Új privát üzeneted érkezett!

De gondolom olyan a te végkielégitésed, mit az én augusztusi fizetésem....

Betti
Kép
betti0412

[quote="jázmin20"]T írta:jázmin20ünci, Betti:miért kérdeztétek ezt a zavarós-eltűnős dolgot?Valaki szólt vagy mi volt? :shock:
Saját vélemény:Ha engem zavar, akkor majd nem jövök, ennyi.De eddig nem volt még abszolút zavaró és sok a baba téma, szóval részemről nincs gond.Ami zavarna, de feltételes módban, mivel nincs jelenleg alapja a dolognak, az a vonalzók meg pocak fotók meg ilyesmik.De ezt már korábban is írtam.(Szinti kapcsán)

Válasz?

Kép
jázmin20

Jázmin
Én erre nem tudok neked választ adni, de Tünci irta nem rég, mikor a kérdést feltettem, hogy ő kapott támadásokat azért, hogy még ide ir.
Szoktunk beszélgetni egyébként, nem titok és valahogy feljött szóba, hogy nem tudja igazán ő sem, igazuk van -e azoknak, akik irták, vagy sem.
Aztán ezzel beletette a bogarat az én fülembe is, én meg megkérdeztem, mert igazából valahol ezt már meg is kellett, hogy ne legyen bántó az itteni jelenlét senkinek.
Mivel ha bármikor úgy érezném, hogy ez valakinek nem jó itt, természetes, hogy én tennék ellene, hogy ne igy legyen.

Betti
Kép
betti0412

Laptetőcskekekekekeke :D ......

Betti
Kép
betti0412

Tünci:akkor légyszi mondd már meg, hogy ki hányta ezt a szemedre?És miért nem ide írta?1-2 esetet kivéve nem vagyok privát-párti, ha olyan dolgokról van szó, ami a többieket is érinti.

Kép
jázmin20

Jázmin
Szerintem aki irta neki már nincs itt. Ezért talán kár is már ezzel foglalkozni.
Megkérdeztük és őszintén örülök, hogy ilyen válaszok érkeztek.

Betti
Kép
betti0412

sZIASZTOK!

Na, mi a szösz van a billentyűvel??

bocsi, de ma nem voltam jó hangulatban, ezért csak most jövök, csak röviden ,mert még takarítok.
végre lecsilszolta a párom a falat, végre beterítette az egész lakást a por.Hurrá.De ez is kész, nagyon szép színe lett a konyhának, ha összepakolok megmutatom.

JÁZMIN!!!!!
Annyira örülök!!mégiscsak volt vmi abban ,amit múltkor az ismerősöm üzent a Kaáliról!!Akárhogy is nem lombikpárti a Czeizel biztosan vanna kesetek, amikor Ő is azt javasolja, de pontosat biztos, csak az eredmények után mond, de addig is kérjetek időpontot, mert több havi várakozás van ált a Kaáliba, legfeljebb lemondjátok!!Deemiatt is ne csússzatok!!!!!
De annyira örülök Nektek!!Végre!!

A másik dologgal kapcs, nagyjából Betti leírta, részemről akkor nem szeretnék már több szót vesztegetni rá, amikor Bettivel ezt megbeszéltem ,akkor is ragaszkodtam hozzá ,hogy név szerint ne írjak senkit.

Szerintem megbeszéltünk akkor mindent, mindenki igyekszik tiszteletben tartani a másikat, ha bármi van ,akkor meg megbeszéljük felnőttek módjára, jó? :)

Betti!
Milyenek a hétköznapok, gyorsan aklimatizálódni a szürkeséghez! :wink:

Grácus!
Ez nem jó hír nagyon sajnálom!Kapsz vmennyi végkielégítést?Vagy nem tudsz elmenn itáppénzre?Egyébként nem is értem ,hogyan küldtek el, határozott idejű volt a szerződés?Mert Te már elvileg védett lennél a melóban, mert a stimulált ciklus már asszisztált reprodukciónak számít!Persze csak akkor vagy védett, ha tudták a munkahelyen.

Szinti!
Akkor Te is pikk-pakk elmélyülsz az online vásárlásban! :wink:

Zaha, TÉged meg betemettek az akták... :D Menjünk kiszabadítani??

KépKépKép
tünci28

Franka!

