Új privát üzeneted érkezett!

Milyen
a férjem eredménye most lett a legrosszabb.
A dokival még nem beszéltem, hogy ennek ellenére párhuzamba mehet e a lombik, vagy hogy akarja.
Mert a férjem most vizsgálatokra jár, de 99%, hogy műtét lesz belőle.

Zsuzska :lol:
Jó a kép :!:
Bri biztos örül majd neki :lol:

Csibuc
EHCS szeretett volna ilyen vonalzit, és hát miért ne lehetne neki, ha ezt szeretné :?: :!: :lol: :wink:
(aztán mi meg majd szépen rábeszéljük, hogy tegyenek is az ügyért valamit) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

TETŐŐŐ VAZZE :!:
Kép

Húú, de sokat gyűjtöttem mostanában :!:
Ez valami jel :?: :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Túl vagyunk a sokszoros névnapozáson, egyszerre 3... Uhhh. :D

Betty

Bizony, nem lehet véletlen. :)

Remélem mindenki jól van!

Bridget!
Amint tudsz írj mi a helyzet!
recon

zsuzska nem semmi a teknőcös kép :lol:
betty szorítok Nektek :!: :!: :!:
recon veletek mi újság? Mikor vágtok bele megint?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára akella 2009.10.06 08:00-kor.

Kép
Kép
akella

Akella
milyen csini kismami vagy :!: :wink:
Nagyon ari a pocakod :!:

betty615

Akella

Csinos vagy, tök jó hogy már ilyen szép pocid van.
:wink:

Mi majd csak októberbe vágunk bele, addig még előttünk áll egy költözés is. :)
recon

Hali!

Milyen köszi a kiokosítást :wink: valami hasonlóra gondoltam de nem ismertem ezt..pedig én sem vok egy nyeretlen kétéves bulizás terén :wink: vagyis inkább csak voltam...már így 3 gyerekes anyukaként ritkábban van alkalmama és lehetősegem de azt a keveset jól ki szoktam én is használni :lol: :lol: :lol:

Betty!

Köszi a drukkokat,elpakolom :wink: és ha eljön az idő tízszeresen adom vissza :wink:

EHCS!

Klassz vonalzó :wink:
Hát igen..nem nagyon szabad sokat gondolkodni azon h mikor van itt az ideje a babának...mert akkor az ember az agyával úgy látja hogy szinte soha :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

betty, recon köszönöm aranyosak vagytok. Azóta már elég sokat nőtt a pocim, ha majd lesz újabb kép, felteszem Nektek.
Szorítok Nektek nagyon és persze Mindenkinek akinek kell!
Hová költöztök? Borsodon belül?

Kép
Kép
akella

Akella

Maradunk Miskolcon, csak ennél egy nyugodtabb helyre vágyunk. Sokszor aludni sem tudunk a dajdajozó kisebbség miatt, hiába belvárosi a lakás, nem megy egyszerűen.
recon

SZIASZTOK!!!!
Rengeteget írtatok, örülök, hogy volt mit olvasni... :lol: .
Köszönöm, hogy gondoltatok ránk gyógyulásügyileg-mégegyszer köszi-köszi....

AKELLA:
Csudi csini kismami vagy ám...
ESTHAJNALCSILLAG:Szupi vonalzót találtál!!!!
PANNY:Nagyon drukkolok, hogy minnél előbb pocakba kerüljön egy új kis élet számodra, de a legfontosabb, hogy EGÉSZSÉGESEN!!!!
BETTY:Mostmár ennyi lapetűűű nem véletlen :wink: .
ZSUZSKA:Örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább, tovább, tovább!!!!

NEM TUDOM, KI DE KÉRTE A BABARECEPTET....
Gondolkodtam, hhát szerintem nem véletlen, hogy most sikerült.
Mikor kb. 2 hete voltunk dokinál, aki kitűzte októberre a HSG-t, írt ki Génia hüvelykúpot, meg Betadin kúpot, hogy megelőzzük a fertőzést.Mensi után 4 nappal kellett 4 napig alkalmazni őket.Meg a HSG előtt lett volna még Betadin kúpozás.
( Meg ugyi itt volt az is, hogy az ovum egybeesett a Jónás napokkal.De ezt már csak halkan írom le , mert ebben én sem hiszek annyira, de már ki tudja)
Lehet ez csinált valamit, VAGY APA????
Hát , nemtom... :lol:

Kép
rozsa1979

MÁS:Ha gondoljátok, lapozzatok... :lol: asszem terhességi szófosásom van :shock: .

