Új privát üzeneted érkezett!

Orsoly!

Nekem már nagyon elegem van az orvosokból, mert azt hiszik mindig az a jó amit õk írnak elõ. Az
én dokim nem bírja elviselni, hogy ha beleszólok
a kezelésembe, persze a "hülye" betegnek nem lehet igaza, mert mit tud õ errõl. Szerintem már itt mindannyian elég sokat tudunk ahhoz, hogy néha mi is beleszóljunk mert elvégre nekünk kell döntenünk a sorsunk felett. A dokik úgy vannak vele ha nem tudnak már mit javasolni akkor már egybõl csak a mûtét segíthet. Azt persze nem vallják be az embernek, hogy nem tudnak rajta segíteni, inkább követik a megszokott kezelési sémát. Én is hiába mondtam neki, hogy nem bírom a Clostit. Tessék meg lett az eredménye, túlstimulálta a petefészkeimet.
Ezt csak azért írtam le mert nem kell egybõl a mûtõbe szaladni. Ismerek olyat akinek PCO mellet lett gyereke.

Eszter!

Köszönöm az együttérzésedet. Még azért reménykedek a MACA-ban ha olyan nõnek is segített már aki megjárta a lombikot!

Monchy!

Annyi történetet hallottam már én is, hogy csoda történt, hogy el se hinném ha velem történne meg.

Moni!

Hol olvastad Dr. Elek Csaba véleményét a MACA VIBE-rõl?
Írtam Erazmusznak is, hogy õ mit javasolna, de sajnos nem válaszol.

Kriszti!

Szerintem ha te is kicsit pihenteted a babaprojektet majd akkor fog sikerülni. Ez mindig így szokott lenni. Azért örülök, hogy nem vagy szomi és ilyen pozitivan állsz a dolgokhoz, mert végülis van már két szép gyereked.

Andi
Andy

Lányok!
Két rohanás között próbálok lépést tartani az üziterméssel és csak annyit szeretnék kérni (?), hogy legyen inkább valami olcsóbb hely.
3 ezerért nagyon sok mindent lehetne venni...
Szerintem jobb, ha kíméljük a pénztárcánkat.

Na, de nem akarok garasoskodónak tûnni, ha mindenkinek jó, akkor nekem is.
Csak azt gondoltam, másnak is jobb lenne úgy...Kép

Na, pusszantás...Kép

Ancsi
Ancsi

Lányok,
akartam tõletek kérdezni valamit...
Két napja elmúlt a mensim, de most barnás trutyit tapasztaltam (olyat, mint mindkét terhességnél is) és nem tudom mire vélni.
A 8. napon mit jelenthet ez?

Megkérdezem Erazmuszt is, de hátha hallottatok már ilyenrõl.

Köszi,
Ancsi
Ancsi

Andi,
JÓval korábban olvastam, egy kérdésre írta. Valami olyasmit írt, hogy nem hiszek semmiféle gyógynövényben, tablettában, a Gynevac-ban, vagy bármiféle kuruzslásban, hanem csakis az orvos által elöírt, megalapozott, és orvosi eredményekkel alátámasztott gyógykezelésben.

Lányok,
Nekem teljesen mindegy hova megyünk, akár mehetnénk egy jó cukiba is, és mindenki annyit ehet, ihat amennyit megengedhet magának anyagilag és testsúlyilag az édességböl. Itt viszont megemlíteném barátnöm relatív fogyókúráját:
"Csak egy tortát ettem, pedig kettöt is ehettem volna!"

Moni
mj

Moni!
KépKépKépKép
Ez aranyos. De találó!))

Szerintem találkozzunk ott, ahol megbeszéltük és eldöntjük, hová is menjünk.
Bár ez sem túl jó 5let, hiszen tizenvalahányan el kezdünk cirkálni céltalanul...hmmm...
Nemtom, Ti biztos okosabbak vagytokKép

Ancsi
Ancsi

Melinda!

A Próbaterület ugyanazon az oldalon van, mint az Anyaságról topic, csak egy kicsit lejjebb kell szaladnod az egérrel.

Jó lehet az az ovulációs hömérö, csak gyözze megfejteni az ember! Jól vettem ki az írásodból, hogy a termékeny napok akkor vannak, amikor a negatív tartományba kerül a higany v. nem higany, szóval a mutató, kijelzö, stb.?

Lányok!
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de szerintem a cukrászda azért nem jó ötlet, mert általában egy cukrászda kész átjáróház hétvégén és nem igazán tudnánk ott beszélgetni. A másik dolog pedig az, hogy nem biztos, hogy van akkora asztal, ahova le tudnánk ennyien ülni. Az igaz, hogy asztalokat összetolni végül is bárhol lehet, de általában a cukrászdákban kis asztalok vannak.
Nekem egyébként 8, bármiben benne vagyok, szóval alkalmazkodom.

