Új privát üzeneted érkezett!

Nem biztos, hogy az lenne a legjobb ötlet. Ha az agyad használod nincs időd gondolkodni.

Aarnika
jó a ötlet lehet átrepítek egy szalvétányit ennek a.....hátha abbahagyja.
barátunknak volt hatásos módszere, bár több kísérletet is tett, de ezt ide nem írom le, mert lehet lelkes állatvédők is olvasnak. Mindenesetre mikor elmesélte a "harcot" köztük és a szomszéd éjjeli, 5 másodpercenként egyet vakkantó kutyája között, én úgy nevettem, hogy alig kaptam levegőt, még most is, hogy így eszembe jut... :D

Betti
Kép
betti0412

Betti ,annál nincs több ,amit ott találsz ,de szerintem nem fog jót tenni..én néztem párat, taccsra vág, mert az egész hiteltelen.

Szia Aarnika, Szia Franka!

:D

KépKépKép
tünci28

Olvasok egy nagyon jó könyvet, (már akartam írni, csak mindig elfelejtem) az a címe, hogy TE JÓ ÉG!
ismeri valaki?
Egy 35 éves csajról (bocs nőről) szól, aki megözvegyült. E/1-ben ír a kínlódásáról, ahogy átbukdácsol a gyász fázisain. Van benne egy nagy adag önirónia, úgyhogy nem nyomasztó, olvastatja magát.
Van benne egy csomó vicces rész, amikor mondjuk nyuszis mamuszban megy be a munkahelyére, meg a sok nyugatótól beleesik egy idegen ölébe....
franka

Franka:menj BKV fővezérnek, az a fasza meló.Ott csak monotonul, gondolkozás nélkül pakolod a pénzt és pakolod a pénzt és pakolod...

Kép
jázmin20

Tünci
Már láttam a tv-ben, amikor ment, úgyhogy már nem új. Csak tegnap ráértem megint ugye, és a youtube-on néztem videókat mindenféle témában.

Jázmin
Te itt szegeden marha kellemes az idő. Kint a teraszon ebédeltünk, annyira jó a levegő, hogy végre ki lehet ülni, nem szakad a bugyimból a víz. Arra felétek mi van?

Betti
Kép
betti0412

hehe. Bepróbálkozom, hátha. És majd ti lesztek a "sleppem". Lesz itt minden: kacsalábon forgó paloták, meg önműködő babakocsik, és 2 hónapos koruktól bébiangolt tanulnak majd a porontyaink :D

Kép
franka

Tényleg, Franka, pályázz be a BKV.-hoz, onnan lehet most szakítnai, főleg, ha megkapják még a kölcsönt azt a pár fillért, abból már lehet fizetni a többi lóvét majd.
Szóval mi innen támogatunk.

Betti
Kép
betti0412

Betti, pihenés! Egy pár porszemtől még senkinek sem lett semmi baja.

Kandász a-val riogatod magad? Én sokat végignéztem, amikor - évekkel ezelőtt - a tévében ment, hát az ő történetei alapján nem kapnék kedvet a szüléshez. (egyetlen kivétel volt, de az sem k.a-n múlt, hanem az értelmes főszereplőkön)
aarnika

Én kérnék vadi új sminkkészletet, meg egy korlátlan bérletet a Mark's and Spencer butikba. Lééééééégyszíííííííííí, ígérem jó leszek. Potom 5 millából fel tudnám újítani a ruhatáramat télire, de lehet futná még a tavaszit is.
Mi az neked abból a 100 millából majd. Egyébként meg nem kell úgysem sokáig húznod ott, pár hónap múlva eljöhetsz a steksz járni fog.....meg behajtjuk a szabipénzt, prémiumot stb, hogy kerek szám legyen.

Betti
Kép
betti0412

Nekem tetszett a riportja, nem rettentett el. Fáj, igen, másként viseli mindenki, de tetszettek a történetek.