Kipróbáltam az ovutesztet, hogy jelzi e a terhességet és jelentem, működik a módszer.
Ilyen erős csíkot én még nem is láttam ovu idején sem.
2*erősebb a tesztcsík, mint a controllé.Kb. 10 perces pisi után...Szóval jóstesztként is használható. :roll: .
Holnap veszek terhességi tesztet, mert elfogyott, ÁÁÁÁ, nem néztem csak minden nap, amióta kiderült... :oops: és utána kérek időpontot a nőgyógyászatra.
Elkullogok megint, DE MOST ÖRÖMMEL.

Mindenkinek ezerszeresen drukkolok, hogy minéll előbb átérezhesse, amit egy pozi teszt okoz!!!!
Szeretettel öllelek benneteket, gyönyörű napot kívánok mindannyiótoknak!!!!

Kép
rozsa1979

rozsa köszönöm :wink:
Nekünk Hsg után sikerült a pici lány, de nekem semmilyen kúpot nem adtak előtte :roll:

Kép
Kép
akella

Köszönöm lányok, örülök, hogy tetszik a vonalzóm az álterhességemről :lol: De lehet, hogy inkább majd hamarabb leveszem, nehogy félreértsék azok, akik nem olvasnak bele nagyon topicunkba 8)

Betty, te kis penészvirág, mindjárt megcsaplak! :twisted: Szóval suttyomban rá akarsz dumálni egy harmadik kölökre, miiii???!!! :shock:
De ráfaragsz, mert neked lesz ám most, én már csak tudom :wink:

Recon, Csibuc, klassz, hogy ti is itt vagytok :)

Akella, igazán szexi kismamuci vagy, csak így tovább, növeszgesd a kismanót, na meg a pocit szépen :)

Rózsa, öröm olvasni téged, teljesen fel vagy dobódva, persze ez érthető is, gyere, és ragaszd ránk is ezt a földöntúli boldogságot :D

Pusz mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

esthajnalcsillag köszönöm :wink:
Azért Nektek is jöhet a harmadik :lol:

Kép
Kép
akella

Beleolvastam a 2010 májusi babák topic-ba. Érdemes megnézni, voltak ismerős nevek is :wink: , HHHÁÁT ÉN LÁNYOK ÚGY DÖNTÖTTEM, MARADOK A NYAKATOKON ITT (MAGNAK!!)
A tavalyi , már megszült anyukák több lapot töltenek be-nem kevés veszekedéssel-, mint a kismamik.
El is határoztam, hogy köszike, ez nem kell.
Mindent elolvastam, de mmmááá azt se tudom, ki-kicsoda.
(Ez a terhességi bambiság, avagy bambaságom első tünete.Nem illik kinevetni, de nektek SZABAD...)
Ki kismama, ki nem, hhát vicces.
Szóval egy a lényeg:Panny neked volt igazad a hsz-oddal, oszt kész.
NA, LELÖVÖM MAGAM MÁRA.

Kép
rozsa1979

Sziasztok Lányok!

akella: nagyon csini vagy és már szépen látszik a poci is :-)

bridget: mi van Veled? várom a híreket...
Vendég

Koszonom csajok a sok jokivansagot :!: Mar a korhazban ulve es varva nem is voltam annyiszor pipilni...es a gyogyszertol meg nem faj ha pipilek.Szal televan bacival a pipim szerintem ver is volt benne de konkretan nem mondtak meg csak adtak gyogyot!

Meg egy rahedli utasitast,hogy elorol hatrafele kell torolni,meg ha most egyutt vgyunk akkor gumival,sokat inni meg hasonlok :? Had ne mondjam 2szer furdok napjaban reggel/este attertem a nagy bitang bugyikra mert allitolag azok nem fertoznek annyira ugye mint a tanga...nem mintha a tangaval bajom lett volna csak mindenben 100%osan akartam teljesiteni szal tobb mint egy honapja nagybugyizom,minden birko elott apacskaval tisztalkodunk :!: utana is sot olvastam valahol,hogy birko utan elkell menni pipilni egyet,hogy a bacik igy meg ugy....na ez is megvan mostansag :arrow: azt mar 14eves korom ota tudom,hogy elorol hatrafele kell torolni mivel nekem mindig volt felfazasm minden evben korhazban voltam emiatt :roll: :arrow: Nem ulok ra idegen wc-kre es nem pl miota ittvgyunk 2honapja nem furodtem meg a kadban mert nem a mienk es en igy nem szeretek beleulni :oops: :arrow: kulon ezt a lactocyd nyavalyat hasznalom nunimosasra szal en tenyleg maximalisan odafigyelek mindenre :!:

