Új privát üzeneted érkezett!

Hoztam mindenkinek egy babat tessek kerem valasztani :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

az a baj csajok, hogy már barnázok.
hirtelen kezdtem el,máskor fokozatosan kezdődőtt, világostól egészen sötétig,most már olyan mensi előtti nap szakaszban van, tehát már majdnem sötétes. :cry:
lujzedli

Anyci
Szerintem nem kell aggodnod a mulkori miatt bar teljesen megertelek :? :roll: Es orulok,hogy mar minden rendben na meg parod melojanak mert az azert ngyon jo hir 8)

Kriszta
Kép
A majdnem,hogy azonos meg lehet ma erosebb lesz sot :wink: ezert is kell tesztelni folyamatosan es a majdnemhogy-tol kezdve en mar 2naponta egyutt vgyok a parommal :oops: 2naponta azert jobb mert van ideje ujratermelodni a katonak meg amugy is meg x napig elelnek odabent :wink:

Betty
Szerintem tok normalis a teszted en nem latom a 2.majdnem pet :roll: nekem a doki azt mondta bar tesztjeim vannak rola es bizonyitottan ot volt a 2.peti az uhu-n hogy az ngyon ngyon ritka,hogy ilyen van :? Nekem igy nezett ki az a tesztsorozat ha emlexel meg ra
Kép

Panny
kepeken mar lattam azt a farmot de meg nem jartam arra :?

Princzi
Akkor igy konnyebb volt a feldolgozasa az elozo sikertelennek :roll: azert mas ha egybol mehet az ember a kovetkezore most mar aztan alakits valamit :wink: Sok szerencset....szuri ehhh ne is beszeljunk rola en nem fogom tudni szurni magamat :oops:

Akella
Majd gyere a kepekkel a babaszobarol is meg a kocsirol is varjuk am 8)

Rozsa
Meg nincs kesve semmi am :wink: 23.cn-en vgy :wink: bar nekem is 25naposak a ciklusaim... :roll:

Csillag
Nincs mit...szerintem jo otlet a laptetusnek kell betenni bar 3lapja nekem van laptetum lehet a tobbiek direkt kihagyjak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lujzi
Honnan veszed,hogy megfog jonni? :shock:

Zsuzska
Nem lehet beagyazodasos pecsetelese mert az pe utan par nappal van nem menzi elott egy nappal :roll: De ettol fuggetlen lehet babas :? Buksisimi megy neked Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi
Ilyen mar massal is elo fordult...ez a minnya megjon aztan megsem :!: 23nap az eleg keves lenne szerintem lesz az 25nap is :wink: vv eredme ny mikor lesz?

KépKép
bridget0801
Kulfold

akkor kapom meg a vv eredményt,amikor a második is meglesz,cirka 3hét.
Érzem,hogy megjön,lehet, nem holnap, de 25 napra tuti.
De34 naposak a ciklusaim, sosem szokott ilyern korán jönni
lujzedli

Bri
az összes babát nem lehet lestoppolni :?: :?: :roll: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

bridget: én már választottam babát
lujzedli

Persze Bri, emléxem a tesztsorozatodra, mert nem volt mindennapi....és igen, tuti hogy csak picit volt sötétebb nálam a második csík, mára már elmúlt..alig látszik.
Mindenesetre jó korán volt pé.-m :shock: Általában a 14-15 cn-en szokott lenni. Most a 11 cn-en volt-a ferti legalábbis odarakta, de érzéseim is azt súgják, hogy akkor volt...nem baj, nem hagytuk ki :!: 8) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Az osszeset nem :twisted: :lol: :lol:

Lujzi
26-31ig jok a ciklusok....a 34nap nem jo ugyhogy ha elobb jon se baj :!: de azert remeljuk 25ot kibir :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az a lenyeg,hogy megvolt aminek megkellett :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nna jóó :oops: :roll:
akkor a felső 2 sort :?: :!: :twisted: :lol:

betty615

Én a sorban az 5.-et, a huncutot választom!

