Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A barátnőmnek van 2doboz merin 1 ampulla coregon/tüszörepi/

ő törökbálinti

Nekem van 2 doboz merinem
én törökszentmiklósi vagyok

Ha valakit érdekel privitbe írjón
rafiimola

Rózsa: Nagyon sajnálom :cry: Őszinte részvétem.

Kép
sztyopane

Rózsa: Őszinte részvétem :(
kiss angyal

Sztyopáné: küldtem privit :!: :!: :!:
kiss angyal

rózsa11

Őszinte részvétem :(
rafiimola

Sziasztok!

Rózsa:Nagyon sajnálom!Őszinte részvétem!

Angyal:mizus nálad?mikor kell menned bmc-be?
jó lenne megvalósítani most már azt a "B" tervet! :lol: :lol:

Vicky:nálad mizus?remélem jól vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Rózsa !
Szívből sajnálom ami történt... :cry:

eszter82
Budapest

Köszönöm a részvétett lányok!Majd jövök!Puszi

Kép
rózsa11

Andi: meg van az eredményem...van terheléses cukor és inzulin...nem igazából értem de így néz ki:

Glucose: 4,2 mmol/L referencia: 3,8-6,0 Státusz: Valid

120 perces glucose: 3,0 mmol/L

Inzulin: 5,6 mIU/L referencia: 3,0-25,0 Státusz:Valid

120 p. inzulin: 14,6 mIU/L

Gondolom az inzulin jó csak nekem a 120 perces cukor tünik furcsának,hogy ott csak 3-om van...mintha az kevés lenne...

Nem tudom :?: :?: :?: Szerintetek :?: :?:
kiss angyal

sziasztok csajok!

angyalka: szerintem tökéletes lett az eredményed és nem alacsony a 120' cukrod, de a csajok majd kijavítanak ha hülyeséget beszélek.
Írtam privit (2-t)
nekem úgy van írva a papíromon, hogy a 120' 6,8 ref: 3,1-7,5 mmol/L

Kép
sztyopane

Rózsa, nagyon sajnálom , részvétem! :(
Vendég

Rózsa!

Ez iszonyú, szívből sajnálom... Biztos rettentő nehéz most nektek feldolgozni... Őszinte részvétem.

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopáné:
Inkább nem bíznék ilyen nyavalyákat másra amik voltak nekem, nem kívános senkinek.
A kégli haladgat, szokásos válaszom: Karácsonyra tuti kész lesz!
Ha találok más diabetológust és szimpatikusabb, akkor ehhez nem megyek, az biztos.

Kakti:
Kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok a bab nemét illatően. Ditáé is sokáig titkolódzott, nektek mekkora a kíváncsisági indexetek?

Kiss Angyal:
Tényleg jó lenne egy "normális" diabetológus, így is parázik az ember még ok nélkül is a fehérköpenyesektől...
Nem értek hozzá, de szerintem a terheléses cukrod és inzulinod eredményei rendben vannak.

Heni:
Csak azért írtam, mert úgy rémlik láttalak fényképen, mint "kilógyilkost" és az magárt beszélt. Bár rólam is megindulnának a kilók, remélem a szakember segít a diétában. Sajna a torna nekem sem a barátom, inkább sokat gyalogolok - ha tehetem.

Vbeni:
Klassz, hogy javulsz. A PCOS találkozóra én már jelentkeztem is, mindenképpen elmegyek, ha te is jönnél, annak csak örülnék! :D
Szerencsés voltál a HSG-n, szerintem te vagy itt az első (akit ismerek) akinek érzéstelenítették. Az én dokimnak eszébe se jutott, hogy megtegye, én meg nem tudtam, hogy lehet-e és fájni fog-e. Többet nem akarom... Nekem nagyon fájt.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Minden jó, ha vége jó! Lényeg, hogy kikapcsolódtatok és a pizza-diéta oltári ötlet! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: holnapra megpróbálok neled szerezni egy másik dokkert illetve egy másik tel.számot hátha ott szimpatikusabbak lesznek veled :!: :!: :!:

Sting: akkor életbe lépett a "B" tervünk :!: :!: :!: igaz nem beszéltem meg veled,de bevettem a csapatba a Sztyopánét :!: :!: :!: igy lettünk mi " A 3-om muskétás" :!: :!: :wink: egységben az erő,és így tutkó sikerül :!: :!: :!: szerintem csütörtökön megyek a BMC-be és akkor meglátjuk,hogy mi lesz velem :roll:
kiss angyal

Sztyopáné: ment a piri-privi :lol:
kiss angyal

Rózsa!

