Új privát üzeneted érkezett!

Susy!!! most kell beágyazódnia a babádnak...lehet azt érzed??? :lol:
Annyit olvastam még a másik topikban, hogy állítólag hétfőn haza engedik Sziszt.

Kép
Kép
ronci

Ja, valakinek átpasszolom a laptetőt!!!

Kép
Kép
ronci

Nekem végülis ugy tűnik hétfő-kedd lesz pé...

Susy, lehet beágyazódás.
Vendég

Susy
konkrétan mit érzel? Vannak, akik nagyon hamar megérzik a babát, még mielőtt tesztelnének ;)

Ronci
köszi a híreket Sziszről, remélem, tényleg haza engedik!
Vendég

Konkrétan azt érzem, mint ha szurkálnának a hasamba, mint ha fájna a nemlétező petefészkem. :shock:
Majd leszakad a derekam, és úgy érzem hogy bármelyik pillanatban meg fog jönni, görcsölget, de csak nagyon light- osan.
Kristófal semmit nem éreztem, meg is lepődtem amikor megláttam a 2 csíkos tesztet.

De jó hogy jó hírek is vannak. Milyen jó Ronci, hogy olvasgattál.

Kép
Kép
susytunder

Hékás annyit tudok Sziszről amit Ronci is írt!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hékás

köszönöm szépen,aranyos vagy :) végülis nem sütöttem magamnak tortát,nem volt kedvem :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Képzeljétek! Megszületett az egyik gyerekemnek a kistesója(Bálint 3,20kg, 52 cm és a 37.hétben jártak) Azért nagy újság, mert a nagytesó Boginak a szerelme. Élnek-halnak egymásért :lol: Most, hogy külön épületben van elhelyezve a kis és nagycsoport, Bogi be van dilizve, hogy nem láthatja a Dávidot :lol:

Sziszkónak csütörtökön kelett mennie védőnőhöz. Lehet, hogy onnan irányították a kórházba? :roll:

Susy!
Kivárod a 7 napot a tesztig, vagy csinálsz korábban majd?

Kitty!
Látom, hogy 2 nap és tesztelsz. Akkor mégsem halasztottatok a babaprojekten?

Encsike!
Így, ebben a felállásban mikorra tervezitek a babagyártás első hónapját?

Anita
Kép

Kép
gani

Bettike!
Boldog születésnapot Neked! Bocsika, a késésért :oops:
Volt ünneplés tegnap?

Most nézem, hogy 20 évesen mentél férjhez? Én is :lol: Előtte meddig jártatok együtt? Mi 5 évig, 15 voltam, amikor összejöttünk apával, Ő 20 volt akkor. Nálatok?

Anita
Kép

Kép
gani

Susy
drukk, hogy baba legyen a dologban. Amúgy anyunak is szokott fájni a nemlétező veséje :shock:

Gani
igazából védekezünk is, meg nem is :oops: Szóval épp becsúszhat a baba, de komolyan nem álltunk rá a témára. Ha jön, örömmel fogadjuk, ha nem, nem dőlünk a kardunkba :)
A vonalzó meg igazából azért van, mert így legalább tudom követni a ciklusomat (régebben össze-vissza volt), mert amúgy elfelejtem, mikor volt meg utoljára :oops:
Vendég

Susy!!! Elég beágyazódás szagúak a tüneteid!!!! :lol: :lol: Úgy legyen!!!!
Anno én vagy 2-3nappal teszteltem hamarabb, mint ahogy meg kellett volna jönnie.A 10-es érzékenységű teszttel. Ami azért volt jó, mert életem első olyantesztje volt, mikor szerettem volna, hogy 2csíkos legyen, és az is volt!!!
Mert vagy 5ve majd minden 2.hónapban teszteltem, mert kimaradt mindig egy mensim és nem tudtam miért: de utánna már megtudtam, hogy túlzásba vittem az edzést, mondjuk 1.5hónap alatt fogytam 10kg-ot, de karcsúsodni meg még többet a sok edzés miatt: és ez felborította az egész hormon háztartásomat. Pont mostanra híztam vissza mind a 10kg-ot. :cry:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!!!!!
ma elég carul keltem.....kemény voltam mint a kő.......:(
most meg reggel óta pakolok,,palacsintát sütök.......mindezt egyedűl.......kénytelen voltam most leűlni mert már nem birom.....de délután be kell fejeznem......még a fürdőt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, csak óvatosan!!!

én ma párommal moziba megyek, és holnap este lesz a nagy nap:)
Vendég

kellemes szórakozást!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem tudom mikor teszteljek, leghamarább csütörtökön lehet. nem tudom meddig bírom ki!!! :roll: :oops:

Nita
Te már a végét járod! Ha rajtad van ez a fészekrakás dolog. :roll:
Azért nagyon vigyázz magatokra.