Az uccso 2napban viszont nem hiszem,hogy ittam eleget :? es ezaltal a bacik elszaporodnak es ott a baj...szal csakis erre tudok gondolni :roll: Antibigyot kaptam 1hetig szednem kell es meg egy holyagfajasra gyogyot amitol a vizeletem narancssarga lett :shock: Mint a tojasfestek :shock: Marha erdekes es veny nelkul kaphato :) Sokat iszon jarok pipilni koffeint nem ihatok ugyhogy teabol is csak a herb tea johet szoba :roll: amugy nem faj semmim es mar a korhazban nem kellet mennem annyiszor...persze az a napunk kesz volt fel 5kor vegeztunk fel 1tol voltunk ott :twisted: es mentunk enni aztan kicsit meg setalgattunk...viszont vasarnap bevetesre keszek voltunk 8) :lol: Szerintema gyogyotol de mar 2napja reggel hasmaris itt van nalunk de csak reggel 1szer :roll:

Minnya visszaolvasok 8)

A hetvegenk amugy csodas lett volna ha aznap nem a korhazban ulunk egesz delutan de vasarnap csudaszep ido volt meleg es ngyon szep Washington!!!!Friss levego max 5-6emeletes hazak,sok zold park szep latnivalok jo kaja!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Betty a próféta szóljon belőled! :lol: Nem volt semmi hömbölgés piálás? :shock: Micsoda buli vót az te :lol: :lol: :shock: Spájzolom az enerdzsiket!

Panny,aranyos vagy :lol: Tényleg szerelem gyerek lesz!Emese angyalkánk is az volt de most talán kárpótol minket a jó isten :wink:

Rózsa te kis vidám lányzó,maradj is itt mert kellenek az ilyen pozitív emberkék :wink:

Milyen IHB buli Kép ezen jót röhögtem!

Akella hogy te milyen gyönyörű kismama vagy :shock: Nagyon jól áll a terhesség :lol:

Csibucom hát te is élsz :lol: :lol: Olyan régen voltál!

Recon akkor hajrá októberre!

Bridget, ezt úgy mondták neked mintha nem tudnád hogy kell ki törölni a mucid :shock: Minden hülye tudja hogyan kell!Az a lényeg nem olyan nagy a baj,csak felfáztál de ez gondolom nem épp jókor jött :?

Csillag nagyon jó a vonalzód!A végén még aktuális lesz :wink:
Aszott múmia,ez jó volt Kép

Kép
anyci

Kép
Hahó!
Megjöttem a munkából.........

Kép

Hm........méghogy nem volt hömbölgés?!
Elkaptam egy felvételt, melyen Bettylány a rózsaszín osztriga bárban.........na, jó.....beszéljenek a képek helyettem!

Kép

Bridget, tessék vigyázni a wc-n!
Kép

Majd még jövök, ha visszakapom a gépet, csak most át kell adnom.
Viszlát!
zsuzska30

EHCS
én :arrow: penészvirág jelentem, elfogadom a jóslatod, miszerint már beköltözik valaki a pocimba nekem is :!: :lol:
Végülis, csak te tudod, milyen tesztkészletet küldtél....lehet, hogy lesz közte 2 csíkos :?: :!: 8)

Bri
na mi újság :?: Izgultam érted nagyon :!:
Jah, látom közben írtál...
Húú, akkor most megkönnyebbültem, hogy sokkal jobban vagy már :!: Reméljük hamar elmúlik ez a felfázás..vagy mi ez.
Jó lehet a pipid...narancssárga... :lol: 8)

Rózsa
sztem jobban teszed, ha itt maradsz szépen velünk.... 8)

Anyci
se hömbölgés, se pia, semmi...de volt sook-sok(k) komandzséróó, mert kint voltunk délután a meccsen :lol:

Zsuzska
te téllleg készen vagy :!: :lol: :lol: :lol:
Képzeld, én meg téged láttalak asszem a templom mögött:

Kép

betty615

Na az izgi lehetett Kép

Kép
anyci

nem akar sikerülni4ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.09.14 18:17-kor.

