Új privát üzeneted érkezett!

8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="esthajnalcsillag"]
írta:
esthajnalcsillagJelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Intelligender babateszt a pici nemének korai megállapítására = 11.500 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Minimum 30 db tesztcsík rendelése esetén 100 Ft/db, minimum 50 db tesztcsík rendelésekor 90 Ft/db kedvezményes áron vásárolhatsz tőlem!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, köszi :lol: Mármint a táblát :lol:
Na és milye van neki, na milye van neki??? Bizony, laptetve van hölgyem, tessék máskor védekezni a laptetvek ellen :lol: Ja, hogy éppen arra hajt :shock:

Bocsi, csak nem tudtam kihagyni. 8)

Akella, nem baj, még ráértek a nevet konkretizálni, akár akkor, mikor már megszületett a kispocok :wink:
Mi még az utsó pillanatban is vacilláltunk, milyen nevet adjunk a kis vackornak. :)

Onlány, íme részletesebben a babatesztről:

Baba teszt, mellyel a terhesség 10. hetétől már megállapítható, hogy kislány vagy kisfiú a pocaklakód.

Használata egyszerű, a dobozban található pohárkába vizeletet kell felfogni, majd a tartozék fecskendővel fel kell szívni 20 ml vizeletet, ezután a fiola tetejét levesszük, és beleengedjük a vizeletet. A vizelet és a fiolában található porszerűséget óvatosan, körkörös mozdulatokkal megkeverjük (rázni tilos), letesszük, és 10 percig állni kell hagyni.

Ezután pedig már csak le kell olvasni az eredményt, melyet a fiola két oldalán található matricák segítenek.

Eredmény:

zöldes, sötétesebb színű folyadék = kisfiút vársz

sárgás, világosabb színű folyadék = kislányt vársz.

Jelenleg nincs készleten, de kb. 1-1,5 hét múlva kapom a kövi szállítmányt. :wink:

A tesztet standard csomagként tudom postázni (930 Ft), vagy személyesen is átvehető Budaörsön.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Helló csajok, gyors reagálás, mert szarakodik a net...

Onlány, Rózsa, nagyon gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk minden ok, voltunk a sotén, és a gyerkőc fejkörtérfogata tökéletes volt! No para!

Betty elég rossz amit írtál, kiváncsi vagyok mi lesz a továbbiakban... Egyik ismerősöm férjét is műtötték olyan gonddal, ami a párodnak van, de sajna nem segített... Lombik lett a vége, de nagyon sokáig húzták addig nekik... Én azt gondolom, hogy nálatok nem kéne olyan sokat szórakozni, mire beültetés lehet.... De ehhez semmit nem értek, tőletek tanulom a lombikos dolgokat... :roll:
melike30
Győr

Nincs jó hírem, sőt.
Az uh-os azt mondta, 99,9%, hogy Chron.
Azóta sírógörcs és sima sírás váltakozik.
Megríkattam az egész családomat, talán csak a 6. hónapban levő nővéremet nem.
Most is sírok, legszívesebben meghalnék.
Bocs, hogy offoltam, össze kell szednem magam, nem tudom, mi lesz. Fáj egyre jobban, az orvosom nem volt ott.
A férjemnek mondtam, hogy lelkiismeret-furdalásom van, mert engem választott. Már boldog többgyerekes apa lehetne, én nem tudom őt boldoggá tenni. De ő tőlem akar gyereket.
Most nem vagyok jó társalkodónő.
Sziasztok, köszönöm azért a drukkokat, nem rajtatok múlt.
zsuzska30

EHCs, köszönöm az infót! Nagyon gondolkodom rajta! Mennyi átfutási idővel kell számolnom? Szerintem személyes átvétel lesz, mert -ahogy múltkor is- nem messze tőletek van a fősulis konzulensem....
Vajon mennyire lehet megbízható? És vizelet alapján így megtudják mondani :shock: azta!
Melike, nagyon ritkán jössz! Örülök, hogy minden okés!
Zsu, írnál a chron betegségről? Nagyon sajnálom, hogy valószínű ez a betegséged! De ez már tutkó?
Épp kínait főzök! Nyammmm! Fini (belekóstiztam)

Kép
Kép
onlány

minyá jövök...visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsuzska, sajnálom a betegségedet, és főképp, hogy ennyire a lelkedre vetted. Próbálj megnyugodni, bár tudom, ez nem könnyű.

Onlány, valószínűleg legkésőbb jövő hét utáni héten már a kezemben lesznek a tesztek, akkor jöhetsz érte. De ha gondolod, vásárold meg tőlem, elküldöd a számlámra az összeget, és amikor megérkezik hozzám a szállítmány, szólok neked.

