Sziasztok!
Tesóka, köszönjök szépen a vendéglátást!
Mindenki babája hatalmasat nőtt!! Nagyon-nagyon édesek, ügyesek, imádni valók!!!
Gabó!
Flóra egy királykisasszony! Imádom, annyira csajos, hogy csúúúúúcs
Tamás felkészülhet, lesznek udvarlók bőven
Niki!
Nagyon ügyesen neveled Nonót! Igazi kispasi lett belőle! Szép, okos, ügyes és halgat az anyujára
Tesóka!
Karcsika hódító! És tényleg jött-ment, mint egy igazi házigazdához illik
Csilla!
Fantasztikus anya vagy! Higgy magadban! A gyerekeid máris tükrözik ezt!! Nem csodálom, hogy kibuksz néha, erődön felül teljesítesz napról napra. Tudom nem fog vígasztalni, de én hetente omlok össze, hogy nem bírom elegem van, aztán mégis megy tovább... Kitartás, remélem mára már jobb kedved van!!!?
A fiaid meg hihetetlenül ügyesek! Sokat fejlődtek, szépek és úgy tudnak bújni! Cukik nagyon!
Adri!
Örülök, hogy megismerhettelek Titeket! Sára aranyos kislány. Ő is nagyon csajszis!
Levi meg nagyon karakteres, sokkal idősebbnek tűnt. Aranyos volt, ahogy megrémült az elején de szépen feltalálta magát... Először azt hittem, rosszul hallok, amikor sírt Sári és azt mondta, hogy anyaaa, anyaaaa. Már tudatosan használja az anyát?
Úgy látszik IQ-ra hajt
Majd fpg ő is mászni, ne aggódj
Barbi!
Fiaid nagyon jóóóók voltak
Mint mindig.... nem is tudom miért mondod hogy nem bírod
Ők is szépek, okosak és ügyesek!!
Calendula!
Üdv itt! Ügyesek vagytok, gratula a bébihez!
Nem csodálom, hogy a battai dokik nem jönnek be... nekem sem
Melyik kórházban szeretnél szülni?
Az anyák lazulós bulija után esetleg lehetne nálunk a kövi megmozdulás. Az emelet bababarát, amit lehetett a Ricsi már tönkretett, így már csak a strapabírók maradtak.
Persze nem muszáj, Tesóka adta az ötletet