Nálunk egyébként még mindig semmi, jul.8 volt a terminus, és a fogamzás időpontja halálbiztos, mert előtte hormonkezelést kapott, megadott időben kellett az akciót csinálni.
Mivel még a 30. héten is úgy nézett ki, hogy a gyerek faros lesz (mint a családban szinte mindenki), és programozott császárnak nézünk elébe, ezért nem fogadtunk szülésznőt. Aztán a 32. héten váratlanul megfordult (ráadásul kiderült, hogy nem kislány lesz hanem fiú), hát így hálistennek megmaradt a rendes szülés.
Én nem hinném, hogy olyan nagyon gorombák lennének az ügyeletes szülésznők, és különösebben nem érdekel a kórház lepukkant állapota sem, a többi kórház sem jobb tulságosan, kivéve a Szent Imrét, de oda meg annyian mennek szülni éppen emiatt mint a nyű.
Azt a 4 napot vagy mennyit akármilyen környezetben el lehet tölteni, ne ez legyen a fő probléma, a fő probléma az legyen, hogy maga a szülés problémamentes legyen és a gyerek egészségesen szülessen, a többi jön magától.
Mikor én szültem pl. (30 éve) akkor az első gyereknél a Bavv utcában (már megszünt) egy 3 ágyas szobában voltam, halálra unatkoztam magam, mert éppen szülési pangás volt, szinte egyedül voltam egész nap, a másodikat az akkori Tétényiben (Szt.Imre) szültem - akkoriban egy hirhedten koszos szülészet volt, vajúdás alatt csótányok mászkáltak át a hasamon pl., és 8 ágyas kórteremben voltam, mégis sokkal jobban éreztem magam, jókat röhögtünk a többi friss anyukával.
A vécé egyebek... hát ez tényleg cikis lehet, de vigyetek be magatokkal für alle felle valami fertőtlenítőt meg szivacsot, és át kell törölni a vécédeszkát. Szóval fel a fejjel, mindent ki lehet bírni...
(Te aki vagy, ha férfi vagy, akkor már kezdem érteni, hogy miért léptél be úgy egy topicba, mint aki berúgja az ajtót...
Van egy netikett egyébként, ha valaki új, annak illik először néhány szót mondani magáról, pl azt, hogy telefonon neteztek és így nincs időd sokat olvasgatni stb... csak úgy mondom a továbbiakra való tekintettel, ez minden fórumra érvényes, kivéve a pol.fórumokat, mert ott kifejezetten alpári a hangnem, no meg a drukkerkocsmában. Uff, szóltam...)