Zsófi! Most gipszelik? Az azt jelenti, hogy hazajöhetnek????
Ági: Milyen az a zenélő csodamasina?
Babamama. Tavaly nyáron kezdtük el a bilire szoktatást, de akkor még hallani sem akart a biliről vagy szűkítős vécéről. Nyáron melegbe az udvarba bugyikába, vagy az nélkül játszott. Ha becsorgott észre sem vette. Nem érezte még az ingert! Most pár hete amikor bejött a jó idő, akkor keztük el megint a biliprojectet. Kb 2 hete egy napot arra szántunk, hogy mindig ha nekem pisilnem kellett, fogtam a bilit és belepisiltem
Ez komoly. Így látta a Bogi, hogy hogyan működik a gyakorlatban. Kicsit kicsi volt és kényelmetlen, de a cél érdekében mindent......
Na ezt látva már másnap szólt, hogy neki pisilnie kell. Letolta a bugyit és ráült a bilire, de engem kiküldött a szobából
Pisilés után fogta és kiöntötte a vécébe a bili tartalmát!
Aznap még 2x sikerült a járólapra pisilni (nagy játékba belemerülvén...), de utána már mindig kérte a bilit avagy szólt, hogy pisilni kell.....
Már csak éjszakára használunk pelenkát, meg kakiláshoz, mert kakilni még nem hajlandó bilibe. Ha kakilni kell, szól, hogy adjam rá a pelust!
Szóval napi 1 pelussal kihúzzuk (mivel az éjszakai általábn száraz, ezért azt kakinál újrahasznosítjuk
)
Szóval így lett Bogi szobatiszta. Márciusban múlt 2 éves. Sztem épp időben
Luca mennyi idős is most?
Angi: Bogi is egyedül szeret belemászni az etetőjébe, én meg kapom az infarktust ha észreveszem. Nagyon kell rájuk vigyázni, még nincs veszélyérzetük!!!
Azért ügyes, hogy fel tudott mászni, és rafkós is
Pusz
Enikő