Kép
anyci

basszus ez nem sikerült :evil:

Kép
anyci

Hát, ez nem sikerült, valóban...... Kép
zsuzska30

Kép
zsuzska30

Betty
Jo ez a villogo negylevelus csik :wink:

Csillag
Ez joooo alvarandossagom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a link amit betettel a butorokrol nem semmi nekem nagyon tecc de mennyire is draga ez? :roll: Coccolino,gigi es lele es a Sole babaszoba naon bejon nekem :shock: Elmentettem a linket 8) Ez a vonalzi naon jooo en nekem sok vonalzim van marmint oldal de ezt meg sosem lattam :shock: Azt hiszem megvan a terhes vonalzom oldala most mar csak nekem is babasnak kell legyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen
Eletjelet adok 8) :lol:

Csibuc
Te elveszett csibe merre jarsz? :roll:

Panny
Hol lehet arra az loadasra jegyet szerezni? :roll:

Betty
Mi volt vv-n?Dokival tudtal mar beszelni?Nem is gyujtottel sok laptetut...en voltam elotted 3szor is 8)

Recon
jo koltozest!!Hova koltoztok :roll:

Zsuzska
Nem am eltunni legyszives gyere es mond,hogy jobban vgy :!: Na latom kozben irtal a tekis kep :oops: hat vegulis temabavago en es apacska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De most nem lehet vgy csak gumival az meg no thx :? Na most ertem a vegere latom Zsuzska jobb kedved van :D

Rozsa
A babas vonalzok remenyt adnak(nekem legalabbis)jo lenne ha mndenkinek ot fityegne mar :roll:

Akella
Olvasom milyen jol tartod magad...le a kalappal :!: A butor tenyleg ngyon kis szep es meg nagyobb koraban is jo lesz :wink: Jaj de szep az a ruciiiii emg te is :D

Rozsa
Reggli pipi bol volt az lh? :roll: Mi mar reg olvastuk azt a topikot 8) Maradj itt nyugodtan a nyakunkon :wink:

Anyci
Itt is koszi,hogy kitetted a csajoknak :wink: Ne is mond de mondjuk nem mondtak csak adtak egy papirt,hogy mit hogy kell szednem es mit kell csinalnom... :roll:

Lekell mennem a boltba de utana jovok vissza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép
anyci

Most mi nem sikerül :?:
Elvesztettem a fonalat :!: :lol:
Anyci, izgi vóóót nagyon :lol:

betty615

Kép
zsuzska30

Bri
köszike a szerencsecsík dicsit :!:
Én is pár napja találtam meg ezt a vonalzit, ami EHCS-nak van 8)
De van még 1, amit találtam, és még nem láttam sehol :P 8)

betty615

Zsuzska
küldtél magadról képet :?: :lol:
Ari :!: 8) :lol: :lol:

betty615

Bri
dokival még nem beszéltem...lassan úgyis megyek hozzá az eredményeimért...azt már megvárom..
V.v.-en nem volt semmi küli...csak kicsit kék most. Bár már mindkét kezem úgy néz ki, mint egy narkósé :lol:
Éés máshol is volt laptetűm nem is egy, nem csak itt 8) :lol:

betty615

Kép
zsuzska30

Betty
Piviben kuld mar at megkuksizom...de ez naon tecc amit csillag berakott ez lesz nekem is :wink: (az egyik) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

betty615

Betty
Gyujtogesd csak oket :wink: Blikiere ranezek majd ma ha lesz idom :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
küldöm minyá..

betty615

Betty képet akartam be rakni de csak a kód jelent meg és itt idétlenkedtünk Zsuval :lol:

Kép
anyci

Kép Kép Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok, oroszul vannak vonalzók........ha nem zavar, hogy oroszul vannak.........de vannak.........de ha zavar.........akkor meg se mondom, hol.
:lol:
zsuzska30

Kép

Kép
anyci

Kép
zsuzska30

Akella, nagyon csini vagy, tényleg! Esküvőn voltál?

EHCS, jó lesz az a vonalzó, de én nem értettem, mi az az "al" az elején, azt hittem, a fiúk felsőbbrendűbbek a szemedben...... :roll: :lol:
zsuzska30

Anyci
jah, értem máán :!: :wink:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.09.14 18:57-kor.

betty615

A dokit hívtam, de nem értem el, aztán visszahívott, és holnap feladja postán a recepteket, meg papírt a háziorvosnak, hogy ő is felírhatja a gyógyszereket, meg mintha azt is mondta volna, hogy gyógyszert küld, de tuti nem lehet, hiszen nem fizettem ki.
Na, aztán mielőtt kérdeztem volna bármit, mondta, hogy természetesen ő ezért nem kér pénzt, hiszen úgyis voltam ott minap.
Azé' rendes, nem?
Meg 10 ezer a vizsgálat amúgy, a kontroll 8, és tőlem is 8-at kért.
Úgyhogy fél évig gyógyszerszedés.......nuku pocaknövesztés...... :(
zsuzska30

Megyek enni!
zsuzska30

De még jövök!
zsuzska30

Zsuzska
az nem al, hanem ál... :lol:

betty615

MÁr tudooooooom!
zsuzska30

Pá!
zsuzska30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?