Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi csajok a drukkot!Utoljára Miát olvastam és egész reggel kattogott az agyam "csak erosen, katonasan!" mondatán.
Leértünk,Anyóssal kitárgyaltuk a csajt,mesélt olyan dolgokról,hogy csak pislogtam. :shock: És tényleg össze-vissza hazudik.Mondtam,hogy úgy terveztem,hogy ma megmondom a véleményem neki,de azt mondta Anyós,most inkább ne,mert tegnap ment ki Sógor külföldre dolgozni,(ez is egy külön story)jobb,ha most nem hozom fel a témát.Megértettem,az ügy elnapolva. :roll: Pedig lett volna lehetőségem is,mert a csaj felhozta a tesz-veszes témát,csak folytatnom kellett volna,de inkább hagytam,kissé zaklatott volt a párja miatt.Nekem is olyanokat hazudozott,hogy magamba csak röhögtem,hogy tudom,hogy nem is úgy van.A búcsúban meg megint rájött a költekezés,úgy kellett leállítani. :evil: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Hajni!Szalonka? :D
Ennyire megviselte a szuri?Szegénykék!De most már egy darabig nem lesz.Vagy 4 hónaposan is van még?Már nem emlékszem. :oops:
A Casinónál elkezdték a játszót,mégcsak lefestették a játékokat,meg lukakat,árkokat ástak,meg földet túrtak.Én már úgy várom,hogy kész legyen.Csak mindjárt tél van.
Kaka szétkenés:bööeee
Erről jut eszembe,Dorci a nyáron 2x a teraszra kakált.1x bele is tapicskolt. :?

Kostyika!Jobbulást a gyerekeknek!

Orsi!Drukkdrukkdrukk!!!!!!Ez az utolsó?

Mia!Csak megvettétek a mózest?Pedig mennyi csoki torta lehetett volna belőle! :wink: :P :D

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Szépjóreggelt!!!!

Jó hűvi van, mi? :cry:

Brigi, na majd legközelebb beszéltek, de aztán figyelj oda, mert lehet legözelebb is lesz valami ami miatt "ne beszélj" vele...
Ennyire gáz nála ez a költekezés????? :evil: :(

Hozam pancsis fotókat.... :lol:

Készül a nagy hab....
Kép
Kép
Szegény elveszett Pupika a habrengetegben...
Kép
Bubó meg élvezi :lol:
Kép Kép Kép

Léptem, fel kéne még öltöznöm.... itt netezek még pizsóban.... :oops: :D
sylph

Bababa... Mi is lerobbantunk. :(

Szilvi! Csúcs ez a habparty! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Elnezest most nagyon gyors leszek, csak par szo:

Kiujult az izuleti gyulladas a kezfejemben, csillagokat latok, igy szuneteltetnem kell a gepelest par napra!

Ha ismet meg tudom markolni az egeret rendesen jovok! :D
Remelem par nap alatt rendezodik ez, most eleg cudarul faj.

Jok legyetek!!!!

sünciboglya

Szijasztok Csajok!

SIKERÜLT!!!!!! :lol: :lol: :lol:
5-ös lett az összesített vizsgám, megérte a sok tanulás! :)
Zsandi köszi a közreműködést, Lányok Nektek, meg a sok drukkot és hogy elviseltétek a kisebb-nagyobb kiborulásaimat!

Majd mesélek, de én is lerobbantam, szerintem most gyün ki a fáradtság,megint hajnal 4-kor keltem, hogy tanuljak, mióta hazaértem alszom csak! :oops:

Dollika jobbulást Nektek!!!! Mia! Neked is a kezecskédnek!

Szilvikém! HOLNAP TORNA, csúúúúúúúúúúúúúúúúcs a happarty egyszer én is kipróbálnám! :wink:
Vendég

Orsi!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

ORSI:

Kép

sünciboglya

Orsi:
G R A T U L Á L O K ! ! ! Kép

Mikor jöhet a Kép :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kép
Kép

Köszi Csajok! :oops: Még magam sem hiszem el, hogy sikerült és túlvagyok mindenen! :D Majd holnap talán elhiszem!
Pakolászom a szekrényeket, fűzögetem le az iratokat, amivel 4 hónappal vagyok lemaradva! :oops:
Meg ami a legjobb, elővettem az edzőcuccaimat meg az úszószemüvegemet! :D :D :D

Nagyon megkönnyebbültem!

