Új privát üzeneted érkezett!

hát én most betegeskedek. még az elején vagyok,ma ért el,de remélem ennyivel megúszom
lujzedli

Laptetu

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi jobbulást :!:
Lapetűűd van, böcsűűd mög :!: 8) :lol:

Visszatértem, mint a terminátor :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

esthajnalcsillag írta:
Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Intelligender babateszt a pici nemének korai megállapítására = 11.500 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Minimum 30 db tesztcsík rendelése esetén 100 Ft/db, minimum 50 db tesztcsík rendelésekor 90 Ft/db kedvezményes áron vásárolhatsz tőlem!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.
lujzedli

megböcsülöm,betty,igérem.
lujzedli

Oké 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na jólvan látom már senki sincs, én is lekopok...

Kép

betty615

Csajok nem semmik vagytok :lol: :lol: :lol:

Zsuzska sajnálom a betegséged! Erős csajszi vagy tudom és ez sokat fog Neked segíteni. Azért szorítok Neked, hogy jól alakuljanak a dolgok! Sok puszit és ölelést küldök!

bridget várunk vissza :wink:

Kép
Kép
akella

Hallali csajok, látom, kidöglöttetek a tegnapi bugyutaságrohamban :lol: :lol:
Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat, feldobjátok a hangulatot, miii? :wink:

Szép és kellemes napocskát mindenkinek! :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kép

betty615

Sziasztok Lányok!

Látom Mindenki pihen vagy remélem kellemesen kikapcsolódik! :lol:

Puszi Mindenkinek és nagyon szép hétvégét kívánunk! :wink:

Kép
Kép
akella

SZIASZTOK!
Köszönöm, hogy ennyien gondoltatok Lilikémre.
Meggyógyult az én hősöm!!! :lol:
De én elkaptam, kutya rosszul vagyok.Fáj a torkom, folyik az orrom, fáj a hasam és kitört rajtam a fositisz :roll: .
Hát remélem, hamar levonul a kór rólam is, Lilikénél 2 napig tartott...
Minnyáá visszaolvasok :P .

Kép
rozsa1979

Milyen:Örülök, hogy meggyógyultál..

Lujzika:Háát, egen, laptetűűű, tessen megbecsülni. :wink:

ZSUZSKA:Nagyon sajnálom a Chron betegséget, hogy diagnosztizálták nálad, DE A LÉNYEG, valóban csak a tükrözés szerintem a 100%-os dg.
Van lelki eredete is.
Gyógymód:Este lefekvés előtt tedd a hasadra a kezed, ott ahol fáj.Hunyd le a szemed, képzeld el, ahogy a fájdalom, mint egy hullám, elvonul.
És lásd a szemed előtt, hogy szép egészséges beleid vannak, gyönyörű fényesek, mint egy igazgyöngy.Fő a pozitív hozzáállás.
Most ez lehet neked hülyeségként tűnik.
DE AZ EMBER PSZICHOSZOMATIKUS LÉNY=TEST ÉS SZELLEM,ezért kell holisztikus szemlélettel gyógyítani, mert ha a psziché meggyengül, jönnek a testi tünetek, amit az orvosság nem mindig fog( a mellékhatásokat már ne is említsük), hiszen nem a test csak a beteg...
Ezért van az is többek között hogy 3 embenek adsz egyenként Algopirynt és az mindháromnak máshogyan hat...

Kép
rozsa1979

LUJZEDLI:Jobbulást neked, mi a baj, megfáztál te is?

BETTY:Édes a csigucid, nem is mozog olyan lassan, ugye érted, mire értem???? :lol: Drukk a vérvételhez neked++++++++++

AKELLA: Háát, már mingyárt megérkezik hozzátok gólyaúr...
Mesélj, kérlek, mindent beszereztetek már???Jól vagytok?

BRIDGET:Jó hétvégét nektek Washington-ban...töltsétek hasznosan!!!

Kép
rozsa1979

Rózsa, annyira édi a te vonalzód is. Megmondom őszintén, ilyenkor belémmar a fájdalom, de szó szerint, én is úgy tennék fel újra ilyen édi várandós vonalzót, de mivel nem vagyok terhes, igen érdekes lenne :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

rozsa nagyon aranyos vagy!
Köszönöm szépen jól vagyunk, dagadok rendesen szerencsére 4,5-5 kg-t híztam eddig, pedig eszem rendesen :wink:
Jövőhéten hozzuk el a pici bútorát, akkor még össze kell rakni. Utána jöhet a vásárlás ezerrel már nagyon várom :lol: :lol: :lol:

