Új privát üzeneted érkezett!

Igen, Jázmin, az az!!Van felnőtt és gyerek változata!!Mondjuk biztos jó drága...
tünci28

Tünci:aki ezt mondta, az nem allergiás, nekem elhiheted.A sterimar és barátai tengervízes cuccok csupán mosásra használhatók fülben és orrban egyaránt.Ez orvosilag igazolt, nincs benne hatóanyag.És pár száz forint a dm-ban.Pont annyit (sem) ér. :wink:

Kép
jázmin20

Ez z allergia még elkerült engem eddig.

Vérzés nincs azóta.

Én nem dancinget nézem, hanem a szeptember11.-es filmet

Betti
Kép
betti0412

Betti, ne mozdulj!
Hú, leizzadtam, mire végigolvastam.. jó, hogy azóta nincs vérzés! Legyen már minden rendben. Most már muszáj, hogy csak a jó jőjjön.
Szerintem is szedj mindent, ami ha talán most nem is használ, de biztos, hogy nem árt. Kálcium, magnézium, vitaminok, mit tudom én, mik vannak. Áh, nem is tudok tanácsokat adni, úgyis mindent megteszel, mi meg szorítunk ezerrel!!!!
Iszonyú rémísztő lehetett ez a vérzés reggel :? :(

Kép
franka

Betti én nem anyáskodni :wink: akarok feletted,de...de
jobb ha ilyenkor fekszel,kerülöd a motorozást,a biccezést,meg a társaikat!
Voltam a helyzetedbe a Fruzsival,tudom milyen,kisebb terhes voltam,
de mindent betartottam!
Nem emeltem nehezet(a mosásnál a férjem vitte ki a lavorba a ruhát)nem mostam ablakot,szóval csak vigyáztam magamra!
A doki is csak sétát engedélyezett semmi mást!
A 36.-dik hétben megemeltem egy ruhával teli száritót és meg is lett az eredménye,rögtön bevéreztem!
Jaaaa és noooo sex!9 hónapig mi sem csináltuk.....
Szoritok,hogy minden rendben legyen!Remélem,h nem haragszol,h ezeket leirtam....

Ja és akartam még kérdezni,hogy esetleg nem attol lett a vérzés hogy abbahagytad a bogyókat,amit szedtél? :roll:
Amiről a multkor irtál(fél,negyed...)
szintus

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést! Ma már alig sírtam. Inkább tompa vagyok, mostmár minden mindegy érzések.
Firkálgathatnám magamnak a hangulatkörbéimet..pfff, ki tudja milyen érdekesség rajzolódna ki :?

Zaha, nem Franka.

Jó, hogy leírtátok a pszichós tapasztalataitokat! dokiból többet nem kérnék, de lehet, hogy akkor "kipróbálom" az ajánlott pszichológusnőt, legalább kibeszélem magam még valakinek...
Tünci, néztem a honlapot, nagyon meggyőző a nő, elég sok technikával dolgozik, érdekes lehet. Te melyiket ismered?
franka

9 hónap no szex?Ez mekkora őrültség...illetve nem az, csak utána nem kell csodálkozni, ha apa félrejár.

Kép
jázmin20

Franka, mi csak a tanácsadást(irányított beszélgetést csináltuk..9.Bár nem tudom mit irányított, mert csak akkor szólalt meg, ha én végképp elhallgattam..
Azt mondta jó lenne a Hellinger terápia és lehetne relaxációt tanulni ,ami segíthetne.De sajnos erre már nem volt pénzünk.Nem titok, egy alkalom 7000 pénz.(volt tavaly...)

Franka, elárulod a nevet???

Szinti, hm ,én meg pont próbáltam rábeszélni Bettit az ellenkezőjére... :oops: de ez esetben kussolok..
Te most jól vagy,minden rendben?

Én is néztem az évfordulós filmet, de kétszer elbőgtem magam és elkapcsoltam..
Emlékszem annak idején éjjeles műszakból keltünk kora délután a párommal és minden csatornán ez ment, mi meg azt hittük, valami hülye trükkfelvétel..elképzelhetetlen volt, először el sem hittük..borzasztó az egész..hogy ilyen megtörténhetett.