Most már mindenki Dollinak drukkolhat, következő vizsgázónk Ő lesz! Mikor is pontosan????
Vendég

Kép Bubuka első napja a suliban!
Kép Fruzsika első napja oviban! (kicsit berezelve)
Kép Hétvégi zsúr Dörmiben!
Kép Tesók kipingálva!
Vendég

Kicsi Dolli után, kicsi Orsi! :D

Kép Kis Orsi
Vendég

Orsi,
GRATULÁLUNK :D Nagyon ügyes csajszi vagy. Nagyon hasonlít rád Fruzsi. Tegnap nem mertem neked leírni hogy én is megbetegedtem :oops: Olyan rosszul voltam hogy egész nap csak feküdtem. A gyerkőcök már egész jól vannak, manó még kicsit köhög, Zsombornak még folyik az orra.

Mia,
Jobbulást neked is.

Dolli,
Nektek is jobbulást kívánunk.

Szilvi,
Nagyon állat ez a habparty :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jaaaaaaaaaaj szegény Andika! :(
De a jó oldala, hogy egyszerre végigmegy rajtatok a betegség!
Jövőhétre már kutya bajotok se lesz! :wink:

Most hogy levizsgáztam, akár beteg is lehetek! :wink: :D :D :D
Na jóóó ne legyek, mert szombaton menni akarok úszni, addig remélem Te is meggyógyulsz!

Küldöm a gyógypuszikat!

Kép
Vendég

Orsi,
Édes vagy :D Veronikának is nagyon tetszett a macid :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi!Gratulálok!
Kép

Mikor leszKép?

Mintha Fruzsi lenne a képen! :shock:
Itt csak Dorci nem hasonlít az Anyukájára?Lehet nem is én vagyok az. :roll: :)

Sylph!De jó ez a party!Ez hol van?Nálatok?
Lili azért megbékélt vele?
Nagyon gáz a csaj.Dorinának 98!-as felsőt akart venni.3an beszéltük le róla.Be akarta magyarázni,hogy pont jó rá.De engem nem tud meggyőzni,Brigi vagyok,nem Sógor...

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!!

Játszótéri helyzetjelentés ahogy a kocsiból láttam:a helyszín jelenleg használhatatlan.Homok eltűnt,rönkök kiszedve a hinta körül.

Jó éjt Nektek!Írjatok sokat!!!!!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt! :D (a régi beköszönés :wink: )

Hogy vannak a kis betegek?
Dolli Veletek mi van?Voltatok dokinál? Api mondta találkoztatok az Alsó utcában.
Fájós kezű MammaMia?Szegénykém Téged is minden utolér, de tarts ki, nincs sok hátra!
3hét+2nap! :wink:

Na pont ennyi időm van nekem is arra, hogy lefogyjak, eldeformál testemet visszaállítsam régi formájába!Szóval nálam indul a fogyi!
Annyira vártam már!
Kezdek egy narancsdiétával, ovi után elszaladunk Tescoba mindent megvenni hozzá!

Szilvikeeeeeeeee! Ugye jösz ma tornázni? Én olyan béna leszek, para is vagyok, mert teljesen le vagyok gyengülve! :cry:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó lesz átmozgatni az izmaimat!
Úszás cumót bepakoltam és megtaláltam tavalyról megmaradt szolizsetonokat! :lol: :lol: :lol: Szóval még barnulni is fogok!

Vasárnap Érd körbe van, gondolkozom, hogy menjünk, de nekem meg Syma csarnokban lesz műköröm kiállítás!
El akarok menni, mert ilyenkor összes gyártó kint van, lehet infókat gyüjteni! :wink: Plakátokat akarok beszerezni és iilyenkor anyagokat is lehet vásárolni kedvezményesen!
És ami tecc, hogy csak szakmai végzettséggel igazoltan lehet bemenni, amúgy meg horror árak vannak!

Na repülök, kelnek a csimók, kiszórom a társaságot oviba, suliba.
Vendég

Csajok jövőhéten lehetne egy babamama tali? :wink:
Még be kell szereznem egy Zoltán Erika cd-t!
http://www.youtube.com/watch?v=DIkd9I5C9Y0
Vendég

Szasztok!

Dolli, Ti is ? :( Jobbulást Nektek!!!!

Mia, szegényke! Remélem hamar meggyógyul a kezed!!!! Jobbulást!