A kolléganőnek szombat óta van valami.......én úgy tudom, hogy a pé után, mikor beágyaz magának, 7-9 nap körül van ez, ami nagyjából stimmel is.
Biztos irigynek hisztek, lehet, igazatok is van, de ez inkább ilyen miért nem én?! Tudjátok, a miért pont én mintájára.

Jaj, készülgetek az órára, de úgy nem fog az agyam.......
hogy a gyerekek ezt hogy tanulják meg, bakker!
Már mióta itt ülök mellette, írok, jegyzetelek, de már a 6-as anyag kiment a fejemből.......talán nem a Tetthelyt kéne fél szemmel kuksiznom a Filmmúzeumon?!

:roll: de nosztalgia, na!

Sajnálom, Lujzi!
Ja, és nehogy azt higgyétek, hogy itt bárkire irigykedem, ha babás lesz, csak ez a csaj itt jön, aztán én meg már ennyi idős vagyok, 7. évet taposom, ő a másodikat és 24 éves, és még csak nem is házas, csak a pasija. :twisted: :? :shock:
Én örülnék, ha már valakinek összejönne, akkor kis húzóerő lesz mindannyiunknak, hogy érdemes várni és szexelni, ha nyűg is. :lol: :wink:
Mára ennyi voltam, mert a végén még kiteszitek a szűrömet.
Jó éjszakát, szép álmokat, pozitívoknak szerelmeskedést, én negatív vagyok, minden tekintetben, én ma nem is bírnék........hacsak a zuhany nem frissít fel....... :roll: 8)
Jó éjt! Puszi, ölelés!
Tényleg a huncutka stipistopi!!!!!!!!!! :wink:
zsuzska30

enyém az,amelyik kicsit oldalra dönti a fejét
lujzedli

Helló Csajok!

Megpróbálom a lehetetlent-visszaolvasni...
Vendég

Milyen
én most is megkérdezem:
Miért törölted magad iwiwről :?: :shock:

betty615

Jol latom,hogy nincs fent Esthajnalcsillag arlistaja? :roll:

Nekem jo lesz ami megmarad :D

Milyen 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty

Töröltem magam(iwiw),mert már nagyon meguntam...de lehet,hogy még visszatérek.Tudod:I'll be back...mint a Terminator(remélem Ő volt)

Anyci

Tőled és én tűntem el... :oops: Köszzi,hogy aggódtál az egészségi állapotomért...

Panny

Szia!Na mi van a géppel?Köszi a homeós tippet!

EHCS

Neked is köszi a gyógyító erőket!

Bridget

Már fogynak a napok :wink:

Recon

Betojtam a videóidon...látoma Ti időtök már el is jött...drukk!!

Rózsa

Csak okosodj és majd kitanítasz minket is!Szép a vers!!

Kriszta

Üdv Neked itt!!És köszi a tanácsot!

Princzi

Köszike és Neked is a füled érjen bokáig :D Hajrá új hónap!!!

Zsuzska

Nyugi,meglesz az a bébi hamarosan!!Nincs igazság én is gyakran érzem ezt...de előre nézek,mert csak így lehet!!

Akella

Hogy megy az idő!!Hozzál már képecskét nekünk!!
Vendég

Rendeles Esthajnalcsillag-tol priviben :!:

[quote="esthajnalcsillag"][ írta:esthajnalcsillagsize=150]Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.
[/size]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty

Látod már ottan is van a válasz!! :lol:
Vendég

Bridget Mán megint tetűűűű???? :lol:
Vendég

Panny

írtam egy privit Neked...
Vendég

3. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hármasikrek :wink: :roll:
Vendég

Bri
Kép

Milyen
akkor remélem minél előbb visszatérsz iwiwre 8) :wink:

betty615

Na, ezek után már hogy is lehetne nekem hinni, mi?!
Miután elköszönök, aztán újra bedugom a nózim....... :roll:
Csak ki kell fejeznem meglepettségemet, mert:

LUJZI!!!!!!!! Nekünk közös gyerekünk van! :lol:

Hát ugyanazt stoppoltuk le, te nő! :lol:
Igaz, hogy kettő fordítja el a fejecskéjét, de az ötödikre gondoltál te is, vagy nem?