Mértékegység Mama módra:
Mamus mennyi vizet öntsek bele?Hát amennyit felvesz kislányom! :lol:

Szerintem a biciklis dolgot azért szoktám mondani ,emrt eleshetsz vele, nem a mozgás miatt..amikor még megboldogult fitt koromban jártam edzésre volt csajszi aki 8 hós terhesen spinningelt..alig érte el a kormányt, de azért nyomta.Általában azzal nem lehet elesni, bár egyszer egy bazi nagy srácnak sikerült! :wink:

KépKépKép
tünci28

Tünci azért csak módjával dolgozzál ám

Betti
Kép
betti0412

Végeztem amivel nagyon aakrtam, még a nappalit felporszívózom.

Lapozgattunk megint néhány magazint, csak úgy, nézegetni..annyi mindennel elhetnecsinosítan ia házat, képek, lámpák, vázák, szép függönyök..de semmire se jut .. :? hónapok óta nézegetek egy kicsi szőnyeget a konyhába, 5 ezer forint és ne mtudom megvenni.Mert mindig van fontosabb.Mert fontosabb a gázszámla, meg a betonozás, amit a héten megcsinál a párom, meg a sógorom.
Jó lenne, ha néhány dolgot egyben ki tudnánk fizetni ,emrt mindig újr,a meg újra ugyanzt takarítom, mert újra, meg újra összecsesszük.Pl az ajtó festése már teljesen tropa, az meg kell csinálni megint.
Nem panasz képpen, csak már olyan régóta csináljuk, néha úgy érzem sosem lesz kész.És ma olyan idegbeteg vagyok, ilyenkor mindg elkenődöm, hogy még mnidig nincs kész...

Nektek sokminden hiányzik még?Már úgy értem, tudom, hogy a lényeg megvan, hanem a csinosítások.Vagy volt sokminden saját?Nem emlékszem, hogy mi tartozott a bérleményhez, mi saját.

Most megyek, még befejezem.

KépKépKép
tünci28

Az albérletben az összes bútor a miénk volt, azt hoztuk ide, de ide meg egyáltalán nem illenek szegények.
Szeretnénk majd lecserélni, de majd csak nagyon majd.
Szőnyeget végre vettem egy közepest a nappaliba, mert nagyon kopár volt, de függöny továbbra sincs még sehol, csak redőnyök.
Képek, polcok semmi, kicsit apartmanos még minden, de már ezen nem is idegelem magam.
Most a mosógépet nézegetem, úgy néz ki az adja be az unalmast nemsokára, ha jól sejtem, az sem kicsi pénz....

Betti
Kép
betti0412

Lassan lehül a levegő... :(
Tüzelni kell...áááá én ugy nem szeretem!
Amikor tél van,akkor szinte számolom a napokat tavaszig... 8)

Tünci hát egy ház körül sosem ér véget a munka,soha!
Nekünk főleg az udvarba kell majd a közeljövőbe fektetni!
Betonoznunk kell és a kaput megcsinálni!Ha lejár a kredonk,akkor veszümk fel egy kisebbet és ezt megcsináljuk!Talán jövőre.... :roll:

Butoraink hát a nappaliba kell majd idővel másikat venni!

Betti mosógép...
:( Reméljük azért még kicsit birja :roll: Miénk már a kezdetektől fogva car......
szintus

Betti, tényleg a mosógépre emlékszem, hogy mondtam is ,hogy már beteg a hangja.Azért csak bírja még.
Én azt terveztem, ohgy hívatok elő a kedvenc képeimből nagyobbakat is és azokat rakom ki..olyan furcsa, hogy Mo.-on ez nem szokás, pedig régen az volt.De majd én divatba hozom! :lol:

Szinti!
Hjaaa, a kert az nálunk is nagyon gáz még.. :) Meg a kapu.. :oops:
Azt tervezgetem a legtöbbet, hogy egyszer, valamikor lesz majd szép parkos kert, olyan bokrokkal,, meg olyan fákkal, amit mindig is szerettem volna..de ez még nagyon a jövő zenéje.Már az is jó lenne, ha tavaszig el tudnánk vitetni a sittet, hogy legalább olyan egyszerű falusi udvar lehessen, ahol a vadfű nő..most még nem mernék egy gyereket az udvarra engedni.

