Új privát üzeneted érkezett!

Brigi, Marcinak gyors gyógyulást kívánunk!

Susy, szerintem korán volt, lehet még abból bőven két csík. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Honap délután rakok fel ide Nektek is képeket ígérem!!!!!!!
De most kissé el vagyok tiltva a nettől! :cry: :cry: :cry: :cry:
Tegnap panaszkodtam,hogy nagyon fáj a hátam és a derekam,erre párom annyit mondott,hogy úgy nem is lesz jobb,ha sokat ülök a gép előtt! :oops: :oops: :oops: :oops:
Úgyhogy majd akkor jövök,ha Ő dolgozik! :wink: :wink: :wink:
Holnap délutános lesz,akkor jövök a képekkel!

Vigyázzatok magatokra és kismamik a babákra is! :lol:

Puszilok mindenkit! 8) 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Susy
szerintem is korai még a teszt, pár nap múlva ismételd meg ;)

Szisz
várjuk a képeket :D

Nita
szép nagy a pocid :D
Vendég

hékás

remélem hamar rendbejön szegénykém :(

susy

én drukkolok neked :)

KépKép
bettike83

Susy akkor neked is szép erős csíkod lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szisz azért tényleg vigyázz magatokra......mert tőlem is dádá lesz!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Remélem igazad lesz. Holnap kiderül.
Te pedig most már minden nap tessék jelentkezni, hogy egyben vagy, mert ha nem... akkor tudjuk, hogy valami van. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Igen, Nita, ezt én is akartam kérni, hogy tessék jelentkezni, mert így tűkön ülünk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy!!!! Hanyas volt a teszt??? Mert nekem a 10-es érzékenységű a 11 dpo.-n olyan halvány volt, hogy alig láttam, ráadásul vagy 10perc múlva látszott csak a csík..vagyis hát vagy 2percig néztem semmi, aztán eltettem, majd 10perc múlva újra megnéztem..és akkor láttam nagyon halványan...

Kép
Kép
ronci

KINGA!!!!!!!??????????????????????????????????

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Feldobom ide is Nektek a képeket!Megígértem és most szabad vagyok kicsit! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép Hordozó,sport,mózes :-)

Kép Maga a babajárgány :-)

Kép Játszani is fogunk :-)

Kép Kiságy :-)

Kép Kiságy+pelenkázó :-)

Kép 32hét + 6nap (Tiszta dömper vagyok :-) )

Nita!
Igenis,értettem!Vigyázok magunkra!!! :oops: :oops: :lol:

Susy!
Drukkolok ezerrel,hogy pozi legyen az a teszt!!!!! +++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltam védőnőnél.Vérnyomi,vizelet rendben.Mázsálásnál 9 kg-ot mértek! :shock: Ennek nem örülök! :evil: :evil: :evil: :evil:
Bár erre rátett szerintem a kórházi benntlétem.Ugyanis ott nem tudsz mást csinálni,csak feküdni meg enni,inni és wc-re járni!Ezt így mindet felváltva!Izgis napok voltak gondolhatjátok! :? :lol:
A rokonság meg ha kell,ha nem hozza a rengeteg kaját! :? Hiába mondtam,hogy nem hozzák,de erre az volt a válasz,kell a babának! :roll: :roll:
Ma megyek NST-re.Azt mondta adokinőm,hiába nem töltöttem még be a 36.-ik hetet(akkortól kellene járni),nekem már minden héten mennem kell.De nem zavar,legalább hallhatom Martinom szívhangját! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szikszkó

jaj de szép lett a szoba :)
nem semmi mekkora pocid van :)

susy

remélem zebrás leszel :)

KépKép
bettike83

Szisz, nagyon szép a szoba :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!!!!!!!!
jaj csajok apikámat leütöm esküszöm...........minden áron azt akarja hogy ma szülessen meg Barnika...........én viszont nagyon nem.....ma van a gyökér anyósom születésnapja.......tehát ma holtak napja van..........de Barnika okos és még jelét se adja hogy ki akarna jönni!!!!!!!:))))

lányok minden nap jelentkezni fogok!!!!!! :P :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Totál negatív a teszt.

Kép
Kép
susytunder

:cry: :cry: :cry: :cry: azért még van remény?!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

susy

sajnálom,de ne add fel.
valamilyen jeleid vannak amúgy?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de semmi időm nincsen.
Csak az utolsó oldalt láttam: nagyon drukkolok Susynak még a pozi teszthez, Nitácskának, nehogy ma szülessen Barnika, megcsodáltam Sziszkó bébijárgányát.

Megyek főzni, és jövök azonnal, ha lesz időm. Őrültekháza van itthon, a Bankban, a suliban, mindenhol. De minden rendben, csak hulla vagyok. Most is rohanok főzni...