Szilvike
Jó szórakozást.

Gani
Ovis szerelem. :lol: Még akár mi is lehet belőle.

Kép
Kép
susytunder

Susy csuriba van mindenem érted!!!!!!!!!!
most is pakoltam még ........... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Mindjárt indulok az oviba, csak eszembe jutott valami. Még mielőtt megszülsz, légyszi csinálj már képet magadról. Gondolom már jókora lehet a pocakod :wink:

Na, hello! Ma dupla műszakot nyomok :cry: :cry: :cry:
Amíg nem jön a helyettes a kismama kollegina helyett, így csináljuk. Mióta visszamentem dolgozni Bogi után, minden évet így kezdek és így zárok. Hol az egyik, hol a másik kolléganőm helyett :roll: De jövő szeptemberben nem szeretném megkezdeni a tanévet, akkor majd helyettem is csinálják :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani fogok csinálni képet......szülés előtt......igérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rólam:
éjszakám az valami katasztrófa volt ........éjjel 3-ig elég rendes "joslófájások" voltak.......már szólni akartam apinak hogy menni kell.......de aztán végűl elaludtam.....nem tudom hogy....de most ilyen mosogatórongynak érzem magam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, akkor lassan itt a nap :lol:

Susy, nekem mostani babával voltak ilyen tüneteim, de én nem teszteltem előbb, ugyanis sajna frankón be tudok minden terhestünetet képzelni is magamnak, de most nem beképzeltem :lol:
drukkolunk Nektek :lol: és még az áekes topikban is szeretnélek olvasni :wink:

Szisz, te meg 2:1 tessék hazajönni, utána majd októberben küld nekünk a babás híreket, jó :lol:

Rólunk annyit, hogy ma voltunk uh-n, minden rendben, de Lillumhoz hasonlóan vicces baba és nemet nem mutatott :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi majd a 18.hetin megmutizza magát!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi
egy darabig nem fogok oda írni, elment a kedvem az egésztől, de gyere a tanyára, meg fogsz lepődni kik vannak ott. :)

Amúgy mit szeretnétek? Fiút, vagy lányt? Vannak már nevek? Ti fogtok menni 4D- re?

Nita
Kitartás neked!

Kép
Kép
susytunder

Susy a Tanyán hol lehet téged megtalálni? :oops: :wink:
én is vagyok ott...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Az Áek- s topicba, és ott is van 2010- es, de tudod ezek zárt topicok.

Kép
Kép
susytunder

Susy, megyek, csak ma a védőnő, meg a dokilátogatás sok volt és úszik a ház, apa meg mindjárt itthon van :lol:
holnap regisztrálok, mert kíváncsi vagyok, mi van a régiekkel :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és a kérdések:
fiú-lány tényleg mindegy, csak rendben legyen minden... annyit vártunk rá, hogy tényleg az a lényeg, hogy jöjjön :wink:
egyébként inkább kislány érzetem van...
fiú nevünk, apa után Gáspár, lány még megegyezés alatt, én Annát szeretnék nagyon :lol: Apa L betűsben gondolkodik :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy igen tudom hogy zártak....csak kérdeztem....:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Először is elnézést kérek,amiért nem írtam sms-t,pedig hármótoknak is megvan a száma! :oops: :oops: :oops: Ígérem,ha máskor valami lesz,írok!Bár ne legyen csak kb 6 hét múlva a szülés! :wink:
Másodszor köszi Ronci,hogy utánamnéztél!Ari vagy! :lol: Ebből látszik,hogy figyelünk egymásra és nagyon jólesik! Harmadszor pedig mindegyikőtöknek köszönöm a bíztató szavakat!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rövid leszek,mert a hátam és derekam kezdi felmondani a szolgálatot!

Múlt hét hétfő óta voltak olyan mentruációhoz hasonlító fájdalmaim a hasam alján és a derekam majd leszakadt.Szerdán összefutottam egy ismerős lánnyal és ő 2 hete szült,de pont ilyen tünetei voltak,csak ő a 36.-ik héten szült meg.
És hát kicsit ezzel megijesztett és be is mentünk a kórházba.(Ildi!Tehát már a védőnőhöz el se jutottam csütörtökön.)A dokinőm megvizsgált és azt mondta nem enged haza,mert a hasam is be van keményedve.Kaptam infúziót,mindennap ráraktak az NST-re,de nem voltak méhösszehúzódásaim.Így ma hazaengedtek.Bár az alhasi fájdalmaim nem teljesen múltak el,de jobban vagyok sokkal.
3X2 szem Magne B6-ot kell szednem a 36.-ik hét betöltéséig,meg sokat kell phennem és sok folyadékot kell innom.

