Új privát üzeneted érkezett!

En is mennek a talira egymagam. Augusztus 1 (Vasarnap) lenne a nap?
Vendég

Magi!

Listáztalak! Kép Aug. 1. vasárnap. Margit-sziget. Kép

Nálunk a falu vén építésze kicsit túlbuzgó, és most jött rá (biztos az Uniós csatlakozás kapcsán hallotta a szót és tetszett neki, hogy majd ő "faluképet" alakít ki, amibe a mi tervünk nem illik bele.. (Egy zöldtetős /fűvel és bokorral betelepített/ épület nem illik bele a falusi környezetbe szerinte,no comment.. ) Úgyhogy kénytelenek voltunk jó pár változtatást eszközölni. Remélem lassan azért csak alakul valami! Kép

Az agyonsterilizálást én sem erőltetem. A digitális mérleget azért kérdeztem, mert nem értem honnan tudják az anyukák, hogy az ő gyerekük 130 gr-t szopott. Vagy hogy 140 ml tejet szopizott. Azt csak úgy lehet mérni, ha bekajált a bébi és felteszem a mérlegre /ami digitális és ilyen mértékű súlyváltozást is kimutat/, vagy?
Egyáltalán mért kell tudni, hogy hány ml tejem volt? Ha nem üvölt, valószínűleg jóllakott nem?
Bocs a hülye kérdésekért! Kép

Macs
maccs

Sziasztok,

én is szívesen mennék a margitszigeti találkára 1-jén. És szerintem jobb délután, mert a délelôtt olyan rövid.

Az én Babám ma éjszaka csuklott nagyokat. A férjem szerint úgy alszom, mintha felezôvonal lennék. Szakaszosan. :-)

Bori
lbori

Sziasztok Kép

Túléltem a tegnapi alma napot Kép Megettem egész nap 5 db almát és 2 liter ásványvizet. Azt hittem reggel éhes leszek, mint egy farkas, de ébredés óta (6 óra) még csak 2 barackot és 4-5 szem meggyet ettem.
Nagyon kis kalóriaszegény kajákat készítek magamnak, mára pl. zöldbab salátát csináltam natúr tonhal filével. Remélem nem dagadok meg nagyon Kép Végülis már csak 8 hét, ha végig benn marad Bálint akkor is.

Maccs Kép
nekem határozott véleményem volt, hogy babmérleget nem veszek, mert ki a fenének van kedve ezen stresszelni? erre jól rámijeszetett egy barátom, hogy XY ismerősének majdnem kiszárídt a babája, mert cicizett, csak nem tudta z anyuka, hogy alig van teje és nem tudta miért ordít a gyerek és fogyott. Utálom ezeket a rémsztorikat, de azóta gondolkodom rajta, hogy vegyek-e.

Talira sajnos én nem tudok menni, mert kerti party lesz nálunk aznap, meg szombaton is.

Moszi Kép
Mi papás tornán nem voltunk, mert a múltkorin résztvettünk és egyszer elég.
Van kb. fél óra duma, hogy miért is jó, ha papa ott van, miben tud segíteni, hogy zajlik a szülés megindulás meg ilyenek. Szerintem jó, mert úgy összefogllja Andi a dolgokat és ő egyébként is szeret dumálni Kép
Utána maszíroznak apucik és együtt szuszogunk, nyögünk Kép Kép

Most rohanok, mert van egy határidős munkám.
Legyetek jók.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja! Moszi Kép
Előadáson sem voltam, de a Szent Imrés topikban Manós nevű lány írt róla.

Edit
Kép

Kép
reditke

Helló CsajszikKép

Jó nagy volt ma a forgalom, alig bírtalak követni Titeket.

