Sziasztok Lanyok,
valoban en is eltuntem DE most ujra itt, HAHO mindenkinek!
Bellana: Nekem minden UH alkalmaval mondtak/irtak a konyvembe, hogy a gyerek gerince hany centi, fejatmeroje mennyi, gyomra, veseje mukodik -e. A gep altal saccolt "komplett" gyerek sulyt es hosszt csak mondtak. En azert a helyedben rakerdeznek. En a 34. heten tudtam meg, hogy akkor 47 cm volt es 2870 gramm.
Engem mar ez is megnyugtatott.
Mondjuk en direkt fogadott dokihoz jartam, akit jo sok dicsero tapasztalat utan ajanlottak masok, raadasul Anyukamnak volt egy kezdodo daganata, amit elotte 2 masik nogyogyasz nem vett eszre, o igen, megmutotte es a szovettan szerint pont kezdtek volna kialakulni a rakos sejtek, tehat az utolso pillanatban vette ki. Anyukam eletet es most mar a lanyomet is koszonhettuk neki. Igaz nem volt olcso es Ujpestre kellett bejarnom de a biztonsagunk es egeszsegunk mindent megert.
Aztan 52 centivel es 3550 grammal szuletett, 2003.07.16-an Viki
.
TEHAT penteken 1 evesek leszunk! Hat ez a nap is eljott...eljott fraszt, elszaladt.Majd kuldok fotot a nagy esemeny utan. Ma megyek megrendelni a formatortajat, probalok egy Teletubbyt
Mona: igen-igen eltuntem, bocsassatok meg nekem, en vagyok az allando csaladi ugyintezo mellesleg dolgozgatok is. A privat e-mail cimem:
mariann@planer.hu. Ide tudsz irni a baratnod ugyeben
Marti: Lanyom kisbaratnoje CUKKI de nagyon
Mi is elertuk az egy evet de meg onalloan nem kepes hosszab tavot legyalogolni. Kb. egyik foteltol a masikig 3-4 lepest. Hat ez van, lehet, hogy lustikak vagyunk. Egyebkent hisztik meg mindig megvannak, egyre jobban birom/kezelem vagy csak kezdem megszokni?!
Meskete: mar/meg a 11 het
Mi is szeretnenk majd meg egy babat de en csak jovo nyaron szeretnek belekezdeni, esetleg meg egy kicsit kesobb. Viszont nem szeretnek meg egyszer nyar kozepen szulni. Tavaly 40 fok, rettenetes hoseg volt!
Sok puszi minden mamanak, babanak, gyereknek, pocakosnak, pocaklakonak.
M.