Sziasztok!
Jobbulást továbbra is minden betegünknek, gyógyuljatok gyorsan.
Zita!
Hát... négyféle kocsi jött számításba, ezeket tudjuk megfizetni, illetve ennek a törlesztőrészletét.(Fiat, Skoda,, Opel, és max. a Suzuki, bár azt nem akartunk) így ebben a sorrendben néztük meg őket hogy mik vannak a palettán. Opel mellett döntöttünk. A színt pedig én választottam, a kis család minden tagja pedig rábólintott. Hát így történt. Gyerekeknek nagyon tetszik, azt mondják jobb mint a Punto volt. Pedig azt is megszerettük nagyon mindannyian, iszonyatosan sajnáltuk eladni. Dehát ez van.
Holnap megyünk haza anyuékhoz, még ők nem látták csak fényképről és már nagyon kiváncsiak rá. Első hosszabb utunk? Be van fizetve a sieléshez a szállás, ugyhogy decemberben a téli szünetben Donovalyba készülünk , szerintem addig már nem megyünk telelni, nyaralni, messzebb sehova. Bár azt sosem lehet tudni, de tényleg nem hinném.
Ja Puntival 6 év alatt egyszer fizettünk büntetést, mert mint kiderült tilosban parkoltunk (nem is tudtuk, míg meg nem büntettek) . Azt Astrával sikerült első nap. A Darabos úton míg mentünk megvenni az üléshuzatot (kb. 10 perc volt) elfelejtettünk a hatalmas rohanásban, kapkodásban parkolójegyet venni.
Naná, hogy várt a szélvédőn a piros "szeretetcsomag", 4500 FT-os csekkel.
Már be is fizettem, de nagyon remélem az elkövetkező 6 évben már nem lesz több ilyen.
Zsebi!
Lemértem a kért cuccokat.
Overál:
- Belső lábszár hossza (ülepétől lefelé): 25 cm
- Hónaljtól lefelé a lábszár végéig: 50 cm
- Hónapjtól a kézfejig: 18 cm
- Nyaktól az ülepéig: 42-43 cm
- Teljes hossz (nyaktól a lábszárig): 65 cm
- derék (elől mértem meg csak): 35 cm
Nadrág:
- Belső lábszár hossza (ülepétől lefelé): 32.5 cm
- Teljes hossz: 49 cm