Új privát üzeneted érkezett!

Na csajok ezt a témát jól kiveséztétek :roll: Nekem mindegyikben volt részem köszönöm :( Nem jó az ha az ember a gyerekét kell eltemetni mert beteg volt,igaz nekem nem kellett mert pici volt és így nem engedték,de elengedni nehéz volt :cry: Ha a következő babánk is beteg lesz akkor őt se tartanánk meg mert nincs értelme,mert nem élet az ha csak fekszik és vegetál.Magam és a párom se vállalna be egy beteg gyereket mert az nem élet nekik,meg mi se bírnánk.Remélem azért 2x nem csap ugyanoda a villám :shock:
Ne akarjátok azt érezni amit én éreztem akkor amikor kiderült hogy beteg a babánk és hogy el kéne vetetni,én akkor először arra gondoltam de igen akkor is megtartom mert ő az én babám nem veheti el senki!de aztán belegondoltam hogy mennyire rossz lenne ha később hal meg és temetni kell,attól a szívem szakadt volna meg.Így is megszakadt de nem tartottam a kezemben nem láttam milyen szép kis baba(persze így is láttam csak pindurka volt még)és hallom ahogy szuszog meg minden.Ezt senki ne kívánja magának!
El kellett engednem őt előbb hogy ne szenvedjen tovább :cry:

Most már csak azt kívánom hogy mindegy milyen nemű csak egészséges legyen!Felőlem ötös ikrek is lehetnek,nem érdekel csak egészséges legyen!

Kép
anyci

Sziasztok!
Lányok, jövök itt vidulni, erre komoly témára akadok itt köztetek.
Rózsa, egyáltalán nem sértettél meg, min is kellene megsértődnöm.
Én tudom, érzem, hogy nagyon nem jó ez az élet, nem élvezem.
Nincs sok örömöm, az már annak számít, ha nem fáj valami a pocakomban, vagy összebújunk. :oops:
Apró örömök.
Lehet, hogy más is így van ezzel, de én ezt most egy kicsit meguntam megint, valahogy rosszabbul érint, mint máskor, ilyenkor kicsit depis vagyok. Magamban sajnálkozom, vádolom magam, hogy miért vagyok ilyen beteges, ilyen szorongó, mert az vagyok. Ez minden bajom oka, ebből ered minden.
Én már sík ideg vagyok napok óta, mert holnap reggel orvoshoz kell menni. Meg ha dolgozni kell mennem, meg most már akkor is, ha a főnökömet meglátom, mert utálom.
Amikor főiskolára jártam, a világon semmi bajom nem volt, egy évben egyszer, ahogy illik, voltam beteg, aztán sanyi.
Amióta itt dolgozom, stressz vesz körül és egészségileg kimerültem, meg lelkileg is ezerszer.
Ilyenkor séta, simi, ezek segítenek, de másnap újra kezdődik a mókuskerék.
Hiába most volt vége a nyári szünetnek, nekem az sem jó, mert egyedül vagyok itthon, csak agyalok, ami szörnyű.

Ezt a beteg gyerek témát nem kéne firtatni, ne agyaljatok ilyenen, mert emlékezzetek csak arra, hogy én is eljátszottam a férjhez menést, aztán húdejójártam! :shock: :roll: :wink:
Csak vicc volt.
Szóval beteljesül, amit beprogramoz az ember.
Amire energiát szán, kibocsátja a rezgést, arra választ kap ugyanolyan rezgéssel. Ha negatív rezgést bocsátasz ki, azt kapod vissza, de ha pozitívat, akkor azt.
Jó ezt az én ujjamból olvasni, mikor depis vagyok, mi?!
Tudom én, mi a bajom! Csak nem sikerül segítenem magamon.
Tudom, hogy én vagyok a testem és agyam ura, de nincs erőm, hogy megoldjam a gondjaimat.
Találtam egy jó könyvet a neten, el is oroztam, de sz.r így olvasni százakárhány oldalt.
Na, bő lés lett ez is, bocs!
Kérlek, holnap gondoljatok rám reggel 8 után, mert addigra kell mennem az orvoshoz, talán az aranyeremet is megnézi, juj, de félek, meg megmondja, mit kell csinálni, tükrözés, vagy gyógyszer, vagy mi. Nagyon félek a jövőtől..........
Most pl. azt érzem, hogy inkább legyek egészséges, és akkor ígérem, türelmes baba-váró leszek, de betegen az életet is nehéz elviselni.
Na, pá.......megyek mosogatni........(bepakolom a gépbe :twisted: )
zsuzska30