Betti
Kép
betti0412

Franka:nem olvastam, de érdekelne.Ki írta?
Betti:írtam az előbb, itt dög meleg, 31 fok, párás, fúj.Mint tegnap.
Én szeretnék egy audi A3-t, CC és lila metál legyen.Köszi előre is. :lol:

Kép
jázmin20

Igaz, senki nem kérte, de azért bemásolok egy részt a könyvemből (nem abból amit én írok... :) ) :

"Emlékszem, egyszer San Joséban az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy égő lyuk van a gyomromban, annyira hiányzott Ethan. Biztos voltam benne, hogy valami szétszakadt bennem. Egy apró kis szerv, talán a lépem úszott fel a garatomig.
Fel akartam hívni dr. Rupertet, de rájöttem, hogy úgysem tudna segíteni. Aztán fel akartam hívni aput, de rájöttem, hogy ő sem tudna. Fel akartam hívni Rutht de rájöttem, hogy ő sem tudna. Teljesen mindegy, mennyi gyógyszert vettem be, hány alkalommal mentem el a pszichiáteremhez, hány száz jógapózba csavartam magam, hány tucat gyászcsoportot zokogtam át, hány kiló csokis nápolyit faltam fel - úgy éreztem, nincs már számomra vígasz ezen a világon."

na, ez most nem egy vidám rész volt, bocs. De majd keresek olyat is, ha akarjátok! Vagy ha akarom :twisted: És akinek tetszett, azt magammal viszem majd egy karib-tengeri nyaralásra :D

Kép
franka

Jáj, nem is mondtam, péntek este óta szedem a legújabb gyógyszert, amit felírt a gégész.Arra ébredek, hogy dől a víz rólam, egész nap zakatol a szívem és szédelgek tőle.Visztont talán jobb a helyzetem allergia fronton.De ez a szívdobogás nagyon gáz, mindig is baromi alacsony volt a vérnyomásom.

Kép
jázmin20

Lolly Winston
franka

Franka:tetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsztetsziktetsziktetszikiktetsziktetsziktetsziktetszitetsziktettetsziktetsziktetsziksziktetszikktetsziktetsziktetetsziktetsziktetsziktsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsztetsziktetsziktetszikiktetsziktetsziktetsziktetszitetsziktettetsziktetsziktetsziksziktetszikktetsziktetsziktetetsziktetsziktetsziktsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsziktetsztetsziktetsziktetszikiktetsziktetsziktetsziktetszitetsziktettetsziktetsziktetsziksziktetszikktetsziktetsziktetetsziktetsziktetsziktszik :D

Kép
jázmin20

:lol: :lol: :lol:
oké, felírtalak az utaslistára! 8)
franka

Inkább az audit kérném.Ha lehet.(Útálok repülni) :wink:

Kép
jázmin20

Zaha egyetértek, nem szabad és lehet általánosítani, ráadásul Veled nem könnyű ebben a témában vitatozni :)... DE pl. amikor részegen, vagy gyorshajtás miatt halálosan elgázolnak valakit és sok esetben felfüggesztetett kap az elkövető (ott aztán nem értem milyen egyéb körülményeket lehet vizsgálni) akkor nagyon nem értem a törvényeket..

Szép vasárnap estét..

Hát a haza utazásunk egy folymatos örlödés.. Azért én remélem a legjobbakat!

Kép
leda2002

Na, szépen elvagyunk, modhatom..én meg itatom az egereket szegéy Izzy Stevens-ért... :(

Franka, tudod, hogy mi is írunk egy könyvet??Itt, bizony..ez is afféle..kiírjuk magunkból, mennyi sok ideje már........

Én is kérhetek??Én fákat szeretnék és 100 méterny isövényt, egy liliomfát is és sok-sok virágzó illatos bokrot....egy rejtett kis lugassak a kert közepén..
És akkor én lemondok az útról..
Esetleg még egy jogosítványra valót és nekem jó lenne egy 10 év körüli ople, vagy ford, vagy susuki is, csak guruljon..
Ó,egy nadrág is kellene és mostmár nem halogathatom tovább legkésőbb jövő hónapban kell pár új fehérnemű is..meg esetleg egy kabát..na, jó azt nem muszáj, majd turkálok..

