Csatlakozom a 0 RH + csapathoz
Harmincegy évig éltem abban a feltevésben, hogy valószínűeg AB-s vagyok, hát nem.
Köszi a babakocsival kapcsolatos tanácsokat, kigyűjtöttem őket egy külön doksiba és majd ezzel a kisokossal indulok nézelődni. Nóri, tetsztett, amit javasoltál, majd ráveszem apát egy hétvégén, hogy nézegessük meg őket. Valószínűleg az ember lányának a második gyerkőcnél már elképesztő a rutinja, én egyelőre úgy érzem magam mint aki most tanulja az ABC-t, közben meg Arisztotelészt kéne olvasgatnia
Mosható pelust nem hiszem, hogy bevállalok, a lebomló viszont nagyon szimpi.
Bébi még mindig nem mocorog, viszont pocak+súly kis léptékekben napról napra gyarapodik, innen tudom, minden ok. A farkasétvágyról nem tudom eldönteni, hogy csak a gyomrom tágult ki és a szemem kívánja, vagy tényleg szükségem van rá, mindenesetre állandóan éhes vagyok. Már betöltöttem a 18. hetet, olyan jó lenne, ha végre adna valami jelt.
Apával október közepén papíron is összekötjük életünket, jó lenne, ha a fotókon azért felismerhető volnék. Ha ilyen ütemben gyarapszom, ez kétes
Ez most csak a szűk családnak szól, 12 fővel, jövő nyáron majd csapunk egy "lakodalmat" a barátoknak, ismerősöknek, azt szerintem 100-150 fő alatt nem ússzuk meg. Én elég furán viszonyulok az esküvőhöz, mert soha nem álmodoztam arról kislányként, hogy egyszer majd szép fehér ruhában vonulok sok ember előtt. Vagyis nagyon szépnek tartom magát a szokást meg a szertartást, de nem érzek ellenállhatatlan kényszert, hogy nekem is ilyen legyen. A mennyasszonytánctól viszont a hideg ráz, az tuti nem lesz.
Beneildi: Az Istenhegyi előtt fel lehet állni kocsival a járdára, fel van festve, fizetni nem kell (én legalább is nem találtam automatát, de meg sem büntettek), általában van is egy-két szabad hely. Óvatosan parkolj, mert egy nagy kanyarban van, általában hasítanak az autók, nem árt nézegetni a hátulról jövőket. A buszos megoldás sem lehet vészes, mert nincs olyan iszonyú messze a Moszkvától, bár még nem próbáltam, szerintem kb. negyedóra lehet.