Monchy
Monchy

Lányok!

Ezt nézzétek mit találtam az Interneten!
[url=http://www.szexinfo.hu/news/fullstory.php/aid/38.html" TARGET="_top]http://www.szexinfo.hu/news/fullstory.php/aid/38.html[/url]

Grafikus ábra hormonszintekröl, nyákról, hömérsékletröl, peteérésröl, tüszörepedésröl egyetlen helyen egymás alatt elhelyezkedve, egymáshoz viszonyítva. Mindenképp nézzétek meg, ha tudjátok!

Monchy
Monchy

Lányok !
Nagyon sok ilyen képem van ha akarjátok még majd küldök ill.felteszek egy párat!
Ha saját emailre akarjátok írjatok a címemre és Én szívesen elküldök jopárat!
net98@freestart.hu
Kandi72
Kandi72

Lányok!

Szerintem maradjunk az étteremnél. Én sajnos nem vagyok pesti így ehhez nem tudok hozzászólni.
Nekem mindegy hova megyünk csak találkozzam veletek ez a lényeg. Gondoljatok a vidékiekre is,
mert nekünk felutazni Pestre az se olcsó. Nekem annyival jobb hogy van 50 %-os MÁV igazolványom.
Többiek? Nincs ötlet?

Andi
Andy

Csajok,

Most már én is csak hozzászólok, ha nem baj.

Szerintem maradjunk a megbeszélt étteremnél, és akinek esetleg húzós a 3000 Ft, az összebeszélhet valamelyikőnkkel, akit szintén nem vet fel a pénz, és megfelezhetik. Így fejenként 1500 Ft-ér kajál mindkét fél, és ha nem is kap iszonyatosan nagy mennyiséget, de végül is nem az a legfontosabb ebben a taliban, hogy degeszre zabáljuk magunkat. Viszont így mégiscsak egy csendesebb, kultúrált helyen tudnánk dumcsizni, mert általában a nagyon olcsó helyek elég putrisak szoktak lenni, vagy legalábbis átjáróházasak.

Na, mit szóltok. Bár én beleszólni nem nagyon tudok, mert vidéki vagyok, de szerintem ez jó megoldás lenne.

Melinda,

Az az érdekes, hogy én is pontosan ilyet láttam vmelyik nap!!!! Csodálatosan szép szívárvány volt, ilyen szépet még nem is láttam!!! Ezt tekinthetjük jelnek??? (Én mindenesetre gyorsan kívántam valamit a babonának megfelelően!!!)

Monchy,

Köszi a webhelet, sok minden megvilágosodott.

Most rohannom kell, mert lejár a munkaidőm KépKépKép, de majd holnap mgnézem a reagálásaitokat az ötletemre.

Puszóka,

Márti
Márti

Sziasztok

Na ma jol eltuntem!Bocs de rengeteg a melo.

Az etterembe muszaj a 3000 ft-os adagot fizetni?Mert ha eszel valami egyszerut es iszol ket asvanyvizet akkor az csak nem kerul ennyibe!En sem szeretnem magam degeszre enni.kulonben is ilyen helyeken mindig kesztetest erzek,hogy vegigegyem az etlapot mondvan ugyanannyit fizetek,miert ne.Az telleg nem volna jo ha valami szakadt helyen ulnenk mondjuk a cigifustben.

Andi

tudod irtam neked,hogy nalam olyan nincs,hogy vagy bejon vagy nem .Ha nem vagyunk szorosan a babaprojecten akkor a foggatlot kell szednem mert akkor nem jelentkeznek a PCO rossz tunetei.Tehat vagy hormonkezeles vagy foggatlo.Kép
Dontottel mar a lehetosegeidrol??

Orsoly

nem a PCO-t gyogyitja a metrodin,nem lehet gyogyitani,pontosan arra van szuksegem,hogy a tuszoket novessze.
En ugytudom,hogy a PCO az a petefeszkek cisztas elvaltozasa,ha nem is nezte uh-val a petefeszkeidet honnan tudja,hogy cisztas?!A hamhoz sajnos nem tudok hozzaszolni,egy biztos nekem PCO-m van de minimalis nyalkahartyam van.Nyilvan meg van az oka a dokidnak amiert erre gyanakszik.Laparra kuld???

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!

Ha nem jön be a MACA, akkor rábeszélem magam a laparra. Most már derüljön ki mi a probléma.
Aztán majd megmondja a doki, hogy mit javasol és akkor majd ráérek még dönteni.
Én még azért bízok a MACA-ban, mert már másokkal is tett csodát.