Kellett volna egy cipő,mert mostanában vmiért bukdácsolok a nagyon magas sarkúmban és megdagad a lábam..már előre elkeseredtem, aztán bevillant, hogy van egy nagyon jó kis bőrcipőm sok éve vettem, amikor nem a hegyesorr(csak a kissé szögletes) volt adivat, meg a közepes sarok, de aztán kiment a divatból és most megtallátama padláson és úúúúgy örültem, mert akkor még megengedhettem magamnak a márkás bőrcipőt ,semmi baja, úgy hogy most spóroltam egy csomót!!!! :lol:

Palacsinta, mutattam az uramnak, azt mondta kétszerre lecsúszna....

KépKépKép
tünci28

Leda, megkérdezhetem, hogy hol laktok most?
(bocs, hogy le vagyok maradva! :oops:)

Kép
franka

Milyen Izzy?

Egyébként nem lenne hülyeség ebből a rengeteg hsz-ből egy könyvet szerkeszteni!!
komolyan!
franka

a Grace klinkából...most nézem a legújabb részeket, még kettő van, most töltikézi az uram..
tünci28

Tüncikém, küldjed már nekem azokat.........

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
Tényleg érdemes lenne szerkeszteni könyvet. Mondjuk tényleg utat mutathatna, annak a sok .... pszichiáternek, hogy mi is a valós csoportterápia. Aztán meg leakaszthathatnánk a nagy lóvét az új módszerünkért.
Én a magam részéről a Gyura Barbara könyvét olvastam el. Hát az a nő mindent, de mindent megtett,mégis meghalt a gyermeke.
Tanulságos és az ember láthatja hányféle képpen létezik pokoljárás.
Ja és még egy mementó. Akasztani kéne a sok pszichiátert.
M

mirci001

de két évaddal járok, vagy hárommal a tévés előtt... :wink:
ez kb 60-70 rész.de most az olvastam a sorozatjunkien, ohgy lelőtték a sorozatot.

Tegnap megnéztem a büszkeség és balítéletet, ma meg az E.Gaskell féle Észak és DÉl-t..úgy imádom a BBC sorozatokat..akárhányszor látom, mindig izgulok a hősökért, hogy sikerüljön nekik..dedós vagyok, hiába.zombulásig leht nézni.

Holnapra az Édesek és MOstohákat gondoltam.

Megyek fürdeni, szépestét, szép álmokat mindenkinek, holnapra boldogabb ébredést!

KépKépKép
tünci28

Tünci kééérlleeekk küldd el nekem valahogy azokat
a grace klinikás részeket!Korházas sorozat függő vagyok!
Ja meg a zone realytin nézem mindég az orvosos-korházas műsorokat!Mondjuk nekem ez a mániám!Kár,h nem lesz tovább..... :(

Jázmin az a palacsinta nagyon jól néz ki!Annyira guszta! :wink:

Franka én is jelentkezem a listára,ha felveszel... :wink:
szintus

Jól indul a reggelem. Összeadtam a befizetendő csekkeket.....hát igen.
Hova kellene forduli, hogy kifizessék helyettem, mint hátrányos helyzetü, fizetésnélküli állapolgár.
Csak azért mert tegnap hallottam a tv-ben, hogy 9 milliárdért épitenek új házakat a romáknak ebben az évben.
Adjanak már belőle csekkre valót.

Szintus, jó hogy jelentkeztél.

Szép napot mindenkinek, mosolygósat, nevetőset!

Betti
Kép
betti0412

Jázmin
Szerdán meglesz az eredmény, ugye?
Telefonon beszéltek vagy fel kell mennetek?
Mi az amit most vizsgáltak pontosan, mi derülhet illetve mi nem derülhet ki?