KépKépKép
tünci28

Jázi, azt tudod, hogy mire vagy allergiás? mármint melyik növényre? (gondolom, pollen-allergia)
franka

Jázmin, inkább no behatolás..így pontosabb..hát van akinek ez jut..sajnos, elég baj.
Ez is tök érdekes, mert azt hiszem ezelőtt száz évvel ez sem volt kérdés..legtöbben valószínű kizárólag az utódnemzés céljából voltak együtt, talán egész életükben párszor.Bizonyos valásoknál most is így van..(krisna)
tünci28

Franka:(Tompika) Örülök, hogy jobb!!!
A 2002-es vér alapján 3 keresztes a parlagfű és van még vagy 5 dolog (fű, cserje) , ami 1 keresztes.Két hét múlva megjön a mai véreredményem, na, arra kíváncsi leszek.

Kép
jázmin20

Persze, vannak helyzetek, amikor tilalom van, nekem is volt a biopsziák után 10 nap.De könyörgöm, 9 hónapig no szex?
Persze mások olyankor az igények egy nőnél, de akkor is baromság, hogy nem lehet 9 hónapig szexelni.Csak lazán, óvatiba, ahogy jól esik.

Kép
jázmin20

én is úgy tudom, hogy bármiféle vérzésnél szigorúan tilos a szex!
És nem csak az aktus, hanem mindenféle formája... szóval ne legyen a kismamának orgazmusa sem! Veszélyesek lehetnek a méhösszehúzódások, oxitocin, miegyéb.
Hallottam már rémes vetélős történeteket, én nem kockáztatnék.
franka

Az első mondatomat olvassátok el mégegyszer.

Kép
jázmin20

Jázi, ez az allergia-teszt (vagy mi) ingyenes? A háziorvos csinálja, vagy ő csak beutal vérvételre?
és még egy bónusz-kérdés :) : Antihisztaminokat szedsz?
franka

Jázmin, melyiket?most olyan gyorsan pörög, hogy belezavarodok..lemaradtam?
tünci28

Franka, ha.ha, ingyenes teszt?? :roll: :roll: Főleg az allergia, jaaa, biztos ingyenes..én nem tudom mit jelent ez..minél több kereszt annál súlyosabb?
tünci28

Ingyé van, ja, csak előtte elmentünk egy fül-orr-gégészhez magánba 8.000 magyar forintért és ő felírta nekünk. :D
A háziorvosom 192 éves, nem megyek hozzá sose.
Szedtem én már mindent, most talán zirtecet írt fel.(bár már szedtem, és semmit sem ért)

Kép
jázmin20

Tünci:szex téma...azt mondjátok, hogy no no no, én meg csak annyit mondtam, hogy bizonyos helyzetekben persze, hogy nem szabad, de azt baromságnak tartom, hogy 9 hónapig nem szexel az ember lánya.Na röviden.

Több kereszt, nagyobb baj. :oops:

Kép
jázmin20

192??Az már szép kor..akkor mindenre paxirazolt :lol: :lol: ír fel...

Szerintem az ilyen betegségnek max a tüneteit lehet vmennyire visszaszorítani..anyunak az ekcémás lábát "kezelik" 16 éve..és most először talált egy olyan bőrgyógyit, aki azt mondta ,hogy soha az életben ez meg nem gyógyul, mert jár rajta..ha néhnáy hónapig meg tudná tenni ,hogy sose érje ruha, akkor TALÁN meggyógyulna..egy IDŐRE.legalább őszinte volt, azt mondta, lehet kezelni és néha jobb lesz, néha rosszabb, de ez már nem gyógyul meg.De eddigre ne tudjátok meg mennyi pénzt kifizetett, még kórházba is volt heteket..
tünci28

Egyes esetekbe no sex...hát nem elég nyomós eset a bevérzés?
Persze apát lehet másképp is kényeztetni....
Nem kockáztattunk,párom sem akarta,most nincs ilyesmi,van lightos sex....
szintus

Jázmin, hát igen...franc tudja..elvileg nekünk se mlehetne, nem azért mert most baj van, hanem mert előzőleg volt egy koraszülés..de azért..nagyon óvatosan, egyszer -egyszer.. 8)
Na és a férjre vigyázni kell, az tény..szóval azért neki van szex, akkor is ,ha nekünk nincs... :oops:
Ó és még vmi:amikor eltiltják az ember lányát mindentől, éppúgy megoldja a szervezet igazából..csak álomban..szóval elnyomni 100% tényleg nem lehet.

