Cső lányok!
Már két hete lemaradtam, alig bírtam mindent visszaolvasni!
Egy csomó mindent akartam írni, de elfelejtettem. Pl. Anettnek meg Sysnek, hogy én is végigparáztam a második terhességemet, tutira úgy éreztem, hogy valami baj lesz, de persze nem lett semmi. Most meg még rosszabb...
Mi a Mesit félévesen tettük külön szobába, Imi is 5 hónaposan ment át hozzá. Igaz, hogy fiú+lány, de szerintem egyáltalán nem számít! Imádnak egy szobában lenni, és nem félnek éjszaka. Nagy dolog!!!
Rékacs, a belgyógyászati vizsgálat tudtommal kötelező, vagy legalább egy EKG. Nekem ott derült ki, hogy friss toxoplazma-fertőzésen estem át, szóval hasznos dolog erős idegzetűeknek... (nem lett belőle baj)
A BNV talihelynek jó lehet, de vásárolni szörnyű!
Tavaly voltam, és iszonyú tömeg van, szabályosan rosszul voltam (nem voltam terhes, csak szülés után pár hónappal), és nem volt hova leülni, még jó, hogy a tesóm velem volt. Nekem sokkal jobban bejönnek a kis helyi börzék. Az meg nem igaz, hogy az 56-ost rögtön kinövik, akasszunk rájuk egyből 62-est. Az enyéim 3,5 és 4 kg-val születtek, és sokáig annyira lötyögött rajtuk a 62-es, hogy folyton belegabalyodtak a lábába. Szerintem lehet kevés 56-os rugit venni, de body legyen elég, és hozzá egy pólya, azzal el lehet lenni otthon egy darabig.
Na jó, behoztam a lemaradást. Puszi mindenkinek:
Vica (11+3)