Betti
Kép
betti0412

Csajszik ,sajnos takarékossági okoból most ne mtudom senkinek külden ia lemezeket, mert elég sok lenne, nagyon szívesen elmutogatom honnan tudjátok letölteni, az ingyé lenne.Nekem vacak 8 megás netvonalam van, de azzal is egy-két nap alatt le lehet húzni, egy-egy évadot.Az újakat, amikor frissek és sok a megosztó, akkor 20 perc alatt megvan, a felirat hozzá pedig két másodperc, mert az csak textfile.

korán keltem, a hétvégi semmittevést próbálom behozni, gyorsan mostam, vasalok egy halommal, pakolgatok..és naná ,hogy eközben történik a védőbanya rajtaütésszerű látogatása.... :evil:
még mondja is ,hogy általában meg szokta beszélni, de gondolta, most csak úgy jön...Semmiképp nem ilyenkor számítottam rá.De jót vigyorogtam, kérdi mi ez a fura szag?mondom neki, ohgy csináltam pirítóst reggelire, de közben elmentem zuhanyozni, mert kiment a fejemből..Ne tudjátok meg, milyen szag van, meg milyen füst volt.Remélem mire az uram megjön kiszellőzik, mert megfojt.. 8)

KépKépKép
tünci28

Nálam is most volt védőnéni. 10 percig. Kérdés van? Nincs.
De jó fej asszonyságnak tünik és van két gyermeke is.
Persze jött a jelenben kell élni....de ebbe már nem mentem bele, nem is panaszkodtam neki, csak gondolom akarta mondanik, hogy most majd minden rendben lesz.

Vasalnivalót én is megmászom most, Tünci, szerintem nekem több van. :D

Betti
Kép
betti0412

Hm, kérdeznék vmit, azt hiszem Betti ,Te talán tudnál rá vmit mondani.
a napokban többször beszéltük ezt a segély, meg kik kapják, ki érdemli meg, mennyi a rezsi dolgot..Namármost, átrágtam magam ma a krízistámogatásos rendszeren, a csillagállás kedvező lenne számunkra, az egyetlen dolog amiben hibádzunk, az az ,hogy az egy főre jutó keresetünk meghaladja a minimálbért.A kérdésem a következő.Van -e az önkormányzat jegyzőjének olyan hatásköre, melyben felülbíráhat bizonyos körülményeket, s magasabb összegű egy főre jutó jövedelem mellett is kiutalhat -e egyszeri támogatást?
Szégyen ide, szégen oda, bajban vagyunk..a napokban osztottam szoroztam, nem tudjuk kifizetni a fizetnivalókat, mostmár hiába sírdogálok rajta, nem elég a pénz és kész.Segítséget sehonnan nem várhatunk a családban.
Szóval van ez a lehetőség, vagy fel kell vennünk egy kb 100 ezer forintji személyi hitelt..
Várom a válaszod, ha esetleg tudsz segíteni, vagy meg tudsz vkit kérdezni.
Hát ide jutottam, jutottunk..vagy végső esetben táradalmi engedetlenséget mutatok és megkérem a miniszterelnők és pnzügyminiszter urakat, hogy nekünk két hónapig ne vonjanak személyi jövedelem adót... :(

KépKépKép
tünci28

Tünci
Nem ismerem a krizisalapot pontosan, de úgy tudom, lakáshitel törtlesztés áthidalásra lehet, de az is kölcsön. Érdemesebb, ha hiteletek van a bank egyedi hitelmentő segitségét igénybe venni esetleg, futamidő módositá, egyéb.
Igen, az a baj, hogy túl sokat kerestek..........talán még érdemes lenne az önkormányzat szocpol irodájára bemenni, hátha van valami, amit tudnak adni.
Személyi kölcsön marha drága, csak a legvégsőbb esetben.
És akkor még rajtunk akarnak megszorítani jövőre. Gratulálok.