Lányok!

Biztos nem kötelezõ a svédasztalos kaját enni.
Van ott más kaja is. Pucurt kellene megkérdezni.
Pucur hol vagy? Mondjuk én alkalmazkodok a többséghez.

Andi
Andy

En is aszondom,hogy nem akarom en vegig enni az etlapt.Egy jo meleg leves es asvanyviz legyen.

Andi
Latod en mar milyen reg mondtam neked a Maca-t!KépIgazad van.Lehet az lenne a legjobb ha most a 3 honapig amig lehet a Maca-t szedni addig nem is futkosnal a dokihoz es akkor biztosan kipihenned az utobbi 1 evet es feltoltodve,kipihenten lennel kismama.Kép

Kriszti
kriszti

Haliho!

Marti: sajna az a baj, hogy ott ezt a 3000 ft-ot nem lehet megfelezni, egy ember ennyiert annyit eszik amennyit akar. Ergo ezt nem ehetik le mondjuk ketten. De kerdezoskodni fogok, tud-e valaki valami jo helyet , ami relative olcso es kellemes.

Kriszti: nem lapar, valami ambulans kezeles, lezerrel leszedik azt a koros hamot a mehszajrol. Baratnomnek mar volt ilyen mutete, es nem tom er-e valamit. Es ez az, hogy ez nem lehet PCO, de akkor miert irta azt a lapra???

Eszti: ja bocs, kevertelek valakivelKép Egyebkent meg azert nem akarom megkerdezni a dokitol, mert kicsit merges volt hogy nem akarom megcsinalni a mutete most, hanem csak a gyerek utan. Most mar normalizalodott a kapcsolatunk, nem akarom megint elrontaniKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Eszembe jutott egy jo hely!!!! A bajcsyn van, Nyugatihoz kozel, Lugas Etterem. A kajak kb 600-700 Ft kozott, koret 150 Ft. levesek 250-300. Jol foznek nagyon! Egy baja van, nem olyan nagy hely, de rajottem: hat lehet ott foglalni is!! Szal esetleg ezt tudom javallaniKép Itt ha eszunk egy kajat korettel, plusz iszunk hozza valamit, az kb 1000 Ft....

orsoly
orsoly

Sziasztok Csajok,

Most jó negatív leszek, bocsánat érte így kora reggel. DE! Ti vagytok az egyetlenek, akiknek elsírhatom a bánatom, mert csak ti értitek meg.

Szóval összevesztem a férjemmel. Már többen átestünk ezen itt, most az enyém sokallt be a babaprojecttől (hogy ő nem fedezőmén, meg a többi szöveg, ami mindannyiunknak a könyökén jön ki). Erre mondtam neki, hogy:

1. Tudtommal a gyereket ketten akarjuk, nem csak én. Mert ha esetleg ő nem is akar, akkor szóljon, mert egyedül nem tudok teherbe esni.

2. Végig kellene olvasnia vagy 30 oldalt innen a topicból, hogy rájöjjön, min is megyünk át, mit is érzünk mi nők. Mindenféle gyogyikat szedünk, minden reggel hőmérő, a doki van hogy 2 hetente turkál bennünk könyékig (bocs), műtétek, stb. Nekik meg egyetlen dolguk lenne, hogy egy hónap alatt 4 nap (vagyis összesen 4-szer per hó) csináljanak valamit, amit ÉLVEZNEK. Erre fel vannak háborodva!

Én ezt nem értem. Lehet, hogy lassan feladom az egészet, mert az lesz a vége, hogy a gyerek összejön, aztán majd nevelhetem mindkettőt egyedül. Nem tudom, hogy mihez kedjek. Az a baj, hogy pedig tudtam előre, és ezért soha nem beszéltem babatémáról otthon, nehogy besokalljon. Mindig veletek osztottam meg a gondolataimat. De ő azt mondja, hogy már a szex gondolatától is az jut eszébe, hogy ez most KÖTELEZŐ, és már egyáltalán nem is kíván.

A vicces, hogy soha nem gondoltam volna, hogy az lesz a dolog legnehezebben teljesíthető része, hogy a gyerkőcöt meg is kell csinálni!!!!

Na jó, lelövöm magam, mielőtt mindenkit rábeszélnék egy kollektív öngyire.KépKép

Puszóka mindenkinek:

Márti

Ui. A talival kapcs. nekem mindegy, hogy hova megyünk, csak időben döntsük el, hogy ne ott kelljen kószálni.
Márti

Jó reggelt Lányok!