Ilyen lesz a bútor polc, pelenkázó, kiságy + egy két ajtós szekrény:
http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... szoba.html

Szerintem szép lesz! :D

Kép
Kép
akella

Rózsa
köszike :wink:

EHCS
rakj fel nyugodtan...mi megértjük 8) :lol:

betty615

Akella
nekem nagyon tecccik :!: :wink:

betty615

betty köszönöm :wink: Élőben tényleg nagyon szép kidolgozású, magyar termék és remélem sokáig ki tudjuk majd használni, átalakítható a kiságy is :lol:

Kép
Kép
akella

Lányok további szép estét mindenkinek, megyek vacsizni és lepihizni!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Akella, tényleg szép, de ezt nézd csak:

http://www.matracfutar.hu/index.php?f0= ... zAod4CyKkg

Persze lehet, hogy jó húzós az ára, sőt... :roll:

Szép estét

esthajnalcsillag

Csak szólok, hogy holnap nem leszek...megyünk reggel v.v.-re, aztán onnan tesómékhoz vidúúni... :lol: Búcsú lesz...
IHB buli... :lol:

betty615

Kislányok!!!
Jelentem meggyógyulta, pörgök ezerrel, mint a búgócsiga.
Kis családom alszik, én meg már kitakarítottam a pincét, meg a babakocsi tárolót, megzuhanyoztam...
Alig várom felkeljenek a drágáim.
Tegnap hajnal 1-ig olvastam, de reggel 6-kor kinyílt a szemem, no meg pisi járat vóóttt :roll: .

AKELLA:Gyönyörű szép a kis bútor, bár én tudom, hogy a használója sokkal-sokkal szebb lesz :wink: .Nem is dagadsz, csak nődögél a kis? drágád....sokat mozog?Mikor érezted először?

ESTHAJNALCSILLAG:Nyugodtan tegyél fel vonalzit, szépet, háátha vudunak bejön....
(Nem akartam ám senkit sem megbántani a vonalzóval, ha szeretnétek leszedem, cccsak azért tettem ki, hogy tudjam mikor lesz Zsebike 6-7 hetes és akkor megyek először orvoshoz, mert akkor már van szívhang is.)

Kép
rozsa1979

BETTY:Drukk a holnapi vérvételhez, bár tudom, ügyi és hős vagy :wink: .Érezd jól magad tesódéknál és VIDULJ egy nagyotttt :lol: ..
No , nem azíír de nagyyyon gyors a csigád, most mászott le a képernyőmrőőől, de TÉLLLEGGG, ÉN LÁTTAM.... :lol: :lol: :lol: :shock:

Kép
rozsa1979

Rózsa :lol: jó fej vagy :!: 8) :lol:

És ne beszélj butaságokat...maradjon az a vonalzó, meg ne próbáld levenni :!: Sőőt, még rakjál hozzá... :wink:

Minyá megyünk.. :D

betty615

SOOOKK-SSSIKERT BETTY-KE!

Kép
rozsa1979

Hello csajok!

Aztaaaa...mennyit írtatok :shock: :shock: :shock:
Esélytelen h visszaolvassak sajna.....egyedül vok itthon a 3 gyerekkel(apa melózik :()..úgyhogy bocs h nem reagálok senkire...de mindenkeink pusza :)

Már a 10.cn vok..és határozottan erősödik az LH tesztem :lol: :lol: a hőm stagnál..már nagyon várom az elkövetkezendő napokat :oops:

Tegnap este voltam egy Hoppál Bori előadáson.Ismeri valaki?A Születés Hete alkalmából szokott előadásokat tartani minden évben,amúgy dúla.A menstruációról és a fogamzásról tartott előadást..nagyon-nagyon érdekes volt..egész más megvilágításban gondlok ezek után a mensire..sztem érdemes lenne ezt minden nőnek egyszer meghallagtnia.Tök sok új infót hallottam amiről eddig gőzöm sem volt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Csak beköszönök én is!!

De Betty ezt nem bírom szó nélkül hagyni:IHB buli!!!???Ejnye!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rózsa örülök hogy meggyógyultál :D no meg a pici lányod is :D
Aztán nem ám most meg túl pörögsz csajszi :lol: Majd minnyá kupán váglak banyek ha leszeded a vonalzód!

Betty,jó bulizást és vuduást Kép

Milyen drága jobban vagy akkor már?

Panny,érdekes lehetett az előadás.Akkor aztán ha pozi a teszt apára fel!

