Sziasztok!
Andi!
Nem baj, hogy nem jött be egyik sem.
Apa úgy is közölte velem, hogy egy dvd egy Thomas. Úgy hogy ha tetszett is volna bármelyik nem tudtuk volna felvenni!
Úgy hogy sorry! De így én is jól jártam!
Mondtam én, hogy Balu ügyi!!!!
Te meg ne idegesítsd magad!!!! Árt a szépségednek
..... a gyomrodról már nem is beszélve!!!
Mikor mész megint melózni?
Vero!
Örvendek a szerencsének....ismét!!!!
Aszittem már, hogy......
Zsófinak jobbulást a szájpenészhez! Szofinak meg a szemölcshöz! Remélem mindkettőjüknek hamar elmúlik!!!
Kata meg Szofi nagyon ügyi csajszik, hogy ilyen jókedvvel visszatértek ovizni!!!
Katától a kis elszontyolodás meg tök normális!!
És mit árul Laci BNV-n?
És tényleg.....akkor most mi lesz első ablakokkal? Megmaradnak átlátszónak?
És miért ez a rosszkedv?
Mosással vasalással végeztél már?
Ren!
Szijjjjjaaaaa!!! Gondolkodó Lindát megzabizom!!!!
Olyan édes azon a képen!!!! És Tenci megaszondta....nekünk is pont ugyanolyan füdőkádunk van!!!
Mondtam én Neked, hogy Iván majd bizti olyan lesz, mint Adri. Oviban zabál otthon meg böjti!!!!
Nem baj!!! Inkább ez, mint fordítva!
Azt a két napot meg kibírjuk, ahogy esznek!
Óvó nénitől meg legalább hallgathatjuk, hogy milyen jól eszik ez a gyerek!!!
Képeket már letöltöttem!
Holnap igyekszem elküldeni!
Boszi!
Lara már meggyógyult?? És Te? Még mindig a földön kell tentikézned?
Lillus!
Hunornak boldog névnapot! És milyen muffint sütöttél? És ha vígasztal, én sem tudom, mi az a bakugant?
Tényleg, Te már tudod, hogy mi az?
Fénykép róla esetleg?
Valentina!
Köszi kérdésed......Adri jól, Jáz beteg!
Hétfő óta taknyi! Apa meg Adri összehozták Neki!
Egyik taknyi másiknak meg fáj a torka. Doki bácsi volt kint hétfőn....mondta, hogy nurofen meg orrspray és orrszívás. Elvileg 3 nap alatt helyre kell jönnie. Nem komolya a torka, de valami víruskát bekapott. Ma meg visszavittem, mert éjszaka hányt...kidobta magából a drága anyatejet!!
.... meg ma nyomott két zöld kakit!
Doki bácsi aszonta, hogy nurot abba kell hagyni csak kúpot kaphat este, ha van láza. Hát lett láza. Kapott kúpot. És ha hétvégén is hőemelkedése lesz....ami valószínű.....akkor hétfőn pisit kell vinni tenyésztésre. Beutalót odaadta már ma! Úgy hogy pisit Apa szállítja hétfőn Törökbálintra. Röviden ennyi! Remélem nem lesz semmi komoly!!!
És Vikó? Álla hogy van? Kibírja, hogy nem piszkálja?
Judy!
Tanfolyi első napja milyen volt? Amőbában nyerésre állsz?!?!?!
Na majd gyere, ha vége ennek a két horror napnak meg a hétvégének!!! Pussz!
Remélem nem hagytam ki senkit! Ha igen, bocsika, de most hulla vok. Megyek megnézem Jázt!
Szép álmokat Mindenkinek!