Szia Claire! Az azért biztató, hogy bár a pici csak Clostylbegyttel, meg tüszőrepesztő injekcióval jött össze nagy nehezen, mégsem lett iker. Amíg nem volt gyerekem, eljátszogattam a gondolattal, hogy milyen klassz is lehet, ha vkinek ikrei vannak. Aztán, amikor a fiam kisbaba volt (meg azóta is) csak nézem és csodálom az ikres anyukákat, hogy 24 órából 48-at képesek csinálni! Vitaminokat, vasat, folsavat szedtem én is mindkét terhességem alatt, meg a rákészülési időszakban is, most is fogok. Olvastam vmelyik topikban a Cickafark teáról (lehet, hogy épp itt, lusta vagyok most utánanézni), rögtön vettem is egy dobozzal. Ha tudsz még valami csodaszert, vevő vagyok mindem ötletre! A profilomban, ha minden igaz, ott az e-mail címem, bár most elutazunk egy hétre nyaralni
.
Hogy lelkileg milyen volt a 2 terhességem? Tömény eufória, rózsaszín köd, lebegés
. Rá kellett jönnöm, hogy imádok babát várni, nem tudom, hogy fogom viselni az érzést, hogy ez most az utolsó
. Valószínűleg
. Balázs fiammal testileg sem volt gond, 6 hónaposan még Nagyhideghegyre vittem kirándulni az osztályomat (igaz, a férjem úgy engedett csak el, hogy ő is jött a saját osztályával
), szülés előtt egy héttel a kertben gereblyéztem a leveleket, stb. Ehhez képest hideg zuhanyként ért, hogy Réka-babával a 20. héten elsimult a méhszájam, a 29.-en pedig ki is nyílt egy ujjnyira. Szerencsére csak 3 héttel jött korábban, mint ahogy kellett volna, de napi 20 tablettát ettem meg ezalatt (a vitaminokkal együtt). Febr. 15-én szedtem be az utolsókat, 17-én megszületett a lányom...
Réka egyébként most van a dackorszak kellős közepén, akaratos, hisztis, viszont kezd szobatiszta lenni. 3 évesen már csak túl leszünk a nehezén (addigra Balázs kezd majd még jobban kamaszodni, de jó nekem
).
Lehet, hogy írtad már fent, de nem emlékszem pontosan: neked mekkorák a nagyok?
Tünde