Süt a napocska és mindjárt itt a hétvége is! Már csak egyet kell aludni! Kép
Hát nem tudom mitévök legyünk az étteremmel kapcsolatban. Az a baj, ha túl olcsó helyre megyünk, akkor az lehet, hogy füstös-büdös-koszos, vagy tömegnyomor van benne.
Csak hát érthetö a hezitálás, hisz nem egyformák az anyagi körülmények.
Sajna pesti létemre nem én sem igazán ismerek jó helyeket. Kép Ami még eszembe jutott, mint lehetöség, az a Pizza Hut.

Mai lista:
Orsoly 8c 64 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 58 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 40 cn Szeged 27 év
Kriszti 12 c 34 cn Galgamácsa 29 év
Bubi 6c 32 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 27 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 27 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 26 cn Budapest
Norci 5c 26 cn Budapest 26 év
Moni 4c 25 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 25 cn Budapest 26 év
Bella 15c 25 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 25 cn ? 32 év
Eszter 12c 25 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 25 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 19 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 19 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 18 cn Györ 24 év
Márti 9c 17 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 15 cn Szeged 30 év
Eni 2c 14 cn Pécs 26 év
Edina 7c 14 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 13 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 13 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 11 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 10 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 9 cn Adács 27 év
Éva 28c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 3 cn Calgary 26 év

Kép Monchy
Monchy

Márti!

Valóban mindannyian átestünk ezen, amiröl írtál. Sajnos a férfiaknál valóban így van ez, nem megy parancsszóra. Ha pedig az ember a fejükhöz vágja, hogy ök nem is igazán akarnak gyereket, akkor az még rosszabb, csak olaj a tüzre. Ha nincs kedvük "hozzá", akkor nem mindig tudsz ellene tenni. Ez nem olyan egyszerü dolog náluk, öket is meg lehet érteni. Lehet, hogy sajnálatos módon pont a legtermékenyebb napokon van rossz napjuk. Ilyen is elöfordul! Ne érts félre, nem akarom ÖKET védeni, de ök is csak emberek.
Éppen azért, mert nincsenek tisztában azzal, hogy mi zajlik a nö szervezetében, és hogy mi az, hogy högörbe, meg leesik, meg fölmegy a hö, meg bö hüvelyváladék, meg tüszörepedés és hasonló dolgok, ezért viselkednek néha így.
Szerintem egy nyugodt pillanatban, majd 1-2 nap múlva, ha már megnyugodott valamelyest, mutasd meg neki a högörbét, magyarázd el, hogy mi történik ilyenkor a szervezetedben, mond el neki, hogy melyek a legtermékenyebb napok és kérd meg, hogy egy kicsit ö is legyen alkalmazkodó! De ne légy rámenös, legyél tárgyilagos, ne az érzelmek vezéreljenek. A férfiak nem szeretik, ha parancsolnak nekik, vagy kritizálják öket!
Az meg úgyis a te feladatod, hogy figyelemmel kísérd a napokat és ha elérkezik a várva várt idö, akkor vesd be a bájaidat. A férfiak nagyon szeretik pl. a szexis fehérnemüket! Ezt ki kell használni! Csábítsd el a férjedet! Figyeld meg, ö lesz majd a legjobban oda érted! És az egész akciónak nem lesz kötelezö jellege, egész más színben tünik majd fel. A férjed észre sem fogja venni, hogy "kihasználtad" a gyengeségét!
Próbáld ki, meglátod megéri!
És fel a fejjel! Gondolj arra, hogy ö a férjed, szereted öt, és hidd el, ö ugyanúgy akarja a babát, csak ö férfi és nem tudja ezt annyira kimutatni.

Monchy
Monchy

Haliho!

Monchy: ez a hely nem budos es koszos, mar tobbszor ettem ottKép A Pizza Huttal meg az a bajom, hogy az is tul draga, bar teny hogy a pizzajuk nagyon finomKép De masik pizzeriat ismerek, ami olcsobb, jo hely, finom stb...ez meg a Jaszai Mari ter kozeleben vanKép Na, csak ugy lokom a sok ajanlatomatKépKép

Marti: nalunk ez nem konkretan a gyerek miatt robbant ki, hanem hogy egyaltalan: en raeroszakolom magamKép Azota taktikat valtoztattam (igaz nem vagyok felidoben stb) es nehanyszor nemet mondtam mikor o akarta. Na azt a durcas kepet lattatok volna!KépKép De ugy tunik, azota tobbszor akarja megintKép

Na most eldugulok, delegaciom van, megyek oket istapolni, delutan leszek.

Pussssz: orsoly
orsoly

Babaesös jo reggelt mindenkinek!!!

