Sziasztok!
Orsi!
Hát igen. Bosch nem éppen a legolcsóbb fajtából van, viszont a minősége....eddig nálunk legalábbis......kifogástalan! koppkoppkopp!!
És mivel Ricsi barátunk....náluk voltunk Münchenben.....kint meg itthon is a Boschnál dolgozik, ezért illik is Boscht venni!
De félre a tréfit.....nálunk tényleg minden (na jó, majdnem minden!) Bosch. A kézi csavarozótól a hűtőig szinte minden! Meg Siemens! De hát a Siemens meg ugyebár "Bosch-tartozék"!
Nekünk a mosogatógépünk 210 ezer volt.
A hűtőnk is 105 ezer (akciósan!), az egész sütőnk/főző része meg 115 ezer. Nálunk Páromnak az az elve, hogy vegyük a drágábbat, de a minőségit! Sokszor szerencsénk is volt, mert addig bogarászott, keresett és kivárt
míg a végén kifogtuk az akciósat!
Szomszéd néniék Haire (intelligenst
) mosogatógépet vettek, de nincs vele nagyon megelégedve! Ex főnökömnek meg AEG van....de ő sem áradozott róla!
De ti tudjátok, hogy Nektek most milyen kell vagy éppen milyenre futja.
Szóval én csak arról tudok írni, ami nekünk van és azok nagyon jók. Ja és a lényeg, hogy a mosogatógépünk nagyon halk!!! 43 Db-s!
Az új vezetékeknél viszont arra figyeljetek oda, hogy ha a konyhában minden egy fázison van, akkor legalább egy 16 amperes bizti legyen, hogy a mosogatógépet és a villanytűzhelyet tudjad egyszerre is használni! Kisebb biztivel biztos nem bírja el a kettőt, ha egyszerre megy!
Boszi!
Mondom én, hogy feleslegesen rémítgetnek! koppkoppkopp!!! Higgyél doki bácsinak!!! Ő biztos "lát a pályán"!!!
Különben miért mondaná, hogy minden okés, ha nem lenne az?!?!?
Szerintem ez komoly dolog és tuti nem ver át!!!!!
Peti meg......!!!! Isteni csávó!!!!
Andi!
Nem baj, hogy elsőre nem aludt! Az is nagy szó ám, hogy lefeküdt és csöndben volt!!!! Ügyes vagy Balu!!!
Egy kapitány!!!!
Vali!
Viktornak utólagosan is boldog névnapot!
Judy!
Én benne vagyok a taliban!
Majd dobjál időpontot, hogy mik közül lehet választani!
Ja és akkor holnap meg pénteken gondolok rád a tanfolyáson!
Mentem ebédelni!
Majd még jövök! Szép napot Mindenkinek!