EszterKép
Jó tudni, hogy minden oké egyeskével és ketteskével. Majd meghálálják a srácok neked a nagy odafigyelést, ha már a pocakodon kívül lesznekKép

MacsKép
Nem vagyok gyakorló anyuka, de van egy imádott gyerekdoki ismerősöm. Nagyon sok mindenben adok a véleményére, emberileg is, nem csak orvosilag. Ő nem az a túlaggódós, túlgyógyszerezős fajta, ezért amit ő minimálisan szükségesnek tart, az lesz nálam is az alap. (Legalább is remélem, hogy erős leszek, és olyan "józan" maradok, mint ő.Kép)
Szóval szerinte a mérleg fontos a kezdő mamáknak, mert szopi előtt-után mérve legalább tudja a kedves anyuka, hogy nem az éhségtől sír a baba. Vagy tudja, hogy nem evett semmit a ded, csak lógott a csecsenKépKép
Nem az a lényeg a mérlegben, hogy abszolút pontosan tudja a kedves tápláló szülő, hogy hány tized miligramm tejcit szívott magába a kisember, hanem az, hogy napi szinten meglegyen a bevitt kaja mennyisége - ráadásul ellenőrizhetően. Úgysem eszik egyforma mennyiségeket egyetlen csecsemő sem az étkezések alkalmával (mint ahogy mi felnőttek semKép)

Szóval én szeretnék mérleget, de szigorúan bérelni fogom. A védőnőcimet fogom megkérni, hogy adjon, vagy ajánljon helyet, ahonnan béreljem.

A találkát egyébként már nagyon várom. Még nem tudom mi lesz az, amivel megleplek Titeket a piknik alkalmával, de még van időm kitalálni.

Csirkesz
29+4

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sterilizálót nem veszek, kifőzöm a cumisüvegeket, eszközöket, amikor szükség van rá, hetente egy Neomagnol tablettát fogok használni a vízbe.
Mérleget sem fogunk venni, ha szüksége lesz rá, majd kölcsönzünk egyet, de azt is csak akkor, ha valamiért azt látom, hogy nem gyarapszik a babóka.
Azt meg úgyis látni, hogy van-e tej, mert az első hetekben úgy bedurrant a cicim, hogy szinte kőkemény volt.
Emlékszem, éjjel felkeltem, hogy kimasszírozzam, és mire már csillagokat láttam volna, úgy fájt, felébredt a fiam, ő meg rendesen kiürítetteKép

Maccs: és helyileg hol lesz a tali a szigeten belül?

Edit: ügyi vagy, remélem, nem fogja marni a gyomrodat az alma, nekem mindig úgy fáj utána, ha mondjuk csak azt szeretnék enni egész nap. Mondjuk az ásványvíz azért sokat számít.

Lau
lau

Bori!

Ok, akkor téged is szeretettel várunk! Kép

Edit!

2 kerti party egy hétvégén?! Te aztán tudod hogy kell élni! ;)

Macs
maccs

Sziasztok!Kép
Nálunk sem lesz mérleg, sőt sterilizáló sem. Én nem akarom ezen idegesíteni magam, hogy minden szopi után mérlegelek, és ezen agyalok. A védőnő majd időnként méri őket, a pisis pelenkák számán meg nagyjából be tudom lőni, hogy jól esznek-e vagy sem.

A sterilitást sok helyen túlzásba viszik. Elsőre kifőzöm majd a dolgokat, de utánna én minden alkalommal nem fogom sterilizálni. Ennyi bacit a környezetből is összeszednek a gyerekek.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lau: A hétvégén már nem maradt energiám bejárni a szigetet, hogy megfelelő helyet keressek, de most majd bepótolom! Én szeretem azt a kis állatkertes részt, de ott lehet hogy büdi van, és nem biztos, hogy van WC a környéken. Kép

Ha valaki tud jó helyet akkor szívesen veszem a javaslatokat! Kép

Szerintem jöhetnek a papák is és már meglévő babák, is ha úgy alakul! Kép

Du. 3 óra jó lenne???
Macs

Macs :
maccs

Szerintem jó a du. 3 óra.
Mit vigyünk? Mindenki saját specialitást?

