Sziasztok! én speciel örülök, hogy nem irtatok olyan sokat, igy most könnyű volt utánaolvasni a lemaradásnak!!
Pat! akkor ma jöttök haza ugye? remélem azért jól éreztétek magatokat a rosszidő ellenére is.
Szly! Tök jó, hogy Roli ilyen jól beilleszkedett az oviba! Igy te is sokkal nyugodtabb lehetsz!
Szintus! Most meg mielőtt kiderülne gyorsan ird le, hogy te igazából minek örülnél jobban
fiunak vagy lánynak?
Én nagyon örülök, hogy hugi lesz! A műtétért nem kell fizetni (van biztositásunk), meg egyáltalán nem kell fizetni, csak nagy a vérhiány főleg nyáron, és ilyenkor ezzel a módszerrel akarják kicsit "pótolni".
Réka és Évi ! a képek annyira jók a fiúkról meg rólatok, látom a kút nagyon népszerű volt, de a kedvencem a ciciás:)
Már csak 3 nap!!!!!!!!!!!!!!!!Ma este jön anyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy számolom, hogy jövő pénteken jövünk majd haza ha minden ok lesz....olyan izgi lányok! még el sem tudom képzelni! és mit fog szólni Ártemisz?????
Képzeljétek Ártemisznek a jobb felső középső metsző mellé nem a bal felső metsző bújt ki, hanem a jobboldalon a mellette levő.
A baloldalon felül meg semmmi
Nem is én vettem észre, hanem a férjem, mert annyira nem vártam ott, és amúgy is utálja ha a szájába nyúlunk, szóval csak csellel lehet "ellenőrizni" De legalább kiderült, hogy miért volt hisztisebb az elmúlt napokban, végre visszakaptam a jókislányomat
(jó azért néha most is akaratoskodik, de nem az a " semmi nem jó" hiszti mint a hét elején.
Ma volta de. pedikürösnél, hogy gyorsan még "utolsó simitásokat" elvégezzem, talán fél év múlva jutok el legközelebb, itthon is már minden glédában áll
, persze azért még holnap lesz egy búcsútakaritás mielőtt befekszem a kórházba.
na most ennyi, irjatok azért!!!