Betti
Kép
betti0412

ELolvastam mindent, a krízislapból ,az vissza nem térítendő, minden együtt lenne, csak "túl Sokk" :? a jövedelmünk..(az kell hozzá ,hogy pl csökkent a fizu v. nőtt a hitel v. az egészséged romlása a válsággal hozható összefüggésbe..,stb)

A hitel!!!HAHA! kaptunk levelet a minap, a bank "javasolja", hogy "saját érdekünkben " két évre, a mi oldalunkról módosítsunk szerződést, mert mióta megkötöttük, annyit romlott a forint, hogy néhány év múlva,amikor már a tőkerészt törleszjük(mert most még ugyebár csak a kamatot :evil: ), akkor megugrik a havi tölresztő...
Szóval királyok a bankok,mert akiknál ne mtudják Ők módosítan ia szerződést" azt "megkérik" ,hogy módosítsa saját maga...Na, ebből nem kapnak..De 20 éves a hitel, azt már hová nyújtsam... :roll:
A rezsihátralékkal vagyunk bajban..nem mondom ,hogy nem fogjuk kifizetni ,ha ki kell ,de akkor nem lesz normális étkezés, nem lesz semmi új dolog a babának,stb..hogy kerítés mikor lesz a ház körül??Majd, ha nyerek a sosem vásárolt lottón.

Az a sz*r ,hgy nem is lenne semmi baj ,ha vége lenne ennek a rohadt, mondvacsinált, generált "válságnak".
Mert:a párom azért keres jóval kevesebbet, mert átalakították a beosztását,korábban 6 napot ment, 2-t itthon volt, járt a folyamatos pótlék pl...most bár három műszakban megy, de majd minden szombaton is bennt van és majd hétfőn lecsúszhatja, nem fizetik túlórába..de ugyaúgy megy ,mnit régen ,csak most nem fizetik ki.Ennyi.Mert MO.-on ezt is lehet.
Ezenkívül adóköteles lesz a kafetéria, mai miatt újabb ezersektől esünk el havonta..

Hát komolyan ,ezt sosem fogom megérteni, ebben az országban bármit lehet, mindig ide lyukadok ki.Hócipő tele magammal is.

nincs mit tenni ,írok a jegyzőnek.(nnna, majdnem kiírtam ,hogy milyen "....köcccccsönt " fogok kérni.... :lol: )

KépKépKép
tünci28

Tüncikém, a németeknél, bármennyire is nagy város München, bizony vasárnap nincs nyitva bolt. Mert a szakszervezet szerint a vasárnap az szabadnap.
Igen, itt mindent lehet, mert ha felemeled a hangod, kirugnak, a biroság meg több év akár.
Tünci és most ne haragudj meg, de ne legyél naiv, akármikor legyen vége a válságnak, nem fogják visszaállitani a férjed fizuját és munkarendjét, mert már látják, hogy igy is lehet. Ne legyen igazam, de sosem fogják ezt meglépni, szerintem.

Nem tudjátok lezárni a lakást fütés szempontjából? Hogy mondjuk télen csak a nappali, konyha, fürdő meg csak ha fürdötök. Nálunk anyunál vegyestüzelésü kazán van. a fa jobb hőben is és nem olyan drága.
Nem is tudom miket mondjak még, csak igazából rohadtul dühös vagyok, hogy tisztességes munkával igy kell élni ebben az országban ma.

Betti
Kép
betti0412

Vegyes tüzelésű kazánunk nincs, múltkor taglaltam Szintinek is sajnos nem beépíthető nálunk..
Lezárni sem tudom, mert ha elzárom a nem használt helységek radiátorait,
1.régi a ház, penészes lesz a fal(tönkremenne minden az adott helységben, bútor, stb..)
2.ha bármikor eszembe jut,hogy megnyissam(mert vendég van stb.) a kazán típusa miatt, figyelni kell ,hogy van -e elegendő nyomás(tehát elég -e a víz a rendszerben), s ha újra lezárom, akkor meg leold a biztosíték és magától kinyomja a vizet a kazán,magyarul leáll a fűtés, elfolyik a víz a rendszerből...
3.nálun ka melegvizet is a kazán csinálja, tehát sehogysem lehet változóra megcsinálni a nyomást, talán csak egy modernebb kazánnal, amire ugye nincs pénzünk..(jaj ,csak nehogy ez tönkremenjen..)..
majd a villannyal megpróbálok.meg a vízzel, ritkábban mosni, gyorsabban fürdeni, stb..