Bori
lbori

Pokróc /kispárna?/ a popsik alá, innivalót mindenki magának, és igen, várjuk a specialitásokat! A sokszorosított receptekkel egyetemben! Kép Kép Kép

Már előre röhögök magamon, amikor elképzelem, hogyan fogok a nagy pocmokommal hemperegni a fűben, a felállásról nem is beszélve! Épp ma reggel mutattam be ezt az "attrakciót" a kolléganőimnek, hát könnyesre nevették magukat! Kép Kép Kép

Most már itt az ideje, hogy elduguljak, ma velem van tele a topic! Kép

Macs
maccs

Gyors vagyok, mint villám. Felturbóz ez a gyerek Kép

LauKép köszi a dícséretet, nem volt szörnyű. Doki mondta, ha marja az alma a gyomrom, nyomjak be 1-2 korpovit kekszet, de nem kellett.

Macs Kép Igen 2 party egy hétvége. Nálunk ez nyáron mindig így megy. Vagy mi megyünk, vagy hozzánk jönnek és mivel én augusztusban már nem akarok vendékgek körül sürögni, így most a különböző baráti társaságokat 1,5 hónap 6-7 hétvégéjére sűrítettük be és van, hogy egy hétvégére kettő esik.
Nem baj egyik nap marhapörit főzünk bográcsban juhtúrós sztrapacskával, másnap meg grillezünk. Hogy mi se unjuk meg Kép

Lányok, próbálok újra feldobni képet a kiskutyikról. Van egy ami kis méretű, hátha azt engedi a rendszer. Picur támadja az anyját. És ebből a zabafalatból van 5 db Kép Kép Imádom őket.

Edit
Kép

Kép
reditke

HalihóKép

Talira én is szeretnék majd menni, ha nem jön közbe semmi. Még nem tudom, hogy gyerkőcöstül, vagy anélkül sikerül-e.

Sterilizálót nem fogok venni, a chicco folyadék nekem bevált.
mérleget én anno kölcsönöztem, mértem minden szopit és annyira görcsöltem a mennyiségeken, hogy az idegtől szépen csökkent is a tejem. Úgyhogy most megpróbálom mérleg nélkül. Hetente úgyis mérni kell, hogy gyarapodott-e, ezenkívűl a pisi pelusokat és a kedvét fogom figyelni.
Második gyerkőcnél már csak észreveszem, ha kevés neki a kaja, viszont nem szeretnék megint az állandó mérlegelés csapdájába esni.

pusz, délután doki, szorítsatok, mostanában elég sokat keményedek és néha nagyon kellemetlenül. Megmérettem a fiamat, 13,24 kg. Mivel néha még kell őt emelgetni, nem is csoda.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit: nyammiKép marhapöri bográcsban sztrapacskával...Kép Az ilyen kajáktól jobb lesz a kedvem. Imádok enniKépKép

Maccs: ne dugulj el, és senki sem, mert így a jó, ha jó pörgős a topicKép
3 óra nekem is jó, és egymagam megyek, ill. viszek magammal még egy embertKép Csak pocaklakó.
Nekem így is elég lesz megismerni Benneteket, szegény párocskám meg abszolút nem lenne képben.

Lau
lau

Edit!

Azért az ordítás és a fogyás együtt már jel nem? Akkor tudta, hogy fogy a gyerek, tehát valahol csak mérték?
A minden szopi utáni mérés tényleg csak stresszhelyzetet okoz, tehát amiatt mérleget venni/kölcsönözni nem szabad. Ha viszont első egy hétben napi egy majd heti egy (még később havi egy) mérés miatt van a mérleg (és tényleg nem mérve minden szopit még akkor sem, ha ordít a gyerek (aminek millió más oka is lehet a kevés tejcsin kívül)), akkor legyen otthon.
Sőt, szerintem praktikus is, főleg az olyan (ha vesz valaki nem kölcsönzi), amit utána gyerekmérlegként lehet használni, mert így a mérlegelés meg van oldva, nem kell bevinni a tanácsadásra (amit én még jobban utálok, ha pár hetes csecsemőket visznek csak mérlegelés miatt tanácsadásra).
Nekünk eddig mindkét gyereknél úgy volt, hogy az első pár hónapra kölcsönöztünk mérleget, utána meg már nem kellett, csak az oltásoknál mérettük le.

