Sziasztok!
Nálunk a névválasztás elég nehézkesen megy, mióta tudjuk (legalábbis az orvos elég magabiztosnak tűnt a nemét illetően), hogy kisfiúnk lesz. A lánynévben már elsőre sikerült közös nevezőre jutnunk, de ami a fiúneveket illeti... Férjecském valamiért odavan a régies magyar nevekért (Béla, Géza és társaik), de nekem ezek nem tetszenek... (olyan vagyok, hogy egyből ismerőshöz, az ő személyiségéhez kötöm a nevet, és nem akarok senkit sem megbántani, de nekem valamiért ezekről a nevekről egyből alkoholisták jutnak eszembe
) Nálam most a Milán a befutó, vagy: Balázs, Arnold, Kolos.
Ami szüleinket illeti: úgy veszem észre, hogy szerencsére nagyon megfontoltak, bármilyen vélemény-nyilvánításról legyen is szó. Eddig csak éppen hogy rákérdeztek, hogy "És, választottunk-é már nevet a babának?" Ennyi.
Babamozgás: van köztetek olyan, aki kis dobbanásokat érez, vagy olyat, mintha megbökne belülről. Persze ez még nagyon ritka pillanat, ha érzek is ilyet, akkor nem tart sokáig, és naponta max. csak egy-kétszer.
Holnap telefonálok afp-eredmények miatt, csütörtökön meg végre a választott dokimhoz is eljutok. Már nagyon várom!
Egyébként meg lesz nálunk nagy felfordulás hamarosan... Lebeszéltem a festőkkel a melót, egy hét múlva jönnek is, arra a két-három napra átköltözök az egyik volt évfolyamtársamhoz, de előtte még lesz mit pakolni...
Most pedig sül a sajtos-tejfölös rakott bab!