Akella,nagyon szépek a bútorok nekem tetszik :D

Csillag csak úgy poénból is felrakhatnál olyan vonalzót :wink:

Kép
anyci

[quote="bridget0801"]T írta:bridget0801elorol irok!nem tok visszaolvasni csak tudatni szerettem volna veletek hogy itt ulok az ugyeleten ugyanis arra keltem hogy marhara kell pipilnem aztan 5percben mar 2szer is kell bar tegnap mar 5perc alatt sikerult 3szor is pipilnem. A vizelet Amit leadtam barna
:shock: ahogy tudok jelentkezem puszi mindenkinek anyci masold mar legyszi at az lh topikba a csajoknak mert marhara nem egyszeru telorol potyogni :oops:

Bridget kérte ezt rakjam be ide!

Kép
anyci

Anyci

Szia,megmaradtam :wink: Te jól vagy?

Szegény Bridget ez frankó felfázás....
Vendég

Milyen,ja csalánba nem üt a mennykő,mi?
Köszönöm kérdésed,jól vagyok :D Újra szerelmes lettem a páromba :lol: Egy hétig nem láttam mert délutános volt és pénteken amikor megláttuk egymást olyanok voltunk mint két szerelmes kamasz :wink: Ovum ma van és tegnap mi pont hancúroztunk így lehet összehoztuk a pici nyuszit :roll: :oops: Majd hónap végén kiderül!

Kép
anyci

Eltűnt, amit még reggel írtam :shock: :evil:

Bakker, na mindegy! A lényeg, hogy majd ha lesz időm, ciklus végéig teszek fel várandós vonalzit, de csakis a poén kedvéért. :lol: Arik vagytok, hogy nem néztek gyagyásnak, csak félig :lol:

Betty már seggrészeg remélem :lol:

Rózsa, szerintem a vonalzóddal senkit sem bántasz.

Panny, hajrááá!

Anyci, neked is hajrááá!

Bridget, szegénykém, igyál sok-sok folyadékot, az segít! :wink:

Ölelés mindenkinek!

esthajnalcsillag

Nna megjöttünk...
Szerintetek én voltam a sofőőőr :?: :twisted:
Szín józan vagyok banyek :!: :lol:
visszaolvasok..

betty615

Bakker Brii
mi van veled :?: :?: :shock:
Remélem mielőbb tudsz jönni, és megosztod velünk...veled vagyunk csajszi... :!:

Anyci
hát persze, hogy összejött a pici nyuszi....nem lehet, hanem biztos :!:
Nagyon drukkolok neked ciklus végére, rakd addig zsebre az enerdzsiket :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Milyen
azt kell mondjam, most így jártam... :roll: :lol:
De nagyon jól éreztük magunkat 8)
Jó volt kicsit kikapcs. :wink:

EHCS
egyébként (a vonalzi miatt kérdem) volt már esetleg szó hármaskáról :?: Jó lenne egy kiscsaj még vagy egy kissrác nem :?: :!: :wink:

betty615

Bettyke

Igazi IHB-buli volt??!!! :shock: (hinnyejazanyádúristenit :D :D )
Vendég

Milyen
lóf.szt :!: Csak én hittem azt :!: :roll: :lol:
Meg, mint írtam, hát persze hogy én voltam a sofőr :twisted:
0 tolerancia van :arrow: nem kockáztatunk. 8)

Azt hittem majd elmegyünk a búcsúba, pörgünk az ördöghintán a komandzsérókkal, azt iszunk...
ÁÁÁ, csak a helyi meccsre mentünk ki...hát voltak beszólások na :lol:
Szal azért egész jó volt a napunk :!: Pia nélkül is 8) :lol:

betty615

Háj!

Csajok mi az az IHB buli??Nem tudom :oops: :oops: :oops: :oops:

Anyci!

Akkor igazi szerelemgyerek lesz a kis nyuszi :wink:

Nekem meg annyira érzeni hogy a bal petefészkembe készülődik valami...régebben ennyire nem éreztem...remélem nem valami baj :shock: az LH-m továbbra is szépen erősödik..sztem kedd vagy szerda lesz tuti pozi.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Lányok!

esthajnalcsillag köszönöm, én is néztem ezeket, de sajnos tényleg elég húzós az áruk :wink:
Várjuk ám azt a harmadik vonalzót! :D Egy kiscsaj nem lenne jó még Nektek?

rozsa köszönöm, de igazad van, tényleg a picikém lesz a legszebb a világon :wink: :lol:

anyci neked és köszönöm, élőben tényleg nagyon szép!

Kép
Kép
akella

Panny

Iszunk-Hányunk-Belefekszünk..... :roll: :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok, hát íme az új vonalzóm, sajna az összes nem fért el egyszerre, ezért ideiglenesen levettem a nagyobb manócskáim tickerjeit.