Szomorú téma ez, és még szomorúbb, ha ezt valakinek át is kell élnie a valóságban. Kívánom, hogy soha ne legyen beteg senki babája, akármekkora is, mert mindenképpen keserűség.

Szerintem is az a legfontosabb, hogy egészségesen fejlődjön mind az anyaméhben, mind pedig amikor már megszületett. A neme bár fontos, mégis másodlagos kell, hogy legyen minden érző ember számára.

Ja, és az is eszembe jutott, hogy valaki megszüli pl. a rendellenes gyermekét, aztán simán beadja valami otthonba, ahol igaz, megfelelően ellátják valószínűleg, de mégis.. csak az ő gyermeke, nem? Természetesen nem ítélkezem, hogyan is tehetném, az sincs kizárva, hogy én is ezt tenném, hála a mindenhatónak, eddig nem kellett ezt a szörnyűséget megtapasztalnom.

Váltsunk inkább témát, ha lehet. :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Zsu hát szevasz! :lol: Szorítok neked holnapra!!!

Csillag még meg se köszöntem a csomagot és a kolléganőm is nagyon szépen köszöni :D Hétfőn gyorsan pislantottam és a második csík máris halványodott és tegnap is,akkor lehet volt egy potya petim? :shock: Ma meg nega lett már a teszt :?

Kép
anyci

Na latom felkavartam a dolgokat pedig nem allt szandekomban :!: :oops: Foleg,hogy tudom van 1-2topiklakonk akik ezen atestek sajna :( Az en hangos gondolkodasom arrol szolt...hogy esetleg a lombik miatt meg,hogy mar nem a legjobb minosegu a petim talan lesz valami rendellenesseg :roll: legalabbis ettol vgyok betojva :oops: es mivel nem tudom mennyi eselyem lehet meg ujjabb probalkozasokra ...mennyi idom van meg hatra az en bajombol kifolyolag igy lehet nem dobnam el ezt a lehetoseget :!: Tanal igy kicsit erthetobb :oops: Mindenki sztorija egyedi mas es mas ezert nem lehet egy nagy csoportba szedni oket e mindegyik kulon megfontolason alapszik :!: Es en meg konnyen beszelek mert nem voltam ebben a helyzetben szal nem tudom csak annyira kijott mar belolem mert ez az en nagy felelmem :oops:

Remelem nem bantottam meg senkit mert nem allt szandekomban :!:
Szerintem valtsunk temat :oops:
Kép

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,nem bántottál meg ezzel senkit,engem biztosan nem :!: Érthető a félelmed mert nem vagy egyszerű helyzetben,azt meg hogy ki merted mondani becsülöm benned!Mi csak megvitattuk a dolgot és nem is lett ebből semmi probléma.Ha van még bármi ami nyomja a szíved ezzel kapcsolatban nyugodtan írd le!

Kép
anyci

Csillag
Tok megertem az abortuszos dolgot...csak is egy esetben fogadhato el ha beteg a baba...es en ezt ugy mondom,hogy ugye volt 16evesen es nem betegseg miatt :oops: ezert en szegyellem is magam rendesen :oops:

A csaladi idill is mas amikor mar van gyerek a csaladban :!: De mikor az elso es lehet uccso babarol van szo az mas bar ngyon nehez igy is a dontes :!:

Milyen
En sem Isten szerint elek...de nekem mar nem sok eselyem lehet egy ujabb babara eloszor is meg az elso sincs itt :? Mint irtam nem minden esetben vallalnam be :!: De aztan amikor ott allnek a dontes elobb lehet sehogy se vallalnam be :roll: En nem bantasbol irtam amit irtam de ezt te ugyis tudod :wink: :!:

Panny
Szerintem minden abortusz megertheto foleg ami betegseg miatt van :!: Sosem lehet tudni kinek mi es miert...szerintem amugy sincs joga senkinek senkit elitelni...ezek ngyon nagy dolgok ahoz :roll: Es orulok,hogy nektek "jol sult el" a dolog :!:

Rozsa
Mindig olyan aranyosan fogalmazol :P Ezt szeretem benned :wink:

Anyci
Asszem ezzel mindenki egyet ertett...agyhoz kotott babat nem vallalnank be!Nem am felre erteni itt most nem azokrol van szo akik ilyen nagy dontes elott altak csak annyira bennem olt mar kikellett irjam a felelmem :!: Eszembe sem jutott,hogy itt titeket ezzel esetleg megbantalak :? Tapintatlan voltam bocsanat es ez szol Reconnak,Melindanak,Pannynak,Milyennek es a tobbi igy jart topiktarsnak is :!:

Es majd jol osszeszurkoljuk neked azt a 2.babot :wink: Apacska is igy tartja 2szer nem csak ugyanoda a villam :!: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es meg valami anyci te voltal a laptetus teneked kell feltenni a tablat :lol: :lol: :lol: :lol:

Uj tema:Megvan-e mar a babaszoba?Kesz van-e?Vgy majd csak mar mikor jon?Ha kesz van milyen?

Ez is sokat foglalkoztat engem 8) sokan meg megsincs a baba de megvesznek mindent...nekem meg egy kis zokni sincs meg :? Szoba meg....azert szeretnek 2halos lakast kivenni 8) Es mar tervezem ha majd jon a baba kifestem meg ilyenek 8) 8) ar alig varom,hogy kezdhessem...addig is gyenlore meg kikell vegyunk egy lakast :? es a 2.halo egyenlore vendegszobakent lesz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minyá jövök, visszaolvasok :!: 8)
Nincsenek jó híreim... :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget,te kis édes én nem értettem félre semmit csak a többi hsz-re reagáltam és a véleményem mondtam el :wink: Már mondtam hogy engem személy szerint nem bántottál meg ezzel!Te nem is tudnál engem megbántani mert te egy tündér ember vagy :!: :D :D Azt meg hogy őszinte vagy már milliószor elmondtam és el is fogom,nagyon kedvelem benned! :D

Rózsa,te tényleg olyan kis finoman fogalmazol :D Pont úgy amilyen vagy kis apró finom ember,ezt most ne sértésnek vedd hanem dicséretnek :lol:

Kép
anyci

Rendeles Esthajnalcsillag-tol priviben :!:

[quote="esthajnalcsillag"][ írta:esthajnalcsillagsize=150]Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.
[/size]
[/quote]

Kép
anyci

Így jó? :D

Kép
anyci

Anyci
Good job!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty
Ne idegelj mia baj :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget thank you :lol: :lol: :lol:

Betty,ne hozd ránk a frászt :shock:

Kép
anyci

Azt mondtátok lépjünk túl a témán ami volt, úgyhogy én nem is reagálok akkor remélem nem gond...(egyébként sem tudom mit csinálnék abban a helyzetben...mindegy).

Voltunk ma vizsgálaton férjemmel..
Össz sp. szám: 5 Millió
Spermium c.c. : 1 Millió/ml
Oligozoospermia. :?

Ilyen rossz eredményünk még nem volt....ezt is megértük. :roll:
Most néztek nála egy hormonprofilt, aztán okt. 5-én megyünk genetikára, és ha minden igaz herebiopsziája lesz.
De valószínűsíthető, hogy hereviszérsérve van, és műteni kell... :?
Beszélnem kell a dokimmal mi legyen...mert mire ez minden kész, addig meg megint elavulnak az én eredményeim...szal nemtom :roll:

És az a legszarabb, vagy inkább a legjobb :?: a dologban, hogy még így sem vagyok képes feladni a spontánt...sok mindent hallottam én már, és csodák márpedig vannak :!: :!:
Én bízom a csodában még mindig :!:
Akár ebben a hónapban is.... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,anyám ez elég durva :shock: Lehet hogy ettől gyengék a kis katonák?Akkor ez a műtét ugye nem fog semmit befolyásolni később?
Irigylem a kitartásod és azt hogy ennyire pozitív vagy ezek ellenére is :!: :!:

Kép
anyci

Betty
Milyen kis diplomatikus vagy :shock: igen tulleptunk es jo hogy nem irtal ahoz semmit sem :wink:

Na hat ezek nem semmi eredmenyek :shock: De figyu ma nem lehetne elobb elmenetek lombikra oktoberben es csak utana muteni :roll:

Ne kelljen mar ennyit kihagynod emiatt...kivancsi leszek dokid mit mod :?

Hat basszus ez az hogy mikor az ember lanya mar lombikra megy es megvan a gyerekcsinalas idopontja akkor is mindig minden car miatt tolodik :twisted: ettol en is tok bevgyok tojva :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci, köszönöm :wink:

Betty, baccamegaboci, de te csak ne add fel, aki ilyen kitartó, az győzni fog!
:)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Mennem kell lakast ezni megint de csak 1et aztan jovok vissza mar az mar olyan fel10fele lesz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép Jó éjszakát lányok én léptem!

Kép
anyci

Bri

épp ezért szeretnék beszélni a dokimmal...hogy mehet e esetleg párhuzamosan a kettő együtt (mert hát így egyértelműen indokolt a lombik), és akkor haladnánk kicsit előre is...

betty615

Bri!

Engem sem bántottál meg az tuti :wink: én személy szerint "örülök"ha kiírhatom ezt a dolgot magamból mert itthon apa egyátalán nem szeret a negatívumokról beszélgetni...ő isolyan nagyon pozitív személyiség és csakis előre szeret gondolkodni és csakis optimistán :wink:

Betty!

Már én is olvastam ilyet h hereviszér miatti műtét után sikerült a baba.De sztem addig se add fel mert csodababa sok van :wink:

Rózsa!

De jó neked h Debrecenben laksz....simán tudsz jegyet(bérletet )venni a Loki BL meccsekre.Most épp azon küzdünk h apának meg a haverjának tudjunk szerezni Pesten.Nem értem h miért nem árusítják több helyen az országban???

Nem nézitek a Magyar-Portugál meccset?!Én igen :wink:

Jó éjt,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bridget

Dehogy bántottál meg!!Ezek olyan félelmek,amik mindenkiben benne vannak és igenis kell róluk beszélni!!Sokkal könnyebb lesz azáltal,hogy kimondod és szembenézel az ilyen félelmekkel.Nemrég a nők lapjában boncolgatták ezt a beteg gyerek-témát.
Ott konkrétan a koraszülöttség miatti sérülésekről volt szó,amik miatt rengeteg gyerek és a családjuk nem élhetnek teljes életet.
És tudod,hogy rengeteg anya azt mondta,hogy ha nem mentik meg a 60-70-80 dkg-os babáját-többeknél ikreket-akkor most boldogan élhetnének,mert azóta vállalhattak volna újabb terhességet és lehetne már egy-két egészséges gyerekük!!!Így esélyük sincs....És én egyetértek velük,mégha önzőség is ez részemről!
Betty

Csak előre,ahogy eddig is tetted és a siker nem marad el!!!

Panny

Én gyűlölöm a focit,bár most fogadást nyertem,mert megmondtam,hogy 10 percen belül lesz az első portugál gól!!! :lol:
Vendég

Betty, nagyon tetszik a hozzáállásod, adhatnál nekem is egy kis pozitív energiát, seggbelökésként.

