sziasztok!!
Én is megvagyok.
Éva már pedig azt hittem ti már túl vagytok a nehezén.
Hétfön reggel Dominik is eladta az ovit ugy orditott,szerdán jött velünk az apja is akkor meg azért sirt de nem nagyon,de ma már jobb volt egy fokkal csak könnyes lett a szeme nem sirt..csak..
viszont mikor megyek érte akkor meg haza se akar jönni.tegnap csak ugy volt hajlandó h mondtam neki h megyünk fagyizunk egyet.
de minden reggel elmondja nekem is h anya ugye ott maradsz velem.
nehéz dió az biztos...és még meddig???remélem azért lassan megszokja.
attól félek majd meglesz a pici akkor meg még rosszabb lesz..majd kiderül..
na ennyit rolam.
akkor azért tényleg eléggé sok mindennel el vagytok maradva ha annyi mindent felirtál.
mit dolgozik a párod?
örülj neki azért h van munkája.az én párom is reggeltöl estig dolgozik,már én is régota nyekegtem neki nyirja le afüvet és ma végre kajaszünetbe megtörtént,de ez csak kisebb dolog a tieitekhez képest..
Emmát meg még ráérsz ilyenekkel etetni ha még nem fogadja el.föleg ha van elég tejed.majd nagyobb lesz rákap az izekre aztán utánna meg a cici nem kell neki,pedig ugye annál jobb nem is kell a babának.ahogy mindenhol hangoztatják..
Móni dokinál még mindig nem vooltál?jó sokáig nem mentél most..
lassan ultrahangra is kell menned.
kibujtak már a fogasckák?elmúlt a hasmenése Joelnek?
én majd jövö hét pénteken megyek vissza ultrahangra akkor kell utánna megkersenem a dokit de már nagyon izgulok.remélem nem lett nagyonbb tágulata kisveséjében és még nem kell világra jönnie..
mostanában amilyen dolgokat csinál ott benn az hihetetlen.kivülröl is annyira látszik h csak nézek sokszor.
ja képzeljétek el vagyunk tiltva a szextöl
görcsölgettem utánna már másodszor.megemlitettem a védönönek és mondta h az azért van mert méhösszehuzodásokat produkálunk aval h együtt vagyunk és a 36 hétig nuku...
pűrom nagyon örült ahirnak..mint a férfiak szoktak
gondolhatjátok!!!
na jó sokat irtam..
Meli?Letty merre vagytok?
Moncsy te is igérted jösz még aztán te is eltüntél..
nyugodt napokat kivánok nektek.azt hiszem mindenkire ráfér!sziasztok!
Bocs h hosszu lettem