Nagyon sajnálom, öszinte részvétem.
mako30

sting: Köszönöm kérdésed, jól vagyunk. A cukros mizériám zajlik, de még olaszországban is egész jól sikerült betartani. Jövő héten megyünk a genetikai uh-ra, remélem megmutatja a baba, hogy mi van neki.

rózsa: Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

kiss angyal: A 3 az tényleg elég kevés terhelésesre, de a sógornőmnek is alacsonyabb volt a terhelt, mint az éhgyomori. Szerintem nem rossz eredmények.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal:
Köszi, remélem tb-alapon megy, mert magánt már nem tudok kiperkálni, elég az endokrin doki is fizetősbe. A körzetimnél majd én is érdeklődöm még, hogy tud-e ajánlani v.kit.
Mint egy elszúrt lakáshirdetésnél: Minden megoldás érdekel! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt!

Hogy mekkora a kíváncsisági indexünk?
Ha megmutatja, akkor tudni fogjuk, ha nem, akkor meglepi lesz. Én nem csinálok belőle nagy gondot. Apa szeretne nagyon lányt. Most kérdeztem meg tőle, nem szarozott a válasszal! Az ő indexe 100%! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rózsa!
Sajnálom, hogy így alakult. Őszinte részvétem, sok erőt kívánok nektek, hogy fel tudjátok dolgozni.

Puszi Mindenkinek, majd jövök.
szöszi1977

halika mindenkinek!

csajok: a menszit mikortól kell számolni a barnázástól vagy mikor már már rendes vér?

Kép
sztyopane

sztyopane: Tudtommal amikor már piros és ha ez délutánra vagy estére esik, akkor csak a másnap az 1.cn.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszönöm szépen. Készülök mert most is úgy jött meg, hogy 2 napig csak barnáztam

Jó éjt csajok

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Rózsa!
Nagyon sajnálom, ami történt, fogadd őszinte részvétemet!

Kiss Angyal!
Szerintem is tök tutik az eredményeid, bár én még ilyet nem is hallottam, hogy aterhelt cukor alacsonyabb lenne, mint az éhgyomri :shock: :shock:

Sajti!
Engem tuti nem láttál fényképen, bizti keversz valakivel, szerintem KPN volt aki tett ide képet a sikeres diétája után, aszem :oops:
De én is rajta vagyok a témán, hálistennek.
Igazából én nem is voltam diabetológusnál, szerintem az endokrinológus is eltudná mondani neked, hogy mit hogyan kell, nekem is ő mondta!!! Ha segíthetek valamiben szólj nyugodtan!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Rózsa borzasztóan sajnálom őszinte részvétem. Sok erőt Nektek!
vayacon

Rózsa, nagyon sajnálom. :cry: Őszinte részvétem.
woody

Sztyopané: szerintem is a piros vértől számít :roll:

Sajt,Heni: BAbszika rakott fel ide magáról fotót...

Sajt: tb alapon megy,valahol csepelen van vamalmi központ,de intézem már a számot...majd írom,ha megtudom pontosan...

Vicky,Heni: én sem hallottam még ilyet,hogy alacsonyabb....tegnapig,mert van egy barátnőm aki terhes és neki a terhelt 2,5 volt...és azt mondta neki a doki,hogy tökéletes eredmény :roll: majd meglátom mint mond nekem a dr.nő,ő tuti,hogy a tutit mondja :wink:
kiss angyal

Vicky: és a sógornődnek mondták,hogy ez miért van,mitől lehet?
kiss angyal

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Apa ma volt spermavizsgálaton és rákérdezett az ir. eredményemre. Pont ott volt a Skriba dr-nő és azt mondta, hogy teljesen rossz az eredményem, beszéljem meg a dokkerral. Felhívtam Sz. dokit és azt mondta, hogy menjek be. Szerintetek Ő ír valamit rá vagy elküldenek belgyógyászatra vagy háziorvoshoz. Ha tudtok infóval szolgálni előre is köszönöm. Most teljesen be vagyok parázva, mert október elején kezdenénk lombikozni. Remélem addigra tudnak vele valamit kezdeni.
Üdv. Éva
szöszi1977

Szöszi: Én nem tudom,hogyan is van ez,de szerintem nem Szűcs doki fogja felírni a gyógyszert...lehet,hogy ezért nem sikerült az a sok inszeminációd :shock: :roll: :roll:
Értékeket nem is mondtak a Párodnak???Hogy mit is jelent a teljesen rossz eredmény????
Ne idegesítsd magad, attól nem lesz jobb :!: :!: :!: Mikor mész be a BMC-be :?: :?: :?:
kiss angyal

Sajt: küldtem privit!!!
kiss angyal

Sztyopane!

az piros dolog az 1. nap...ahogy Vicky írta!