Csirkesz!

Arra, hogy elegett evett a gyerköc a napi (heti, havi ahogy fent írtam) egy mérés bőven elég. Az a baj, hogy ha minden szopit mér, akkor elvárása lesz a gyerekkel szemben, hogy ennyit meg ennyit kéne ennie, és ha nem teszi, akkor mindjárt pánikol. Pedig a szopiban pont az a jó, hogy a gyerek igényeihez igazodik, minden szempontból, így mennyiségileg is. A felnőttek sem egyformán éhesek mindig, mégis elvárják a kis csecsemőtől, hogy mindig ugyanolyan sokat egyenek. Pedig lehet, hogy az egyik szopi az nem annyira étkezés, inkább megnyugvás, a másiknál meg teleeszi magát (ami a minden szopi mérésénél ált. aztán az etalon lesz). Reggel többet szopiznak mennyiségileg a babák, viszont kevésbé kalóriadús a tej, viszont este mennyiségileg esetleg kevesebbet, viszont sokkal kalóriadúsabbat.
Ha aztán az esti szopi mérlegileg kevesebb és még a baba nem szuper éjszakaátalvós, hanem bizony felébred, akkor jön a következtetés, hogy kevés a tej...
A minden szopi utáni mérlegelésnek csak akkor lenne értelem, ha közben azt is meg lehetne tudni, hogy mekkora kalóriával rendelkezett az elfogyasztott tej, milyen arányú volt az első ill. a hátsó tej szopi közben. De ugye ez mérhetetlen...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Magika
én megyek előadásra a Mávba!! Remélem nem lesz szülés vetítés, mert akkor a férjem ki fog menni. És attól tartok, hogy soha többé nem tudom elrángatni ilyenre. A szülőszobát sem akarta megnézni, mert nem szeretei nézni más emberek szenvedését, és undorítónak tartja. Azt mondta, hogy velem természetesen bent lesz, csak másokat nem akar nézni.
Te tudod, hogy mi a téma?

kata
katta

Szóval azt szűröm ki a szavaitokból, hogy elég bérelni a mérleget. Mennyi lehet a bérleti díj, és hol vannak ilyen cégek?
Csak azért érdeklődöm ennyire, mert most láttunk a Tescoban a múltkori bevásárláskor 23000-ért Tefal digitális babamérleget, és gőzöm sincs, hogy az most jó vagy sem.. Kép

Kösz, Lau,
Akkor most él a felhívás:
Sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen! Mindenki hozzon magával még egy embert! Kép /pocaklakót!/

Ikreskéink /Eszter kivételével/ nagyon eltűntek. Remélem nincs semmi baj!

Talislista:

Lau
Macsek11
Csirkesz
Noémi
Katta
Magi
Iboly?
Lbori
Juti
+én

Macs
maccs

Macs!

Mérleg témában kissé összezavarodottnak érzem magam. Azt hiszem bérelni fogok, de nem etetésenkénti mérlegeléshez. Személy szerint ennyi zsozsót nem költenék mérlegre. Még akkor sem ha Tefal, és akkor sem, ha digitális.

Találtam egy címet a neten:
www.babamerleg.hu
Itt a mérlegkölcsönzés alatt található a csecsemő-mérleg, amit min. 2 hónapra kell kölcsönözni, de csak 1.500,- Ft/hó a bérleti díj.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Maccs: Cateye is itt van, mármint írt is, ha jól tudom, Linato elment nyaralni.

