Nyuszi!
Most már valóban csak ritkán mérek, de az elején ezt tapasztaltam, és utánanéztem, és ezt írták mindenhol, és igen elvileg elég belőle a kevesebb is.
Jó drága a Bepanthen is, hasonló árban van a Sudo-val
Tobikám!
Hogy érted hogy fogy a véred?? Kezdesz anémiás lenni??
A folyás ne rémisszen meg, teljesen terhes dolog, szinte mindenkinek van, és a vége felé egyre vízszerűbb, szóval minden Kismamit megijeszt.
Rani!
Nem úgy értettem hogy pont ilyenem volt, csak hogy ilyen fazon, mert ennek nem patentos a lába között nem?? Bocs, ha rosszul láttam, és kéretlenül osztom az észt. A kórházban adtak rá ilyet, de annyira nehézkes a tisztába tevés vele, hogy ott elhatároztam, hogy ilyet többé nem veszek. Hidd el, nagyon macerás mindig teljesen levetkőztetni, és emelgetni a kis rongybabát, (vagy később az összes végtagjával tiltakozó kis polipot), hogy a hátán is felráncigáld a rucit.
De lehet te ügyesebb leszel nálam
Timi!
Szopipárnát én sem használtam egyszer sem szoptatásra, bár én alvásra sem.... most épp a gyereket barikádozom el vele a kiságyban, hogy ne másszon le a légzésfigyelőről
Te télen szülsz, ott azért egyszerűbb a ruhavásárlás, én eléggé befürödtem vele, mert ugye kellett vennem melegebb holmikat is, nem tudván milyen idő lesz, és egy csomót fel sem vettünk mert annyira meleg nyár volt. Sajnos a méret nagy lutri, bár nem hinném, hogy téged olyan meglepi érne, mint pár egyes-terhest, akinek rögtön 62-es méretű babája születik
Ahogy Szöcsi is írja, mi is kaptunk ajándékba sok ruhát, bár sokszor elámélkodtam hogy milyen "okos"barátaink vannak.... volt aki előrelátó akart lenni, és nagyobb cuccot vett, de persze abban is tök nyárit, gondolván, hogy majd mikor belenő kb. novemberben, akkor majd napozót adok a gyerekre. De akiket nem lehetett überelni: Egy barátunktól 80-as(!!!!) ruhát kaptunk, lévén ő nem tudja mekkora kell..... Ezt már nem bírtam szó nélkül hagyni, hogy cca. negyed méterrel azért ennél rövidebb a gyerek.....
Gyerekemmel épp versenyzünk kitartásban...ő már egy órája üvölt elalvás címén, én meg netezek és jusztse' veszem ki
Ne értem esti altatásnál angyalka, simi-mosolygás-szundi. Nappal meg sárkány....bár most mintha elhallgatott volna.....