Szoval:
- a kaja ára pontosan 2.499.- Ft/fő ebben minden benne van a borravalo is
- én sok helyet ismerek étterem szempontjábol itt Pesten, de ennyiböl nem nagyon jössz kis sehol egy egytálétel+üditö+esetleg egy nasi és már 3000 Ft-nál tartasz
- az ennél olcsobbak tényleg kocsma jellegüek és a higénia...
- amiért még ezt az éttermet javasoltam, ennek direkt az a profilja, hogy baráti társaságok ott beszélgessenek, ezért nem dobnak ki a pincérek, ha megetted a kajádat, nem lognak a nyakadban, hogy kérsz-e még valamit, mert ha nem akkor ugyan menjél már
- jol megközelithetö
- családias és kellemes a hangulata
Szoval tényleg csak jot tudok mondani rola.

A Pizza Hut amiatt nem jo, hogy ott finoman kidobnak ha befejezted a hamit.

Egyébként minden étteremben elöre kell foglalni helyet, főleg szombaton, tehát nem tul jo ötlet, hogy akkor kezdjünk el keresni valamit. Ráadásul 10 fönél (már 5-nél is) mindenhol elöleget kell adni.
Itt még meg tudom oldani az elöleget is.

Várom a véleményeiteket, mert lassan le kell, hogy foglaljam a helyet!!

Márti!

Sajnálom, hogy a férjed ilyet mondott, de hidd el, ha belegondol és lenyugszik egy kicsit, rájön, hogy neked van igazad.

Tegnap nem voltam, mert kinn voltunk a férjemmel a BNV-n. Láttunk egy cuki babaplédet, amiért vissza is mentünk gyorsan. Pucur még sehol ugyan, de ragyogott a gondolattol. Szoval megvettük.

Pucur
Pucúr

Szia Pucur!

Tegnap küldtem Neked emileket, s mivel nem válaszoltál, azt hittem, hogy elvesztél valahol. Ezek szerint viszont nagyon is hasznosan töltötted az idödet! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Haho!

Marti!

Azt gondolom, hogy nalunk is az valt be, ha csak akkor vagyunk egyutt, ha mindketten akarjuk. Igy aztan volt mar tobb het szunet is, mert en nem akartam (vagy epp nem lehetett: mensi). Aztan csak ugy ropultunk egymas karjaiba. Igen, neha nemet is kell mondani...Kép
Neki legyen minden nap ugyan olyan, ne legyen hogorbe, meg termekeny napok, meg felido. Okos taktikaval te alakitsd ugy, hogy veletlenul epp akkorra essen Kép. Aztan johetnek a noi praktikak, ezt gondolom nem kell magyarazni. Kép
Persze jobb lenne, ha o is reszt venne a dologban, mert akkor lelkileg konnyebb lenne neked, de ha ezt a terhet nem viseli el (neked mindenkeppen el kell), akkor alkalmazkodj.
Tudom, konnyu igy tavolrol belebeszelni a dolgokba, de remelem azert tudunk tanacsot adni, es foleg vigasztalni! KépKépKép

Orsoly!
Hat igen. Egy kicsit hulyen hangzik a "normalizalodott a kapcsolatunk". Jujj! Kiraz a hideg mostanaban az orvosoktol. Biztos van koztuk rendes, lelkiismeretes is, de...
Orvost es korhazat csak babavaras es szules kapcsan akarok latni!KépKépKép

En is felig-meddig pesti vagyok, de etteremugyben nem nagyon tudok segiteni. Csak egy kinait ismerek, amit szeretunk a ferjemmel. Meg van egy, amit regebben szerettem, de a multkor csalodtam benne. A Pizza Hut-ot en sem ajanlanam, mert tenyleg draga. Kép

Eszter
Beszti

Márti!

Sajnos nálunk se jön be mindig a hancúr amikor én
akarom. Tegnap például a meccs fontosabb volt és azt mondta inkább holnap. Végülis ma vagyok a 15. napon tehát még nem késõ, de bele kellett egyeznem, mert akkor mára bevágta volna a durcát biztos. Néha már elfogy a türelmem hogy lehet ilyen makacs vagy már arra is gondoltam, hogy direkt csinálja. Sokszor inkább visszafogom magam, mert ha összeveszek vele akkor még rosszabb, befordul a fal felé és alszik. Rájöttem nem kell erõltetni ami nem megy, inkább kivárom õ mikor kezdeményez.
Hidd el sokkal eredményesebb, mert már mostanában õ szokta kérdezni "mikor játszunk?". Kedvesnek kell lenni a férfi népséggel ezt már kitapasztaltam.

Kriszti!

Én jövõ hónapra tervezem a lapart, essünk túl rajta. Nem várok én már 3 hónapot még, csak azon is idegeskednék.