Igen, vizeletből megállapítható a pici neme, és igen egyszerűen. A teszt több, mint 90%-os biztonsággal működik. Van olyan teszt is, amelyhez vérből kell mintát venni, de az a teszt veszett drága, ezért nem is kérek belőle, mert szerintem nincs olyan Magyarföldön, aki rendelne. Persze tévedhetek, de nem vagyok multimilliárdos, hogy ilyet bevállaljak, mert aztán a nyakamon marad, és legatyásodom. :)

Pusz

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bri
csak hétfőn jössz legközelebb :shock: :?:
Mi lesz velünk nélküled :?: :roll:
Kép

Akella
köszi a drukkot, zsebreraktam :!: :wink:

Melike
köszi az aggódást :!: :wink:
Én tudom, és hiszem, hogy ez a helyzet is gyorsan meg fog oldódni... 8)

Zsuzska
én sem igazán tudom, mi ez a betegség :oops:
nagyon sajnálom...kitartás...ölellek drága :!:
Kép

Onlány
kínai kaja, meg minden...hááát nem semmi :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

EHCS
pusszantás az arcocskádra :!: :wink:

betty615

Betty, köszke :D :oops:

Utánajártam ennek a Cron betegségnek, íme a link:

http://www.stemcellclinic.com/hu/clinic ... ent/1.html

Zsuzska, kérlek, hogy te ezt ne olvasd el semmiképpen, nem akarom, hogy a tényeket összekeverd a leírtakkal, mert nem tenne most jót neked!

Szóval a lényeg, hogy őssejt terápiával jól kezelhető :roll: , a Sejtterápiás Intézetben végzik, lehet, hogy fel kellene keresni őket Zsuzska!

esthajnalcsillag

Zsuzska

Nekem van ismerősöm,akit műtöttek ezzel és most van egy másfél éves kisfia!
Vendég

Most pedig feltöltöm nektek az Intelligender babanem megállapító teszt videóját:

http://www.youtube.com/watch?v=MIl4uwV3UAQ

Igaz, nem magyarul van, de szerintem tök megható. Egyszer majd én is ilyen színűt szeretnék ezzel tesztelni. :oops: De pszt! :wink:

esthajnalcsillag

EHCS
köszi...olvasom...és nézem :wink:

betty615

Jajajajaj!

Nincs műtét, nincs semmi drasztikus!!!!!!!!!!!!!!!
Nem olvasok ezzel kapcsolatban semmit.

Nekem az a tudat elég, hogy élethosszig gyógyszer, ha előjön, de tünetmentessé tehető.
Fekélyes a bélfal, meg van vastagodva, ez fáj.
Tavaly féléves gyógyszerszedés után egy évig fájdalom- és tünetmentes voltam. Azt hittem, vége.
Aztán stressz-rota-fájdalom a sorrend.
Találtam egy 32 éves lányt, 4 éve beteg, gyönyörű, boldognak tűnik, írtam neki........nem vagyok egyedül.
És a szívem szakad meg, mert mondtam anyunak, hogy Németországban törzskönyvezett gyógyszer a disznó bélférgének petéje kapszulában, írtó drága állítólag nálunk, el sem tudom képzelni, mennyi........de van, aki csinálja itt Mo.-on.
Anyu erre, hogy mindegy, mibe kerül........mindjárt sírok.
A férjem, hogy most nem csináljuk meg a másik garázst, mert mondtam, hogy lehet, hogy sok pénz kell még........
A mai csak 9e volt, a terheseknek 16 ott a 3D.
Ne olvassatok utána, pláne ne írjatok ide róla, mert én nem akarok tudni semmit erről, nem akarom elfogadni, egyszerűen nem akarok beletörődni, én meg akarok gyógyulni ebből!!!!!!!!!!!
Én egészséges akarok lenni!
Mi az, hogy nem én vagyok a testem ura?! De!
Ezt nem hagyom!
A gyógyszert beszedem, mert segít, és kell, mert akkor elfajulnak a dolgok, és azoknak van bajuk, akik nem fordulnak időben segítségért.
Én igen, én meggyógyulok!
A lány erőt kell, hogy adjon a példájával, még nem írt......
Az nlc-n találtam, iwiwen megkerestem, írtam, most várok.
Még neki sincs gyereke, 2 évvel idősebb, mint én.
Bízom, mert tényleg csupa öröm ránézni!
zsuzska30

Most elolvastam, amit írtam, nem egyértelmű, szóval minden pénzét odaadná a családom..........pedig........
zsuzska30

Zsuzska
sok erőt és kitartást kívánok neked....és meg fogsz gyógyulni :!: :!:

betty615

Sziasztok.