Én viszek gyümölcsöt a talira: banánt, almát stb.
Plusz van egy nagyon jó receptem sajtos pogira, bevállalomKép

Lau
lau

Itt vagyok én is, és csorog a nyálam a marhapöcire, juhtúrós sztrapacskával.Kép

Sajnos a talira nem tudok, menni, mert lakást festünk, és utánna vár még egy nagy költözés ránk. Mondjuk én már nem festek, de a munkásembereknek főzök, és teszek-veszek.Kép
Képeket mindenképpen csináljatok!

Cat

Cat
Kép
cateye

Csirkesz!
Kösz a címet! Kép Igazából a nagymamit akartam ráizzítani a babamérleg vásárlásra, de hülyeségre azért az ő pénzét sem költöm ! Kép Kép

Lau!
Gyümi jó ötlet! Kép Pogi?! Már alig várjuk! Kép
<!--attachment: bnettali-96484.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*13.8**bnettali%2exls --><center><pre>
Kép
bnettali.xls (13.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
maccs

Én sütök majd valami jó kis gyümölcsös pitét.

Azt hiszem, a mérleget mi is kihagyjuk, illetve rábeszélhetô vagyok, de csak a kölcsönzés erejéig, mert nem vagyok hajlandó grammokon aggódni.
Arról nem is beszélve, hogy vásárlásra, ha akarnánk, se futná rá, mert aug. közpén mi is költözünk.
lbori

Senkinek nem tetszik a kiskutyusom?? Kép Kép Kép
Biztos így lesz a gyerekemmel is, csak én leszek elájulva tőle Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Kata!

Nem tudom mi lesz a tema, de az orvosom szerint erdemes elmenni. Kép Igy most megyek.
Nos megertem a ferjed.
Az en ferjem el sem jon. Dolgozik. Kép
Mondjuk O teljesen maskepp eli meg ezt a dolgot.
Kicsit tudomanyosan. Kép

Magi
Vendég

Editke!

A kutyus gyönyörű!!
Azért nem írtunk rá egyből, mert mindenkit úgy meghatódott ettől a cuki képtől, hogy szóhoz sem jutottunk!
Macs
maccs

Editke!

Egyetertek Maccsal! Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Magi!

Kíváncsi leszek rá, hogy amikor tényleg ott vagytok, hogy tűz a kórház, mert szülünk, mennyire fogja orvosi szemmel nézni a helyzetet! Kép
Macs
maccs

Reditke, sajnos nalunk korlatozva van a netezes, igy a kepeket sosem toltom le.

Talalkozo: jo lenne elmenni, mert szerintem eloben picit mas, mint levelezve. Nagyon egyedul erzem magam neha minden apro dologgal, ami aggaszt, vagy aminek orulok. A tornat is ezert szeretem mert ott nem en vagyok a kulonleges, hanem termeszetes, hogy az ember egyre nagyobb hassal jar. Ha megyek biztos sutok valami zsirszegeny sutit. Elore nem igerem, mert mi is epitkezunk. Es hasonloan masokhoz, ha mar segiteni nem tudok, akkor a kajat meg kell oldani valahogy. Persze elozo este csinalhatok egy gulyast es akkor tudnak enni a fiuk. Majd meg meglatom. Lehet hogy addigra kesz a hazKép))))

csengo
Vendég

EditKépKép
Édes, és a babó is édes leszKép
lau

Maccs!

Nos nem tudom, hogy akkor mi lesz. eloszor tuti parazni fog meg minden, de majd ha megszokja a helyzetet elotor belole a (nem is tudom hogy fogalmazzam).
az ultrahangon is ugy van, hogy eloszor figyel, meg oda van, majd 2-3 perc es kezdi lefarasztani szegeny orvost a kerdeseivel. Kép

Magi
Vendég

Csengo!