Ha igen, akkor gratulálok nekünk a kis bébihez! :wink:

Jó éjt, demosttényleg!
zsuzska30

Betty

Azonnal közkinccsé teszem itt majd,oké?
Hány nap és mentek?
Vendég

Lujzi

Nekem is egyre rövidebbek a ciklusaim mostanság,de a doki szerint ez normális!
Vendég

Jaaa,és mindenkinek köszönöm,aki aggódott,hogy megmaradok-e vagy sem...jelentem gyógyulok,csak ez a rohadt köhögés ne lenne már!!!
Vendég

No, lányok, jó sokat sikerült írnotok :lol: , van mit olvasni :P .

BRIDGET:Édesek a babákok nagyon,de én nem választok, mert leadtam a rendelésemet a Jóistennél, hogy milyet kérek.
Aztán nehogy megsértődjön, hogy átpártolok :lol: és ne olyat kapjak. :roll: , oszt magyarázkodhatok a végén a zuramnak, hogy kire is hasonylít e gyerek.

LUJZEDLI: Sajnálom pirit, simi a lelkednek.
A kövi hónap mindenkié...szóval a MIENK LÁNYOK!!!!

MILYEN: Örülök, hogy gyógyulgatsz,ha lassan is.

Kép
rozsa1979

Rózsa

Én is leadtam a rendelésem-csak én a SORSNAK-1 db leánygyermeket kértem 8)
Vendég

Bri
még 1-et találtam neked: Kép

betty615

ZSUZSKA: Nagyon megérintett, amit írtál.
Most csak neked írok, nem baj?HA NEM AKAROD , NE OLVASD EL!!!
(Szerintem elfáradtál testileg-lelkileg.
Ha tanácsolhatok valamit, ne vedd a nyakadba mások gondjait.
Ne érdekeljen, ne rágódj a kolleganőd esetleges terhességén, meg azon, hogy milyen a kapcsolata.
Ő akarta, mindenkinek joga van elrontani az életét, meg a gyereke életét is.

A másik gondolatom:ISTEN. Tudod, mi is 5 év házasság után lettünk családosok.
Igen, meg kellett Lilikéért küzdeni testileg-lelkileg.Sokszor voltam lelkileg a porban, de mindig kihorgásztam magam.
Férjem mindig azt mondja, hogy akinek elsőre összejön, szerencsés.
De nem látunk bele az ő életükbe lsd.romák, szülnek nyakra -főre...
Jocó mindig azt kérdezi, hogy szívesen lennék az ő helyében.
A válaszom egyértelműen NEM.
Akkor ne keserítsem a lelkem, hanem gondoljak a MI SZÉP PILLANATAINKRA, EBBŐL MERÍTSEK ERŐT!!!!

REMÉLEM NEM BÁNTOTTALAK MEG.
Ezt szeretettel írtam neked, megy a sok pozitív energia hozzád, nyisd ki az ablakod és a SZÍVED TÁRD KI , HOGY BEFOGADHASD.
KÜLDÖM....
:wink:

Kép
rozsa1979

MILYEN:Én most kisfiúcskát rendeltem, jó étvágyút, gömbölyűt.
Zöld szeme lesz, pisze orra, fekete haja.
Édi kis böte, csúnyácska lábakkal, mint Apa.
És min. 4 kg-val fog simán születni, nem császárral.
Egyébként nem vagyok követelőző, sem nagy igényű, ÁÁÁÁ
:roll: :oops:

Kép
rozsa1979

Rózsa

Nekem már van itthon egy pasi gyermek,ezért most csajocskát szeretnénk.

Nekem elég lesz egy 3 kilós,csak legyen nagy haja,mint anno a fiamnak.És most nekem sem lesz császármetszésem. :D

(biztos vagy benne,hogy a Te alkatoddal 4 kilósat szertnél??Ott már fennáll a téraránytalanság ...nem?)
Vendég

Muszáj még 2 hsz-t írnom...mert kíváncsi vagyok,hogy 500 hsz-nál átminősülök-é...
Vendég

Na??!!
Vendég

És nem... :cry: még mindig csak középhaladok...
Vendég

Nem, baj, milyen...
Ami késik, nem múlik...
Nekem már a 3 kilós is téraránytalanság, DE, ha márlúd, legyen kövér!!!!! :wink:

Kép
rozsa1979

Egyébként, ma úgy veszem észre, hogy elhagyott a helyesírásom.
BOCS, LÁNYOK.