Zsuzska: hogyan derült ki,hogy chron beteg vagy?
Én is szenvedek egy betegségben, bélgyulladásom van, egyenlőre tesztelem a testem, hogy tejcukorérzékeységtől van-e? DE szerintem nem.
lujzedli

Bri
jó már a blinkie :!: :wink:

Szijja Anyci :!:
Látlak :!: 8) :D

Lujzikám
mi van veled :?:
Nagyon ritkán jössz :!: Jól vagy :?:

betty615

Betty Kép

zsu sajnálom a betegséged :( Ez már tuti?

Kép
anyci

Szia Betty:

Hááááát jól vagyok,fogjuk rá, bááár lehetnék jobban is.
Igen, ritkán jöttem, az elmúlt kb.6hét pokoli volt az életemben, még most sem nyugodtam meg.
Nem vagyok elégedett a házaságommal, a féjemmel, magammal. Feltünt az exem az életemben újra, aki azt írta msn-en, hogy sajnálja, amiért férjhez mentem, olyan bókokat írt nekem, amit soha senki, hogy szép vagyok, szexi, stb....és bevallom elcsábultam.... legalábbis elcsábultam volna. Még jó,hogy van 100km köztnk,mert különben megtörtént volna az,aminek nem szabad.
lujzedli

Bridget érezd jól magad és nagyon vigyázz magadra :!: :!: :wink:

Kép
anyci

Zsuzska

Sajnálom...

Esetleg indulj el azon a vonalon,hogy ez a betegség az esetek nagyon nagy részében pszichoszomatikus....gyógyszerrel csak tüneteket kezelsz....
Vendég

Húúú Lujzi :!:
Akkor nem vagy könnyű helyzetben mi :?: :!:
Reméljük, hogy alakul azért majd a dolog...olyan irányba, ahogy neked a legjobb :!:

Anyci 8)
mondtam, hogy itt vagy :!: :lol:

Szijjja Milyen :D

betty615

Csajok itt ulok a vonaton es olvaslak titeket 8)
irni nem tok nev szerint mert tuti kihagynak valamit de a telorol fogok olvasni es hetfon jovok najoooo vasarnap :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt vagyok naná csak épp nézek ki a fejemből :shock: :lol:

Milyen szióka :D

Kép
anyci

Ülünk a vonaton, ülünk a vonaton, ülünk a vonaton ééés kész :!: :lol:
vasárnap jobb lenne... 8)

betty615

Anyci
és látsz is valamit :?: Vagy csak nézel :?: :D

betty615

Akkor énekeld azt hogy ülünk a vonaton,ülünk a vonaton és kész :lol: :lol: Asszem így volt :oops: Gyere is ám még ha csak sutyiban is :lol: :wink:

Kép
anyci

Vazze be előztél :wink: Azért látok is Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.09.11 20:26-kor.

Kép
anyci

Kép Kép

betty615

Kép

Kép
anyci

Milyen dilok vgytok :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minnya ott vgyok amugy Meg 20perc :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Néha jó hülének lenni :wink: Akkor már nem sokára leszállsz,mint a köd :wink: :lol:

Kép
anyci

Kép

betty615

Mint a köd :!: .... Kép

betty615

Anyci
a vonat le szokott szállni :?: :shock: :lol:

betty615

Kép

Kép
anyci

Kép

betty615

igen, betty nem könnyű, de túl kell lennem rajta
lujzedli

Nem a vonat hanem Bri :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci,Betty

Helllllóóóóóó

Bridget

Megtaláltam :wink:
Vendég

És Lujzi is szija (ki van itt még?) :D
Vendég

Minyá jövök, elmegyek Kép

lesztek még picit remélem....10 perc

betty615

milyen:jól vagy már?
lujzedli

Kép

Kép
anyci

jah, Anyci vazze, most kapcsoltam :lol:
Tényleg, háát Brii száll le a vonatróól :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szőőőke :lol:
Kép

betty615

Lujzika

Köszi,igen és TE????
Vendég

Jon a laptetu csajok 8)
leszallok mint a kod ez is jo :lol:

orulok hogy Jo a hangulat majd irok am mindenkinek csak legyel gepkozelben :roll:

Betty
en mar nem bizti leszek eleg nehez telorol irni na meg 8perc es leszallok ahogy anyci mondta :lol:

Milyen pusszancs

Luijzi kitartas

Zsuzska jol ereztem es hogy valami van Nagy oleles megy!!!!!!

Hetfon jovok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?