Andy
Andy

Jooo reggelt!Kép

Jajj de nehez ez az etterem valasztas!Van egy olyan oldal,hogy eszemiszom.hu,errol klasszul lehet nezelodni,en sem olvastam meg a HR-s csajszit kerdeztem.Olvasgassuk aztan ki5lunk vmit.

Marti

Asszem ezen mindenki atmegy aztan vagy elsirja a banatat vagy megtartja maganak.Ne aggodj kicsit hosszabb szunet jot fog tenni,utana o is megbekel es helyre jon minden.Gondolom nekik is meg kell emeszteniuk azt,hogy nem megy olyan jol a babaproject.Nemcsak nekunk vannak lelkibajaink,csak ok nem mondjak es nem pityeregnek.Mindamellett en rajottem,hogy vszinuleg ezek a pasik azert erzelmileg tobbet nyujtanak mint azok akiknek barhol,barmikor `megy`.En ezt a ferjem pozitiv oldalakent fogtam fel.

Orsoly 8c 64 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 58 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 40 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 32 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 27 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 27 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 26 cn Budapest
Norci 5c 26 cn Budapest 26 év
Moni 4c 25 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 25 cn Budapest 26 év
Bella 15c 25 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 25 cn ? 32 év
Eszter 12c 25 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 25 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 19 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 19 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 18 cn Györ 24 év
Márti 9c 17 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 15 cn Szeged 30 év
Eni 2c 14 cn Pécs 26 év
Edina 7c 14 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 13 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 13 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 11 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 10 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 9 cn Adács 27 év
Éva 28c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 3 cn Calgary 26 év
Kriszti 13 c 1 cn Galgamácsa 29 év

Vegre megjott!!!KépKépna,kivancsi leszek mukodik-e majd a kis nyamvadt petefeszkem!!?Kép

cupp-cupp Kriszti
kriszti

Lányok!

Szerintem fogadjuk el a Pucur által javasolt éttermet, biztos, hogy annál olcsóbb, jobb helyet nem találnánk. És föleg olyat nem, ahol külön nemdohányzó helyet kialakítottak volna. S ez nagyon fontos a mi mostani helyzetünkben.
Azonkívül tényleg a legtöbb helyen kinézik az embert, ha már nem akar fogyasztani semmit! Itt meg el lehet ücsörögni 4-5 órát is!
Mivel jövö hét szombatra esik a találka napja, tényleg még ma el kéne dönteni, hogy mi legyen, mert Pucurnak le kell foglalnia a helyet, le kell tennie az elöleget, mert felkapott a hely és kifutunk az idöböl.

Pucur és én vállaljuk, hogy segítünk annak, akinek nagyon soknak tünik ez a 2.500 Ft. Szóval összesen 2 fönek 1.000-1.000 Ft-tal be tudunk szállni a kajapénzébe. Remélem ezt nem veszitek sértésnek. Szívesen adjuk, ha ezzel segíteni tudunk. Kép

Monchy
Monchy

Editet Maglódrol keresem,aki szintén babára készül, nem tudom ír-e, de olvasni szokott Benneteket.
Írtam választ, de visszajött, adj meg másik e-mail címet!
Bocs az OFF topicért, máshogy nem tudom elérni.
Ha már itt járok, írok egy kis bíztatót a most elkeseredni készülöknek:
Április elején nagyon boldogan hoztuk létre a friss-kismamák topicot néhányan,aztán május elsején elvetéltem a 7 hetes tervezett, várt pocaklakómat.
Csak a meglevö 3 fiacskámnak köszönhetem, hogy nem zuhantam nagyon mélyre lelkileg.
Most jön a csoda:már májusban újra terhes lettem, mikor, azt csak sejteni tudom,és 1 hete derült ki, hogy IKREK laknak a pocakombanKépKép

Soha, sehol, senkinek nem volt egyikönk családjában sem ilyen.
A sors fura fintora:elvett egy gyereket, de adott helyette gyorsan kettöt.

Persze sem az érzést, sem azt a kisbabát nem felejtem el soha,tudom, hogy minden gyerek egyedüli és megismételhetetlen, de valahol úgy érzem gyorsabban gyógyul azóta az a seb, mióta tudom, hogy hamarosan 5 kisgyerek boldog anyukája leszek.

Tehát a legmélyebb gödörböl is lehet kinézni, kimászni, ne adjátok fel!

Üdv.
Kinga
Kinga

En is szivesen beszallnek a tobbiek kajajaba!!!!
Szerintem sem lesz sokkal olcsobb hely,lehet,hogy sporolnank nemi penzt de nem ereznenk jol magunkat

Kriszti
kriszti

Lányok!

Szerintem is maradjunk a Pucur féle étteremnél.2500 Ft azért még csak kibírunk fizetni.
Többiek mi legyen?

Kriszti!

