Sziasztok!
Jaj de jó sokat írtatok!!!
Visszatér az élet!
Tigrincs
Jázmin hogy van????
Kérünk valami kis életjelet valahol!!!
Andi!
Larának ugyanez volt, vasárnap, hétfő éjszaka láz, akkor volt 40 fok, és utána nem, kiment belőle! Más baja neki sem volt, kicsit szörcsögött, azt mondta a dokinéni, de amúgy semmi! És azóta se! Szóval sok sok gyógypuszi, ezt küldjük mi, Ő meg igyon sok sok teácskát és hétfőre már el is felejti!
Küldjük a gyógypuszikat!!!
Hú, én nekem inkább olyan van mikor nincs kedvem még vásárolni sem, akkor nagy a baj!
Ma ráadtam Larára az egyik új pizsit és mondta, hogy Anya vette C und A-ban:-) azt hittem megzabálom!
Nagyon szépa virágod, és ez a kép! Tetszik! Olyan misztikus!
Gabikám!
Jaj szegénykém! Megértelek, ez az egészségügy annyir borzasztó, és hát amikor a szerettünk ott fekszik, akkor még nehezebb! Örülök, hogy már otthon van Apukád! Ott van a legjobb helyen!
Mi van veletek? Ház? Sikerül eladni? Milyen a munka? Ha van időd írj egy picit!
Aranyosak vagytok! De hát Lara csaj, mekkora
lába lesz? Mondjuk annyira nem aggodom, mert nekem 39-40, Apának meg 42 szóval nem túl nagy! Reméljük Ő sem lesz Julia Roberts!
Brigi
Megértelek, én is aggodtam a tejcsiért! Sajnos nekem úgye nem is volt elég, pedig mindent kipróbáltam! De most nem fogok annyit stresszelni, és késsz!
Várjuk a képeket!
Veronikusz,
Igen, igen az tényleg nagyon fini volt!
És a Daubner közelében nem lehet fogyozni az tuti! Bár azért az árak nem egyszerűk! Meg a sorok sem. Én karácsony előtt több mint egy órát álltam sorba beigliért, aztán mire sorra kerültem, vettem egy ribizlis mák tortát is, (mert úgye akkor még nem lehetett tudni, hogy készen lesz a konyha.) annyira felidegesedtem! Ismét Ők jártak jól, ja meg megismerkedtem mindenkivel aki körülöttem volt!
Ajtókat forgalmaz? Hú, én akkor valamit nagyon elnéztem
, mert valami könyvelőféle rémlet nekem. Neki is TE sütötted a tortát?
És mit kapnak az ünnepeltek?
Nagyon jól hangzik a menü, bár én a vadast nem szeretem, így még sosem csináltam, pedig Gellért kedvence! Nem tudom hogy lehet azt jól csinálni, mivel nem szeretem, és így vagyok a spenottal is. Viszont a másik kedvencét a hortobágyit, azt nagyon jól csináltam, azt mondta!
Köszi, én is örülök, hogy meggyógyult, és az úszásnak is!
Értem, és megértem hogy kell egy kis pihi, nem is értem hogy bírod segítség nélkül. Szemben nagynéni még mindig nem segít? Neki van családja? Vagy még dolgozik?
Kriszta drága,Nagy, nagy ölelés neked!
És kérünk képeket!!!Szöke Petya??? Muti!
Lilluska,
Nálunk a szembe szomszédban egy 7 és egy 9 éves kisfiú van, és a kisebb imádja Larát, és neki is van ilyen játékuk, ismerjük! És a hütőn is mükdök!
Tenci
köszönöm kérdésed, aludtunk hétig! Ja nem csak félhétig, aztán én átvonultam vele a szobájába és ott voltunk 9-ig aztán lementünk reggelizni! Aztán meg el a madaras Tescoba. (Kriszta kerestelek is?) délután meg itt volt „bográcsfőző” (idézet a meghívóból) verseny, meg ugrálóvárak, ott voltunk lent. Aztán 9 előtt már durmolt is!
De igen, szerintem is a nagyságához nézve aráynos a tappancs, és ha azt veszed, hogy 5-6 éves rucikat hord, akkor ez is passzol hozzá!
Tényleg Mesepark?
Valentina
mennek a gyógypuszik!!! És gyógyul a bibi?
Reni,
Boldog, boldog első honapot!!!