Orsi, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép
Torna? NANÁÁÁÁÁ! Mlt héten elmismásoltam a dolgot :oops: úgyhogy együtt szenvedünk! :lol:
Fogyihoz.... :D Kép Egészségedre!
De aranyos Fruzsi az oviban! Nagyon hasonlít Rád! Először azt hittem Ő ül ott!!!! :lol:

Brigi, apuéknál volt a habparty! Minden évben ezzel zárjuk a nyarat! :lol: Lili, nem nem békélt meg vele, kiszállt és vissza sem ment, pedig ő is imádja a vizet!

Andi, jobbulást Nektek!!!!!!!
sylph

Jajj, Orsi, bemutatom Yoda új játékát :arrow:
Ő Árminházy Igor, kicsi Igibébi :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
Kép Kép
sylph

Sziasztok!

Orsi!
Gratulálok a vizsgádhoz!!!!!!
Nagyon ügyes vagy! :wink:

Szilvi!
Köszi, hogy ilyen gyorsan megcsináltad a kisnacikat! Megkaptam a mailt, bocsi, hogy itt válaszolok rá.
Szóval az a gond, hogy én csütörtök óta elég beteg vagyok, igaz már sokkal jobban vagyok, de nem szeretnélek Titeket megfertőzni. Bence meg elkezdett köhögni, úgyhogy ma nem is vittem oviba.
Az jó lenne Neked, ha ma délelőtt csak odaugornék a nacikért? Be sem mennék, csak ott a kapuban megboltoljuk a dolgot. Jó???
De majd ha meggyógyultam, bepótolhatnánk a talit! :wink:

Kép
Kép
anett_

Anett, oksi gyere! És jobbulást Nektek!!!!!
sylph

Mi ez a sok beteg???? :cry: :cry: :cry:

JOBBULÁST MINDENKINEK!!!!!!!
Kép
sylph

Sziasztok!

Sylph!De édi játszópajtása van Yodának!De mennyit nőtt ez a kutya?! :shock:

Elfelejtettem tegnap mondani,hogy reggel odaadtam a telómat Dorinának,amíg ébredeztem.Erre küldött 2 sms-t.Egyet Anyósnak,hogy G1,másikat barátnőmnek,de azt üresen hagyta. :? Múltkor is felhívta a nagyanyját,beleszuszogott és letette.Pedig nem volt kimenőm se... :shock:

Megyünk boltba.Hétvégén ettem házi sportszeletet.Nagyon fini.Lehet,hogy ma megcsinálom.

A nő vegyelemzése

Elem neve: Nő
Vegyjele: Fm
Feltaláló: Ádám
Tömeg: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között
Fellelhetőség: Nagy mennyiségben található urbánus környezetben

Fizikai tulajdonságai:
a. felülete színes mázzal van bevonva
b. azonnal forr és ok nélkül fagy
c. megfelelő eljárás alkalmazásával olvad
d. rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk
e. ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában
f. erős hangokat hallat, ha megfelelő helyre nyomást gyakorlunk

Vegyi tulajdonságai
a. könnyen vegyül arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint drágakövekkel
b. nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni
c. könnyedén felrobbanhat minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül
d. vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával
e. az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének redukálására

Leggyakoribb felhasználásai
a. leginkább mint díszítőelem
b. kitűnően alkalmazható relaxációs célokra
c. nagyon hatékony tisztítóeszköz

Elvégzett kísérletek
a. színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolásnélkül találjuk
b. színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül

Veszélyek
Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele.
Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.

Sziasztok!

Kép
tierno

Szijasztok, megjártam sulit, ovit, Tescot.

Anett, jaaaaaaaaaj Ti is???? :(
Jobbulást Nektek is!