KépKépKép
tünci28

Jaj lányok elég nagyot csalódtam(dok)a napokban!
A nagymamámról és anyukám testvérjéről van szó!
Szóval azok az emberek,akikre azt hittem,hogy majdnem tökéletesek nem is léteznek,soha nem is léteztek!
Anyukám tesója és a felesége mindég olyan szép életet éltek(nekünk kivülállóknak)hogy én is olyanra vágytam mindég!
Hogy a férjem 2o év után is szivemnek szóltson és szeretgessen,puszilgasson...ők voltak a példaképem,pedig az egész egy nagy kamu volt!Nem is ugy élnek ahogy mutatják.Csalás,veszekedés.....
A nagymamámat pedig szó szerint kituszkolták mostmár nem kell megöregedett,addig jó volt még mindent csinált!
Igen,ilyen az élet szomorú..
De azért remélem engem az én kedvesem 2o év múlva is szivemnek(most se szólit igy)fog szólitani,annyira remélem,hogy egy életre szól...
Mert én összetörnék ha megcsalna,bennem egy világ omolna össze....üzenem szeretem a férjecskémet!!! :wink: :wink: :wink:
szintus

[quote="betti0412"]C írta:betti0412supa nem jó hir.
Kivéke Jázmint, annak örülök, hog végre kis országunkban is csinálnak ilyen dolgot, megelőzve ezzel sok-sok aggodalmas percet, bár még így is lehet elég.
nekem is van mára, nagyapámat kórházba vitték, agyinfarktus, elhalás stb. Szegény még orvosnál sem volt soha, 80 éves, de arra készült, hogy még ma megy a fiúkkal halászni, mert öreg halász.
Egy hétig biztos bent lesz, holnap megyek haza meglátogatom, meg megmondom neki, hogy dédunoka lesz, hátha az segit neki a gyógyulásban. Sirt, hogy otthagyták, soha nem volt még távol a feleségétől 50 éve.
A brutális az volt, mikor két éve mamám került kórházba két hétre, Pestre és mi gondoztuk szó szerint nagyapámat, mert mamám nélkül el volt veszve teljesen, mint egy pici gyerek.
Akkor gondoltam először arra, hogy igaz a mondás, ilyen korban, ha az egyik elmegy, általában megy a másik is gyorsan utána. Akkor láttam miért. Egymás nélkül félkarúak, ez pedig már nem az a kor, mikor már érdemes újrakezdeni talán.

Grácus, az MNV Zrt. gazd vezető helyettese, 9 hónap munka után 20 misit vitt most haza végkielégitésként. Te mennyit kaptál? :evil:
Igazán rendezhetnél nekünk egy nagy bulit a pénzből, mert le se tagadd, ha máshol ennyi jár, biztos neked is adtak...... :?

Betti ezt olyan jó volt olvasni amit irtál az öregségről mennyire igaz,hohy nem birnak/tudnak egymás nélkül!

Nagyapádnak jobbulást!!!!!!!!!

Az én tatám is van még(csak egy sajnos)de nagyon fitt!
73 éves,ha én csak fele ennyire leszek aktiv,mint ő 73 évesen az is jó lesz......
szintus

Kép
szintus

Kép
szintus

Jó reggelt, csak rohanva:

Szinti, sajnálom, hogy csalódtál. Sajnos én már annyi ilyet láttam, hallottam, hogy nem csodálkozom semmin. De elhiszem hogy fáj.
És bízz benne, hogy Nálatok másképp lesz, azért van nagyon sok jó példa is. :)

Grácus, sajnálom a melódolgot, illetve ha Te nem, akkor én sem. :wink: Remélem, összejön a babaterv.

Tünci, képet ide a konyháról!

Majd jövök még, tűznöm kell.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jázi, ez nagyon jóóóóó hír! örülök nektek! 2010-ben te is babázni fogsz! :)
Kíváncsi vagyok Cz.doki mit fog mondani. Pár nap múlva ugrik a majmom a vízbe...
franka

Sziasztok!

Betti igen kaptam végkielégítést egy havi fizetést bruttó 110 ezret aból még lemegy az adó stb.. kb kapok olyan 80 ezret! :(

Tünci táppénzre nem megyek 60%-a a fizumnak mi értelme akkor! Határozatlan munkaszerdődésem volt! 5 éve dolgoztam már ott!
Munkahelyemen nem nagyon mondtam, hogy próbálkozunk az előző fönőkm tudta de januárban az új ügyvezető igazgató kirúgta Őt is :( Egy kettő kolléga tudot róla, hogy minden hónapban megyek dokihoz meg mi van de a főnökök közül egy sem!

