sziasztok lányok!
boti járni tanul és nem hagy semmi szabadidőt. ez nem könnyü időszak, néha kikapcsolnám a kis duracell nyuszimat.
baba!
gratulálok a kislányhoz, a másik akár lehet pöcsös is
zsiby!
szerintem nem sok időd lesz mostanában szülésről gondolkodni. az utolsó időben annyi dolga van az ember lányának. megvettetek mindent? szoba kész? kérünk képet a kiscsaj birodalmáról.
tinkyb!
remélem mihamarabb lesz eredménye az ovunak. az szép +, már csak a szép + kismama tesz hiányzik. nagyon drukkolok értetek. addig meg látom nem unatkozol. kutyus jól van?
bandy!
azért nem tudod a kúszós videot megnézni, mert az avi formátumban van, lehet, hogy azt nem tudja lejátszani a gép. kell bele valami +. reninél meg nálad nem játsza le, a többiek nem szóltak. sajnos nem tudom, hogy mi lehet a gond. nagyon drukkolok, hogy mehessen az inszem. a cukrot sajnálom
remélem nem lesz vele semmi gond. bár tuti nagyon oda fognak figyelni rád. ha kismami leszel, akkor szegedre fogsz járni terhesgondozásra? ott vannak jó orvosok? bár ott az orvosi egyetem, remélhetőleg nem henteseket képez.
képzeljétek lányok voltam tegnap a kerületi sztkban (GYED óriási összegére való tekintettel ide süllyedtem) rákszürésen, meguhoztak, megint pcos-vagyok.
kérdezi a dok, hogy védekeznek? mondom, hogy minek, azt mondja nem is kell mert tiszta pco-s. és ezzel elintézte. majd, ha tesót akarunk jöjjek vissza. mondom, hogy lombikoztunk valszeg tesó is lombik lesz. azt mondta, hogy nem tud mit csinálni. fogyni nem kell szerinte (ő is ütötte a 100kg fölötti súlyt, mondjuk én még nem egyenlőre) alkati dolog. mondom 30kg-t híztam, nem tok fogyni. azt mondta bezár a szekrénybe, meg magát is, mert ő sem tud fogyni, hogy hátha akkor lefogyunk. ez hülye, ilyen orovosok vannak, milyen kis poénos. én meg éhenhalok és mégsem fogyok! meg egész nap rohangálok a gyerek után, takarítok, estére már a fogmosás is nehézkes. konditerembe sem időm, sem pénzem nincs, itthoni torna jó lenne, de ekkora darabon, még a végén az alattunk lakóval "összeköltöznén" plafonon keresztül.
kockáspléd!
jól vagytok? róka rudi van már? vagy jó gyerek és nyugton hagy?
noki!
már én is nagyon várom, hogy menjünk. ajándékot boti kicsit megnyomorgatta, de azért semmi baja. pelus csomagolását megcsócsálta. ő ezt adja ajándékba, a fognyomát. gondoltam, hogy megyünk fehér öltönybe, de az már nem divat, szóval lazára vesszük a figurát, makkos cipő, melegítő
nem, de azért laza lesz. megyünk megnézzük a NŐT! jamina babát bántotta boti, pedig tök jófej, végig dumált. boti meg csak ette a kajáját, elvette a játékait. szóval igazi pasi.
jöjjenek csak azok a csajok, annyi fiú van, mint égen a csillag. hogy lesz így unokám?
a játszón elvétve vannak csak lányok. érdekes a természet, most meg mennyi lány van. boti amikor született rózsaszín
karszalagot adtak rá, mert nem volt kék, annyi kispasi született. nem is raktam el, még a végén megyünk babát venni, meg kis kávéscsészéket.
renikém!
remélem már jó a neted, bár azért győzöm olvasni a hozzászólásodat, nincs belőle túl sok
pénteken veled is talizunk. nyugtató bevenni, megyünk. nehogy 200 legyen a pulzusod botitól.
ja azt mondta a dagadt testvérem orvos, hogy na és, ha magas lesz a vérnyomás kap rá gyógyszert, a cukorra is, ne foglalkozzak semmivel. mondjuk jó lenne 33 évesen vérnyomáscsökkentőt és inzulint nyomni magamba. marha. ha lesz egy kis +lóvé, akkor tuti elmegyek vagy v dokihoz vagy kósa dr-hoz. remélem ők nem a szekrénybe akarnak velem jönni.