álmodtam ,hogy kellene új hűtő majd, mert tizenéves ami van, a régi fajta egy rekeszes fagyasztós, sűrűn kell olvasztani ,emrt klüönben fűt.de most nem tudunk venni.Álmomban magyaráztam a páromnak ,hogy emiatt nem tudok majd tejet lefagyasztani..ekkora marhaságot álmodni..nem éppen aktuális.

De ebből látszik ,hogy álmomban is előrelátó vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

többiek mi van ma Veletek, mi ez a nagy csend, jól elvagyunk itt kettesben.... :?

Jaj és még van egy sztorim, amiből kiderül ,hogy "tökre dögös bige" vagyok..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

KépKépKép
tünci28

Én hallgatom a sztorit.

Tünci, mikor még dolgoztam, én sem értem rá nagyon jönni, mi vagyunk most nagyon elengedve idővel, de biztos jönnek a többiek is majd.
A fele vasalást már megcsináltam, a másik felének most rugaszkodok neki.

Betti
Kép
betti0412

De lányok én most ugy örülök,hogy nem dolgoztok,tudjátok jó értelmében gondolom,azért mert babások vagytok.... Kép

Takaritom lassan a házat vasárnap a párom szülinapját ünnepeljük családi körben!Most lesz 3o éves 17.-én :wink:
Semmi extra egy kis pizzázás lesz,meg majd szerkesztek egy tortát és ennyi,ennyire fussa!Veszek neki 3o kis gyertyát hadd fujja :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.09.15 13:10-kor.
szintus

Pénz ugye nem boldogit,de piszkosul kell!

Tünci remélem,hogy majd valahogy rendeződnek A
pénzügyi dolgaitok!
:?
Nekünk is nagyon bekell osztani,amink van,megkell venni a tüzrevalót,bekell fejezni a központi fűtést!Remélem majd működni fog,ugyanis a párom szerkeszti!Nos majd látjuk!
És igaza van Bettinek,hogy sajnos a válság befejeztével sem fog visszaállni a rend,ha az emberek kicsi bérekért is eldolgoznak,ugyanis muszály.....

Képzeljétek azt álmodtam,hogy a ketteském koraszülött lett,tele volt csővel,amikor bementem hozzá és tisztára ugy nézett ki,mint Fruzsi csak sürübb volt a szemöldöke...(remélem ez nem következik be....)

Azthiszem a rokonaim(a kedves rokonaim)akikről irtan vállnak... :cry: Ha a nő most nem bocsájt meg a báttyámnak,akkor vége mindennek!Azthiszem az ő pohara is betelt.... :?
szintus

Sziasztok!

Én nem dolgozom, és nem is vagyok kismama, és már megint a lúzerségi díj jár a fejemben. (Jázi, nem veheted el tőlem! :twisted: :wink: )

Sajnálom Tünci a nyamvadt pénzhelyzetet! :( Remélem, sikerül valamit kiokoskodnotok! A soksok segélyből csak lehet valahogy a dolgozó rászorultaknak segíteni!!!
Nekünk nincsenek hitel-problémáink, nem kell törlesztőrészleteket fizetnünk. Ugyanis se házunk se lakásunk, se semmink :? :roll:
Na jó, tudom, hogy ez nektek (senkinek) nem vígasz :wink:

Szinti, ezentúl legyenek szép álmaid! hogy ne rágódj napközben ilyen csúnyaságokon.
És ne aggódj, az álmok nem válnak valóra! Tapasztalatból mondom :? - azt is szoktam álmodni, hogy visszakapom a babámat, pedig nem.

Kép
franka

Szia Franka!!!

a férjem azt mondta ,hogy ne várjak sok jót a jegyzőnek írt levéltől, dehát próba, szerencse..

