Sziasztok Lányok!
Félig új, félig régebbi felhasználó vagyok. Régebben már írogattam a fórumra -egy másik topicba- aztán "elegem lett" a sikertelenség miatt, és kiszálltam. Azonban mostanság kezdenek körülöttem felgyorsulni az események, és úgy érzem jól esne egy-két jó tanács, dumálgatás stb.
Röviden a storym:
2007 június közepe óta próbálkozunk Férjemmel. Egy rossz orvos miatt nem történt semmilyen kivizsgálás a próbálkozástól számított 1 év múlva sem. Azonban idén június óta egy nagyon kedves, segítőkész orvost találtam a Máv-ban, és ezalatt a pár hónap alatt, megcsinálták a hormonomat (jó lett), a múlt héten a hsg-t (szintén ok), ill. párom andrológiai vizsgálatát. Sajnos itt lehet a gubanc. Hereviszere van, minek következménye, h. kevesebb a spermaszám (13 millió), ill. rossz a morfológia, viszont az életképesség, gyorsaság tökéletes. Andrológus javaslatára viszér műtét lesz, közben meg a Kaáliba is kaptunk időpontot jövőhét 23-ra. dr. Kovács Péterhez.
/nem is lettem annyira rövid.../
Nagyon örülnék, ha mesélnétek a Kaáliról, mire számítsak az első alkalommal? Miket vigyek magammal? Milyen ember dr. Kovács Péter? Ott hogyan "zajlik" a spermavizsgálat? Persze csak a körülményeket kérdezném, mert Férjemnek szörnyű körülmények között volt a leadása...
Szóval minden érdekelne!!
Előre is köszönöm Nektek!