Sziasztok!
Szia Brigi! Örülök,hogy rólatok is van vmi hír!!
Üdv a "klubban" !
Mi is a sokáig alvók vagyunk
! Ugye Orsi?
Rendik ezek a gyerkőcök,hagynak minket szunyálni reggelente!
Igen,nyitva van szombaton is a játékbolt! Biztos találtok vmit,azt mondták 2-3 naponta kapnak árut! Bár így is dugig volt mindennel!
Lehet mi is benézünk még reggel ,mert egy ajci még lemaradt....
Ma délután (süti sütés helyett...
) mi is elmentünk turizni!
Orsi! Olyan ari bébiholmik vannak,felakartalak hívni,hogy nem-e kell vmi,mert megőrülök,olyan cuccok vannak! Ma volt bála bontás, és zárásig válogattunk! Mi "rosszabbak" voltunk akkor nálad! Mi 4től voltunk ott-6 ig!
Amúgy,ha holnap délelött van kedved,sétáljatok el,ott voltunk a Mogyoródi-Nagy L.sarkán a pici turiban! Bodik,pici pólók,felsők,nacik rogyásig!
Kata,nekem is ez az ott alvás az egyik parám! Aztán lehet hogy ezt (is) csak túlaggódom,de mit tegyek? Ez a dolgom!!!
Nekem nagyon nincs viszonyitási alapom a többi bölcsihez képest,majd meglátjuk milyen!
Amúgy én az ovival elfogult vagyok....
,biztos van jobb,szebb,de ide tuti van helyünk!
Orsi,én mostanában a neten nézelődtem és a Fogarasi uton van a Bocskor bölcsi,és oda el lehet vinni csak pár órára is a gyerkőcöket! Legalábbis a honlapjukon vmi ilyesmit olvastam!
Jobbulást nektek,kitartás az orrsziváshoz,egyszer csak elfogy a trutyi....
Amúgy kb ilyen idősen Amina is betaknyosodott,de azt mondta a dr néni,hogy ez nem AZ a takony,hanem a tejcitől tukmásodik be az orruk és csak annyit kell tenni,hogy sós orrmosás,és sokat legyen hason,hogy kifollyon! Nekünk a hason fekvő része nem nagyon ment! Annyira utált szegény hason lenni...
Jaj és majd elfelejtettem!
Ő az új kedvenc! (hasal...
)
Elmentünk egy zsemle szinű kislány kutyáért,erre ez a kis fehér foltos fiú lett belőle! Szó szerint kiválasztotta Aminát! megérkeztünk és nem mozdult mellőle! ezért maradt Ő !
Azóta is nagy a szerelem!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!!