Új privát üzeneted érkezett!

Betty így van, csodák mindig vannak,nagyon szorítok nektek!!!!!
Vendég

hoppá, már megint laptetőőő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia :shock:
gyanús vagy te nekem :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

gyanús mi :?: :?: :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

mia

én drukkolok neked :)

babicsek,remélni kell és hátha megtörténi végre a csoda :)

nita

nem semmi mekkora a Barni lak :lol: már nem sok van hátra..

KépKép
bettike83

Köszke Betti :D veled mizujs?
Vendég

Mia nem akarsz mondani valamit??????

sok laptetőd van!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Betti pont ma mértem.......117 cm a Barni lak...... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! ááá még semmit, majd a hónap vége felé nagyon remélem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betty,
küldtem pü-t!

Meli,
egy kicsit kikoptam innen, tudom, de velünk is zajlanak az események! :lol: És remélem, jó irányban!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Babicsek itt vagyok, olvasgatok, igaz kicsit felületesen mostanában. Próbálom követni az eseményeket, de rengeteg dolgom van és nincs időm, energiám. Este fáradt vagyok, örülök ha alhatok.
Mindenkinek szorítok nagyon, kinek ezért - kinek azért. örömmel olvastam Adiaditól és Diustól is a jóhíreket.
Nita jó nagy már a pocakod, hamarosan megismerhetjük Barnit mi is.
Betty te örök optimista vagy, én nagyon drukkolok nektek. Meg lesz a kitartás jutalma.
Melcsike nagyon szép kislány, apukája szerintem már beszerezte a puskát, hogy távol tartsa a pasikat...
Szép napot!

királylány

Lyly
válaszoltam :wink:

Kircsilány
köszike 8)
Remélem jól vagytok...amint tudsz, gyere ááám :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok csajok!

Mucus: Nagy gratula, vigyázz magadra!

Nita: Kitartást!

Melinda: Nagyon aranyos kicsi lány.... :lol:

Többieknek megy a drukk!!!!!!! +++++++++

Velünk minden rendben! Ma voltam kardiológián. 55-ös pulzus, 100/60 vérnyomás, 4,1-es induló és 4,1-es 2 órás cukor. Tehát minden ok!!!!! DE eddig már 9 kg-ot híztam, amit nagyon soknak tartok!!!!!!! Arra gondoltam, elkezdek kismama tornázni. Nem akarok sokkal többet hízni már.... Eddig lusta módon nem csináltam semmit :oops:

Kép
kicsi80

Kicsi nem a tornán múlik, szerintem. Annak a babának nőlnie kell. Nem baj ha hízol, úgyis nagyon vékony voltál. Majd lemegy utána. Ha nem esik jól a torna akkor ne tedd. Sétálj inkább nagyokat. Olyan sokmindent úgysem tudsz tornázni.

Betty jönnék én, de képtelen vagyok mindenre időtszakítani. De neked nagyon drukkolok ám!

királylány

nita

az ne rossz méret ám :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!
velem minden ok volt a ctg-n........a multkori elég erős jósloknak ma nyoma se volt.........Barni viszont nagyon virgonc volt..........
szülésznőm szerint vihar előtti csend van.........
ja és kika szobába hinta székbe volt a ctg.....ki se akartam szállni ...........imádkozok hogy üres legyen a szoba mikor én szülök....a kád miatt is....ha lesz ott valaki ki kergetem az tuti!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

minden szupi,örülök :) mostmár tényleg nagyon kevés időd van,nem izgulsz még?

KépKép
bettike83

Betti de nagyon.........főleg hogy mikor indul meg és mégis milyen lesz.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Éjfél óta nem tudok aludni!!!!!!!!!!!!! :shock:

Nita: Tényleg mindjárt kint lesz Barni! Drukkolok!!!!!!!!!

Én este kiakadtam! Férjem unokatestvére Zoénak nevezte el a kutyáját!!!!!!!!!!!!! :twisted: Kereshetünk másik nevet. Nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, évente kétszer ha találkozunk, de akkor is......... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Netezek még egy kicsit, aztán remélem hamarosan el tudok aludni, mert reggel kelni kell, hisz a munka indul....

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Én még élek csak semmi különös nem történt igy nem volt miről írjak.

GRATULÁLOK Adiadi és Mucus, nagyon ügyesek vagytok, könnyű zökkenőmentes terhességet nektek.

Melinda nagyon édi a kiscsajszid :wink:

Nita kitartást!

Kicsi szépen növögettek ti is.

Betty, Királylány sziasztok mennek a drukkok

Én megint nem leszek mert elutazok megint.

Mindenki másnak mindent bele és legyetek jók!

Kép
Kép
melisch

kicsi

azért ez durva,de biztos nem tudta hogy ezt a nevet akarjátok adni...

ne aggódj a családon belül,kaptak egy kutyát és Bettinek hivták :lol:
ez van :lol:

KépKép
bettike83

Köszi csajok!

Bettike: Minenki nyugtat, hogy nincsen jelentősége! Lehet, hogy csak én pörgöm túl!! De olyan rosszul esett. Nem, valóban nem tudták, hogy mi is ezt a nevet néztük ki :D Tényleg nem találkozunk sűrűn...

