sziasztok,
megdobna engem is valaki egy maillel,hogy tudom a képtárban a képeket megnézni. Csucsuka féle mailem csak a halott gépünkünk van.
köszi
Mano,
Petra egyáltalán nem volt lázas,mégcsak hőemelkedése sem volt. a dokinéni is mondta,hogy csak azért küldi el,mert megártani biztos nem fog,de azt nem mondta,hogy valószinüleg ettől is hányhat. Tudom,hogy itatni kell a hányós gyereket,de semmi nem maradt meg bennet,hiába itattam....na meg amikor fél óra kitartó hányás után szinte kicsúszik a kezeink közül.....hát nem tudom.... én tuti nem maradtam volna itthon.
az infúziót a lábacskájába kötötték, este volt és nagyon kimerült,úgyhogy hamar elaludt,addig meg vigyáztam rá,hogy nem piszkálja.
sofka,
látom olvastad...igen sajnos annyira. Ilyenkor nem csak az számit,hogy hányt a gyerek egyet,aztán jólvan,....hanem azt is nézi az ember,hogy milyen a gyerek kinézete,kedve.Petra nagyon összezuhant, bágyadt lett,egy hangot nem adott ki magából,pedig előtte még semmi baja nem volt....karikásak lettek a szemei,sápadt.....nekem elég ijesztő volt ahhoz,hogy kocsiba vágódjunk és induljunk. dehát ezt nem kell mondani Neked,Te már csak tudod 3 és fél gyerkőc után.
nálunk főleg apa olyan,hogyha beteg valaki,akkor mielőbb és feltétlen menjünk orvoshoz,mert mi nem vagyunk azok. nem avgyunk hipohonderek sem,csak jó egészségesnek lenni.
köszönjük a sok jókivánságot....Petra tudomásul vette és igyekszik eszerint cselekedni. szerintem semmi baja már,bár gyógyszert még szedni kell,aztán majd holnap reggel meglátjuk mit mondanak a kontrollon.
Margitszigeti tali minket is érdekel.
Végre talán eljutunk.
Nelli,
már mondani akartam,de még nem jutottam le idáig ...gyönyörűséges lányaid vannak. hiretelen nem is tudom melyik szebb?!?!?
szeretnék képeket nézegetni,valaki dobjon egy mailt légyszi.
pussz
Évi és Petra
teganap készült.. és már igy tudok mosolyogni