Sajnálom, hogy néha egyedül érzed magad, mi mindig itt vagyunk neked! Gondolom, így, hogy nem is tudsz korlátlanul netezni még rosszabb!

Ha gondolod megadom a számod, és nekem mindig elmondhatod, ami aggaszt! Kell egy jó váll?! Kép

Szerintem gyere el a talira, biztos meg tudod oldani a kaját! Ha meg kalóriamentes sütit kérsz, keresünk valami jó kis diétás receptet a neten, és én bevállalom, hogy megcsinálom a diétás kismamiknak! Kép Igaz, hogy ez nem a specialitásom, de ha elbaltázom, legalább ráfoghatom, hogy azért lett szar, mert először csinálom! Kép Kép Kép

Várunk! Kép

Macs
maccs

Maccs: megeszünk mindentKép Én legalábbis biztosan!! Csak szalontüdőt ne hozzatok, mert attól kiborulokKép

Jó lenne, ha minél többen mennénk a talira, szerintem állati muris lesz a sok nagypocakosKép

Lau
lau

SziasztokKép
Nem tudom már ki írta a MÁV-os előkészítőt, de megyek, de 7 előtt le kell lépnem a dokimhoz UH-raKépKék halásznadrág és valszínüleg kék póló lesz rajtam.
De fura az idő ma a babó is igen aktív....hétvégére meg megint 32 fok lesz????
Maccs!
Fizetett szabin vagyok augusztus 15-ig, aztán szülési szabit kezdem meg.
Noémi
32+3
fantikbaba

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedvességet. Nem riogatnak most sem befektetéssel, sem más szörnyűséggel. Kép

Maccs, lehet eshetőlegesen jelentkezni a talira? Mert az időpont megfelelne, ha jól bírom magam, akkor én is szívesen megismernélek Titeket.Kép

Magika, örülök, hogy minden rendben. Azért ne dolgozd magad agyon!

Reditke, tényleg tündér a kutyus. A nagy németjuci is! Ez az a kiskutya, ahol Te voltál a "szülésznő"?

Még csak hevenyészetten olvastam vissza, de szerintem se kell a sterilizálást eltúlozni. Amúgy kíváncsi lennék, hogy egyes néprétegek mennyit, mikor, hogyan sterilizálnak, mégis felnő a gyerekük szép, egészségesre. Kép

Most jut eszembe: Linato nem a Balcsin nyaral, azért tünt el?
eszter28

Cateye!
Gratulálok a babákhoz!!!
Nekem is ikreim vannak, tavaly októberben születek a lányok a 37. hétre!
Ha esetleg kérdésed van nagyon szívesen válaszolok.
Én ha esetleg érdekel ruha, babakocsi, hordozó abban is tudok segíteni.
mail-om- mail@westauto2002.hu Anasztázia
baby02

Kép Kép Kép Kép

En is megeszek mindent, ami etel! Kép

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Egyéb
Sterilizálót én se veszek, majd kifőzöm amit kell, mechanikus baba mérleget kaptam.
És kaptam egy avent elektromos mellszívót is, mázlim volt.
Tali: Mivel én sem ehetek csak diétás dolgokat, valami ilyesmit fogok készíteni...Mondjuk túrós rétest
fantikbaba

Sziasztok!
KOszi en is a biztatast. Neha hajlamos vagyok sotetebben latni a dolgokat, de alapjaban veve jo kedvu vagyok, foleg most hogy vegre gyerekem leszKép ('71-es vagyok)
A BKV-n is mindig kiakadok, de tegnap ketszer is kismama melle alltam es nekik atadtak a helyet, nekem nem. Pedig szerintem mostmar latszik hogy nem dagi vagyok hanem kismama.....
A piacon viszont kaptam az egyik arustol egycsomo mindent, azzal a mondattal hogy a picinek vitamin!