Kép
rozsa1979

Milyen!

Mindjárt olvasom a privit.

Addig is köhögésre homeos Stodal szuper!!!!Szárazra és hurutosra egyaránt használ!

Ja és én meg egy kicsajszit rendelnék Istentől...kb 3,5 kg-os és természetes szüléssel gátvédelemmel.....áááá nekem sincsenek nagy igényeim,mi??!!:):):):)(amúgy meg tök mindegy a neme...valójában engem csak az érdekel h egészséges legyen)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ha már kéregetős este van, akkor én is kislányt szeretnék a legjobban, de jó igazából a fiú is naon...egyszóval mindegy, mindennél fontosabb az egészség.....sőőt, lehetne egyszerre egy kisfiú, és egy kislány is...remélem nem kértem sokat :roll: :lol:

Milyen
ha jól emlékszem 600-nál vált át haladóra, és 1000-től régi felhasználóra...(a 600-ban nem vagyok biztos, de azt hiszem)

betty615

Ja akkor még gyorsan írok 100 hsz-t :lol:

Na álmodj Bettykém a kis ikreitekkel!!!

Panny,kösz a tippet!

Jó éjt Csajok!
Vendég

Betty
Nagyon szepen koszonom a tekikt a masodik nem piskota nagyon edik lementettem :wink:
Kép

Milyen
3-mas Kép 2vel boven beerem 1szerre :lol: de persze minden kihivasnak nezek elebe csakhat az egeszsegi allapotuk se mind1 es az en alkatommal :?

Rozsa
Nem baj persze megertelek es akkor majd a tobbiek jonnek es stopiznak :wink:

Ha ilyen kivansagmusor van en is 1fiut es 1lanyt kerek :lol: ha csak egyet lehet akkor en is egy cofisat 8) de ha kukis jon se baj olyan jokepu lesz mint apacska :oops: :lol: Lanynal kicsit felnek tole,hogy orokli ezt a hulye korai p.feszek kimerultseget :twisted: aztan meg a vegen nem leszek nagymama :? Szal tenyleg minden mind1 mindennek ngyon orulni fogunk 1nek fiunak min1 :wink:

Soxor gondolkodom azon,hogy ha esetleg kiderulne,hogy beteg a baba akkor is bevallalnam-e :roll: es soxor eljatszom a gondolattal,hogy igen bevallalnam persze tudom ezt most konnyu mondani...mert azert az nem ugy megy de pl latni egy csomo beteg babat akik ugyanugy elik a kis eletuket csak sosem 100%-osat :roll: Persze ez fugg a betegsegtol is...mert egy agyhoz kotott babat megsem biztos,hogy vilagra szulnek hisz azert az emberi miv oltjat tiszteletben tartva azert nehezen is de tudnek lemondani beteg babarol...de ha csak kicsit mas,mint a tobbi de jon megy eszik gondolkodik stb...nem tudom...ez olyan nehez es tudom nem kene ilyeneken gondolkodnom csak hangosan gondolkodtam oke csajok :!: Megyek is mielott itt jol kifilozofalnam magam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Látom, lemaradtam a kívánságestéről :lol: No mindegy, azért még gyorsan kívánok én is, hátha... egyszer még én is szeretnék legalább 1 kisbabát, és csakis lányt, de ha ennek is fütyije nő menet közben, kiszaladok a világból :lol: , de persze felnevelem böcsülettel, mint a többi virsliadalékosat itthon :lol:
Régen mindig ikreket szerettem volna, azt hiszem, ha mostanában ikereket szülnék, tuti felakasztanám magamat a diófánkra. :lol:
Hát, azért a gyerekekhez idegrendszer is kell. 8)