Röviden ennyi!
Sorry lányok,hogy most nem írok többet! :cry:
Mostmár jövök sűrűbben!

Puszi mindenkinek!Jó éjt!
Vigyázzatok magatokra és a kismamik a babákra is! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,
örülök, hogy itt :lol:
Én Lilluval szinte végig 3x2 magne b6-ettem, de tényleg fontos a szülés miatt, hogy a 36. héten abbahagyd.
Nem lesz semmi baj, lesz egy szép októberi babád :wink:
addig is vigyázz, ez a pár hét pihenés már nem sok, de nagyon fontos, mi drukkolunk Neked!

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz
Pihenj amennyit csak tudsz, a baba szempontjából is és a sajátodból is, ezek az utolsó hetek, használd ki. Most már itt a szép ősz, élvezd, pihi...pihi... és persze mi mindannyian drukkolunk neked, nem lesz semmi gond.! :)

Kép
Kép
susytunder

[quote="gani"]B írta:ganiettike!
Boldog születésnapot Neked! Bocsika, a késésért :oops:
Volt ünneplés tegnap?

Most nézem, hogy 20 évesen mentél férjhez? Én is :lol: Előtte meddig jártatok együtt? Mi 5 évig, 15 voltam, amikor összejöttünk apával, Ő 20 volt akkor. Nálatok?

köszönöm szépen :)

annyira nagy űnneplés nem volt sajnos,nem jött össze :? de itt voltak anyuék pár napra és igy elvoltunk.
2003 ban jöttünk össze,2004 szept-ben volt az esküvőnk,úgyhogy olyan sokáig nem voltunk együtt előtte,másfél évig kb :lol:
én 20,,ő pedig 22 :)

KépKép
bettike83

Szisz de jó hogy ujra köztünk vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok :D

rég jártam erre, de az iskola kezdési mizéria, meg a temetés leszívta az erőmet.

Bettike: Boldog Szülinapot :!:

Kép

Szilvike: Meg volt a nagy nap :?:

Ronci: mikor tudod meg a baba nemét :?:

Én nekem mennem kéne vissza a BMC-be, de a férjem idengenkedik a spermavizsgálattól, olyan cikinek tartja, nem készült még fel rá, meg különben is minek vizsgálni őt, neki semmi baja, (csinált ő már gyereket ) :roll: Pedig már mindent beígértem neki, de tovább kell udvarolnom :) :oops: Majd húsklofolóval puhítóm tovább :lol:

Kép
surmi
kockasfulunyul

surmi a kloffoló tuti be fog válni!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gani
kitartást a melóhoz! Én napi 8 v. 10 óra fizikai munkát végzek, és hát nem könnyű...

Susy
mi a helyzet a pociddal? Szúrkál még? Más tüneted is van?

Ildi
szép neveket találtatok, de van még időtök jobban átrágni ;)

Surmi
drukk apa-puhításhoz! A vizsgálat meg nem ciki, nekünk nőknek nem az :?: Pedig nekünk többször kell átesni ilyenen... :?

Betti
utólag boldog szülinapot, és boldog házassági évfordulót! Még sok-sok ilyet :D
Nekem anyu szokott tortát sütni, de idén nem, mivel kórházban volt, így az volt az ajándék, hogy velünk maradt, és felépült :D

Szisz
pihenj sokat! Még pár hétig benn kéne tartani a manódat!
Vendég

Sziasztok!

Sziszkó!
Jaj de jó, hogy itt vagy!! Örülök neki, hogy végülis minden rendben van. Azt a 6 hetet meg féllábon is kibírod! :wink: Úgy értem, hogy féllábon fekve :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Akartam is már kérdezni! Milyen az "új" munkahelyed?
Holnap csinálsz tesztet?

Bogi mai aranyköpései:

Mesélem itthon, hogy az egyik gyerekem mondta, Ő disznósajtot reggelizett otthon. Erre Bogi: Disznósajtooooot? Fúj de büdös lehet. Én biztos nem enném meg :lol:

Kisütöttem a hamisfasírtokat. Bejön a konyhába, megkérdezi, megkóstolhatja -e. Mondom, persze.
Beleharap, megjegyzi, milyen jó. Kicsit távolabb tartja a szájánál, hogy jól megnézhesse a belsejét és így szól:
Hé! Ebbe hol van a hús?
Ebbe nincs. Azért hamis fasírt a neve.
Jaaaa! Most jut eszembe, hogy akkor én ezt nem is szeretem :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
jó beszólásai vannak a lányodnak! Főleg a fasírtos :lol:
Nem tesztelek holnap, mert nekem a múlthavi volt az első, hogy gyógyszer nélkül megjött 28 napra. És utána volt 35 naptól félévig minden... Úgyhogy most várok egy-két hétig, ha nem jön meg, akkor tesztelek - meg persze ha addigra lesznek tüneteim :)
Vendég

kitty,surmi

köszönöm szépen,aranyosak vagytok :)

KépKép
bettike83

Szisz örülök, hogy minden rendben!!!