csengo
Vendég

Sziasztok!
A mérlegről nekem sincs túl jó véleményem.Nem tudom ki írta de igaza volt,hogy a cici annyira belövel,hogy érezhető a tej fogyasztás.A sógórnőm mérte az ikreket.Szinte már bele bolondult.A végén már azt mondta neki a Dr.-nő,hogy x gramnál nem ehetnek többet és szop közben is mérte őket,hogy ne egyék túl magukat.Szegényből idegbeteget csináltak.Nekem nem volt mérlegem de nem is éreztem szükségét.
Edit!
Aranyos a kiskutya.A lányom már biztos meggyömöszölte volna.A sok puszitól meg csöpögne a kiskutya.
GnéKriszti
gnékriszti

EditKép
Kiskutyus szuperédiKép A helyedben minden nap csak ezeket a csöppségeket dögönyözném, tolnám bele a kezemet a szájukba, simizném a hasukat, és huzogatnám őket visszafelé a farkincájuknál fogvaKép

A talin én is mindent meg fogok enniKép Eddig nem voltam sütipárti, de meggondoltam magam (azt hiszem Botond irányítja így a szervezetemetKép)

Én csinálhatok tésztasalit, vagy francia kenyérbe töltött sült tonhalfilét, grillezett paradicsommal, padlizsánnal, paprikával, hagymával, foghagymával. Nem tudom mi a neve, Jamie Olivertől láttam egy műsorban, megcsináltam itthon és hatttttalmas sikert aratott a parmezános, citromos cikória salivalKép
Tartsatok népszavazást a két felajánlásom között, bár a halacskát és a sok zöldésget mindenki eheti a parmezános salival, nem? Ha meg lesz süti, pogi, gyümi, akkor enni is kell előtte valamit, nemdebárKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Noémi: nálunk is sportnap van a pocakbanKép De most már azért kezd zsibbadni a hasam 12 órai box utánKép Hajnali fél 4 óta szinte óránként fent van. Mi lesz így, ha megszületik?Kép
Kriszti: én írtam, de látni is lehetett, ahogy csurgott a tejci a szája szélénKépKép Olyan édes volt, közben hatalmasakat kortyoltKép

Lau
lau

Sziasztok!

A mérleggel anno én is jól ráfáztam, alig voltam idegbeteg tőle!!! Ugye mindig mértem hami előtt meg után, és soha sem volt annyi a gyarapodás, mint kellett volna, mindig kevesebbet evett. Összességében is, mivel a napi kaja is "csak" 5-6 volt. Ahhoz képest most a kisasszony jól lehagyta a kortársait, mindenki idősebbnek nézi a koránál, bár nála ez még nem probléma KépKépKép
Szóval azt iszem, most ha kölcsönzök is egyátalán mérleget, max majd hetente mérem 1x. Nem kell a felesleges önidegesítés, úgyis lesz még egy csomó egyéb Kép

Sterilizáló nekem sem volt, én is a Chicco lötyit használtam. Bár most bajban vagyok, mert sehol sem találtam eddig, pedig már lesem mindenhol.

A talira én sajna nem megyek, de szurkolok, hogy jól érezzétek magatokat Kép

Jaj ez a tonhalas grillezett hammognivaló nagyon beindította a gyomromat!!! KépKépKép Disznóság volt iderakni!!! KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Csajok!

Örülök, hogy nem vagytok válógatósak! Kép Azért igyekszem kitenni magamért!

Eszter!
Hogyne lehetne feltételesen jelentkezni!!! Kép Ha úgy érzed el tudsz jönni, várunk soxeretettel! Ha nem, akkor szomorúak leszünk! Kép

Csirkesz!