Zaha Én nem sajnálom úgyis untam már a melót! :roll:

Szintus Te mivel készülsz a évfordulóra??

Puszi!
grácus

Grácus, sajnálom a munkahelyed, hogy így hiphopp kiraktak! :( Újabb munkanélküli :? :(

Tünci
nálunk fényképek vannak a falon! Főleg nyaralásokról (tenger minden mennyiségben :D ), mindenféle keretben, némelyiket én csináltam (mármint díszítettem üvegfestékkel)
Költözéskor számoltam, hogy több mint 20 keretet szedegettem össze a falakról, némelyikben több fotó is van. Szerintem jó szórakozás kiválogatni, rendezgetni, amiket szeretnél a falon viszontlátni..
Ja, és nem mellesleg a babánkról is kint van több uh-s kép.

Kép
franka

Betti, mosógép..
mi 2 hete vettünk hatvanért. Előtte hosszú órákig nézegettem a neten a mindenféle paramétereket, melyik mennyiért mit tud, fogyasztás, zajszint, programok stb.
kevésbé szórakoztató, mint a képválogatás.

Kép
franka

Betti, tényleg így van, amit az idősekről írtál..akik nagyon hosszú ideig együtt élnek, nem hiszem ,hogy akarnak még egymás nélkül lenni..remélem gyorsan felépül a Papád!

Szinti!
Hú, nekem igazából azt hiszem senki nincs a környezetemben ,akire ,mnit példakép néznék fel..mármint a családi kötelékek miatt.Csak remélni tudom, hogy a házasságom kiállja az idő próbáját..
viszont,hm, ezért lehet megköveztek..de szerintem nemigen van olyan pasi, aki évtizedeken(vagy rövidebben...) át tartó házasság alatt nem lép félre..csak vannak nagyon tapintatosak, akik sosem okoznak ezzel fájdalmat a feleségüknek..s, akár ez fordítva is lehetséges.De tény, ohgy a férfiaknak nem kell okvetlenül érzelem és úgy egyszerűbb a félrelépés.
Talán nem árt számítani rá ,hogyha megtörténik lehessen kezelni.

Franka, egyedi képkeret, ez szuper ötlet!!!Ki fogom próbálni a hosszú téli napokon!!!

Grácus, hát igen a tp nagyon kevés.Csak sajnálom, hogy nem adtál le igazolást, mert akkor nem küldhettek volna el....

Zaha,még nem tudok tenni képet, mert még lesz egy -két javítás ,meg a bútorok nincsenek teljesen a helyükön.
Lassan meg kell beszélnem a főnököddel ,hogy hagyjon Téged netezni velünk! :)

most mennem kell a házidokihoz, majd estefelé jövök.

KépKépKép
tünci28

El vagyok havazva, itt vagyok a melóhelyen. :(

Betti
Kép
betti0412

Mi ez a nagy csend, mindenki dolgozgatik? :)

Jázmin, már akartam kérdezni a múltkor is, hogy Te hol tárolod a befőtteket?Garázsban ,vagy kamrában?Hány fok van abban a helységben?Jövőre ha bepolcoznánk a kamrát talán egy kevésnek lenne hely, de félek ,hogy tavasszal ,emg ősszel még nem elég hűvös.

Voltam házidokinál időpontra és 2 órát kellett várni ,mert a tisztelt felülvizsgáló főorvos úr rendelési időben jön a dokinkat cseszegetni..annyira kiváncsi lennék, hogy rá nemvonatkozik a betegjog?? :evil: Nem mintha nem érnék rá marhára, de nem sok kedvem van a roppant tapintatosan köhögő egyszerűek között eltölteni ennyi időt..és minidg kiabálva veszekednek ,hogy ki is jött hamarabb..hócipő tele.
De közben elintéztem a fogorvost is.(egy rendelő)
Fogkőtelenített.Nem mintha lett volna, de látom ezért is el tud számolni 2500 forintot...