Nem szeretem a kis Ronaldo gyereket, kihagyom a meccset, gonosz voltam, és apát sem keltettem fel. elaludt Zézé mellett :lol:

No egy kis teszt. Tegnap este csináltam egy tesztet, miután balga módón kihagytam délután. elég halovány lett, de ezt is vártam a hétfői erős két csík után. erre ma ismét erős két csíkom van! ilyenkor mi van? mi történt? volt már ovu, vagy még csak most lesz? (pihiztem volna ma egyet :oops: )
Vendég

Bridget

De hogy az új témafelvetésedre reagáljak:

BABASZOBA

Szóval nálunk ki van festve a szoba-de csak azért,mert januárban költöztünk :) Sárga-és jelenleg lomtárként funkcionál:ott szárítom a ruhákat,tárolom a fűnyírót,jelenleg a lekvárokat is. :D
A bútor már megvan,mert a fiam régi bútorát kapja majd a kistesó.Még nem volt egy éves a szekrény,mikor költöztünk és mivel a Kolos új bútort kapott,így marad kistesónak a "régi".Amúgy fenyőszínű, cicás és kutyás "kopottas" fogantyúkkal.
Az összes egyebet majd csak akkor veszem meg,mikor már aktuális a dolog...bár nem fogom túlzásba vinni,mert már tudom mennyi marhaságot vettünk anno a fiamnak.Na most ez nem lesz,nem veszek óriási pelenkázószekrényes kombinált kiságyat,csak egy legegyszerűbb rácsosat,pelenkázni az ágyon is lehet.Na meg a babakocsit is az autómhoz fogom méretezni(márminthogy beférjen :D )De ugyebár arra hajtok,hogy kiscsaj legyen és akkor megvan oldva a dolog,mert a tesóm lánya egy éves-na neki aztán mindene megvan,onnan megkapjuk.Ugyebár egy pasi hülyén nézne ki nagyvirágos lilás babkocsiban :roll: :wink:
Vendég

Kriszta

Azt képzeld el ,nálunk a fiam kedvence ez a kis pökhendi Ronaldo,tele a szobája CR plakátokkal-hát simán le tudnám hányni a fickót,ahányszor belépek a szobába :lol:
Vendég

Kép

Kriszta, csak hogy észhez térítselek :!: :lol:

Kép
Ölellek...kitartás :!: :wink:

betty615

Betty

Te egy csodacsaj vagy!Az erőd végtelen,még másoknak is juttatsz!!!
:wink:
Vendég

Köszi Milyen :!:
Ne isteníts ennyire, mert elpirulok :lol:
:oops: :oops:

Nem éltem én mindig így, és nem fogtam a dolgokat fel mindig így...de tényleg csak saját magad, és a társad teszed tönkre, ha el vagy keseredve mindig...én is keseregtem egy darabig...de rájöttem, ez így nem mehet tovább, mert tönkremegyünk így...aztán váltottam...mérlegeltem...vagy sírunk otthon egymás vállán..vagy cselekszünk, és elmegyünk a világ végére is az ügy érdekében.....mi ez utóbbit választottuk...és jól jártunk.....már nem hat meg, ha megjön piri, egyszerűen kiröhögöm, mert tudom, hogy leszek anyuka, ha eljön az én időm...megkeményedtem...mert az élet ezen része megkeményített...és hiszem...és tudom...hogy a sors kárpótolni fog MINDENÉRT :!: :!: :!:

betty615

Na ittvgyok 8) Megint ott tartunk ahol eddig sehol :? Van lakas szep meg minden de en annhyi penzert nem akarok ott lakni :roll: A masik amit meg szerettunk volna elkelt :? ugyhogy adig filozott apacska itt allunk lakas nelkul es ngyon ugy erzem itt nem lesz koltozes meg haza nem megyek :x

Betty
Szerintem o is ajanlani fogja a lombikot most es utana a mutetet :roll: Amugy en mar taliztam itt bneten nem egy lannyal akik ugyaezzel a problemaval lettek babasak ugyhogy nana,hogy nem kell feadni hisz csak 1nek kell elerjen a celba nem igaz :wink: Melisch-nek mondogattam mindig volt egy lany akinek 1%eselyt adtak a rossz eredmenyek miatt(katonak)erre volt 3szor is babas :shock: jo az mas dolog,hogy 2babat elveszitett...az mar nem a katonak hibaibol de terhes lett es a 3.at megtudta szulni :wink: szal az 1%aval tobbszor volt babas,mint egy atlag no :shock: :lol:

Milyen
Orulok neki es en mind2 oldalat megertem...de tudod nekem mar az is csoda lesz ha most osszejon :roll: De jo,hogy te mar tapasztalt anyci vgy es nem fogsz sok "felesleges"dolgot megvenni :wink: Az elso babanal tuti mindenki minden cart megvesz aztan a 2-nal mar tudja felere nem is volt szukseg de hat csak elso terhesseg elso gyerek :wink: akkor nalatok van kulon szobacskaja is ezek szerint 8)

Panny
Koszi neked is en pozitiv vgyok amugy ngyon csak annyi csapas er/ert mindig valahogy mindig ott van,hogytul szep hogy minden siman menjen majd :roll: semmi sem ment siman eddig es ilyenkor az ember mar mindenen izgul :roll: Pedig meg ossze sem jott a baba :shock: Ugyhogy elobb megprobalok azon izgulni :lol:

Kriszti
Nincs fotod :roll:

Anyci
Jo ejt :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt lányok!

Csak bekukkantottam, hogy jelt adjak magamról.... Most sincs sok időm, mert mindjárt indulunk utunkra. Már napok óta ez van, reggel korán útnak, este meg haza és szunya.

[size=7]
remélem azért valaki valamit észre fog vanni :roll:[/size]

Kép
Kép
onlány

Onlany :shock:
En eszrevettem :shock: csak neeeeeem :o Na ezek szerint jo volt izgulni mert csakosszehoztatok...neztem is jol elvgy tunve :lol: aztan mikor lattam irtal es ilyen koran mondom tuti valami pozi teszttel jottel :D Muti-muti fotot kerunk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mennyi idos is vgy most 8) Meg csak egy halk gratula vgy mar tutko?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Onlány

Végre valaki megtöri ezt a negatív hullámot!!!! :D

Mesélj!!!!
Vendég

Milyen
Szija 8) 8) st megyunk aludni :?

Onlany
Mar vasarnap ota tudod? :roll: Ide miert nem jottel :idea: Par lappal elobb fellettel koszontve :? Amugy mondtam,hogy a ciklus.hu nem jol mutatja a pe-d :!: Ngyon szep a gorbed de azert is volt nega 5-en a teszted meg mert nem akkor volt a pe amikor ott mutatja hanem ahogy en is mondtam....es megvolt a beagyazodasi holeeses is amit szinten mondtam de utana nem jottel... :?

Na en mentem csucsuzni csajok mert hulla vgyok :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Onlány, hurrrááááá! Kép

Szerintem én is azt írtam, hogy a ciklus.hu nem megbízható sajna, és inkább a fertyfriendet javaslom, de mindegy is, a lényeg, hogy ott a babaaaaa a pocikában!!!!
Nagyon gratulálok kismami, vigyázz magatokra, és ne merészelj itthagyni bennünket, mert megharaplak!!!

Én is szeretnék majd képecskét látni a piciről, meg bárki picikéjéről itt a topicban, légyszi, néha dobjatok képeket!

Pusszantás mindenkinek!

esthajnalcsillag

Sziasztok!
Gyorsban írok, míg Lilike alszik. 2 hírem van. 1 jó és 1 rossz.
a Jó:
Csináltam egy terhességi tesztet, igaz csak 3 órás pisiből, mert 4-kor pisiltem, de a lényeg, van egy haloványka 2.csíkom is.
Délben lefotózom, ha lesz időm!

A Rossz:
Lilikem nagyon beteg, most először volt lázas, mióta megszületett.
Hülye anyukák beteg gyerekétől összeszedett valami vírust.Tegnap és éjszaka végig lázat csillapítottam, itatgattam a tündérkémet.
Ha lehet, gondoljatok rá...
A szívem tud meghasadni a kis ártatlanomért.
Most megyünk délelőtt a doki nénihez, tegnap voltunk az ügyeleten is.
Van sztorim, majd mesélek...
Puszilok mindenkit, SZÉP NAPOT NEKTEK!!!!