Klasszul hangzanak ezek a kaják, de nem romlandóak? Mert lehet, hogy augusztus elején akár 30 fok körül is lehet a hőmérséklet... Kép /Tudom hogy ezzel nem ért mindenki egyet, de bár úgy lenne!/
Egyébbként meg szerintem azt csináld meg, amelyiket Te jobban szereted, mert akkor a szíved-lelked benne lesz, nekünk is jobban izlik majd! Kép

Már előre várom és csöpög a nyálam!!!!
NYAMMMMMMMIIIIII! Kép

Noémi!
Azért kicsit irigyellek, hogy már otthon vagy! Kép Túrós rétes jó édesen?! Tök diétásnak
hangzik! Kép Kép Kép

Edit!

A kutyus még mindig tök cuki ám! Kép

Pocó, kár hogy nem tudsz jönni...

Ha már a praktikus dolgoknál tartunk, szerintetek az a kis homlokhőmérő használható valamire? vagy rendes hőmérőt zutty be a popiba, és az legalább megbízható?

Macs

<!--attachment: bnettali-96516.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.3**bnettali%2exls --><center><pre>
Kép
bnettali.xls (14.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
maccs

ÉdesítővelKépKaporralKép
Jajj csorog a nyálam.....
Szerintem rendes hőmérő, vagy digitális a popóbaKép
fantikbaba

Macs!

Hallomásból tudom, hogy a dokik jobban szeretik a dugattyús hőmérőt. Mármint popóba bedug, bentart pár másodpercig, és kijelzés után kihúz.KépKép Persze ez a digitális, popó hőmérőkre érvényes (a digitális fülhőmérőt nem ide kell dugniKép). A hagyományossal ki kell várni a 10 percetKép

Én a digi-popó variációt igyekszem majd beszerezni.

Csirkesz

(A kajcik annyit biztosan kibírnak, amíg befaljuk őket. Egyébként hidegen kell őket szervírozni, ebben igazad van.)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

EditKép
A kutyus tényleg tündériKép De nagy szerencséje, hogy nincs most mellettem, mert tutira nagyon megdögönyöznémKép

PocoKép
Én a Brendonban láttam Chicco lötyit, ha érdekel.

CsirkeszKép
Nagyon gusztán hangzik a kajci, amit írtál. Kár, hogy nem lehetek VeletekKép Nem baj, majd jövöre szervezünk egy babás-mamás talit is és akkor megismerhetlek Titeket én isKép

Moncsi
minike

A digi-popó verzió van nekünk, tök jól bevált. Ugyebár ki szereti, ha a popsijába dugnak valamit, de azt az 5 mp-et még a csemete is kibírta, amíg azzal megmértük a lázát. És ha jól emlékszem 2 vagy 3000 Ft-ért vettük, tehát nem is volt egy fergeteges összeg. Úgyhogy marad majd mostanra is ez a megoldás.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!
Minden rendben a babóval, persze most se tudtuk meg fiú vagy leányzó e Kép Jól álcázza magát Kép
Kerek 2000 gr. BDP:84, OFD: 101 HC:304 AC: 286, Femur: 63 És a vizsgálat közben csuklottKép
Az előadás nagyon jó volt az oszt vez prof tartotta, elmondta mikor érdemes felkeresni a kórházat, milyen fájdalom csillapítások vannak, szemléletes szép előadás volt.A 34. héttől lehet majd szülőszobát nézni, ma is elmehettem volna, mert ugye szép pocakom van már , de UH-ra mentem.Sebaj majd augusztusban....akkor még időszerűbb lesz.
A szülésznő elmondta hogy mandulaolajat vigyünk gátmasszázsra, és a babónak pelenkát (ebből minden kórházban hiány van) Szülni térdig érő póló is megteszi, pamut ami jó nedvszívó, a hálóinget majd utánna is fel lehet venni.Meg szó esett az inkontinencia betétről is, egy csomag a minimum, a nagyobb méretből. Első szülő nőknél elég gyakori a gátmetszés, amit annyira nem is fogunk érezni, csak a seb gyógyul lassan és az fáj.
Dióhéjban ennyi
Noémi
32+3
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?