Szöszi!

én elég buta vagyok ehhez az ir kérdéshez, de akit ismerőskörben hallottam, és nem volt jó az eredménye, mindenki gyógyszert kapott egyből!
bár gondolom ez attól is függ, hogy mi a nem jó az eredményben!

Lányok!

Nemrég azon pörögtünk itt a fórumon, hogy lejárnak a spermavizsgálatok!
Most telefonáltam, hogy kérjek időpontot, mert letelt a 3 hónap, és azt mondták, hogy:
6 havonta csinálják újra, akkor jár le!!!! csak akkor kell 3 havonta, ha nem volt jó az előző!!!

Oroszlánról semmi hír?

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok

Ez a spermavizsgálatos dolog elég érdekes.....Nálunk 3 hónapja volt az első, és most azért kellett kihagyni egy hónapot, mert lejárt a 3 hónap, és jó volt a lelet.Ma voltunk bent megcsináltatni, remélem ez is jó lesz és akkor ebben a hónapban kezdhetünk.
Vendég

Kiss Angyal! Eszter!
Köszi az infót, nem nagyon idegesítem magam, most már legalább van valami oka a sikertelenségnek, ez is jobb mint azt hallani, hogy ismeretlen eredetű meddőség. Kiss Angyal! Lehet, hogy igazad van és ezért nem sikerült.
szöszi1977

Sziasztok!

Szöszi!
Szerintem se aggódj.
Az, hogy felírja e a Sz.doki a gyogyit az attól is függ, hogy melyik része lett rossz az IR vizsgálatnak. Sajna nekem nemcsak az inzulinom lett rossz, hanem a terhelt cukorértékem is, így vártam, mint a hülye a Merckformin receptre, illetve arra számítottam, hogy a dokinő felírja, de egyből továbbküldött.

Szerintem is előfordulhat, hogy ezért nem sikerültek az inszemek, ezért is dühítő, hogy ez miért nem tartozik az alap kivizsgálások közé.
Én is ugyanígy jártam, 3 inszemmel, és két lombikkal terheltem a szervezetem ill a pénztárcámat tök feleslegesen mire kiderült, hogy majdhogynem cukorbeteg vagyok :shock: :shock: :shock: :shock:

Mindenesetre ne keseredj el, inkább csússzon a lombik, de ha ezt már helyrehozzátok akkor garantált a siker. Tudom tök szar lesz, hogyha esetleg halasztani kell, de előbb ez legyen okés!!! Diétára számíts, mert az az alapja az IR nek!!

Kiss Angyal!
Tényleg Babszika tett fel ide képet, mostmár emlékszem, köszi!!!

Kitartás

heni77

Sziasztok!

Lombikprogramból megmaradt 98 db progeszteron injekció. Felhasználható 2013-ig. Ha valakit érdekel a juli72meister@gmail.com -on jelezhet. Az árban megegyezünk.
j72

Sziasztok!

Kiss Angyal:
Köszi a tel.sz-ot, holnap felhívom! :D

Kakti:
Apánál 100% ez igen! :lol:

Heni:
Óóó, bocsi ha kevertelek, nem volt szándékos... :oops:
Bizti nem KPN volt, de majd rájövök, hogy ki tett fel fotót magáról (asszem a babát várunkba), hogy ő a kilógyilkos!
Ahha! Kiss Angyal írja, h. Babszika volt. Utánajárok!

Szöszi:
No para! Ha Merckformint kapsz, azt csak endokrinológus (talán belgyógyász is?) írhatja fel. Elsőre érdemes magánrendelésre menni, mert a tb-s szakrendelésekre hónapokat kell várni. Persze, ha tudsz v.kit, akinél nincs ilyen hosszú előjegyzés, akkor mákod van! Ezzel egyidőben szerintem kérj a tb-s rendelésre is ip-ot, de addig tudnád kezeltetni magad a magánba, hogy ne menjen az időd fölöslegesen...
Egyébként erősen lehet ez az oka, h. nem sikerültek az inszemeid. No, de majd eztán!!! :lol:

Eszter:
Spermaakciók ezerrel, tényleg igazad van! :D Nekünk holnap lesz és nálunk is a 3 hónapos jó eredmény "járt le". Lehet, hogy dokifüggő a vizsgálat kirendelése?

