Sziasztok!
A fősuliból elvileg ez az utolsó évem, de lehet, hogy még 1 félévvel tovább tart. Pénzügy és számvitel szakon tanulok, ha sikeresen végzem el, akkor közgazdász néni leszek. ha meg nem, akkor bukott néni
A kölcsönt még 4évig fizetnem kell, addig sztem sehová sem megyek. amíg meg nem költözünk össze, ő addig kistesót nem akar....hjajjjj
Apa már számolgatta, hogy, ha felveszünk egy lakáshitelt, akkor épp kijövünk két teljes fizuból. én erre csak azt mondtam, hogy egy saját házba alaphangon venni kell hűtőt, mosógépet, gáztűzhelyet. és ez csak az alap, mert 6-8m ftnál többet sztem úgy sem kapnánk, amiből sajna csak egy lerobbant, nem bizti, h összkomfortos házat tudnánk venni. és ebben a havi fizu-elköltés számításában nincs benne pl kirúgás a mhelyről(akkor miből tengődnénk), betegség, ha elromlik vmi, márpedig egy idő után minden elromlik...... és mindig van plusz kiadás. arról ne is beszéljünk, hogy a szocpol lehetőség nuku, önerőt felmutatni egyikünk sem tud. ja és neki van egy autóhitele még 8 évig, de mivel ő havi fixet fizet, ezért az árf különbözetet még csak tájékoztató adatként közlik vele, de a tíz év letelte után azt is rendeznie kell! hiába, az autó sajnos nagyon fontos egy hapsi életében. mikor még csak tervben volt, már akkor is le akartam beszélni róla. mert fizethettünk volna helyette aegy házat, és azt általában nem kell lecserélni 10-15 év után, ugye. mire kinyögi, addigra az autó is nyögni fog, és lefogadom, hogy akkor már új kell majd neki.... mert nem hiszem, hogy egy mai autó kibírna annyit, mint egy régebbi autó(20-25év)....ezzel nem azt akartam mondani, h ladát vegyen, csak, h vannak a kocsinál fontosabb dolgok is. nah, hosszú
szal az anyagiak kb ilyenek.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti hogyan mossátok a lurkók haját?
Nóri már nem akar hátradőlni, míg leöblítem a buksiját, ezért általában a szemébe megy a víz, és olyankor megijed. biztosan nem csípi, mert akkor sztem sírna, meg ugye azt a Johnsons no more tears sampont használjuk, ami elvileg nem csíp. szeretném, ha nem lenne neki kellemetlen élmény a hajmosás.
képzeljétek, már egyedül ette kanállal a husilevest!
ma egy pár falat után nem kellett neki, amíg én adtam, aztán mérgemben felálltam, megmelegíteni az enyémet is, mire hátrafordultam, láttam, hogy lapátolja a szájába a levest:)
aranyos volt, képzelhetitek. és még a hagymakrémlevest is szereti! viszont az őszibarackot és a sajtot nem! a sajtot még csak-csak megetetem vele pl főzelékben, de a barackot sehogyan sem fogadja el.
Zsuzsi, én már szinte már csak gombát meg csípőset nem adok Nórinak. Meg nagyon kemény dolgokat, amiket a két kis fogával még nem bír elrágni, kivéve pl a keksz, azt szépen elnyammogja. mondjuk tarhonyát még nem mertem adni, mert félek, hogy fuldoklana tőle.
reggeli általában párizsis vajas kenyér paradicsommal; tejbegríz
ebédre mi ketten ugyanazt esszük. végülis minek főzzek kettőnkre kétfélét. pl pöri, nagyon szereti a milánóit, a főzelékeket, a paradicsomos dolgokat. főzibe husit, párizsit, tojást v sajtot szoktam tenni, de anyukám még a túrót is beletette nekem.
uzsira gyümi, vagy túrórudi, vagy joghurt keksszel vagy kakaó keksszel, bár a kakaóért nme rajong, v házi süti. ez inkább light-osabb étkezés.
vacsira meg ua, mint ebédre.
így napi 4x-i étkezés, és 1-2 szopi van. általában felkeléskor szopizik, meg du,v este fürdés közben!!!!!
egyszercsak elkezdte, hogy közeleb jött hozzám fürdőzés közben és nyamm-nyamm, hirtelen mindkét cici üres lett
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.07 21:18-kor.