Mindenkinek szép napot!
K.

Kép

Kép
kinga82

Susy :cry:
csak a teszt nega vagy meg is jött?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Szisz
nagyon csini a pocakod, a babaszoba meg tök jól néz ki! a babajárgány is tetszik, Pierre Cardin, ugye?

Susy
sajnálom, de szerintem még túl korai volt :(

Kinga
kitartást az őrültek házához!
Vendég

Sziasztok!

Ma egy éves a Topikunk!
Nitácska: Látod akkor még csak gondoltál Barnusra most meg már nem sokára teljes valójában veled lesz. Ő tudja mikor akar meg születni ebbe apukák nem szólhatnak bele :D
Sziszkó: gyönyörű a baba szoba! És a hasad is szép méretes.

Susy : ne add fel!

Kép
zuzmo4
Érd

jaj de jó,még sok ilyen évet,ezzel a csapattal :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Susy, hátha van még remény! Vagy meg is jött?

Sziszkó, nagyon tetszik a szoba és a járgány is nagyon tuti! Pocid nagyon helyes, és nem vagy dömper :!: :!: :wink:

Nitácska, drukk, hogy ne ma szülessen Barni!

Bettikéhez hasonlóan én is sok ilyen évet kívánok még a topicnak és a csapatnak :)

Kingához hasonlóan semmi időm írni, pedig ha megkérdeznék mit csinálok ennyit, nem tudnék válaszolni :D:D Ma úgy döntöttem, hogy szeretnék újra táncra járni, így már írtam is egy tánciskolának....
Amerika szerveződik, néha olyan árakat kapok, hogy leesek a székről, de ezeket kitörlöm :lol: :lol:

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Kép
encsike87

Sziasztok!

Nem tudom korai volt e, másnak ilyenkor már kimutatja. Nem jöt még meg, de érzem, hogy nincs baba.

Szisz
Nagyon szép szoba! :)

Isten éltesse a topicot sokáig! :lol:

Kép
Kép
susytunder

susy

miből gondolod h nincs baba?

KépKép
bettike83

Susy
miből gondolod, múltkor azt írtad, terhességi tüneteid vannak!

Boldog szülinapot a topiknak!
Vendég

Boldog szülinapt a topicunknak!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz!
Csodaszép szoba és pocak!!!
Vendég

szilvike

továbbra is megy a drukk+++++ :)

KépKép
bettike83

Ez olyasmi anyai/női megérzés. Nem tudom...nem érzek semmit...olyan üresség van bennem.

Kép
Kép
susytunder

Kép
ilyen széket kap kis kukis 2 héten belül..
[/img]

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Isten éltesse a topikunkat!!!

Sziszkó!
Szép vagy Te is meg a szoba is, és még minden ami pocaklakónak van.

Nita!
Már biztos alszol és nem ma született meg Barni :D !

Szilvi!
Szorítok nagyon, mikor tesztelsz először?

Susy!
Ha véletlenül mégsem most, akkor a következő tuti :) !

Magánérdekű kérdés: tud valaki felnőtt jó fül-orr-gégészt Budapesten vagy Bács megyében? Lassan 3 hete fáj a torkom, az antibogyó javított rajta valamit de nem százas csak már az izületeim is bekrapálnak - de lehet, hogy csak öregszem.

Ronci, te mikor jelentkeztél? És a pocakfotóra sem emlékszem vagy tényleg rohamosan vénülök.

Akinek nem írtam, bocsánat, de el vagyok használva :?

Jó éjszakát mindenkinek!

Mmanya
mmanya

köszi a drukkokat

ha nem megyek 21.-én vérvételre, akkor kb 17-18.-án az érzékenyebb 10es teszttel tesztelek

18.-án a 9-10.dpo-n leszek, ezt már ez az érzékeny kimutatja
de valahogy nem reménykedem ám, nem tudom miért
nekem is olyan megérzés...sajna

Suzy, egy kis diétát javasolnék Neked is, főleg az után a csúnya ciszta után.

Ha kérsz küldök táblázatokta, napi 180-160gr szénhidrát, és semmi cukor és fehér liszt.

3.napi hormon vvétel is javasolnék, hátha informativ
Vendég

Sziasztok!!! Susy! sajnálom!!! de van még idő, még csak a 2.hónap! így van??? csak pozitivan! :lol:
mmanya! nem öregszel, nem volt pocakfotó, készült múltkor 1 , a 7éves keresztfiam készítette, de nem lett jó, így inkább fel sem raktam. Magamnak meg nem tudok, mert ha tükörben csinálnám akkor nem látszana belölem semmi, mert tiszta sötét lenne mögöttem minden, kipróbáltam.
Most 3napig szalma özvegy leszek, párom elment ausztriába, én meg itthon maradtam.. dolgozni ment, vagyis megnéz egy kinti üveg gyárat, hogy ott hogy csinálják és mi az ami esetleg jobb, mint az övékében.