Melisch: GYere sűrűbben, ha van kedved! Ha infó van, akkor pedig szólj feltétlenül!! Kellemes utazást Neked!!!!!!!!

Kép
kicsi80

sziasztok!!!!!!!!
jaj csajok apikámat leütöm esküszöm...........minden áron azt akarja hogy ma szülessen meg Barnika...........én viszont nagyon nem.....ma van a gyökér anyósom születésnapja.......tehát ma holtak napja van..........de Barnika okos és még jelét se adja hogy ki akarna jönni!!!!!!!:))))

Kicsi szerintem ezért nem kell másik nevet adni.........olyan szép név!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor maradjon még bent Barni!!!!!!!!!! Valóban nem kell kibújnia!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

szerintem se....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem, semmi vagy nita :lol: :lol: :lol: holtak napja :lol: .

még ráér a pici fiú,van ideje :)

szerintem sem kell ezért más nevet adni a picinek,ugyis ritkán taliztok,meg lehet pár hó mulva más kutyájuk lesz....majd eldöntitek :)

KépKép
bettike83

Betti mást nem tudok erre a napra mondani...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mostanában sokat böngészem a 1-2-3 éve szült kismami topikokat.olyan jó végig olvasni az elejétől a végéig,kis pocakból,nagy pocak lessz....aztán pedig megszületik a pici baba.mostmár pici babából pár éves pici gyerek lett,az egész 1 nagy csoda,főleg igy visszatekintve :)

nem tudom ki hogy van vele de én sokszór lapozgatom ezeket az oldalakat :)

KépKép
bettike83

Betti én is szoktam nosztalgiázni!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda!
Elég későn válaszolok bocsi :oops:
Igen tegnap voltam védönőnél...és 25.-ére kaptam idöpontot a 12hetes uh-ra meg a kombinált tesztre..
Már nagyon nagyon várom :!: :!:

Nita!
Hogy érzed magad?
Én most jól vagyok :)..
Vendég

Kirus már jól.....egész nap fájt a fejem,hányingerem volt és marta a sav a nyelőcsövem :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek elkezdődött a "buli", ahogy a dokim is mondta :lol: Megnézték a berendezésemet UH-al, minden oké volt, úgyhogy ma kiváltottam a szurit is és épp az előbb 8-kor próbálkoztam beadni magamnak az elsőt, amit szerintem nagyon elszúrtam. Szerintetek nem gáz, hogyha nem sikerült? Szóval köldök magasságba kell adni a hasamba és mondta a doki, hogy olyan 45 fokos szögben álljon a tű. Hát én ezt nem is figyeltem, max 10 fokos szögben állt, szóval mikor kihúztam, szerintem kifolyt, szóval nem ment be. Már olyan ideg vagyok miatta. Holnap remélem nem leszek ennyire béna. Apus még a környékemre se jött, azt mondta ne várjam tőle, hogy ő beadja. ellenben Marcus mindenáron anyázott, míg bénáztam vele, de nem akarjuk, hogy lássa.
Szóval minden este 8-kor kell beadnom és pénteken pedig megyek megint UH-ra, tüszőnézőbe. Ha szépen nő, a kkor jövőhét utáni hétfőn, vagy kedden meglesz az inszemi.

Ja és ez a cucc, amit be kell fecskendezni, valami kínai aranyhörcsögtől van. Jó mi? Itt röhögtem rajta, hát ez vicces. :lol:

JA! És örülök, hogy minden kismami jól van.

Kép
babicsek

kirus

ragyogj is most az az időszak van amire már rég vártál :wink: :)

én is várom az eredményeket :)

KépKép
bettike83

Babi
megkérdezhetem, hogy mennyi volt az injekció, és hány darab van benne :?: vagyis hány napon keresztül kell szúrni :?:
jah, amikor meg beadod, ne vacilálj, hezitálj..stb..mert úgy rosszabb sokkal...ne is gondolj rá, hogy mit csinálsz...csak told, kész.
én is így csináltam... :wink:

betty615

Betty: A szuri 25.310 forint volt. A neve Gonal-F 300NE/0,5 ml
Ez ilyen toll szerű és van hozzá 5 db tűhegy. De a Kaáliban kaptam még, mert ez az 5 nem tart ki péntekig. Igazad van, holnap valahogy bebököm magamnak, majd vakon :lol: Egyébként nem fájt mikor beszúrtam.

Mától jövőhét csütörtökig szúrom, és pénteken megnézik mekkorák a tüszők és kell e még adni tovább.