Kép
rozsa1979

Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek, látom elég sok kismama van már :D :D :D
irígykedek ám :oops: :D
na de majd nekem is eljön az időm,pl a hónap végén... :lol: :lol:
puszi nektek..
Vendég

Rózsa! Lilikének millió gyógypuszit küldök, jobbulást neki!!!
Vendég

szintén csak nagyon gyorsban, mert épp fősulin vagyok és már bementek a terembe :shock: Köszönöm a gratukat! Ahogy írtam millió meg egy fele kellett rohangásznom, meg amíg nagyon halványka csíkom volt, nem nagyon aakartam híresztelni. A dr nem látott semmit (de szerintem nem is akart, mikor megtudta hány hetes vagyok...)
NA majd később mesélek, mert rohanok!
Rózsa! Gratulálok :!:

Kép
Kép
onlány

Rózsa

Neked is szeretettel gratulálok!

Bridget

Puszi és álmodj szépeket!Este későn jövök,remélem itt leszel!

Mia

Szia!Sajnos még nincs elég sok kismamink :wink:
Vendég

Rózsa, ha erősödik a 2. csíkocska, remélem megírod, mert majd akkor fogok nagyon gratulálni :wink:
Kicsi kislányodnak jobbulást, nem lesz semmi baj!

Mia, gyere gyakrabban!

Sztorikat előszeretettel várom :)

esthajnalcsillag

Lányok!
Csináltam egy második tsztet, ez 20-as érzékenységű, ezen jobban látszik a 2.vonalka...Délben felteszem mindkét képet nektek is, hogy szerintetek ez az, akira gondolok?
UTÁNOZNI MINDENKINEK ÉR, HA EZ TÉLLEG BABÁCSKA!!!!

Kép
rozsa1979

Rózsa

Én boldogan utánoználak.... :cry: :cry:
Vendég

Öcséééééééééém, még jó, hogy visszaolvastam!

KÉT ILYEN ÓRIÁSI HÍR EGY NAPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK MINDKETTŐTÖKNEK, VÉGRE-VÉGRE ELINDULT A BABYBUMM!

Azért szeretném tudni, hogy hogyan csináltátok...... :roll:
De tényleg! Mindent! Lh milyen volt, mikor, milyen gyakran.....stb. stb.
A receptet kérem (szerintem többek nevében).

Bettyke, van egy ismerősöm.
Épp lombikra készültek, az elsőre, mert a férjnek azt mondták, hogy csak néhány spermiuma van!!!!!!!Nem néhány millió, néhány darab!!!!!!!!!
Szeptemberben lett volna(azt hiszem, tavaly előtt) a lombik, és augusztusban pozitívat tesztelt a lányzó és már élnek és virulnak 3-asban, a kislánnyal!!!!!!!

((((((megjöttem a dokitól, holnap 3D-s kismedencei és hasi uh-ra kell mennem, lebeszéltem a tükrözésről, meg mondta is, mivel egy éve volt, ezért talán nem olyan muszáj))))))
zsuzska30

Megyek is, dolgoznom is kell, mert 8 ezret fizettem a félórás vizsgálatért, meg 2500-at egy gyógyszerért, a holnapi menet meg 16 000 lesz................ :shock:

Szép napot, erős kétcsíkosat lh-ból és/vagy/ vagy inkább terhességiből!
:wink:
zsuzska30

Zsuzska

Örülök,hogy már vidámabban írsz!Szép napot!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma délután visszaolvasok, elég sokat írtatok.

Nekem meg itt a vége végre! :D
recon

Recon

Ez nagyon jó hír!!!Szorítok!!!

(lehetnénk együtt pocakosak...)
Vendég

Hali!

De örülök a két kétcsíkosnak!!!!!!!!

Rózsa és Onlány!

Nagy gratula!!!!!

Istenem,remélem hamarosan én is hozhatok ilyen híreket :wink:

Milyen!

Én se bírom Ronaldo beképzelt képét,de valljuk be jó pasi :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

:lol:

Ugye szerinted is beindult most a baba-lavina,csak jönnek majd csőstől...ugye?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?