Viszont ismertem olyat is(barátnő) aki nem AKART, pedig nem volt baj..és a férjének se nagyon jutott semmi...háááát, az dúúúrva..
tünci28

Tünci,
paxirazol, fotesept :lol: (vagy potesept??)
franka

[quote="szintus"]J írta:szintusaaaa és noooo sex!9 hónapig mi sem csináltuk.....

Na akkor hogy értehtő legyen, erre a mondatra reagáltam.

Kép
jázmin20

Franka: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon komoly volt...

Kép
jázmin20

Tünci Amerika...khm...

Tudod,amikor bombáztak MINKET1999-ben akkor
bizony őket sem érdekelte,hogy hány ártatlan ember halt meg itt...
Kosovón sok,nem is beszéltek róla,szinte haláleset nélkül múlt el a háború,amit csak mi tudunk,hogy milyen nyomokat hagyott bennünk akár egészségügyileg,akár lelkileg......
szintus

[quote="jázmin20"] írta:jázmin20
[quote="szintus"]J írta:szintusaaaa és noooo sex!9 hónapig mi sem csináltuk.....

Na akkor hogy értehtő legyen, erre a mondatra reagáltam.

Mi sem ok nélkül nem csináltuk.... :( 8)
szintus

Na ezt fejezzük be.Leírtam a véleményemet oszt pont.Lépjünk tovább.

Kép
jázmin20

ez a NEM AKART, tényleg durva.
Mert, ha a férj tudja, hogy nyomós ok miatt nincs szex, akkor azt el tudja fogadni, és ő sem akarhatja. Na, de így??
baj esetén meg: Nem tudom elképzelni, hogy egy épeszű pasi annyira akarja.., hogy nyomuljon, tudva, hogy ezzel kockáztatja a gyereke életét.
Néhány hónap önként vállalt cölibátus, nem a világ vége. És igen, meg lehet oldani másképp is.. :)
franka

Jajj Zaha:meggybefőtt ügy...hogy csináltad?Írd meg, hátha tudom, hogy mitől lett baj.Mert tudod, piszkosul okos vagyok ám. :D :wink:
Ha meg nem sikerül jövőre, küldök Neked! :wink:

Kép
jázmin20

ájláv benkdénes :lol:
franka

ájlávevribádiklubtagfiú :lol:

Kép
jázmin20

Potesept, Te is kaptad???ÁÁÁÁ,meg volt még vmi, ainek sosem értettem pontosan a nevét sumetrolim/n..
Mi az a bankdénes? :shock:

Szinti, nem úgy értettem ,hogy Amerika,jáj, hanem bárhol, ahol ártatlan embereket politikai okoból öldösni jáj..El tudom képzelni mi ment odaát is, nekem is volt munkatársam, szerbiai magyar ,akinek a bátyja felakasztotta magát, mert nem akart bevonulni..Sokat beszélgettünk ,hogy ilyen módon is megnyomorodhat egy család..

Hogy kell így idézni, párszor próbáltam ,de nekem nem sikerült, vagy kimásolja azt is,amit nem akarok, vagy nem látszik idézetként, csak sima vágólapos másolás?

Jázmin, jó kis téma ez is ,nem baj ,ha feszegetjük.. :wink:

KépKépKép
tünci28

hű, Tünci hát én csak idéztem ezt a paxirazolt egy "előadásból". :lol:
Nem szedtem ilyesmiket, nem is voltam benne biztos, hogy létezik ilyen gyógyszer. Mindjárt küldök linket. pillanat...
franka

http://www.youtube.com/watch?v=UsGNCnYd ... re=related

kb. a 7.perctől kezdődik az ominózus rész.
Jó röhögést!!

:lol:
franka

Nem megmondtam ,hogy mindenre ezt írják????????? :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Betti vigyázz magadra mikor olvastam össze szorult a gyomrom!! Pihenj és csak pisilni kelj fel!!!

Tünci pé. után kb. a 7 napon vagyok még egy hét vagy másfél ráérek tesztelni hisz itthon vagyok és nem dolgozok!!

No szex?? Hát mikor terhes voltam akkor a hányinger meg az álmoság miatt nem nagyon akartam viszont a férjemet kényeztetem :oops: mikor meg Én akkartam nagyon a testem akadályozta meg :( :lol:

Holnap megyünk szüretelni jaj de jó lesz már nagyon várom!! :lol:
Hétfőn meg megyek a munkanélkülibe mert ma kaptam meg a papírjaimat ja meg a végkielégítésemet kemény 92 ezer forintot meg 3 ezer kajajegyet!!