Bridget, ha tudnád, én is hányszor eltöprengtem az apróbetűs részben írottakon.. tipródtam keményen, hogy mit tennék (persze a fiúk előtt és közben, nem mostanában), ha beteg babám lenne, de nem nagyon jutottam dűlőre. Viszont a tévében volt olyan reklám, ami a rémképes abortusz felé billentette a mérleget, mégpedig az, ha felbontja a családi idillt és boldogságot a beteg gyermek, akit állandóan gondozni kell, nem lehet otthagyni egy pillanatra sem, lehet, hogy a férjedet, netán a többi gyermekedet hanyagolnod kell miatta, és ez nem igazán az a sors, amit elképzel az ember lánya magának, amikor azt gondolja, most már kisbabát szeretnék, hogy kiteljesedjen a család és a boldog pillanatok.

Na, most lehet, hogy megköveztek ezért. Nem mellesleg az abortusz röpke gondolatától is undorodom, azt hiszem, ha meg kellene tennem, lelkileg nyomi maradnék egész életemre, nem mintha most annyira tuti lennék lelkileg :roll: :lol: Nem is olyan régen komolyan fontolgattam a béranyaságot is, de a férjem meggyőzött, hogy belepusztulnék, ha nekem oda kellene adnom a gyermekemet, még ha nem is teljesen a sajátom, de a 9 hónap alatt mégiscsak az lenne. Aztán egy laza mozdulattal elviszik az embertől, és sosem látja többé. Úgyhogy lemondtam eme nemes szándékomról. :roll:

Most pedig befogom az "írószámat", és puszit dobok nektek, cupp

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Hoztam nektek egy kis játékot:

http://pregnant-avatar.cooking-games.biz/

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bridget és Csillag!!

Érdekes az apróbetűs felvetés,mindkettőtöket megértelek,és itt a véleményem:

Nem gondolom,hogy bármi áron el kell fogadni,amit "Isten" ad(azért írom így,mert én nem ebben a fajta felső "vezetésben"hiszek).

Én úgy érzem nem tudnék beteg gyermeket nevelni.Környezetemben sok ilyet láttam,tönkrement anyai életekkel,szétzúzott családokkal...Ha nem lehetne egészséges gyermekem,akkor fájón,de azt mondanám,inkább ne legyen,és keresném másban az élet értelmét(persze könnyen mondom,mert már van gyermekem...)

Tisztelem,aki képes feláldozni magát egy ilyen esetben és úgy érzemí:én nem tudnám megtenni.Tehát,ha tudnám,hogy beteg,választanám az abortuszt!!
Vendég

Hali!

Az apróbetűs részhez..sajna nekem már volt részem abban amit Esthajnal írt..nekem kellett már döntenem és kövezzetek meg akár engem is de az abortusz mellett döntöttünk...úgy volt hogy Olika előtt elsőre terhes lettem és a 6.hétbe amikoris a baba agya és szíve és a szervei fejlődésnek indulnak,szal akkor kaptam el a nagyfaimatól egy lepkehímlő nevezetű vírust,aminek ugyanolyan veszélyes következményei vannak a babára nézve mint a rózsahimlőnek.
Lehet hogy meg is halt volna a pocakban,ha életbe is marad maradandó szív és agybeteg lett volna 99%-ra...és ott volt az az 1% hogy tök egészséges...hát mi nem voltunk bátrak és nem mertük vállani ezt a nagy kockázatot...pontosan azért sem mert a meglévő gyerekek élete is nagyban megváltozott volna és valljuk be a miénk is nagyon...és őnző-nem őnző dolog,én azt sem akartam hogy a vsalád ettől esetleg szétessen(holott bízom apában h nem tenne ilyet)de az ördög nem alszik...sajnos sok ilyet olvasok h a pasik a beteg gyerek mellől lelécelnek :( most azt mondom az enyém nem tenne ilyet,de ki se akartam próbálni.
Szal nagyon sz@r érzés volt elhihetitek...több proffal is beszéltünk a SOTE-n és mind a missed ab-ot javasolta mint orvosok, mint emberek és mint apák is.Aztán a következő hónapban megfogant Olika drága és itt van nekünk már 17 hónapja.És múlt hónapban meg ez a vetélés legalább olyan sz@r volt..remélem megint jön helylette egy kis lélek :wink:

És érdekes mert mindkétszer a Czeizel mószer szerint 99% h lány lett volna..szal lehet h nekem a Jó Isten csak fiúkat szánt :?: Nem vok egy idealista típus,minsig is racionális voltam de ez a dolog kicsit gondolkodóba ejtett ...lehet nem is szabadan alkalmazni semmi mószert csak rábízni a természetre??!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Jól döntöttetek!!Senkinek sem lett volna "jó" a beteg gyermek!!