Már meg is jött. Biztos beindulnak a kis fészkeid!

Andi
Andy

Andika

edes vagy de ez meg a Mca-tol van,a szokasos 8-10 het helyett nekem 5 hetre roviditette a ciklust.Tehat,NAGYON JO lehet neked is!KépKép

En is arra az etterere szavazok,nem talalkozunk minden honapba,akkor most adjuk meg a modjatKép!

Lanyok

Ez a mensis depi szornyu,pedig en nem is remenykedhettem de akkor is olan nyamvadt vagyok ilyenkor!Kép

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Most csak egy gyors üzenetre van idöm:

Rendezvényszervezéssel foglalkozom, és sajnos, azt kell mondjam, a hely, amit találtatok, pesti viszonylatban egyáltalán nem drága, söt...

Különösen, ha az áron kívül a kulturáltság is elvárás.

Tehát: én is ezt javasolom. És én is 2 fönek 1000-1000 Ft-tal szivesen beszállok a kajájába. Az a lényeg, hogy végre találkozzunk, és egyszerre mondhassunk a témákban véleményt, nem? Kép

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok Lányok!

Üdv mindenkinek ezen a szép napsütéses napon!

KRISZTI!!!!!!!!!!!!!

Ne haragudj, hogy kicsit későn reagálok, de kedden reggel ígértél nekem egy levelet, mert te már előrébb jársz nálam!! Küldd el légyszi!!!!

ogyongyi@mailbox.hu

Köszi, nagyon várom!!!

Andi!

Emil elment az este!

Puszi minden kedves virtuális barátnömnek:

Gitta
Gitta

Lotti!
Max. egyetértek az utolsó mondatoddal!
Jó lenne már találkozni! Kép

Gitta!
Te nem akarsz eljönni?

Lányok!
Úgy szeretnélek már megijeszteni benneteket! Ugye emlékeztek még az arcképemre? Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Gitta!

Nem kaptam emilt. Várom!!!

Andi
Andy

Kriszti!

Itt egy idézet, hogy örülj és ne legyél nyamvadt!

"Nem akarom, hogy fejbólintó jánosok vegyenek körül. Azt akarom, hogy mindenki mondja meg az igazságot a szemembe, még ha ez az állásába kerül is."   Samuel Goldwyn [lengyel származású amerikai filmproducer, 1882-1974]

Monchy
Monchy

Monchy
Arra a gyönyörü képre gondolsz? Háááááááááát??? ki nem emlékezne!!! Ha, ha, ha,

Lányok
Én is Pucúr helyére szavazok. Én Budán voltam egy ilyen helyen, ot 5EFT+italárban mérték a dolgokat. Ez tök olcsó ahhoz képest. Egy pizza is ugyenennyibe kerül itallal együtt és akkor még csak egy nyamvadt pizzát ettél, meg egy 3 decis üdítöt.

Én is adok 1000-1000 Ft-ot akinek szüksége van rá, természetesen nem akarok ezzel megsérteni senkit.

Szóval mi a címe? Már ideje, hogy megnézzem a térképen. Pontos címet és házszámot és nevet kérek. Magyarázatok nem jók, mert úgy sohasem találom meg.

Moni
mj

MJ

Trófea Étterem
XIV. ker. Erzsébet kir. útja és Mexikoi ut sarok. A Mexikoi végállomástol kb. 3 perc gyalog.

Pucur
Pucúr

Hello Lányok!

Köszi mindenkinek a meghívást, de sajna most nem tudok elmenni, túl hirtelen jött nekem a meghívás, és most hétvégén is dolgoznom kell. Úgy sajnálom!! DE legközelebb mindenképpen veletek tartok!!

Andi!

Küldöm újra!

Kriszti!

Várom az emilt!

Puszika:

Gitta
Gitta

Gitta!

Lemegyek ebedelni es mar komponalom is!Kép

Monchy!

Ne fenyegess!KépKépSzep volt a mosolyod!KépKép
Mar jobban is erzem magamKép

Akkor maradjon a Trofea szerintem is!!!!!!!!!!!!!!
Ha keves az auto akkor en nem megyek Monchyekkal es akkor taxival tudok vinni meg 2 lanyt/oda nem ulhetunk 5-en/

puszi kriszti
kriszti

Andi!

Légyszi jelezz nekem vissza itt a Babaneten, ha megkaptad az emilt, mert lehet, hogy valami gond van a géppel!

Köszike!!

Gitta
Gitta

Pucur!

Neked szokott ugye Lella irni neha? Mikor kaptal tole utoljara levelet? Aggodom erte

Edina
edina

Gitta!

Válaszoltam az emilre.

Puszi

Andi
Andy

Gitta,Andi,Viki

Emil ment.