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kié ez a kutyus???? Tiétek vagy Apudéké????
Ezüst-szürke?
Mesélj mááááán!
Vendég

ajaj, látom mindenkit levert az ősz. :(
jobbulást mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babókra.
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Úúúúh csinálom ezt a narancsdiétát:
http://www.femina.hu/kalkulatorok/dietak/narancs

Olyan éhes voltam, hogy már fél 12-kor megebédeltem! :oops:
Annyira türelmetlen voltam, hogy a tojás sem főtt meg rendesen! :lol:

Mindjárt indulunk Fruzsiért, ma van lóti-futi nap, mert Bubuka keddenként napközis, így 3x furikázunk! :wink:

Most hívtak a tanfolyamról a lányok, hogy bulit szerveznek péntek estére az Y café-ba, hogy megünnepeljük a sikert! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom eldönteni, hogy menjek v. ne menjek! :roll:
Mennék is meg nem is! Na még alszom rá párat! :wink:

Hogy vannak a betegek???? :(
Most kapóra jön a diétám, mert nyomatom a narancsot magamba, hátha megúszom a betegséget!
Annyira car narancsokat lehet most még kapni, hogy inkább lefacsarom és megiszom!Gondolom kellenének a rostok is, de képtelen vagyok megenni azt a vastag, száraz hártyás részét! :?
Vendég

nem tudok csak rövideket írni. Lili kezelhetettlen. :(
Lini merre vagy? Holnap lesz ringató. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Brigi, megeszem Dorinát!!!! sömösözik?! Ejha! :lol:

Orsi, a MIÉNK!!!!!!!! :lol: És imádom, olyan okos és szép!!!!!! :lol:
Fekete-ezüst, Kiskőrösről hoztuk vasnap! :lol:
Pénteken néztem azt a kutyapszichológus nőt a tv-ben, és miután megnevelték az idétlen Yorkit a gazdik vettek egy másikat is és akkor bevillant a nagy ötlet! :idea: Yoda unatkozik! Azért szed szét mindent mert ráér, anyuéknál sosem esett neki semminek, hisz ott el volt foglalva a másik két kutyával! Gondoltam bepróbálkozok a páromnál :wink: és nem tiltakozott!!!!! Szombaton elkezdtük nézegetni a neten őket, ez volt az első amit megtaláltam, de mondom még nézegessünk, nem nagyon voltak ilyen kutyák, vagy igen, de horror áron. Úgyhogy felhívtuk a nőcit és forma1 után mentünk is érte! :lol: Imádom!!!!! :lol:
Már együtt játszanak, persze még figyelni kell mert Yoda akkora mint egy ló és szeles, sokszor feldönti....
Ma délelőtt együtt aludtak :lol:

Hajni, mi újság? Hogy vagytok?

Ja, Orsi, nem próbáltad még úgy a narancsot, hogy turmixolod? Én úgy szoktam, szétszecskázza szépen, és akkor rostot is iszol! Én még repkát is szoktam beletenni!
sylph

Yodi és Igi.... :lol:
Kép Kép Kép
sylph

Jaaaaaaaaaaj Szilviiii!

Nagyon édes!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Én is gondolkoztam, hogy Marcinak is kéne egy pár, de még nem mertem mondani Apának!
De én meg azon parázom, hogy Marci annyira okos, értelmesm és szófogadó, mi van ha most veszek mellé egy rosszaságot???? :roll:
Meg Marcipán szerintem más természetű és Ő féltékeny lenne! :(

Gyönyörűűűű szép Igi!Hány hetes? Remélem majd két pasi látogatja majd Marcipánt! :wink: :lol:

Most értünk haza, gyorsan lerakom a csajokat, mert 16h-ra kell is visszamennünk Bubuért!
Vendég

Orsi, hát ez lutri... :wink: :lol: lehet, hogy egy rosszaságot kapsz... de nem biztos! Ki tudja Igi is milyen lesz, én is parázok kicsit, mert ha rosszúl sül el az ötletem, akkor ketten szedik szét a kertet.... :? :wink: de remélem, nem! Így egymással lesznek elfoglalva! :lol: Egyébként Yoda egész jól tűri, kissebb féltékenység van, főleg kajánal, de nem vészes....
És milyet szeretnél? Szintén snacit? Lányt? Vagy pasit mellé?
Még csak 7hetes, nagyon picike. Persze, megyünk majd látogatni Marcikisasszonyt! :lol:
sylph

Sziasztok,

Orsi: GRATULA!!! Tudtam én hogy nagyon ügyes vagy!!

Hajni: nem tudom mit csináljak. Ma hajnali 5ig virrasztottam Lili mellett. Szegénynek úgy bedugult félóránként az orra, h nem kapott levegőt, én meg mindig felkaptam olyankor, köhögött, arra kidugult a nózija. Ma jó sokat folyt az orra, de a kedve jó. Igaz nem hajlandó csak a kezemben aludni (én meg mindjárt éhen halok). Szóval nem tudom menjünk e. szerinted?

