Sajnalom a betegeket, gyogyulast mindenkinek!
Es mar azt sem tudom, hkinek kivantam s kinek nem, ezer bocsanat: lenyeg, h mindenkinek gratulalok, aki szuli, nev es egyeb napos. Ne haragudjatok, esek at a fejemen...
Rolunk:
tegnap egeszen atcuccoltunk az uj lakasba, ott aludtunk az ejszaka. Kaptunk kolcson egy havertol egy Ford Tranzit-ot, alig tudtuk elvezetni ketten, ekkora kocsit meg nem vezettunk
))
Kivantunk is valami nagyon szepet s fontosat az este, mert azt mondjak, h amikor uj helyen alszol, akkor lefekveskor eg kell nezni a 4 sarkat es kell kivanni. Utana persze titokban tartani, h teljesuljon
Ja: kozben penteken megjott. A jo hir, h 28 napos ciklus volt. Most az egyszer orultem volna egy hosszabbnak, mert igy masodik mensis-nap cipekedni... becsszo iszonyuan belefaradtam...
Az utkozsees ugy: "culpa comuna"-nak hoztak ki, nem tudom magyarul mi a hivatalos neve, lenyeg, h mindketten hibasak vagyunk. Ilyenkor keresztben fizet a bistosito, az enyem az o kocsijavitasat es az ove az enyimet, de csak felet az osszegnek. Ami jo hir, h mi eleg kevesbol meg fogjuk uszni, mert a Dacia egy kemeny kocsi es sokkal jobban kibirta, mint a nocinek az Opel Corsa-ja
)
Holnap lesz a tanaevnyito, nalunk mindig 15-en kezdodik a tanitas... vagy korulotte, na.
Az orarendet szokas szerint en gyartom, le vagyok faradva miatta, erzem, h az agyam nem ugy muxik mint maskor... De mar belejottem s egy ideiglenes valtozat megvan a jovo7re, utana meg meglesz a vegleges es kesz
Na. Igy vagyunk...
Tibike kezdi majd az ovit, ami szinten holnap kezdodik, de a heten meg itt lesz Anyukam, es most koltoztunk is (a gyerek folyamatosan haza akar menni "kolozsvarra"
)...
Szoval jovo 7fotol, mikor Csanna mar hazamegy es kicsit szoktuk az uj hazunkat, akkor kezdi es kesz. Az ovoneni is igy javasolta...
Az ovitol azert felek. Az a baj, hogy keves a magyar gyerek, ezert az oviban egy magyar csoport van es vegyes csoport, vagyis 2 es fel evestol 6 evesig mindenfele koru gyermek ott van... O lesz a legkisebb. Hivatalosan nem vehetnek fel pelenkas gyereket, de Tibike mehet, mivel csak 10-12ig fog jarni kezdetben... "Legyen a taskajaban a potpelus"-mondta Kinga-ovoneni...
Szoval igazan ugy zajlik az elet nalunk, mintha minden egyszerre tortenne...
))
Na, valahogy kibirjuk, hiszen csupa jo dolgok
Puszilok mindenkit!
A nagy kaoszban ne elejtsuk el bevenni a met-et...
Jaaaa: hiztam mar egy klilot!!!! (decemberig osszesen 5ot kell!)