Kép
Kép
ronci

sziasztok!!!!
jó reggelt!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!
Nagyon szép a szék. Különben az mire való? Csak ülni benne, vagy van valami külön funkciója? Bocsika, de nem ismerem :oops:

Ronci!
Akkor egyedül alszol most. A 3 nap hamar elmegy :wink:

Szilvike!
Már bocsi, de mire ajánlod a diétát meg a hormontesztet Susynak????
Szerintem nincs semmi baja. Kristóf a bizonyíték erre!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani ebbe tud feküdni is ...de amiért én vettem,hogy tudom a lakásba mindenhova magammal vinni...ő meg tud benne pihizni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Akkor olyan, mint a babahordozó?

Amúgy, hogy vagy? Semmi jel nem jelentkezett még? Előérzet vagy ilyesmi?

Anita
Kép

Kép
gani

Susy
ne keseredj el! Még nagyon az elején vagytok, sikerülni fog :wink:

Ronci
kitartást a szalmaözvegységhez!

Mi ma pihentünk, anyunál voltunk, tegnap meg a kertet csináltuk már végre meg.
Vendég

Gani igen olyasmi mint a hordozó csak kényelmesebb a babának..
jól vagyok csak nagyon bevizesedtek a lábaim..pedig semmit nem csinálok..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lányok!
Köszi szépen mindenkinek a dicsiket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igyekeztünk Martinnak minél szebb kis babasarkot összehozni! :wink: :lol:
Jövőhéten meg kezdjük a kandalló építést! :roll: Párom és apósom fogják csinálni.Jó kis meló lesz Nekik.Remélem 2-3 hét alatt végeznek vele.Akkor meg nekem lesz meló,takarítani! :evil: :evil:

Kitty!
Igen,a babajárgány Pierre Cardin. :lol: Ez a 2009-es modell. :wink:
Nem volt túl olcsó,de remélem 2 gyerkőcöt kihasznál! :oops: :lol:

Encsike!
Köszi a bókot,ari vagy! :lol: De én tényleg már úgy érzem magam,mint egy vénaszzony,akinek mindene fáj! :?

Szilvike,Susy!
Drukk a babóhoz!!!!!! ++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mmanya!
Sajnos nem vagyok otthon Pesti dokikban! :oops: :cry:
Én Pesten csak az ortopédiára szoktam járni. :roll:

Nita!
Nagyon szép Barnika új pihenőszéke! :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen jókat fog ebben alukálni! :wink: :wink: :wink: :)

Képzeljétek tegnap Gyöngyösön Szüreti gulyásfőző verseny volt és mi is neveztünk,mint minden évben! :lol: Párom főzött nagyon fincsi gulyást! :P :P :P :P 45 csapat indult és kb a középmezőnyben végeztünk,de a lényeg az volt,hogy barátokkal lehettünk és finomat ettünk! :) :wink: Jó volt a hangulat! :lol:

Holnap vérvételre kell mennem.Pénteken voltam pajzsmirigy kontrollon és a dokinő kért egy vérvételt is. :? Remélem nem lesznek ötvenen előttem! :roll: :shock: :shock:

Mióta hazajöttem a kórházból nem csináltam a lakásban semmit,így ma délután rávettem magam egy kis takarításra,mert rengeteg a porcica!A két szobával végeztem 1 óra alatt.Holnapra napoltam a konyhát és a fürdőt! :roll: Nem lehet mindent egyszerre! :oops: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Nita! nagyon szép a szék!

Sziszkó! csak Óvatosan a takarítással. meg vár az.
Sógonőm pont akkor szült mikor a gázt csinálták a házukban. Mire haza jött mindent ki takarítottunk helyette.
Ronci: Kitartást!
Gani: igen volt Program az évfordulón. Párom (először mióta együtt vagyunk) elvitt vacsorázni Úgy hogy én nem is tudtam róla. értem jött az autós suliba és hozott ruhát Úgy hogy a kocsiban öltözködtem át.