Dolli: nincs valami homeos bogyó hajhullásra? Az ok, h a terhesség alatti plusz hajak kihullnak, de ennyi azért nem jött. Félek nem marad hajam!

Nem tudtok itt Érden jó nyelvtanfolyamot, ami hétvégén is van?

Lini
Kép
kicsi lini

Sylph!Hogy bírtad magadba tartani,hogy van egy Igi bébitek?

Ma úgy gondoltam leugrunk a Sparba,azt hamar megjárjuk.Végűl a Stop Shopban kötöttünk ki.Busszal mentünk le,Dorci nagyon élvezte,még haza is azzal jöttünk.Voltunk játszótéren is,végre voltak gyerekek! :) Hazafelé Dorci bealudt.Most meg megint alszik. :shock: Remélem nem lesz beteg!

Kép
tierno

Lini: Ringató áttéve jövő hétre. :lol: Jaj szegény Lilike. :cry: Próbáltad az orrszívót? Mi minden este használjuk pancsi után mert Lili 4 hetesen megfázott és azóta is szörcsög. Azt modta a doki néni, hogy ebben a korban nagyon nehezen mennek ki a náthából főleg, hogy nem kapnak gyógyszert. Az a lényeg, hogy a kedve jó! :lol: A kézben levéssel meg úgy látszik összefogott a két Lili. :lol:
Orsi,SZilvi: nagyon helyessek a kutyáitok bár én kicsi korom óta félek minden fajta kutyától. Rossz élmények.... :oops:
Dolli: társulok Linihez. Lassan nekem sincs hajam pedig azt olvastam csak az hullik ki ami a terhesség alatt nem. Ezzel szemben már alig van hajam. :shock: Pedig direkt ezért le is vágattam. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jobbulást Lilibabának is!
:cry:
Tényleg berobbant az ősz és mindenki lerobban! :?

Brigiii! Végre találtál gyerkőket Dórcinak!Jó kis túrátok volt! :D

Lini, Hajni! Enyimé haj is elfogyott! :? :( :cry:
Ez már csak ilyen, talán visszanő valami csoda folytán, de én már nem reménykedem! Sosem lesz már olyan lófarkam, hogy a hajgumik lerobbanjanak róla!Gimis koromban alig bírtam összefogni olyan sok volt! Megjegyzem, akkor meg azt utáltam, hogy sok!(én hüle :lol: )
De azt is hozzáteszem, hogy akkoriban nem nyomattam rá havonta a fekete mérget, nem fogyóztam(báááár ha jobban belegondolok :roll: ) de akkoriban tutira nem 20 kilóktól kellett megszabadulnom, illetve nem is volt 3 édes, kacagós, vidám kisgyerekem! :lol:
Fel a fejjel, manapság már tök jó parókákat lehet kapni! :wink: :lol:

Kép

Szilvi! Tényleg, hogy bírtad ki???????????????? :shock:
Menjek Érted, vagy ott találkozunk?

Andika jobban vagy?????

Mia? Kezed????
Vendég

Orsi,
Köszi a mentőcsomagot :D Sajnos nem érzem magam jobban így holnap megyek a háziorvoshoz. Nem semmi ez a narancs diéta. Milyen volt a torna? Irigykedem rátok rendesen hogy tudtok menni. Remélem szombaton már én is tudok menni veletek úszni (fohászkodó smiley)

Mi sem tudtunk menni ma a Tücsök zenére :? Talán majd jövő héten.

Megyek izzadni hátha meggyógyulok már.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

sajnos Mia keze tovabbra is pocsek igy az iras felfuggesztve, de olvasok! :)

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!
Jobbulást a kezednek!

Szilvi!
Gratula az új ebhez, nagyon helyesek lesznek együtt.

Orsi!
mihez is kell a Zoltán Erika cd?

Csajok!
voltam a Dörmibe, naon jól meg lett csinálva, tágas, barátságos!!!

Nátha:
használjátok éjszakára a baby luffot, a mellkasra kell kenni és segíti a légzést én nagyon szeretem, nekünk sokszor segített, könnyíti a légzést!

Szép napot mindenkinek itt se vagyok
Vendég

Szasztok!

Lini, hogy van Lilibaba? Hajhullás... nekem is úgy kihullott, alig akar visszanőni, még el is mentem egy hajgyógyászhoz, kúráltunk is, egész jó lett, de baromi drágák a kencék, úgyhogy abbahagytam.
De vannak hajhullásra vitaminok, nem próbáltad őket?