Ja meg már küldtem el egy önéletrajzot egy céghez hónap végén lesz hozájuk felvétel!

Puszi!
grácus

Megmondom őszintén ez a szex téma jut eszembe utoljára most.
De férjemnek is.
Azt mondta nem ez a legfontosabb most, hanem a gyermekünk, ha ez kell esetleg hozzá, ki lehet birni, van még elég időnk.
Még azt is mondta, ha amiatt lenne bajunk mert ő nem bír magával, azt sosem bocsátaná meg magának.
Nem döntöttük el, hogy nem fogunk együtt lenn, de valahogy ez most olyan sokadlagos. Ha ott lesz az ideje majd teszünk valamit.

Szinti
Mig rendben volt minden éltem a hétköznapi életet, ha azt mondják, fekvés van, meg vissza kell venni, természetesen eszembe nem jut motorozni menni.

Köszönöm a biztatásokat!

Miért nem lepődök meg, hogy a legújabb hírek szerint a nem iskolába járós gyerekek anyja, akit elítéltek ezért, is a kisebbséghez tartozik?

Betti
Kép
betti0412

Vonalzó próba!!

Nálunk a faluban az idén 3 16 éves lány lett terhes az egyik azt beszélte mindenkinek, hogy a testvére kezdett el benne fejlődni!!! Na erre mit lehet mondani??????????????????????? :shock: :shock:

Kép
grácus

Jó lett a vonalzó! Tetszik!

Ó igen, gondolom ezek hölgyeknél nincs pecsételő vérzés, görcs meg miegymás.
De lehet ám ők ellenállóbbak, mi meg túlságosan vigyázunk magunkra.
Ha én úgy csinálnék végig egy terhességet, ahogy ők némelyik, már a 3. hétig sem jutnék el. Túlélésre vannak kódolva.

Betti
Kép
betti0412

Grácus, nézz meg a honlapon az ügyfélfogadási időt, régebben nem volt hétfőn..nehogy potyára menj..de enni, inni vigyél ,mert biztos sokan lesznek..

Betti, ma még nem néztem híradót,mi ez a hír? már vagy ötször bealudtam a nappaliban, mnodtam is a férjemnek ,hogy ma nem váltom meg a világot..

Ja, posta.Hétfőn megyek és kiverem a balhét.Megjött a teszveszes cuccom, ajánlott ugyebár, az "R" azt jelenti..na ,de itt vidéken aláírja ám a postás is, a csomagot meg betuszkolja a postaládába..Eredmény:A postaláda ajtaját szétfeszítette, elhajlott a vékony lemez, plussz totál elázott a ruha..Most komolyan ,mért kell ezt, nagy balhét csapok, az tutti!Most akkor én nem kaphatok normális ajánlott küldeményt?????? :twisted:
Ennyi erővel meg is tarthatja...

KépKépKép
tünci28

Biztos, hogy erősebbek..én sokszor látok télviz idején papucsos lánykákat, ők nem lesznek sem betegek, sem meddők tőle..
Mondtam ,hogy a boltban összefutottam a múltkori "Csókolom" kismamával...?megkért, hogy mérjem le neki a zöldséget, gyümölcsöt..mondom, ott vannak a számok..Ő, aztat nem ismeri, néni(mármint ÉN) mérje mán le...kb két hónap és anya lesz... :?
és annyira koszos volt, a lába, keze, ruhája..és nem értem ,mért nem veszik el a babát.Esélyt kaphatna máshol..így meg láthatjuk a jövőjét.

KépKépKép
tünci28

Betti köszi! :lol: Hát igen volt kollégám felesége egész terheség alatt szívta a cigit és ott van neki az egészéges kislánya! :cry: Szinte nem is volt neki hasa a baba meg 3 kg lett! :cry: :cry:

Tünci kedden nincs ügyfélfogadás megnéztem mikor voltam inni enni viszek mert nagyon sokan lesznek! Meg utána megyek egy két dolgot venni a házasági évfordulónkra! Pezsgő tuti lesz de szigorúan csak alkoholmentes mert ki tudja, hogy van e valaki a pocimban! Tortát meg Anyuéktól kapunk ajándékba de ez meglepi lesz Én nem is tudok róla(a tesóm árulta el, hogy milyent szeretnénk! :lol: ) Meg kéne valamit főzni is csak még nem tudom, hogy mit!