Nekem ma remélem megrepedt, de nem fáj olyan nagyon mint eddig...ma még baromi erős volt az LH-n a 2. csik...de végülis csak tegnap tudtunk akciozni...

2 hét és kiderül, de lehet előtte vvételt csináltatok, biztos ami ziher
Vendég

Sziasztok!

Gani Boldog évfordulót!
Betti:boldog szülinapot, és boldog házassági évfordulót!Utólag!
A kis mamák vigyázzanak magukra. Akinek aktuális sok sikert a Babásodáshoz.

Kép
zuzmo4
Érd

Gani most olyan jót nevettem......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zuzmo

köszönöm szépen :)

KépKép
bettike83

Szisz!!! Isten hozott itthon! Megnéztem a képeidet az októberi topikban. ide is jöhetnek!!!! :lol: :lol:
Susy!!! Teszt??? Mikor már??????

Kép
Kép
ronci

Hello!
Csak gyors bekukk.

Kinga!
Miért nem jössz napok óta? Remélem nincs semmi gond!

Zuzmo!
Köszönöm szépen! Ti is nemrégen jubiláltatok! Volt valamilyen program akkorra?

Sziszkó!
Igen! Ide is kérjük a képeket!

Nita!
Bogi dumáján? Komolyan mondom, ezt a gyereket dumapartin csináltuk. Rendesen le kell lőni, hogy abbahagyja. Mondjuk Én is, apa is nagyon kommunikatívak vagyunk. Tulképen mindenki a családból :oops:
Kire ütött ez a gyerek :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani igen Bogi dumáján!!!!!! :) :) :)
Kép
37+1.hetes pocak képem....... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Még mindig szép a pocid! :)

Tegnap és ma 2 tesztet csináltam, szerintem nagyon hamar, de nem bírtam magammal. Az eredmény érdekes, egy fehér csík van ott, ahol a másodiknak kéne lennie. Ma pedig full negatív volt. Szombatig nem csinálok újra.

Kép
Kép
susytunder

az a csík lehet szellem csík volt.......de ne legyen igazam!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mit jelent a szellemcsik?

KépKép
bettike83

ezt találtam:
Bizonyos okokból és bizonyos terhességi teszteken megjelenhet egy szellemcsík vagy egy árnyék a tesztvonal helyén. Ez legtöbb esetben színtelen, de lehet pirosas árnyalatú is és akkor jelenik meg, ha a fény egy meghatározott szögből ésik a tesztre. Ha nem vagy benne biztos, hogy a csíkod igazi-e vagy szellemcsíkot látsz, tesztelj 2 nap múlva újra. A tesztcsíknak terhesség esetén erősödnie kell.

Az is előfordulhat, hogy túl korán csináltad a tesztet (5-9 dpo), amikor még terhes voltál, de a babád nem tudott maradni, ezért egy későbbi teszteléskor már szellemcsíkod sem lesz.

Ha kontrollként vízzel végzed a tesztet, szintén megjelenhet egy szellemcsík, amely a teszt száradásával és a papír tesztvonalon történő besüppedésével hozható összefüggésbe.

Kaphatsz egy halvány tesztcsíkot a hcg-den, és mégsem vagy terhes, ha a teszt az ún. fantom-hcg-t mutatta ki nálad.

Ha kiszárad a teszted, mert már felnyitottad a csomagját, de nem használtad fel azonnal, akkor az egész háttere bepirosodhat, míg a kontrollcsík nem lesz olyan intenzív, mint egy jó teszt esetén.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beugrottam életjelet adni. Vagyunk, csak Marci beteg, már két éjszakát átvirrasztottunk. Most halkan imádkozom magamban, hogy most éjjel már tudjunk aludni, mert nagyon kivagyok már a fáradtságtól... Holnap jönnek anyósék, vasárnapig itt lesznek, akkor majd kipihenem magam... Ja, és holnap évfordulónk van, megyünk vacsizni is, nem kellene szellemként ücsörögni az étteremben...
Imádkozzatok, hogy végre aludhassak, jó? :wink: Ha Marci jobban van, jövök bővebben, és hozom a táblát is az újak adataival

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Nita
Köszi az infót. Egy másik lánynak is így volt egy másik topcban, és neki pár nap múlva erős csík lett belőle. Nagyon nehéz, de szombattól hamarább nem tesztelek.

Brigi
Marcinak jobbulást!

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?