Dolli, merre vagyol? Hogy vagytok?

Brigi, elég nehezen bírtam ki, de elég hamar történt minden, az ötlettől a megvalósításig csak 3nap telt el... :wink: vasnap hoztuk, akkor már nem tudtam írni, meg fotókat is akartam feltenni, de ahoz le kellett szedni, kicsinyíteni....

Orsi, olyan jó volt tegnap csacsogni!!! :lol: Hogy vagy így torna után?

Andi, mi volt a házidokinál? Hogy vagy?

Zsand, milyen a kutyisi? Hol van?

Lányok, ma Bubó sztrájkol, nem akar aludni, így én sem tudok :? párom kicsit előbb jött haza ebédelni és már nem tudtam visszaterelni a gyereket az ágyba..... álmos vagyok!!!!!!!!!!
sylph

Sziasztok!

Most meg milyen meleg lett! :shock:

Orsi!Végre!Elég piti ügy,de mégis boldoggá tett.És csak jöttek a gyerekek sorba,az anyukák is kedvesek voltak.Lehet,érdemesebb lenne oda járni? :roll: Ha úgy jön ki,ma lesétálunk a Casinóhoz,megnézzük a játszót,hol tartanak.

Zsand!Most voltál a Dörmiben először?Vagy átalakították?Engem az érdekelne,hogy ott elvileg napközi van + különböző foglalkozások.Ha én lemegyek Dorcival,akkor körülöttünk a napközisek festenek,táncolnak stb,vagy külön vannak "szeparálva"?És ha alvásidő van?

Nem tudom hogy történt,de ma már 10 órakor ki volt mosva 2 adag,kész volt az ebéd+süti,felmostam,porszívóztam,mosogattam.Közben ide-oda futkostam Dorinához,mert kiesett a cumi,kiesett a játék...

Hogy vannak a betegek???

Kép
tierno

Sziasztok!

Szilvi!
Hogy én mit törtem a fejem, hogy mi az a kutysi,
:D :shock: azátn megnéztem még1x és rájöttem kutyisi. Hát nem jutott el apa az ebbel, de most szombaton sem fog, mert megy íjászkodni.

Ebek:

Vettem az ebeknek ma bolhairtó nyakörvet NYOLCEZER forint volt, de le van tudva 7 hónapra, szerintem ez k...a sok!
Ja arról nem beszélve, hogy vettem a fressnapfba valami új fajtát szombaton, gondoltam nem veszem a drágát, hát jól be is fürödtem Kavicskába még tegnap este szaladtak a mocskok. Úgyhogy ezek most drága paraziták:((

Tierno!
Az új Dörmibe most voltam először. Aludni az emeleten alszanak az ott alvósak ez tuti, de a foglakozásokat nem tudom!!!

Van valakinek álmoskönyve?
Megnézné nekem mit jelent vért látni, vérezni.
Belőlem egész ékszaka ömlött a vér, ezt álmodtam, nagyon rossz volt!!
Akinek van könyve légyszi légyszi nézze meg az én könyvem anyukámnál van!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Zsand!
álmoskönyv:
http://mek.niif.hu/00700/00756/html/index.htm

Én általában akkor álmodom vérrel,mielőtt megjön :?

Megyek,fölkelt a pöttöm.

Kép
tierno

Kép Végre sikerült elkapni egy mosolyt :)

Így kívánunk jobbulást minden kis betegünknek. :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok,

Lili estére belázasodott 38,4, adtam neki egy kúpot. Szegénykém nem tudott elaludni, én meg olyan türelmetlen voltam vele, ill hol türelmesen csitítgattam hol türelmetlenül vártam, h mikor alszik el. (aznap hajnal 5től aludtam 8ig és 2szer fél órát napközben szóval jó fáradt voltam). Kínomban adtam neki kamilla teát. Lehet egyáltalán kamilla teát adnom neki? (ahhoz képest h most először ivott teát, ivott 40ml-t) De nem aludt el. Odaadtam apjának, és ott 5 perc alatt elaludt! Reggel gondoltam megyünk a Sárához, de jobban lett, nem szörcsögött, jó kedve volt, így végül nem mentünk. Aztán 4 órát aludt délután az ágyban EGYEDÜL, játszottunk aztán EGYEDÜL elaludt a pihenő székében. És még most is alszik. Látszik h beteg, de szerencsére a kedve az jó volt. Remélem holnapra már kutya baja sem lesz.

