TRIX
Akkor előrébb hozom a pesti felmenetelt.
Megírod hogy hol lesz akkor pontosan a felkészítő?
Mindenképpen meg akarom hallgatni már csak azért is mert én is úgy tudom hogy a légzésfigyelős rész az külön kategória, nem szokott beletartozni a szülésfelkészítő témáiba.
De jó akkor találkozunk megint? Colin te is jössz? De szuper!
Nem ez még nem a babaszoba, a Ricsi még erősen be van költözve a szobába. Most hozták meg az ágyat és épp csak összedobtam egy fotó erejéig hogy láthassátok. Még festeni kell úgyhogy csak vasárnap lesz kész a szoba ha minden jól megy.
AKIRE
Hát igen, szeretnék megadni neki minden szépet és jót.
Már néha nagyon túlzásba viszem a dolgokat, de végülis most hogy diétára vagyok fogva kicsivel több pénzt el tudok venni a kosztpénzből, és nem járok sehová mert nekem mindennél többet ér hogy Milónak mindene meglegyen, és másképp nem tudom megoldani csak úgy hogy ha megvonok magamtól szinte mindent.
Nemrég a fodrász barátnőmnél jártam mert hozott egy kuncsaftjától babaholmikat - és felajánlotta hogy ingyen megcsinálja a hajamat, biztos bántotta a szépérzékét, meg nem ezt szokta meg tőlem, hisz régebben volt hogy hetente jártam hozzá hogy tökéletesen be legyen szárítva, most meg csak úgy líg-lóg, meg copfba van legtöbbször.
De végülis ki látja itthon mikor szinte egész nap egyedül vagyok.
A 17 órás előkészítő is korai még neked?
HENI
Én is szeretem a rakottburit pedig nálunk nem sokszor szokott lenni mert a család nem komálja. A diéta miatt meg úgy vagyok vele hogy akkor nem is csinálok.
Ha megszületik Miló egy ideig biztos ritkábban fogok tudni jönni de itt fogok maradni ebben a topicban és az inszemes babásban.
Nem akarok sehová sem költözködni. Úgyhogy ha más nem is de én itt leszek neked, oksi???
Mindenkinek köfi a dicséreteket, hétvégén remélem a teljes szobáról tudok feltenni képeket. Bár még hiányzik a szőnyeg meg a függöny, de majd megsürgetem.