Sziasztok!
Köszi Suskám!
Bőgök, de nem számít. Honnan van nekem ilyen szerencsém, hogy ilyen barátokkal találkoztam? Nagyon jól esnek a szavaid, köszönöm, hogy figyelsz rám. Puszillak érte.
Rodi!
Azta Máriáját! PCO-s vagy és nem szedtél még Metformin származékot? Pedig ez lesz a megoldás nálad. És még egy orvos sem mondta? Jézusom, hol tartunk még mindig PCO ügyileg.
Figyelj ide! A PCO egy alattomos betegség, amit a legtöbb doki sem ismer még. Vagy azt hiszi, hogy ismeri. Ez még rosszabb. Van egy Metformin nevű készítmény, ami a szénhidrát anyagcsere zavarát állítja helyre. Nagyon sokan babásodtak már vele. Úgy, hogy előtte számos sikertelen lombikon is túlestek már. Elkezdték szedni a Met-et és pár hónapon belül spontán bébinek örülhettek.
Azt mondják, addig nem érdemes inszemezni, lombikozni, amíg a hormonrendszered zavarát nem sikerül helyre rakni. Utána meg már általában nem kell lombikozni. Mert spontán babásodsz.
Én is elkezdtem szedni, de én nem maradtam terhes, mert mint kiderült, nálam más baj is van. De akinél csak ez a bibi, az 1 éven belül babát produkál.
Nagyon sokat tudnék írni erről a dologról, de van egy alap honlap, amit feltétlenül olvass el!!!! Rani, Lucuzs, segítsetek már, mi is a PCO-s oldal címe!
A másik, a Mens Mentis Kft, ők egy pesti csak PCO-s esetekre szakosodott egészség centrum. Csoda eredményeik vannak PCO ügyileg.
Ennek is nézz utána: Mens Mentis Kft.
Pont tegnap olvastam valahol, hogy PCO-ban 2 féle időszámítás van. Egy, amíg nem tudtál a Met-ről, kettő, miután már tudsz róla.
Egyébként emlékszem a cukor eredményeidre, az nem mutatott túl nagy bajt. De emellett még simán PCO-s vagy, ha egyéb tünetek stimmelnek.
Rodi! Met, Met, Met ez lesz nálad a siker kulcsa. Ígérd meg, hogy utána nézel ezeknek a dolgoknak.
Puszillak és minden bátorításom a tiéd!!!
Lucuzsom!
Szeretettel üdvözöllek itt, nagyon örülök, hogy jöttél. Sőt annak még jobban örülnék, ha maradnál is velünk. Ne csak olvasgass! Ez egy nagyon jó kis csapat, konfliktusok nélkül. Itt is lecseszik időnként az embert, de aztán megsimizik a lelkét is. És ez nagyon jól esik ám. Ha elesel, lepadlózol, tovább rugdalnak. Nem engedik, hogy feladd.
Maradj velünk!!!