Csajok:van aki tápszert vesz? Van 2 db 400ftos DM kuponom BABE Nestlé tápszerre nekünk nem kell szerencsére, kéri valaki?

Szilvi: most szedek vitamint, meg majd veszek multi vitamint hátha segít. A fodrász azt mondta ne kifejezetten hajra való vitamint szedjek, hanem általánosat……meglátjuk segít e, de nem akarok úgy kinézni mint amit Orsi küldött. :lol: :lol:

Hajni sajnálom hogy nem mentünk ma ringatóra, de jövő héten menjünk mindenképpen! :D

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Szilvi,
Köszi a kérdést, a diagnózis homloküreg gyulladás :( Már mondtam Robinak hogy én is felcsaphatok orvosnak mert pont ezt mondtam neki h tuti ez a bajom. Kaptam jó drága antibiotikumot, mert az olcsót nem lehet szedni szoptatás alatt. Sajnos szombaton még nem fogok tudni menni veletek úszni :cry:

Hajni,
Nagyon édes ez a mosoly :D

Brigi,
Itt voltatok a lakótelepi játszón? Itt általában délelőtt is vannak gyerkőcök.

Orsi,
Hogy bírod a diétát?

Kép[
Kép[
kostyika

Megint én lettem a laptető :D 2x :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jó est! Mi is megvagyunk ám, csak húzós pár nap volt.

Orsi! Párod hétfőn látott, akkor egyedül voltam, mentem, illetve jöttem a belgyógyászatról. Mire hazaértem, még nem aludt Géza, akkor volt 2 óra. Nem is volt túl jól, folyamatosan folyt a nózija, meg apósom tök világosban akarta elaltatni, hát ő azt nem szokta meg. Aztán 3-kor elaludt, de csak 10 percre, mert a köhögés felébresztette.
Az éjjelünk... hát az nem volt, az ölemben pihengetett/aludgatott, ami azt jelenti, hogy én nem aludtam, csak hajnalban egy órát, amikor átvette apa. Délelőtt sem tudott aludni, pedig nagyon fáradt volt. Du lementünk dokinénivel, sok jóval nem bíztatott, mondta, hogy lehet magas láz, meg a hörgők is hááát, készüljünk fel a hörgőgörcsre... :( Szerencsére a láz elmaradt, és este már én is hallottam, hogy picit nehezebben veszi a levegőt, úgyhogy kapott rá puffot. Hálistennek úgy néz ki, hogy megúsztuk a befulladást, koppkoppkopp, próbálom kikúrálni, nehogy rászedjen még valami bacit/vírust.

No kb ennyi. Ma már jobban volt, eszegetett is.

Én is alakulok, próbálom utolérni magam.

Majd most már igyekszem jönni, de most megyek, holnap reggel AFP.

Jó éjt!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Dolli!De jó,hogy jelentkeztél,már aggódtam!

Kostyika!Ez nem jó hír :( Hamar gyógyúlj meg!Gyerekek már jobban vannak?
Igen,azon a játszón voltunk.Eddig nem tapasztaltam,hogy lennének,pedig kb ugyan abban az időpontban szoktunk odaérni.Lehet akkor a nagy meleg miatt nem volt senki.

Hajni!Milyen "nagylány" már Lili!Melyik Ringatóra mentek?Parkvárosi?

Kép
tierno

Sziasztok!

Depi,depi,depi.... itt az ősz. :cry:
Látom mindanyian " begubóztatok". :lol:
Brigi: jó kérdés. Nem tudom melyikbe megyünk.
Tényleg Lini melyik Ringatóra megyünk? Gondolom le a központba, mert ott van szerdán. :lol:
NA már Lili is tüsszög. :shock: Jól nézünk ki. A kórház óta rettegek, hogy beteg lesz. Már pedig még jó párszor az lesz. :roll:
Na megyek tovább depizni..... :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Jobb mar a mancsom, de meg sajog:(

Raadasul itt nincs viz...... egy kezzel, viz nelkul. Jo kis arany :D

En orulok az esonek bar az izuleti gyulladas ezt sem szereti. Legalabb nincs olyan pocsek meleg, az is valami. :D

Na visszasuppedek a begubodzasomba.

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?