Franka, nemár ezzel a lúzerséggel!!!Te egyetemre jársz(akkor is , ha halasztasz) számomra ez hatalmas dolog, ez fog mindig hiányozni az életemből!!És 24-25 évesen nekem sem volt ám csak egy szatyornyi ruhám! :wink: (na jó meg volt egy mikróm, meg egy ágyam ,amit örököltem...)

párom azt mondja ne stresszeljek, majd megoldja.. :?

Álom:én Violával álmodtam, hogy olyan pici babám született, hogy nem tudtam etetni ,mert olyan pici volt a szája.. :( aztán egy hónapra rá...

KépKépKép
tünci28

oké.

Elmeséled mitől vagy dögös bige? Már tűkön ülök..!

Kép
franka

Bakker, ennyit vasalni. Kész vagyok.
Tüncike itt már mindenki várja a dögös bige történetet!

Betti
Kép
betti0412

Naaaa, az volt, hogy... :lol:

Jaj, hazáig röhögtem!!
Szóval, mentem a postára ,lecseszni a postást ,hogy az ajánlott küldeményem betuszkolja a ládába, anélkül ,hogy kézbesítené és a posta pont az ált. isk mellett van,a gyerekek jöttek éppen haza.
Szembe jött három siheder, egyikőjük nagy bátran rámköszönt..visszaköszöntem, erre úgy megeredt a nyelve, hogy amint elhaladtam mellettük nekiállt nyögni, hogy a piros-fekete "szerkó" a kedvence és amúgyis odavan a hosszú barna hajú csajokért és egyébként meg "tökre Dögös bige" vagyok és jó vagyok ám nála.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan aranyosan csinálta, nem volt szívem leordítani...
Hallottatok már ilyet, hogy 12-14 éves fiúkák leszólítsanak korombeli nőket...még most is vihogok, hát nem normálisak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

oóoóoóoó! :D
ez tényleg tuti bók!! Azért is mert csajnak nevez! 8) Gondolom, letagadhatsz 15 évet a korodból! :lol:

én eddig max "sziacica" voltam, most irigyellek is kicsit :wink:
franka

sziacica rólad hol lehet képet látni???? :wink: :D
szintus

Itten nálunk mindjárt leszakad az ég.
Olyan sötét van mint éjszaka.

Egész nap egyedül voltam, irodai dolgozni sem nagyon volt kedvem.
Vasaltam, takaritottam.
Hüha, villámlik is. Lekapcsolom a gépet.

Betti
Kép
betti0412

Betti, marhára komolyan veszed az egy hét szigorú fekvést...mindjárt hívom az orvosod..most komolyan, oké ,hogy light-osan megfőztél, de egész nap takarítani, de egyááltalán ,amikor az mondták ,hogy szigorú fekvés????

Én is azt gondoltam ,hogy belefér a porszívózás, meg a felmosás.Nem fért bele.Baromira nem fért bele.

KépKépKép
tünci28

Pihentem is, délután és most.
Szerencsére azóta sem volt semmi gond, görcsölni nem görcsölök, vigyázok magamra, de amit tudok azért szépen, lassan megcsinálgattam.

Jaj, tetszett a híradó megint!Eddig ugye az volt, hogy hát a felügyelő bizottság az ugye hát fogalma sem volt arról, mi is folyik a BKV-nál...namost kiderült, hogy mégis, legalább is a jelenlegi vezető szerződését, tavaly! ők hagyták jóvá.
:D És azt tudtátok, hogy az a banya, aki a100 millát kapta végkielégitésnek, az továbbra is ott dolgozott a cégnél, a végkielégitést felvette és dolgozott tovább.
Mulatságos.
Nagyon kiváncsi vagyok, mik látnak még napvilágot. Már csak azon drukkolok a jelenlegi vezetőt isten ments, hogy kirugják, 80 milla járna neki lelépésnek. Nehogy bántsák!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marikogold 2009.09.15 04:38-kor.

MarikoGold
marikogold

Egy kicsit fanyar ez a fenti hirdetés.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?