Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, csak erőm nincs írni. Nellynek jön 2 rágófoga, azt hiszem nem kell részleteznem.
Andikám, a 122-es Olivérnek kellene. Igazából 120 cm, de tudod van olyan 116-os is és 134-es is, ami jó rá.
Nellynek is van 74-es és 92-es ruhája is. Fene érti ezt...
Ha esetleg 128-as overállod van azt is megnézném.
Hihi, karácsonyi ajándékok.
Eddig minden évben megfogadtuk, hogy decemberben csak kaját veszünk, mert tönkreteszi az egész ünnepet az az őrület.
Arról nem is beszélve, hogy amiket kinéztem mind 10e Ft felett vannak, de ha van megúnt, de hibátlan a neten inkább megveszem féláron. A többiből elmegyünk a Mátrába szánkózni, lovas szánozni Szilvásváradra.
Ezek a dolgok többet érnek, de az ajándék is fontos a karácsonyfa alatt.
Nellynek FP tanulószéket, interaktív kutyát (ami elalszik, ha nem játszanak vele), porcelánbabát (ezt nem bírom kihagyni), Hófehérke kunyhóját törpékkel Hófehérkével (basszus majd 20 e Ft újonnan
, a Teszen árulták a kunyhót 5 e-ért), Micimaci hangos konyhát, zenélő szökőkutas kastélyt királylánnyal, Playmobil tündéreket, hintót vennék, ha lenne.
Nem feltétlenül mindent ezekből, amit kapok.
Olivérnek Walli-e űrközpontot EVA-val, robotokkal, görkorit térdvédővel stb.-vel, a Playmobilra nagyon rákattantunk, csak az is horror áru.
Olvastam nálad a bűvészdobozt, olyan nekünk is volt és nagggggyon szuper dolog!
Jövőre mindenképpen beépítjük a Jézuska listájába!
Az a baj, hogy sok a rokon, mindenki adni szeretne valami szépet, viszont mi úgy gondoljuk, hogy inkább kevesebb, de különleges és minőségi játékok legyenek. Ezért nehéz.
Plusz Olivérnek novemberben van a névnapja.
A rucikért majd egyeztetünk időpontot, ok?.
A Hortobágy-i Zoo tényleg nagyon jópofa, ott láttunk először élő siklót. Kicsi volt, de tekergett, mint a csörgőkígyó, majd halottnak tettette magát és bűzt árasztott!!!! Mekkora figura! Pedig volt vagy 15 cm.
Vannak régi életképek a tanyasi életről amúzeumban, háááááááááát jó, hogy most élünk.
Érdemes megnézni! Ahogy lejössz a 9 lyukú híról balra kell fordulni a bekötő úton, de ott már látszik a kilátója.
A kutyákkal vigyázzatok, igazi pusztai házőrzők, nem simizősök!
Olgi, képzeld , amit tőled hoztam a kiskabát és a fehér pillangós ruha kivételével minden kicsi Nellyre.
Ez van, ilyen kicsinek látom még őket!
Olivérnek sem merek már vásárolni, csak ha lemérem a rucit vagy felpróbálja.
Kipróbáltam a mosószappan és nagyon jól működik! A vért kihozta Olivér kedvenc pólójából( 3 jó nagy 20 Ft-nyi folt volt rajta), semmi nem látszik, pedig a vért nehéz kiszedni. Pláne egy kis fűvel , sárral "megbolondítva".
De jó, hogy Tücsikével tudsz lenni.
Hogy van neked ennyi szabid?
Zolcsika nagyon ügyes, szép ovis éveket kívánunk!
Panka hogy kell belépni a blogba?
Ennyi voltam, itthon van a kishercegem is vendégelket várunk, délután tesóm szülinapjára megyünk.
Puszi mindenkinek!
ÁÁÁÁÁÁÁÁááááá, Nelly szétszedett miszlikre egy wc papírt, amíg írtam.
Ma sem fogok unatkozni, már látom.....