KépKépKép
tünci28

Jázmin, nézd csak oldalt azt a cikket!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci azthiszem,hogy arra felkészülni nem lehet...
Szóval én mindent megtudnék bocsájtani,hallgatok sokáig,de ha a gyenge pontomat eltalálják,akkor már nincs visszaút.
Valakire igazábol egyszer haragszom meg,utánna az az ember már csak közömbös lesz a számomra...
Lehet,hogy nem válnék el(de 8o% h igen)de a párom a számomra megszünne létezni!Csak egy ember lenne a pár milliárd közül nem számitana tovább...én a megcsalást nem tudnám megbocsájtani ott én is tönkremennék,de ő is....
szintus

Jó reggelt hétalvók, hasatokra süt a nap!!! :lol:

No, főztem kávét Nektek!
Kép

KépKépKép
tünci28

Nyamiiii, kérek piritóst is! Most ennek híján bedobtam két zacskó Jó reggelt-kekszet.
Kedves fő-főorvos urat innen csókoltatom... :? Te pedig legyél kedves akkor beszélni a főnökömmel, ennyi lenne a kérésem, szerintem nem nagy szám :wink:

Franka, milyen szép, hogy kiraktátok a falra a kislányotok képét...
Te milyen melókat nézegetsz? Van kilátásban valami? Láttam ám a múltkor, hogy nagyon érdekes amit tanultál...ööö, vagy tanulsz? Bocs, még mindig nem vagyok teljesen képben egy pár nappal. :oops:

Szinti, reméljük hogy soha de soha nem kerül arra a sor, hogy ilyeneken kelljen törni a fejed.

Hát ez a megcsalás dolog azért a nők részéről is ugyanolyan reális, mint a férfiakéról szerintem. Lehet, hogy a férfiak a testi vágyaik miatt kerülnek ilyen helyzetbe, a nők viszont gyakrabban érzelmi alapon (is), és az már húzósabb helyzet, nem?
Én úgy érzem, meg tudnék bocsátani, aztán fene tudja. Én az árulást nem tudnám elviselni, ha mondjuk egy közeli ismerőssel vagy barátnővel vagy úgy, hogy mindenki tudja csak én nem, ha huzamosabb ideig, ha becsap vagy kitárgyal vele, vagy ilyesmi.
Legbölcsebb úgy intézni ezeket a dolgokat, ha már vannak, hogy a másik (és lehetőleg senki) ne tudja meg. Oltári, bődületes nagy önámítás azt hinni szerintem, hogy ha elmondom utólag, de k....ra becsületes vagyok. Ezzel csak fölösleges fájdalmat okozok, aminek semmi értelme, ha a másik nem jelentett semmit. Ha már szerelem van a dologban, az viszont bonyolult és nagyon húzós.
Na ez voltam én reggel 8-kor... 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci:kamrában, ahol pont olyan a hőmérséklet, mint a szobában, mert állandóan nyitva van az ajtaja, a másik oldalon meg a fűtött garázs van, szóval semmi hűvös vagy tipikus kamraság.
Ha jól el van rakva és dunsztolva, akkor semmi baja! :wink:
Cikket megkaptam privátban is, de köszi köszi, erre van szükségünk pontosan.

Kép
jázmin20

Jázmin, akkor lehet megbátorkodom én is jövőre.

most egyelőre nem tudok megmaradn ia lakásban ,a férjem kitalálta ,ohgy ma meg ajtót fest ,hát mondhatom büdi a festék,majd jövök este.

puszi

KépKépKép
tünci28

pocsék nap. meg minden :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
franka

Franka:mi a baj???mi történt?

Kép
jázmin20

tegnap óta bőgök, nem bírom már.

Olyan jó lenne, ha végre vége lenne!
franka

Jajjj, ne beszélj ilyet....a hóforduló miatt kerültél ilyen mélyre megint vagy valami más?mondd el, ha akarod, hátha segít, akár priviben is...ó te, úgy megölelgetnélek!!! :cry:
((()))

Kép
jázmin20

nem tudom miért...
úgy érzem lemerülök, ennyi, tovább nem megy semmiféle erölködés. Elegem van ebből az "életből"
franka

Reggel ráadásul kaptam egy üzenetet, megszületett egy ismerősöm kislánya. Na és hogy hívják? Az én picurkám nevét kapta.

Tudom, tudom.....

és ez nem harag. mielőtt valaki nekem ugrana.
franka

nem igaz, ne mondj ilyet, ott a párod, aki imád...és lemrülni lehet, kell is, csak onnan lehet felfele menni megint.rohadt közhelyek.
úgy segítenék...