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Nekem is nemrég született meg a kisbabám Panni:), júliusban:)
van egy nagylányom 4,5 éves Lili!
azért írok nektek, mert van egy nagggyon jó szolgáltatás, ami még
Lilinél nem volt:
Elintézzük.hu - az a lényege, hogy minden szülés utáni adminisztrációt - mint gyás,gyed,gyes, baba születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, adókártya
elintézik helyettetek, házhoz hozzák-viszik, ha úgy akarod,
nem kell a férjeteknek-párotoknak sem elmenni, szenvedni egész nap, újra visszamenni, papírokat pótolgatni...

szóval, szerintem ezt tényleg érdemes megnézni, megkeresni!
Üdv nektek!
sok sikert a szüléshez, és az első időkhöz!!
esztyx

Szisz
te inkább pihenj, ne takaríts, főleg ne egyszerre mindent!
Kandallóról majd mutizol képet?
Vendég

[quote="gani"]S írta:ganiziasztok!

Nita!
Nagyon szép a szék. Különben az mire való? Csak ülni benne, vagy van valami külön funkciója? Bocsika, de nem ismerem :oops:

Ronci!
Akkor egyedül alszol most. A 3 nap hamar elmegy :wink:

Szilvike!
Már bocsi, de mire ajánlod a diétát meg a hormontesztet Susynak????
Szerintem nincs semmi baja. Kristóf a bizonyíték erre!

ez igaz, de volt egy műtét..azért ha ezután 6hóig mondjuk nem sikerül, azért nem ártana

meg én rutinból ajánlom...sajnos sokszor bejön a megérzésem
van aki alkatilag tökéletes, és mégis insulin rezisztens...ciszták sem kellenek hozzá...
a diéta meg mindenkinek jó, egy kis egészség, a cukor nélküliség és a fehér liszt nélküliség

na meg a mozgás
ez lenne a normális, mindenkinél...ezért van ennyi beteg ember, mint én is...nem szeretem az édességet, de pl a nagyi mindig jól főzött sütött...na meg ha pl volt cukros a családban, akkor az is plusz tényező
meg a testtömeg index is egy plusz tényező

ugyhogy bonyi ez igy, tényleg nem azért irtam, hogy itt károgjak!!!
remélem köv. ciklus sikeres lesz...

én most kicsit feladtam...ez is csak megérzés...
Vendég

Sziasztok!

Zuzmo!
Persze, már emlékszem. Írtad is, hogy a kocsiban öltöztél át.
Hogy megy az autós suli? Hol jársz most a jogsihoz vezető úton?

Sziszkó!
Milyen kandallótok lesz? Apukámék is most rakatják a kandallójukat :lol: Jó nagy porral jár :?

Szilvike!
Bocsánat, de nem értek egyet. De zárjuk is le.
Ne add fel! Miért gondolod, hogy sikertelen lett a hónap?
Lehet, hogy már kérdeztem... :oops: Miért nem próbálkoztok meg a lombikprogrammal?

Anita
Kép

Kép
gani

Jó reggelt lányok!

Álmomban volt egy pozitív tesztem...

Reggel csináltam egyet, és ott a második csík!!!!
Egyenlőre nagyon halvány, de OTT VAN!!!
Nem élem még bele magam semmibe, és csak nagyon halkan írtam, ma kellene megjönnie, és én már előtte nap barnázni szoktam, de semmi, viszont hányingerem az van!

Jajj lányok merjek örülni???

Kép
Kép
susytunder

Susy, jaj de jó lenne! Én drukkolok, és küldöm a pozitív energiákat ezerrel, jó? :wink: csinálj szerdán is egyet, és akkor majd jó nagyokat gratulálunk is (addig csak azért nem, nehogy elkiabáljuk :wink: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Susy: az a csík maradjon is ott.Jó helyen van :D

Gani: forgalomnál tartok. de most lassan egy hónapja nem vezettem pont a nyaralás előtt vizsgáztam rutinból.

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Susy
halk gratula! Drukk, hogy minden rendben legyen! :D

Zuzmo
drukk a jogsihoz! Sikerülni fog!
Vendég

Susy, itt is írom,csík az csík... ahogy Brigi mondta, majd később gratulálunk, de nagyon szurkolunk...

Nita??? Barni???
nekünk is van/volt pihiszék, nagyon bevált, bizti Barni is szeretni fogja...

Szilvike...
bár nekem nem osztottatok lapot :wink: csak halkan hozzátenném, talán kicsit Gani felé húzva, nekem is minden görcsösségtől meg kellett szabadulnom ahhoz, hogy itt legyen a baba pocakban... és szerintem ez a cukros diéta stb. (indokolt eseteket kivéve) pont a görcsösség és nem a lazaság irányába hat... én minden ismerősömnek fel szoktam ajánlani, hogy maga érdekében hajítson ki teát, hőmérőt, lh tesztet és két hónapig ne gondoljona dologra. Nálunk is bejött... Nem bántás és nem vita képpen, csak ez a véleményem, mert amúgy tök szeretem az irásaidat olvasni, de ebben mást gondolunk...

Na megyek, mert nem jó itt ülni és inkább ledőlök egy kicsit...

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?