Kép
babicsek

babicsek hajrá!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!: :wink:

betty615

Sziasztok, kiengedtek a kórházból! De tegnap voltam dokinál, és már nyitva van a méhszáj egy ujjnyira és meg van rövidülve a nyakcsatorna. Ez mit jelent, akkor szerintetek mikor szülök. Tök cicki volt a kórházban az első Uh-t elmérték, azt mondták itt két hét múlva szülés lesz, én mivel tudjzk mikor fogant, mondtm az nem lehet...Másnap megint Uh-ra küldtek, tiszta para voltam, mert gyanakodtak nincs-e valami fejlődési rendellenesség, de szerencséra ott két héttel visszaminősítettek. Már nagyon sokszor megkeményedik a Pocakom, de úgy igazán nem fáj.
Itt volt Attila, megcsináltuk az apaságit, miztán elmondtuk a szöveget az anyakönyvvezetőnél, rátette a pocimra a kezét, én meg elkezdetm sírni, ki kellett menjek, még jó, hogy az anyakönyvvezető nem vette észre...
Egyébként aza a 3 nap amíg itt volt nyugidan telt..nem veszekedtünk, minent szó nélkül megvett. ' vitán volt, hogy vett egy kombi pelenkázós, majs későb ifjúsági ággyá aéakítható kiságyat, nagyon szép csak sztem drága volt...mondtam miért nem veszünk olcsóbbbat. Mindent megvett hozzá kókuszmatractól kezdve én csak kammilláztam, hogy mi van...Majd összrakta. úgy érzem talán azt amit lelkileg nem ad meg valahogy a pénzzel kompenzálja, sajnálom, mert 3 hónap után most láttam először, és láttam hogy lelkileg nincs rendben. DE!!! Az anno LELKITÁRS lekoppintotta, mivel a csaj szerint igen lehetett volna valami köztünk, de a baba miatt nem. Pedig a kis lelkitárs egész nyáron lejárt hozzá, gondolom rájött egy-két dolgora...No, de ezzel nincs vége, mert van egy cuki kis 18 éves tündérke, aki most került pestre, és a jogi Dr.-kának kifejtette, hogy mennyire fontos neki, és... Ati meg úgy érzi, mejd MOst ő rendbe hozza a magánéletét. Egyébként két hetente fog lejárni a babához, a szülésnél bent szeretne lenni...szeretném ha addig tartana a vajúdás, amíg ideér Pestről. Ja, egyébként Olaszo.-ba akar menni 4 hónapra dolgozni, őszíintén én ennek örülnék a legjobban.
Ennyi a szitu, én pakolászok, mert amikor kórházba kerültem még semmi nem volt meg...elég ciki volt.

Melinde és Mucus: hatalmas gratula mindekttőtöknek!

Kaálisoknak hajrá!
Majd igyekszem mélyebben visszaolvasni, csak még vennem kell egy pár dolgot a Manónak!
Millió puszi Nektek!

Kép
nyuszifül16

babicsek

drukkolok neked,azért szupi h elviselhető a szúrás,de mindent a cél érdekében igaz :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Nyuszi!
Lemaradtam,hogy kórházba kerültél... :roll: Mi volt a gond?Remélem már jól vagy!
atyagatya,hogy már Te is mindjárt finiselsz! :shock: Nagyon repül az idő.

Nita!
Drukk++++++ :D :D :D

Dia,Kirus!
Puszi Nektek! :wink: :)

Babi,Betty!
Drukk Nektek+++++++++++ :D :D

Itt nincs semmi ha csak annyi nem,hogy idegesít,hogy nincs semmi bajom. :oops: :D Tudom,örüljek Neki de hát akkor is ijesztő. :roll: Még csak álomkóros se vagyok,sőt inkább nem tudok nappal aludni még akkor se ha 5kor kelek.Hétfőn doki...addig megőrülök. :) Mindenkinek puszi

KépKép
Kép
mucus75

Mucus:Josló fájások, meg normál fájások alhasi görcsök...

Az nem gáz sztem, ha nincs semmi, nálam se volt, de sztem ha bármi furát veszel észre vagy úgy egyébként is sztem egy kis duphaston v. utro nem árt, majd kérdezz rá a dokinál...Bizti, ami bizti, ha már végra jött ez a kis Drága!:)pusz

Kép
nyuszifül16

mucus

ne aggódj,hétfőn minden rendben lessz remélem :wink:
van sok olyan akinek nincs panasza terhesség alatt,ők a szerencsések közé tartoznak.

KépKép
bettike83

szia nyuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pont ma akartam neked sms-t írni hogy mi van veled!!!!!!!!
majd vmikor felhívlak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus
nem mindenkinek van baja terhesség alatt...úgyhogy ne aggódj ok :?: :!: :wink:

betty615

Mucus nekem semmi bajom nem volt az elején,közepén............csak most....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

mostmár nagy a teher,nem kell csodálkozni rajta :)

KépKép
bettike83

ilyen pihiszéke lesz kis kukisomnak.....most rendeltem........
2 héten belűl hozzák!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
nekem naon tecccik :!: :wink:

betty615

nekem is :) olyan jól is aludtam!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!
Én is jól aludtam,egyszer kelt Melcsike,olyan jó kislány.De mellettem alszik.Pistike meg az apja mellett.Ez a tuti,így nem lesz 3. gyerek,ez a bombabiztos fogamzásgátló.Alszik a kiságyba is,csak lusta vagyok felkelni és visszarakni...
Ebéd???Kinél mi??Nálunk húsleves,töltött káposzta,pörkölt...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda tegyél nekem is terítéket.........töltött kápit imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
élek-halok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?