Kép
jázmin20

én is mindig attól félek, hogy meglátok a közelembe egy ilyen nevű babát...én is kiborulnék és ezért senki nem eshet neked.

Kép
jázmin20

Jaj Franka, sajnálom!
Még mindig bent pörgök igyekszem ha hazaérek normálisan válaszolni.

Betti
Kép
betti0412

Franka :cry: :cry:

Figyelj:

Müller Péter írja: ,,Van egy időtlennek tűnő állapot, amikor teljesen magunkra maradunk. S ráadásul éppen a szakadék fölött, a legnehezebb, legveszedelmesebb helyzetben. Ilyenkor csak két dolog segít. Az egyik a múltból ered, mindabból, ami megtörtént már, s amibe itt, az örvénylő semmiben is kapaszkodót lehet találni. A másik a jövőből üzen, onnan, ahol nincs még semmi, csak lehet... sőt, lesz."

És ezt is: ,, A szeretet nem múlhat el - megmarad. Ezért van az, hogy senkit sem lehet megvigasztalni, ha elveszti azt, akit szeret. Minden vigasz erőtlen és hamis. Főleg az a mondat, hogy "az idő majd begyógyítja a sebedet". Nem igaz. Ez nem olyan seb, ami gyógyul. A fájdalom érzése idővel csökkenhet, de a széttépettség érzése megmarad."

Zaha

Kép
Kép
zaha

puszi :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jaj, Franka...úgy szeretnék segíteni...gyere beszélgess velünk, ha csak sírsz és panaszkodj, vagy szidod ezt a rohadtul igazságtalan életet, az is segít..sajnos néha le kell menni tényleg nagyon mélyre, hogy aztén elviselhető legyen...És amiatt a ba miatt persze, hogy most előtör megint ,ennyire..főleg a név..én is még most is reszketek, ha bárhol meglátom Viola nevét..

Sok puszi, holnap legyen szebb nap lányok...

KépKépKép
tünci28

Elég pörgős volt ez a két nap, bent voltam dolgozni, hát ne is mondjam mennyi minden volt, úgy, hogy még itthonról hajtom....
Tegnap bent aludtam anyunál, hogy ne kelljen utazgatnom, ma hazajöttem, de holnap megyek megint, mert nagyapámat meg akarom látogatni.

Egyébként úgy nem volt semmi különös sem, telnek a napok, tetszik az a szép időjárás.

Betti
Kép
betti0412

Még itt mindenki alszik vagy munkába készül.
Én valahol a kettő között vagyok.... :D
Jó reggelt és szép napot kívánok mindenkinek.

Betti
Kép
betti0412

Reggelizek és hallgatom a híreket, riportokat........és azt a bizonyos polgármestert, aki a legújabb roma botrányt robbantotta ki.
Én nem tudom lányok, én sem igazán kedvelem azt a népcsoportot, de amíg békén hagynak, nem érdekelnek, de én ezt valahogy nem akarom elhinni, hogy bármennyire is tudatlanok vagy elmaradottak, hogy ezt várandós nő, jó érzésü, mindegy, melyik etnikumhoz tartozik, meg tudná tenni.
Nekem ez döbbenet és annál is több és lehet és lehet az igazságtól való félelem miatt nem akarom elhinni, de ha ez igaz hát azt nem hiszem hogy ide le lehetne irni.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Franka, hogy vagy ma?????KÉrlek írj pár sort, ha tudsz ,jó???

Betti, szerintem addig erre gondolni sem szabad, amíg elő nem kerülnek a vélt bizonyítékok...bár érdekes úgy általában a hírszolgáltatás, mert az ilyen döbbenetes hírekkel kapcsolatban mindig csak ennyi van:napokig a botrány, de a végkimenetelről sosem adnak hírt...Lásd példa:focista által elütött biciklis,azt megírják ,ohgy a biciklis ittas volt, de azt sose fogják bemondani ,hogy a focista 180-al ment...

KépKépKép
tünci28

Aranyosak vagytok! Köszönöm!
Jót bőgtem a Müller idézeten is...

Kép
franka

jobban vagy egy kicsikét???

KépKépKép
tünci28

Szia Franka!
Jó, hogy itt vagy!
Hogy érzed magad? Jobban vagy már kicsit?

ÉN meg szedelőzködök lassan és bevezetek anyuhoz, de előtte még tankolni is kellene.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?