Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást!
Én 39 éves vagyok, a férjem 36. Úgy alakult az életünk, hogy a baba-dolog nem került szóba sokáig, mert munka, külföldön élés vagy egyéb ügyek miatt halogattuk - és hát elszálltak az évek. Kb. két éve próbálkozunk.. tavaly mentem el nőgyógyihoz kivizsgálásra a sikertelenségek után és ő javasolta a Kaálit. Dr. Sajgó Attilához kerültem.
Különösebb gond nincs. Sok kis apróság tevődik össze az orvosok szerint nálam. Tehát rendben van a vér, cukor, méh, mirigyek, alaphormonok, stb. Viszont a ciklusom változó, a peteérés változó (van hogy hóközi, van hogy mensi előtt 1-2 nap), szóval össze-vissza .. és a férjem sokat utazik a munkája miatt, úgyhogy elkapni azt a bizonyos 24 órát nálunk nem egyszerű.
Persze nem segít a kor már - bizonyos évek után egyre kevesebbek a hormonok.. és nem jó a stressz sem.. ja, és végig-cigarettáztam cca. 20 évet.
Szervi gond annyi van, hogy a jobboldali petevezetékem nem volt átjárható. Januárban volt ez a vizsgálat, akkor derült ki. "Rápumpáltak" a kontroll-anyagból 2-3 alkalommal, amit abba kellett hagyni, mert a fájdalomtól majdnem elájultam.. úgyhogy most nem tudják, hogy ez vajon átjárható lett-e vagy sem.. de inkább úgy veszik a dokik, hogy nem, mivel határeset. Műtétet nem javasoltak, mert az is idővel jár.
Az inszemre láttak megfelelő "terepet" nálam a baloldalról.. de továbbhúzni nem akarták ezt a módszert, mert a baloldal a nagy-könyv szerint nálam minden második hónapban kihagyott a stimu ellenére.. és tekintettel a koromra, most lombikra térünk át.
Hát.. ennyi így röviden.
Tudom, hogy nem mindenkinek van rá ideje, de ha csak egy pár sort írnátok magatokról, szupi lenne .. mert látom, hogy nagyon aktív a fórum és bődületes mennyiséget kell visszaolvasni..
Én így ismeretlenül is, mindenkinek egy nagyon drukkot küldök most.