Remélem tetszik mindenkinek, ha rákattintotok, láthatjátok a majdani fejlődését a "nemlétező" babácskámnak. Most még, mint a kép is mutatja, a gyártási folyamat van :lol: , aztán majd látszik a képen a szedercsíra állapot, stb, stb.

Tök jó szerintem.

Lányok, én is szeretnék még legalább 1 babát, és lehetőleg kislányt, de ugye ha majd teszek is azért, hogy lány legyen, mégsem kívánságműsor :roll: :lol:

Viszont egyenlőre nem hajtunk babára, nem vagyunk babaprojecten, még szeretném túlélni kisebbik manócskám szeszélyeit, meg jó lenne anyagilag kiegyensúlyozottabbnak lenni, klassz lenne egy saját ház, és aztán kellene még egy picúrt összehozni. De ha ezt mind kivárom, valószínűleg 120 éves koporsóba zárt asztalt múmia leszek, szóval ... nem tudom, várok a csodára. 8)

esthajnalcsillag

Sziasztok Csajok!

Ezer éve nem voltam már itt, annyit termeltetek, hogy nem győzöm visszaolvasni.
Kismamiknak nagy gratulat!!!! (Rózsa és Onlány)

Többiekkel mizu? Pussz és ölelés
Vendég

Szia Csibuc!!

Mik a hírek Veletek?
(nem úgy volt,hogy németekhez költöztök.. :roll: :roll: bocs,ha rosszak az infóim,nekem így rémlik??)
Vendég

Csibuuc
de örülök neked :!: :!:
Mizu veled :?:

EHCS
én is ezt a vonalzit néztem ki, ha majd kismami leszek :!: :wink: Sztem naon jóó :!:

Panny
akkor lassan mindent bele....+++++++++++++++++++++++az enerdzsiket küldöm, rakd el :!: :wink:

Milyen 8) :wink:

betty615

Szia Betty!!

Van egy pár oldal,ami nekem kiesett...azóta vannak hírek,hogy kiderült a férjed gondja?Azért lesz lombik?Vagy előbb más megoldás kell?

Akella

Én nem tudtam megnyitni a linket,sem bemásolni,de biztos szép lesz a babaszobátok!
Vendég

Milyen: de igen, úgy volt, hogy Berlinben vagy környékén lakunk majd, de azt tudtuk hogy a munkahely Lengyelországban lesz. Elég nehéz a helyzet, az ottani emberek mentalistása egész más, mint a mienk. Ma eldől, hogy még mennyi időt kell kint töltenünk folyamatosan, mert ahogy most állnak a dolgok még az is lehet, hogy hagyjuk a lengyel fióktelepet és inkább közelebbi országban próbálunk meg kezdeni valamit.

betty: bevallom nagyot néztem EHCS vnalzóján, nem igazán értem :oops:

Mióta Lengyelországban vagyok kiszőkültem :D :D :D
Vendég

Elslisszolok bankba meg könyvtárba, de kora délután még jövök. Puszi mindenkinek
Vendég

esthajnalcsillag szupi a vonalzód és nagyon jó, ahogy rákattintok!

csibuc szijjjja! Mi van Veletek? Mi jól vagyunk. Növögetünk szépen :wink:

milyen semmi gond, de csak ha simán rákattintasz a linkre be kellene, hogy jöjjön :wink:

http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... szoba.html

Kép
Kép
akella

Sziasztok!
Szedem összefelé magam romjaimból.

Én sem tudtam, mi az az IHB, de nem lehetne, hogy mivel nekem hányásfóbiám van, más hány, és én inkább belefekszem?! :roll: :shock:
Ja, meg nem is ihatok alkoholt. Már két éve, hogy nem ihatok.......egyszer most nyáron ittam egy pohár sört, megkívántam, olyan hasmenésem volt éjszaka, meg kiütéseim, azt hittem, ottmaradok a wc-n, annyira görcsölt........ :shock:
Szóval.....
Bridgetnek jobbulást kívánok, iszonyat fájdalommal jár egy felfázás, én véreset is pisiltem már évekkel ezelőtt, de orvos nem látott..... :roll: :oops:
Találtam Bridgnek egy teknősös képet.......... Kép
Szép napot!
zsuzska30

Csibuc

Mégsem rossz a memóriám!!;)

Akella

Így már megnyitja,nagyon klafa!! :)

Zsuzska

Na jó van,kezdesz ismét a régi lökött lenni!! 8)

EHCS

Tök jók a képek,majd ha aktuális lesz,nézegetem!!

Bridget

Remélem mire újra jövök már adsz életjelet!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?