Zsu:
Hát persze, hogy jók lesznek a párod eredményei!

Pá Drágáim!
sajt@

Néé mááá, mit találtam:

A fütyi kérelme:
Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.
Indokaim a következők:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom,
-Magas hőmérsékleten dolgozom,
-Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.
Tisztelettel: Hímvessző

Tisztelt Hímvessző!
Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük.
Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:
-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erőkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.
Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.
Bérosztály

Pá Drágáim!
sajt@

kiss angyal: A sógornőmmel csak az eredmény kedvéért mentünk el, dokinál nem voltunk. Szerintem egyszerűen nagyon jól működnek a sejtjei, jól hasznosítják az inzulint.

szöszi: Szerintem továbbutal endokrinológushoz. Ő fogja beállítani az adagodat.

sajt: Ez tök aranyos. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt: ez nagyon nagy :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Vicky:
Azér nem mind igaz, de jópofi :wink:

És igeeen! Babszika volt, aki olyan szépen lefogyott! :)

Holnap én is megyek endokrin dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond.

Pá Drágáim!
sajt@

Már lépnem kéne, mert jön a Zuram gépre :? , de akkor még teszek ide két szösszenetet! :lol:

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az o dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!
Egy nő elmegy a farkaskutyájával az állatorvoshoz, mert a kutya éjjelente irgalmatlanul horkol.
Mondja az orvos: Kedves asszonyom, kössön a kutya farkára néhány babérlevelet, s nem horkol többet a kutya.
A nő bár nem hiszi, mégis kipróbálja a tanácsolt módszert, s íme, a kutya az éjszakát horkolás nélkül átaludta. Elmeséli a barátnőjének, aki magában ezt gondolta: ha a kutyánál ez bevált, kipróbálja a férjénél. Így is tett a következő este.
Reggel a férj bemegy a fürdőszobába, bepillant a tükörbe és megijed. Azonnal felhívja a barátját:
- Te Karcsi, tegnap este kuglizni voltunk és kicsit berúgtunk ugye?
- Igen.
- Utána meg elmentünk a kupiba, igaz ?
- Igaz.
- Mondd, emlékszel te ott valamiféle díjkiosztásra ?

Na tényleg megyek! Nagyon szép hetet kívánok nektek!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Elnezest, hogy ilyen sokaig nem adtam hirt magamrol, de az eredmenyhirdes utan rogton nyaralni indultunk a BMC-bol. Sajnos en sem tortem meg a negativ hullamot, azt mondta a doki, hogy "kicsit terhes" vagyok, ami azt jelentette, hogy 6,5 volt az eredmeny es csak 25-tol lehet biztos terhesseget megallapitani... Valoszinuleg vmi megindult, de nem tapadtak meg. Eloszor vissza akart hivni 48 ora mulva meg egy tesztre, de mondtuk, hogy elutazunk, igy azt mondta menjunk, mert nagyon kicsi az esely, hogy feljebb menjen az ertek... Most pihenunk, utana folyt. kov.

Nem olvastam a forumot mult kedd ota, remelem vannak jo hirek is:) Mindenkinek hajra, szept. 14. utan jovok ujra!
Sziasztok, Oroszlan

Kép
oroszlán

sziasztok

hát nekem sem sikerült a horvátországi baby.....
ma reggel teszteltem egy nagyon egy csíkosat.
majd októberben lombikolunk egyet :(
remélem nagyobb sikerrel :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lánoíí í
kalmanka

Sziasztok Lányok
bocs az előbbiért, a fiam közreműködött.

REmélem tudtok segíteni, mert teljesen kétségbe vagyok esve, nem veszik fel a bmc-ben a telefont. Be kell jelentkezni a 3. napi vizsgálatra az inszemnél? Ma jött meg, és most ezt a bejelentkezést el kell még intéznem péntekig?

Köszi

Mari
kalmanka

Szia Kalmanka:azért nem veszik fel,mert 3-ig vannak...szerintem nem feltétlenül muszály :roll: én nem szoktam erre külön bejelentkezni,csak megyek...nem biztos,hogy nem kell bejelentkezni,de eddig még nem szóltak soha rám :oops:
kiss angyal

Helló!

Kalmanka:
Szerintem sem kell bejelentkezni, csak mondod, hogy 3. napi UH ra jöttél.

Lukácsné:
Sajnálom, majd a lombik sikerül!!!!

heni77

Hohohohóóóóó

Laptető???? Na ezt sikernek könyvelem, és elteszem okt-novemberre!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?