz :?

Zsu te humorherold :lol:

Panny akkor hajrázzunk együtt a babáért!

Kép
anyci

anyci: csak hétfőn megyek és kedden már jövök is vissza... megint változnak a dolgok :D
Vendég

Csak gyors beköszönés-végigolvastam,de írni nincs időm....

Hová tűnt démonhill ...na meg Bridget blogja?????
Vendég

szia milyen!!!! na ez az.. én is ezt kérdeztem az előbb.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?