Kriszti
kriszti

Mostanában nem irt nekem se Lella, de mindjárt dobok neki egy mailt és megkérdezem, hogy mi a helyzet!

Pucur
Pucúr

Halihó,

Szerintem is maradjon a Trófea étterem, bár én sajnos nem tudok senkinek beszállni kajapénzbe, mert a vonatköltséggel együtt szép kis összeg lesz (főleg ha a fiúk is feljönnek Pestre és ők is elmennek vhova.) De 2500 Ft nagyon olcsó (sajnos így van) még debreceni viszonylatban is!!!

Úgyhogy, azt hiszem a sok pozitív vélemény után kimondhatom: Pucur, nyugodtan foglald le az asztalt 29-re légyszi!!!!!!!

Az összes hozzászólónak köszönöm a bíztatást. Tudom, hogy nemsoká jobb lesz a helyzet, és biztat, hoy sokan közülünk már estek át ilyenen és még nem váltak elKépKép. De azért ilyenkor elég nehéz optimistának lenni sajnos.

Aranyos volt Monchy tanácsa a szexis fehérneműkkel, de azt hiszem ez nálam nem fog bejönni. Az én emberem ugyanis egyáltalán nem szexmániás. Emlékszem, vki írta egyszer, hogy aggódik, hogy nem fog tudni teherbe esni, mert a férje minden áldott nap rámászik. Na az enyém pont az ellentétje, ha rajta múlna 2 hetenként..... Nem rovom fel neki, mert egyszerűen ilyen az igénye. Eddig nem is volt gond, meg mikor a gyerek kicsi volt, akkor nekem sem volt kedvem-erőm állandóan, de most hogy gyereket akarunk, így nem a legideálisabb a gyakorisága. Szóval nem egyszerű a helyzetem.

Oké, megint eldugulok.

Puszó,

Márti
Márti

Marti

Olvastad amit irtam neked?En sokkal tobbre ertekelem azokat a pasikat akik nemcsak a fizikailag de lellkileg is ra kell,hogy hangolodjanak a sexre.Emlexem eccer mar beszeltunk arrol,hogy amikor bennunk valtoznak a hormonok az hatassal van a velunk elo ferjekre is.A pteteres kornyekekn gondolom neked inkabb van kedved jaccani,ha nem erolteted akkor o fogja venn a te hullamaidat es akkor mindketten akarjatok majd.De a tiltott gyumolcs is bejohet!!

puszi Kriszti
kriszti

Márti!
Igaza van Krisztinek! Biztos, hogy fogja venni a hullámaidat a férjed.
Az pedig, hogy ki, hogyan reagál a szexis fehérnemüre, szerintem nem feltétlenül a szexmániájától függ. Ha még nem próbáltad, akkor feltétlenül a meglepetés erejével fog hatni! És végül is ez a cél! Lényeg a lényeg, hogy ne legyen az a látszat, hogy kötelezö gyakorlatot kell bemutatnia. Ja, és elötte alaposan ki kell éheztetni szegény áldozatot! Mindjárt jobban fog esni neki a "vacsora". Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Marti

Azt meg elfelejtettem irni,hogy eccer vettunk egy nagyon kalssz kis baby-doll-t.NAGYON ritkan veszem fel.Draga volt de nem marad el a hatasa sohasem.Aztan egy kis bor mindig segit a kenyszererzesen.Hetvege kettesben meglepetesszeruen.Tudom ez azert anyagi fuggo is de ha a nagyik vallaljak a picurt nagyon olcso szallasok is vannak szep kisvarosokban/Eger,Szilvasvarad/1 ejszaka azert megfizetheto!Sok oromet hozza!

Monchy

Az `eheztetes` jo trukk csak nem azoknal akik ritkan vannak egyutt.Kép

Uuuuuugy varom mar a talit!!KépKépMar sokkal jobb a kedvem is.

oriasi puszi nektek,lassan haza megyunk

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Én is elköszönök mára. Legyetek jók, ha tudtok! Kép

Monchy
Monchy

Kriszti, Monchy!

Akkor én se adjak neki ma enni és akkor hátha "vacsoráért" könyörög?

Andi
Andy

Haliho!

Oke legyen a Trofea, de sajna en sem tudok beszallni kajapenzbe masnak, mert most kezdunk vallakozasba, es gyakorlatilag minden fillernek helye vanKép

Szexis fehernemu: az a baj, hogy parocskam egybol tudja, honnan fuj a szel, es szabalyosan kirohogKépKépKép Ilyen ez a ferfinep!Kép

Kinga: orulok neked, en is ugy szeretnek ikreketKépNalunk volt is a csaladban, tok jo lenneKép

Pussz:orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?