Érdekeset írsz...Képzeld,van egy ismerősöm,3 fia van.Az első után volt egy kislány terhessége,nem maradt meg,majd jött a második fiú.Utána terhes maradt,de 23 hetesen meghalt a kislány,meg kellett szülnie,azóta megszületett a harmadik fiú.Ő -úgy látszik-a lányokat nem tudja kihordani.... :roll:
Vendég

Én ezen agyalok mióta elment a 3. baba (aug.25), hogy a XY kromoszóma ellen védekezik a szervezetem. ezt elmondtam múlt héten a genetikusnak, aki azt mondta, h fordított esetről hallott, és az bizonyított is, de ez sem elképzelhetetlen. Amit írsz milyen igazolja a feltevésünket. Ráadásul a férjemék is 3-an vannak fiúk, elég domináns a hímnem. 1 lány van összvissz a családban, és 14 (élő) fiú. Ezek a gének elég erősek, és talán nem is én "lököm" (:? ) ki a kislányokat, hanem a férjem rejti el. Na most jól el gondolkozom itt magamban :lol:

Segítségre lenne szükségem ismét!
Ingyenes kromoszóma vizsgálatot hol végeznek Bpesten? az Istenhegyiről tudok, de annak horror ára van. Győrben végeznek díjmentesen, de az meg igencsak messze van nekünk.

Én is kislányt szeretnék, vagyis szerettem volna eddig, de igazából tényleg teljesen mindegy milyen nemű lesz a baba.
Sérült baba- A férjem vetette fel ezt a kérdést pár hónapja. Azt mondta, ha velünk történne ilyen, nem sokáig gondolkozna, és vállalni szeretné. Persze ez a sérültség fokától, és orvosi szakvéleményektől is függ. Azért én gondolkoznék rajta, épp azért amiket esthajnal is írt, hogy itt van 2 fiam, akinek teljes adadásra, figyelemre van szükségük, minél nagyobbak, annál többre. Egy iskolás gyereknek mondjam azt, hogy nem tudom a leckéjét átnézni, mert a kicsi beteg gyerekkel kell foglalkoznom? Félnék a következményektől, és attól, h eltávolodnánk egymástól mind.
Azt sem tudom, h jó-e ezeken, így előre elgondolkozni.
Vendég

SZIASZTOK!!!

ZSUZSKA: UGYE NEM BÁNTOTTALAK MEG?JÓSZÁNDÉKKAL, SZERETETBŐL ÍRTAM, ŐSZINTÉN!!!!

Jó nehéz témát vetettetek fel. BETEG GYERMEK....
Saját véleményem erről többféle, mint a betegségek általában:
1.)Ha csak méhen belül lenne életképe, kihordanám, szeretgetném, míg velem van és ha elmegy az élők sorából eltemetném, meggyászolnám.
2.)Ha életképes lenne , csak fogyatékos, de önellátásra képes, akkor is megtartanám.
3.)Ha nagyon súlyos születési rendellenességek miatt ágyhoz kötött élete lenne, akkor elvetetném, mert az emberi méltósághoz joga van.
Az életminősége sem lenne megfelelő, nem szeretném, ha csak a fájdalmakról, kórházról szólna az élete, ez emberhez méltatalan állapot.
Az én önzésemből, mert úgy érezném, az lenne, nincs jogom minden áron életben tartani, hiszen nem tudjuk, neki mi az akarata,mi döntünk felette.
Bocsi, ha hosszú voltam.vagy nem értetek egyet velem...
Ez az én véleményem csak, elolvastam a tiéteket is .
Mindőtöknek igaza van, csak nem akartam én is még ezeket újra leírni.
Rózsa.

Kép
rozsa1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?