Most megyek pihenek egy kicsit további szép estét!

Puszi!

Kép
grácus

Tünci:idézet gombot megnyomod a mellett, ameliyket idézni akarod, és ha sok, akkor kitörlöd a felesleget.
bengdénes=showder klub, óriási arcok, imádom őket egytől egyik, a cool-on nyomják szinte mindennap az ismétléseket.

Kisebbség ügy:pesten agyonvertek egy 53 éves pasit, mert megvédte a kocsmárost, amikor abba belekötöttek.Kilökdösték az utcára és agyonrúgdosták ketten.Pont.Tegnapi híradó.És akkor mi mennyire elfogultak vagyunk szegényekkel. No komment.Egyszerűen nem tudok toleráns lenni és nem is akarok!!!

Tüncikém, tőlem feszegethetünk bármilyen témát, csak azt nem szeretm, ha kiforgatják a szavaimat. :wink:

Kép
jázmin20

Grácus, már úgy van, hogy lehet valaki bent?

Tünci, hír: 10 hónapot kapott az "anyuka", mert nem jártak a gyerekek iskolába.
A szoba összkomfortos, jól felszerelt.....a gyerek meg majd megkérdezi 16 évesen a második gyerekkel a hasában, hogy néni tessék már lemérni, mert én nem ismerem a számot...

Betti
Kép
betti0412

Betti rengeteg pihenés és sok sok MagnetB6.. ártani nem árt, de sokat tud használni.. Barakkal én is bevéreztem és görcsöltem nagyon durván, igaz egy pár órát tartott óriási ijedtség volt, azt mondták, hogy nem tudják megmondani mi okozta, de nyugi semmi veszély, 3 hét pihenés volt.. utána sem egész terhesség alatt nem fordult elő, igaz marékszámra szedtetm a magnéziumot.. és nekünk is eltiltották a sexet 9 hónapig.. Most semmi bevérzés, görcs nem volt eddig nem is szedem külön a magnéziumot, csak a terhes vitamint.

Zaha köszi a kérdésed, 31 betöltött hétnél tartok számolom a heteket irdatlanul, hogy mikor van a baba túl a veszélyesn, szóval azért izgulok keményen, de megprobálom élvezni is, vannak pillanatok amikor kimondottan nyugodt vagyok és nem idegeskedem.. Barak nagyon élvezte a szülinapját, 2 napig énekelni kellett neki és gyújtogatni a gyertyát.
Egyetértek, hogy nem minden pszihológus tud segíteni, mert itt is mint más szakmában vannak kevésbé jó szakemberek, igazán szerintem kevés a jó terapeuta.. Nekem egy órás bezsélgetés anno Czeizellel helyre tett nagyon jól és utána már csak a remény maradt meg..Ti beszélgettek a férjeddel, hogy esetleg mihamarabb újból probálkozzatok, vagy nem merült fel? Férjed mit mond?

Kép
leda2002

Kezdtem most én is a magnéziumot.

Nem merek elmenni wc.-re nagyobb dologra, reggel óta nem merek, nehogy a nyomástól valami baj legyen. Ugye hülye vagyok?

Betti
Kép
betti0412

Szintus te hol tartasz már? Nálatok milyen kötelező és javasolt vizsgálatok vannak? Tudjátok, hogy milyen nemű a baba?

Kép
leda2002

Feleségekből új részek lesznek vagy még a régiek ismétlése?

Betti
Kép
betti0412

Betti menj WCre, nézd meg alaposan, aztán nyugodj meg.. ugyis fogod egy darabig nézegetni, hogy nincs e vérzés.... és hetekig nem teheted meg,hogy nem méssz Wcre :).. nézd minden terhesség nagyon más és más.. lehet, hogy néha vérzeni fogsz, lehet, hogy csak ennyi volt és soha nem fordul elő többet, annyi de annyi variáció van és ameddig a doki azt mondja, hogy ez rendben addig ne aggodj. DE igaza van Szintusnak: pihenj, ne rohangálj, a munkahelyi stresszről nem is beszélve... lehet, hogy fel kell adnod valamit Betti és csak a kényelmes, stresszemntes terhességre gondolnod..

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?