sziasztok csajszikák
köszi, hogy hiányoltatok tegnap
A babákat mennyi idős koruktól lehet vizbe vinni? (persze nem az esti fürdésre gondolok
)
Rencsike
tényleg csini vagy
, jó volt a Madonna koncert, mi? Én is gondoltam rá, hogy kimegyünk, de aztán mégse..., mindegy, majd legközelebb
moncsikám
Hogy vagy? Mizújs? Csináltattál mostanában valami vizsgálatot?
irok majd privit, olvasd el.
Velem/velünk minden rendben. Nagyon édik a bébijeim, már most imádom őket. Mindig produkálnak valamit amikor mozizunk és pont az uh-n lessük őket.Képzeljétek tegnap az egyiköjűk "masziroztatta" a lábikáját a másikkal
, látszik, hogy az apukájára fog hasonlitani , a kis kényelmes
, mindenki szakadt a nevetéstől, nagyon cukik voltak.
Minden rendben velük is velem is, hizással, vérnyomásommal semmivel nem volt gond, de ettől függetlenül szerintem csal az a benti mérleg, mert a védőnő is lemért, itthon is mérem magam és legalább 1 kilóval kevesebb vagyok, mint amit az a mérleg mér. Mellesleg a vérnyomásom is itthon mindig tök alacsony, tegnap meg 122/nem tudom mennyi volt-azt mondták tökéletes, ami jó, de itthon mégis alacsonyabb mindig.
Egyébként nagyon sokat kellett várni, szegény drága apánk egyedül van, az emberek meg csak özönlöttek, előszőr le sem tudtunk ülni.
Volt szó megint a magzatviz vizsgálatról(moncsika készülj fel, alá kell irni papirt, ha nem akarsz menni, hát a szövege a szokásos, nem túl bizalom gerjesztő), de én még a gondolkodó üzemmódban vagyok, sok minden szól mellette és ellene is.
Pl: két babánál állitólag annyira nem tudják pontosan szűrni, habár az Istenhegyin azt mondták az uh- alapján teljesen negativ és nem javasolnak további vizsgálatot, ugyanakkor nyilván az ember egészséges gyereket/gyerekeket szeretne és az amnió ami 100%. De ez a kombinált teszt is 98%-os, tehát 2%-miatt kockáztasson az ember? Ugyanakkor sok ismerősőm volt az amnión és hiába 1% a vetélési kockázat soha nem hallottam hogy valakinek baja lett volna. Persze az ördög nem alszik-ahogy szokták mondani, úgyhogy a fene se tudja. Azért, ha valami lenne az uh- csak kimutatná, nem? Habár apánk szerint a drasztikus eltéréseket mutatja csak ki az uh, az enyhébb kromoszóma eltéréseket nem.
De bizom benne, hogy az én csöppségeim egészségesek, mint a makk és nem akarom őket feleslegesen ijeszgetni azzal a tűvel.
Ti mit gondoltok? Moncsika?